Pudil na hostování do Slavie

31.08.2007, 18:22
Aktuality
Pražská Slavia přivedla novou posilu. Čerstvý účastník Ligy mistrů získal z Liberce 21letého Daniela Pudila. Jednadvacetiletý záložník přichází ze Slovanu do Slavie na půlroční hostování. Slavia zase severočeskému klubu pomohla k získání Miroslava Holeňáka.

Oba kluby byly v delším sporu, jelikož Holeňák dal po návratu z rakouského angažmá přednost Liberci, ovšem jeho transferkartu si mohla vyžádat pouze Slavia. Ta to neučinila a obránce s reprezentačními zkušenostmi nemohl za Slovan hrát soutěžní zápasy.

Po historickém postupu Pražanů do Ligy mistrů se oba kluby dohodly. Talentovaný záložník přichází do řad Slavie jako náhrada za dlouhodobě zraněného Dušana Šventa.

Sparťanský odchovanec je členem širšího kádru fotbalové reprezentace, ovšem v poslední době na sebe místo kvalitních výkonů upoutal zbytečným vyloučením v dresu Slovanu a následné zadržení policií, poté co hráč řídil vůz s 1,8 promile v krvi.

Pudil může být na soupisku pro Ligu mistrů dopsán, jelikož v letošním ročníku nastoupil v Poháru Intertoto. "Součástí dohody je opce na další působení hráče ve Slavii ve formě hostování či přestupu," uvedl za Slavii Ondřej Zlámal.

Autor: Petr Hašek / idnes.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paráda. KJ chtěl levonohého záložníka, Pudil to splňuje, navíc dokáže hrát i na krajním obránci, kde jsme to neměli zdvojený. Navíc je dobře, že jsme ho hned nevzali na přestup, ale na hostování s opcí. Když nepřesvědčí (já však věřím, že ano), tak se vrátí do Liberce.

PS: Ten kluk má dost velký štěstí. Kvůli vyloučení si místo za Liberec zahraje v Lize mistrů, za 1,8 promile navíc nedostal prakticky žádný trest.

Reagovat
smazaný uživatel

jj myslim že tohle je nejlepsi pro vsechny : Liberci se trochu vycisti atmosfera , Pudil si mozna zahraje LM a zahraje si na vrcholu tabulky no a Slavie ziskala dobryho hrace kterej jak uz psal sterda muze hrat na dvouch postech

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda moc nebere, teď ještě s Kramaričem ojebali ten trest, to lidi nasere ještě víc než Horváthovo hajlování. Nemyslim si že ho potřebujem, asi to bylo jen nejsnažší řešení jak někoho sehnat, páč teď nám ostatní zdvojnásobili ceny svejch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych se chtěl zeptat. Když má trest na dva zápasy, tak je to liga + domácí pohár, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě na LM se to nevztahuje.

Ovšem Libe jde ještě více do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím to jistě, mně připadá, že je to snad pokaždé jinak .

Naposledy dostal Řepa 12. žk v Olomouci, a pak to finále poháru proti Jablonci normálně hrál, zatímco ligu proti Mostu samozřejmě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, ještě si totiž pamatuju, jak se někteří borci nechávali schválně vykartovat a pak nehráli bezvýznamné zápasy Poháru ČMFS. Ale teď to bude fakt asi jenom na ligu, je to tak i lepší, aspoň se to nezneužívá. Tak si třeba zahraje příští týden pohár, tedy jestli bude mít natrénováno...

Reagovat
HOST*marcocruz

ale to je divny, to musel nehrát kuli zranění,páč on nehrál už 2uvodníkola teto sezony za těch 12žlutejch přece a za 12žlutejch je stop jen na 2 zapasy a ne na 3, tudíž Most musel být z jiného důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

12 žk je stopka na tři zápasy...

Reagovat
HOST*

myslel jsem že kdo hraje intertoto už nemůže v pohárech za jiný tým nastoupit?co je teda pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

intertoto se na LM nevstahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vrátí nohama na zem. Loni odehrál skvělej podzim, na jaře ho povolal Brückner do repre, začal mít hlavu v oblacích a šel s formou dolů. A letošní sezonu začal téměř katastrofálně.

Má šanci být dobrým hráčem, ale musí se začít chovat jako profesionál a ne jako namyšlenej frocek. Zatím ale nedostal pořádně přes prsty, protože ten "trest" za jízdu v opilosti je směšnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Však on si ho Jarolím zklidní, to je to poslední, čeho bych se obával.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ho nakonec Slavia po sezoně ještě ráda neposílala zpět. Může být sebelepší trenér, ale s některými týpky se moc vycházet nedá.

Ale už z pohledu českýho fotbalu by bylo dobrý, kdyby vyšel ten pozitivnější scénář. Aby Pudil začal hrát jako loni na podzim...

Reagovat
HOST*

je lepší jak Kalivoda

Reagovat
HOST*marcocruz

momentálně ne!

Reagovat
HOST*

no ale s tim trestem za tu jizdu to je vysmech vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
HOST*

Franta Straka

Reagovat
Radin

ses koukal na sport ne :-D

Reagovat
HOST*

jo ale mazec je do toho hodne zapalenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Parádní posila. Arsenal nepostoupí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně

Reagovat
HOST*Pavel

je dobrej.jen je škoda že ho nekoupili.hostování nic neřeší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele