Půjde Kallstrom do Evertonu?

28.03.2008, 20:24
Aktuality
Jedním z cílů letních nákupů Evertonu bude asi i švédský reprezentant Kim Kallstrom - v současné době hráč Olympiqueu Lyon. Kallstrom je zájmem potěšen a podle svých slov by se přestupu do Premier League nebránil.

Kallstrom o zájmu Evertonu dosud nic nevěděl, ale přiznal, že ho možnost přestupu k Toffees zaujala a potěšila a že o ní bude vážně uvažovat. Momentálně se však hodlá soustředit na co nejlepší výkony v Lyonu, který se nezadržitelně blíží k francouzskému titulu, a na blížícím se ME v Rakousku a Švýcarsku.

"Slyším o tom prakticky poprvé, takže nemám moc informací, ale proč ne? Everton je výborný klub, hrající na špici Premier League. Uvidíme po šampionátu. Momentálně se však soustředím jen na co nejlepší výkony v Lyonu a také chci hrát dobře na mistrovství Evropy," prohlásil.

Kallstrom přišel do Lyonu ze Stade Rennes po mistrovství světa 2006 a v Ligue 1 odehrál 60 utkání, v nichž dal 7 gólů.

Autor: Marko Savilević / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto by byl zajimavy prestup. A Evertonu to preju. Aby uz v LM vystridal Liverpool. At nasbiraj zkusenosti a prachy . Stejne by vypadli hned na zacatku, a aspon by nebylo tolik anglickych klubu treba v osmifinale. A o nudu by nouze nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobry zaloznik so silnou lavackou dufam ze tam neprestupi dalsi konkurent

Reagovat
smazaný uživatel

everton sa do LM nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že tam Kallstrom nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak .. zaslúži si lepší klub ako je Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

okrem arsenalu dalsi lepsi klub ani neexistuje, ak bude moyes pokracovat vo svojej praci tak o par rokov ak nie teraz sa docka LM

Reagovat
smazaný uživatel

V evertonu ale ma jisty zaklad, tak naco jit napr do Livesrpoolu kde o nej bude muset hrat? Nejdriv at si zvykne ne anglicky styl hyr v mensim klubu kde bude hrat pravidelne a az pak bych byl pro prestuop nekam vyse

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo říká že má jít do FC Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, vy místní gloryhunteříci - Everton není žádný malý klub.......zjistěte si .kdo vede historickou tabulku anglické ligy?......navíc EFC má slušnou budoucnost.....na rozdíl od některých současných klubů z tzv. Big Four.........

Reagovat
smazaný uživatel

tak historickou tabulku vede liverpool, to vi asi každý.. a že nějaký klub z big4 nemá budoucnost, tak to jsi me vazne rozesmal. uz proto, ze maji finance, tak budoucnost maji.. takze tak ty knowere!

Reagovat
smazaný uživatel

o ktere historicke tabulce mluvis kdyz je 1. Liverpool s 18 tituly 2.Man.Utd. s 16 a pak dlouho nic

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, nejen tituly se počítají, počítají se i ligové body.....a této tabulce ještě stále vévodí EFC.........tedy té opravdové tabulce, ne jejím upraveným verzím...... .......ne všechny kuby z Big Four mají své mají finance zajištěné i na další roky.....

Reagovat
Devil

Mohl by jsi me napsat prosim treba prvnich 10 tymu v PL v te opravdove tabulce?A ke kazdymu kolik bodu dosahl,zajimalo by me to.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo tu říká že je Everton malý klub? ja jen rikam, že nechcu aby tam přestupoval

Reagovat
rufus

Nevede historickou tabulku v počtu bodů Liverpool? Mám pocit, že jo.. Ale jinak v počtu odehraných zápasů je Everton první.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele