PŮJDE ŠIMÁK DO SLAVIE?

29.01.2004, 16:32
Aktuality
Zatím se nepotvrdilo, že by se pražská Slavia zajímala o Jana Šimáka, a proto zpráva stále zůstává neoficiální. Podle spekulací připravuje Slavia Šimákovi smlouvu, kterou by měl bez váhání přijmout!

Jan Šimák určitě patří mezi velké talenty fotbalu, ale ničí si život! Jestli takhle bude pokračovat, tak nikdo neví, co se s ním stane.

Slavia Praha už má prý pro Šimáka dokonce připravenou smlouvu, kterou by normálně bez váhání přijal! Zdá se, že Leverkusen pustí Jana Šimáka úplně zadarmo, takže by nic nebránilo podepsání smlouvy. Ale rozhodující bude, jak na to zareaguje Jan Šimák, jestli se k profesionálnímu fotbalu vrátí nebo ne.

Někdo z fanoušků Slavie, by si Jana Šimáka přál. Někdo zase tvrdí, že nepřipadá v úvahu, aby do Slavie přestoupil. Jestli se Šimák ve svém chování zlepší, to zatím nikdo neví.

Snažíme se spojit s vedením Slavie Praha, ale zatím neúspěšně. Jestli Šimák přijde nebo ne, by se mělo potvrdit v sobotu, popřípadě v neděli.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Určitě je Šimák celej žhavej hrát za Slavii. To je podle mě kachna roku

Reagovat
PJ

Jestli je Šimák žhavej nebo neni, to je jiná věc. Tady jde o to, že je žhavá Slavie, a to kachna neni. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby tam šel tak tragickému stavu slavie nepomůže!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"Žádná jednání jsme nevedli, nic o tom nevím, ale Šimák by byl určitě posilou a určitě bychom byli rádi, kdyby do Slavie přišel," řekl manažer Jinoch pro Slavistickenoviny.cz.

Reagovat
HOST*

sice by byli rádi,ale kdoví jak dlouho,nez by chytl zas nejakýho rapla

Reagovat
HOST*X

Podle me by tam sel hned...

Reagovat
HOST*Tomas

Nevím,co všichni z toho Šimáka dělaj.Prý největší talent po Rosickým,to určitě.Ještě nic nedokázal/kromě toho vykalit se v hospodě a nechodit na tréninky/ a furt jen kecá nesmysly a na něco se vymlouvá...

2.bundesliga,to je soutěž pro něj,Leverkusen mu moc neseděl a v současný době nemá ani na Gambrinus ligu.

Myslím,že je na čase pohřbít tuhle primadonu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co řeknete teď? Když se potvrdilo, že Slavia má zájem o Šimáka! Budete pořád říkat - Kachna roku?

Reagovat
HOST*Tomáš.D

Já nevim,je to prostě na něm samotným.Co mohl to si už podělal.Jestli v tom chlastu chce pokračovat,jeho věc.Podle mě mu Slavie pomuže.Ale je to na něm..

Reagovat
HOST*Zizou

Koupe Simaka by byla pekna blbost....zklamal Hannover a Leverkusen..tezko zazari ve Slavii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele