Rada: Jednou ta domácí série musela skončit

24.09.2019, 10:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Spejbl

ano, a musela skončit zrovna, když jsem měl Jablonec na tiketu...

Reagovat
meno

Přesně

Reagovat
REPLIKATOR

Nemusela

Reagovat
Posledni Kovboj

Reichl je teda definitivne k hovnu?

Reagovat
dave30

Co provedl, nebo je zraněný?

Reagovat
vitecek15

První gól jeho jasná chyba, byť mu tam Beneš zbytečně přebíhal. Buchta už to snad letos zabalí a šanci dostane buď Mandous, nebo se někdo musí přivést.

Reagovat
Banikovec7

Nejen, že přebíhal, ale i tečoval.

Reagovat
dave30

S tou tečí od Beneše měl počítat? Ten první gól jde čistě za Benešem. Nejprve nedržel obrannou linii a motal se tam, jak Maďar v kukuřici a nakonec ta teč mezi Reichlovi nohy.

Reagovat
vitecek15

Tak samozřejmě s tečí počítat nemohl, ale i tak to rozhodně nebylo nechytatelné. Já si myslím, že ten úhle měl svým vyběhnutím ještě více zmenšit. Krok vpřed by rozhodně stačil. Na druhou stranu nezachytal úplně špatně. Ale jako jedničku ho prostě nevidím.

Reagovat
dave30

Nechci mu dělat advokáta, ale mrkni na to v klidu ještě jednou (třeba na livesport). Jovovič se dostal do velkého úhlu (byl krok za malým vápnem asi 1,5m od brankové čáry) a Reichl stál před přední tyčí, kterou si hlídal. Beneš svým postavením bránil přímé přihrávce na Doležala a tak se rozhodl pro střílenou přihrávku rovnoběžně s brankovou čarou (rozhodně nestřílel na branku!!!). Reichl reaguje a snaží se pravou nohou míč zasáhnout, v ten samý moment tam vkládá nohu i Beneš a lehkou tečí usměrní míč Reichlovi mezi nohy. Toto se prostě chytit nedalo a Reichl neudělal nic špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Reichl urcire neni hlavni problem. Zatim podava standartni vykony a vylozene kiksy nedela. Nejvic nas tlaci 3 posty. Produktivni utocnik, tvorivy zaloznik a levy obrance.

Reagovat
ratusek

To trápí většinu ligy,,hlavně ten hrot a tvůrce hry

Reagovat
smazaný uživatel

Už či tak alebo onak, tú ofenzívu majú Galácticos momentálne fakt parádnu a závideniahodnú.

Reagovat
GreatWhite

Mám dotaz pro někoho, kdo se vyzná v pravidlech. Včerejší gól Beneše neplatil, média i rozhodčí jsou přesvědčeni, že správně. V čem je dle pravidel rozdíl třeba oproti gólu Benzemy ve finále LM 2018? Nebo ten také správně neměl být uznán? Díky za jakoukoliv smysluplnou odpověď.

Reagovat
GreatWhite

Takže chápu dobře, že rozdíl je v tom, že tady šlo o výkop z ruky, zatímco když jde o výhoz rukou, tak se mu může bránit?

Reagovat
kilobyte

Ne, jde o aktivitu v bránění.

Reagovat
GreatWhite

Tak Benzema tehdy, pokud vím, nastavil nohu a tím zabránil v přihrávce, což mi přijde jako aktivnější bránění, než když člověk otočený zády vyskočí a brankář ho hloupě nastřelí. Jako je mi to celkem jedno, za bod z Jablonce jsem šťastný a myslím, že i kdybychom dali ten gól, tak to skončí podobně, jen mi to moc nedává smysl.

Reagovat
naheCZ

Tak záleží jak si to rozhodčí vyhodnotí. Ale když se teď podívám na ten gól Benzemi, tak nevidím důvod proč to neuznat. Benzema ho nijak neotravoval, nebránil mu v rozehrávce. Jen ve chvíli, kdy si všiml, že Karius hází míč, tak do směru výhozu vystřelil nohu...

Reagovat
kilobyte

Myslím, že tam je důležitější změna pohybu. Ale je to takové klasické fotbalové pravidlo, kdy si to každý může vyložit jinak a stejně si to obhájí.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta zapomel podplatit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele