PSV POSTOUPIL NA PENALTY

14.04.2005, 00:25
Aktuality
Posledním postupujícím do semifinále Ligy Mistrů se stal PSV Eindhoven. Po remíze 1:1 v Lyonu skončil stejným výsledkem i druhý zápas, prodlužovalo se a rozhodnout musel rozstřel ze značky pokutového kopu. Nedal sice domácí Beasley, ale v dresu hostí ho napodobili Essien s Abidalem.

Hostující Lyon vede s náskokem francouzskou ligu, a tak Paul Le Guen o víkendu šetřil Wiltorda, Govoua, Maloudu či Crise, kteří byli jen na lavičce, Juninho s Abidalem nebyli ani v zápasové nominaci. Proti PSV však už hrál Lyon v nejsilnějším složení. Hráče v lize šetřil i domácí kouč Hiddink, když si odpočinuli Park, Ooijer a Vogel.

-    :

Od začátku se hrál zajímavý fotbal, do vedení šli po deseti minutách hosté. Maloudův centr špatně odvrátil Bouma a zcela volný Wiltord prostřelil Gomese a otevřel skóre. Na druhé straně hlavičkoval po Van Bommelově trestném kopu vedle Bouma. Za domácí byli Coupetově brance několikrát nebezpeční Van Bommel s Alexem, v hostujícícm týmu byl nejvíce aktivní Wiltord. PSV byl o něco lepší, Ooijerovu střelu však Coupet měl, Alex po centru Cocuho branku minul, Parkovu střelu obránci zblokovali, Vennegoor hlavičkoval po rohu vedle, v další šanci mířil Park nad břevno. Bouma našel ve vápně centrem Vennegoora, ale Cacapa jeho pokus odvrátil.

Krátce po změně stran domácí srovnali skóre zápasu i celého čtvrtfinále. Van Bommelův trestný kop nedůrazně odvracel Abidal a Alex poslal míč podél Coupeta do branky. Na stranu domácích mohl přetáhnout skóre Park, ale ani po obejití Reveillera ani po trestném kopu střídajícího Beasleyho branku netrefil. Dvě velké šance měl Lyonský Cris, tu první mu zblokoval Ooijer, druhá šla těsně vedle Gomesovi levé tyče. Domácí Farfán zase minul v jasné pozici Coupetem vyražený míč. Do odvážného průniku se pustil domácí Beasley, ale jeho střelu obránci srazili mimo branku. Poseldní příležitosti měli hosté, ale střelu Maloudy zblokoval Alex, Reveillerova dalekonosná rána šla těsně nad břevno.

Zápas šel do prodloužení, po přihrávce Roberta střílel těsně vedle branky domácí Cocu, hosté mohli zase kopat penaltu po zákroku gólmana Gomese na Nilmara, ale sudí Nielsen nechal pokračovat. Druhá část prodloužení patřila domácím. Po akci Parka s Beasleym střílel slabě Cocu, Parkova tečovaná střela šla těsně vedle, stejně jako trestný kop Van Bommela.

Došlo až na penalty. Z lyonských zaváhali Essien s Abidalem, v dresu PSV jen Beasley, a tak se z postupu po úspěšné Robertově penaltě mohl radovat tým PSV Eindhoven. V semifinále Ligy Mistrů narazí na AC Milán.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (87)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká škoda

Lyon byl můj tajnej favorit

Nevadí. Aspoň bude mít ACM snadnější postup do finále, kde doufám rozseká londýnský sráče

Chelsea má teď Liverpool, takže na 95 % postupuje. Liverpool je podle mě omylem závěrečných bojů, ikdyž včera to proti Juve odehráli skvostně . V obraně exceloval Hypiä. Takovej přehled se jen tak nevidí . Je to Pan fotbalista

Reagovat
Xavi

neřekl bych že Eindhoven bude lehčí soupeř pro AC!!! A že včera hrál Liverpool skvostně????????? To byl asi nejhnusnější zápas co sem kdy viděl!!!! Nechápu proč nedávali Eindhoven??

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, že hrál skvostně - chyba. Myslel jsem to tak, že za celej zápas nepustili Juve do koncovky, což se podle mého cení. Ale souhlasím, že za tenhle výkon si nezasloužil postup ani jeden s těchto týmů . Fakt katastrofální fotbal. Jestli tohle má bejt vyvrcholení LM ...

Jen si to srovnej s krásným zápasem zápasem Real - Barca ...

Reagovat
HOST*

protože tam hraje Nedvěd a Baroš. A ty jsi přece Čech a fanoušek českejch fotbalistů, né !

Reagovat
HOST*alesh

Ja sem taky Cech, Barose a Nedveda jsem vzdy obdivoval, ale neznamena to prece ze mam cumet na takovej (nezlob se) hnusnej fotbal. Baros furt breci, ze mu Benitez nedava sanci, v posledni dobe ji dostava malo? Znici na co sahne. Ze toho nabeha, ale uplne zbytecne. Tesil jsem se na poradnej zaver LM a ted... AC - 10 obranců, Chelsea-skoro to same, Liverpool-aspon mozna trochu utoci. Lyon mne zklamal, ale ted mi nezbyva nic jinyho nez fandit hezkymu fotbalu.Takze Eindhoven do toho. PS: a to od svych sesti let fandim AC:-(

Reagovat
sansiro

Ty jses myslim fandu Barcy, ne? Tady pises, ze hral Liverpool skvostne. Ja to i beru. Kontrolovali hru a neopousteli Juve do niceho. Sice poradny beton, ale efektivita je tu. Mas pravdu!!

No ale pred mesicem se tady vsichni fans barcy navazeli do Chelsea pri prvnim vzajemne zapase, jak hrali hnusne a ze to neni fotbal....!!!!!! To bylo ale uplne to same. Hrali beton, aby uhrali solidni vysledek!!!! To jste ale nadavali... Tu jde videt, ze nejste vubec objektivni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se v další příspěvku opravil. Mě ten Liverpool fakt hodně překvapil. Myslel jsem, že jim tam s tou jejich obranou a hlavně brankářem minimálně jeden gól spadne. A taky jsem myslel, že hru bude kontrolovat Juve, ale opratě zápasu pevně svíral Live . Ale výraz "skvostně" bych už podruhé určitě nepoužil . To byla chyba

Reagovat
sansiro

Tak jo, ja jsem to jen musel napsat. Ja s tim ale jinak souhlasim. Drzeli cely zapas pod kontrolou a proste postoupili.

Reagovat
HOST*Brl

Ukázalo sa, čo som hovoril už dlhšie. Lyon je sympatické mužstvo, ale takticky nevyzreté. Mladí chlapci v zálohe a v strede sa tlačia príliš dopredu po krídlach a strácajú tam lopty. Namiesto toho aby rozohrali na stred, skúšajú sa prekľučkovať. Sklamal ma Essien. Myslel som, že zahrá lepšie, keď sa o neho zaujíma Barca, ale tak sa zdá, že je to len potenciálny talent, akých máme v Barce dosť. Síce rýchly hráč, ale potrebuje veľa šancí na gól. Ako Giuly. Druhého takého nepotrebujeme - myslím za také peniaze. Len škoda Juninha. Povedal by som - príliš dobrý hráč pre francúzsku ligu. Asi po sezóne prestúpi niekde do silnej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho už je starej pro velkej přestup.

Ale fotbalista je to perfektní .

Reagovat
HOST*Peca

Lyon, že je takticky nevyzrálej??K smíchu, taková blbost!!! Kdyby to byla pravda,tak by se asi těžko dostal takhle daleko v LM a těžko by hrál v jejím průběhu nejlepší fotbal (spolu s Barcou) a taky by asi těžko vládnul několik let Francii,takže takový kydy si nech třeba pro Slovan. V Lyonu maj nejen dobrý hráče a trenéra, ale i vedení.Pracujou tam koncepčně a systematicky,nemůžou se co se týče financí a nákupů rovnat s giganty typu Chelse,Real,Barca,AC...,ale jdou správnou cestou,tým je delší dobu pohromadě,perfetně věkově vyváženej. Vybírají si fotbalisty, kteří jsou rychlí,dynamičtí a silní v soubojích jeden na jednoho. A tohle je asi jediná šance jak uspět proti gigantům. Měli smůlu, že mají momentálně menší herní krizi a už nemají takovou formu jako v průběhu celé sezony.Škoda, byli pro mě černým koněm soutěže, ale zanechali za sebou velmi dobrý dojem, narozdíl od FCL a Juve, jejichž souboj byl něco šíleného.

Reagovat
HOST*Brl

Za tým takticky nevyzretým si stojím. Napísal som, že chyby robili mladší hráči a v tom vidím príčinu, že Lyon nepostúpil. A tiež kde robili chyby. Gól, ktorý dostal Lyon síce vyplynul zo zlého odkopu ale záložníci, ktorý mali tvoriť druhý rad vo vlastnej šestnástke sa vyparili. Netvrdím, že tréner Lyonu je takticky slabý, ale tí mladí hej. Inak ich koncepciu tvorby tímu uznávam a sú tam niektoré budúce hviezdy, ale nie kalibru Henryho, Zidana či Thurama.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som strastne sklamany s Lyonu Uvedomujete si,kto je v semifinale LM?Chelsea,AC,Liverpool,PSV Kde si tymi ako Manchester,Barca,Real,Arsenal?Zase som uple sklamany s Ligy Majstrov Asi sa skoncila era muzstiec,ktore hraju krasny futbal a nastupuje era betonovych muzstiev,ktore tak trochu kazia futbal Tesil som sa,ze postupi aspon Lyon a zachrani cest LM,ale nestalo sa.Ved si zoberme tymi-Chelsea-co k nej dodat.Uz sa to o nej popisalo vela a naozaj krasny futbal to od nich nebol Dalej AC-kazdy vie,ze nehraju az tak krasny futbal,ale nechcem si postvat fanusikov Talianska-preto si radsej kazdy domyslite,preco tam AC nema byt.Liverpool-to co predviedol v Juventuse-tak isto bieda-zatial sa hodi do partie k Chelsea a AC.A nakoniec PSV-tomuto tymu nic nezazlievam,ale je to len prekvapenie sutaze,ale ked ho porovnam napr.s Barcou,tak tiez kazdy vie ako by to dopadlo.Proste jednym slovom bieda-tieto tymi tam nemaju co hladat,ale zda sa,ze bohuzial hraju efektivny futbal a su tam podla vysledkov uplne spravodlivo.No co uz narobime-fakt sa nam konci era krasneho utocneho futbalu a nastava betonovanie Za chvilu sa budeme chodit pozerat na stavenisko a nie na futbal.A muzstva ktore chcu zaujat divakov s peknou hrou a napr.s rozostavenim 4-3-3 to mozu zabalit.Prichadza nova moda-ako tu uz aj niektori spomynali:10-0-0,alebo snad 9-0-1.Takze ti co chcu hrat aj nadalej pekny a utocny futbal,tak sa musia zmierit s tym,ze uz nebudu mat ani vysledky.Ale prepacte mi,ze bol moj prispevok taky pesimisticky,ale co mam robit,ked vypadli vsetky muzstva ktorym som drzal a ktory hrali pekny futbal.A tymto prispevkom som nechcel urazit fanusikov Chelsea,AC,Liverpoolu,PSV.Za pochopenie dakujem...

Reagovat
Xavi

Souhlasím s tebou! Mimochodem rozestavení 10-0-0 jsem psal já

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je super, ze jsi to rozestaveni psal ty, ale nejak s tim nemuzu souhlasit. Beton muzes hrat i se 3 utocniky, presne jak predvadel Juventus, kdyz byl zraneny Nedved.

Reagovat
Xavi

A já sem to copak popřel že beton můžeš hrát i se třemi útočníky??? Já jsem jen napsal, že např. Chelsea praktikuje rozestavení 10-0-0 v některých fázich zápasu a zatím si stojím!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme to 10-0-0-to bol len taky zart-to sa nikdy nestane-aspon dufam

Reagovat
sansiro

Nevim, co mas proti AC. Je to jasne nejvetsi velklub s te ctverice a druhy nejuspesnejsi tym teto souteze. Jasne postoupili, jasne vyradili Manchester, jasne vyradili Inter. Asi jsou proste dobri. Ale to nekdo jen neumi uznat. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nalejme si čistého vína. Tak pěkný fotbal jako třeba Barca nehrajem, v tom mají pravdu.

A´T žije Sigma Forza Milán

Reagovat
sansiro

Tady prave ale o pekny fotbal mnohdy nejde. Jinak proti Barce nic nemam, ale hraji dobre (pekne) tak jeden rok za posledni obdobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne od teba,ze si to priznal

Reagovat
sansiro

sorry za ty hrubky to bylo narychlo

Reagovat
smazaný uživatel

AC je super tym-samozrejme to uznavam,ale zbytocne si mi pisal ich uspechy-neboj sa ja to viem velmi dobre Ale tu ide o to-kto aky futbal predvadza a myslim,ze AC nehra az taky krasny okolahodiaci futbal,ale zato uspechy a vysledky ma super

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice škoda, že Lyon vypadl, ale PSV hraje taky kránej fotbal a ostudu nedělá.

Reagovat
PJ

Všichni si tu stěžujete na to, jak do semifinále postoupili betonáři. Ale řekněte mi - kterej tým hraje venku stejně aktivně jako doma? Barca? Prohrála jak na Chelsea, tak teď na Realu. Je holt vidět, že je potřeba hrát doma jinak než venku, nedá se pořád a všude předvádět krásnej útočnej fotbal. Když Liverpool doma porazil Juventus 2:1 a ví, že dostat venku jedinej gól ho vyřadí, co asi bude dělat? Hnát se dopředu a riskovat, že ten gól dostane? Samozřejmě že ne, bude předevšim bránit, aby ho nedostal. Nebo Chelsea, která přijede na Bayern s tim, že při výsledku 2:0 končí. Co bude dělat? Hnát se dopředu a Bayernu, kterej má dobrou ofenzívu, usnadní práci? Lidi proberte se, venku se nedá hrát stejně jako doma... Nebo dá, ale úspěch to nepřinese. Je to vždycky na domácim týmu, aby hrál pro diváky a je pak otázkou, jestli k tomu strhne i soupeře. Proto bych po včerejšku byl mnohem víc zklamanej z Juventusu, než z Liverpoolu. Ten hrál co potřeboval, ale Juve předved úplný kulový... Já tu nechci nijak hájit hru, kterou předved Liverpool na Juve nebo Chelsea v Barceloně, taky se mi to moc nelíbí, ale účel světí prostředky a uznejte, že těm týmům jde předevšim o postup a fanouškům taky, takže i když to venku ubetonujou, lidi jsou spokojení...

Reagovat
HOST*Peca

Souhlasím s tebou. Bohužel ten fotbal je tak postavenej, že jsou úspěchy důležitější než pohlednost hry, změnu může přinést pouze úprava pravidel. FIFA a UEFA by měla dělat vše pro to, aby se hrál pěknej fotbal a jediná šance je skrze úpravu pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme suhlsasim,ale nie vzdy je to tak ako hovoris.Pozri na dvojzapas Real-Manchester LM 2002-urcite vies ktory myslim.Povedz mi,ci sa tam niekedy branil Real?Doma najkrajsia utocna hra aku som videl a vonku este krajsia Proste to bola nadhera a to dokaze asi len Real Ale Real nikdy-nikdy nehral len na obranu-oni to proste ani nedokazu-hoci teraz to uz nieje take ake to bolo Ale pozri sa na nich pred takymi 3 rokmi-branili niekedy?Aj ked dostali 2 goly oni dokazali dat 3-a to som na Reale miloval.V kuse boli znami tym,ze ze mali jednoznacne lepsie drzanie lopty a vkuse utocili a robili radost divakom-ale teraz? Uz to bohuzial nemozem tvrdit,az na niektore vynimoxne zapasy-ako bol ten proti Barce.Ale ja dufam,ze Real sa spamata a zase zacne hrat ako kedysi a nebudu sa potrebovat ani branit.Ale neviem ci sa mi to este niekedy splni-treba verit.Vsetci nadavaju uz teraz na hracov Realu,ale asi zabudli co dokazali-kto v tedy predvadzal ten krasny futbal?Kto?No ti isti hraci ako teraz-az na niektore individua,ktore len prisli do Realu kvoli peniazom(Beckham).Netreba zabudat,co tito hraci predviedli-dali svetu futbal a pekny futbal

Reagovat
PJ

Máš pravdu. Trochu bych to, co sem napsal, poupravil - venku každej hraje to, na co má. A pokud má Real silnej útok a ví, že umí dávat spoustu gólů, tak je jasný že nebude zbytečně bránit. Jenže Liveprool - dobře ví, že na to, aby hráli na Juve otevřenej ofenzivní fotbal, prostě nemaji. Tak proč by to dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,ja o tom viem-len som spomenul,ze su aj take tymi,ktore na to maju-hrat utocne aj vonku aj doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem to PSV i Lyonu, ale nakonec asi trochu víc PSV, sice nevěřím, že by měli proti ACM nějakou větší šanci ,ael stát se může cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Juninho videli ste ako bol vcera nasraty

Reagovat
Xavi

Nechápu jak někdo může obhajovat defenzivní týmy??? Já to hodnotím z pohledu diváka! A chci vidět goly, šance, akce... A to týmy jako Chelsea, Liverpool, italské týmy, ... prostě nepředvádí!!! Jak jim můžete fandit a obhajovat jejich trapnou a destruktivní hru??? Copak vám se to líbí??? Vy se rádi díváte na takové zápasy??? (znovu opakuji, že to hodnotím z pohledu diváka a né trenéra, to bych jinak samozdřejmě musel říct, že účel světí prostředky)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Fotbal je sice hlavně o biznisu a úspěchu. ALE. Uvědomte si, proč je ve fotbale tolik peněz. Protože my diváci se na fotbal díváme v TV (prachy ta tel. práva), protože my diváci se zajdeme podívat na stadion (prachy ze vstupného), protože my diváci si kupujeme dresy, šály, čepice a tyhle serepetičky ve fanshopech. A pak se tady dozvíme, že fotbal se hraje jen kvůli úspěchu a kvůli pohárům. Já myslel, že hlavním úkolem fotbalu je pobavit nás diváky, kteří si za to platíme ...

Jsem zvědav, kdy lidi napadne, že by se mohli bavit něčím jiným, kromě fotbalu a přestanou ty prachy do fotbalu cpát. Fotbal je teď na vrcholu, podle mě teď už půjde jen dolů, protože touhle hrou si nové diváky, kteří by byli tak blbí, aby do něj tlačili prachy, určitě nezíská.

Proto si myslím, že murhovno, Rehhabel a jim podobní zabíjí fotbal.

B U D Í Č E K

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco. Dovolím si opět přirovnat současnou situaci ve vrcholovém fotbale k hokejové NHL. V devadesátých letech byla NHL na vrcholu, prudce se zvýšila návštěvnost a prachy, které šly do hokeje. Postupně se začala atraktivita ztrácet, ubývaly góly a s tím ubývalo i diváků v hledištích ...

... a všichni víme, kde je NHL teď, že?

Reagovat
Xavi

Mám stejný názor!

Reagovat
Mr.Jindros

Fotbal neni hokej ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak!!!

Reagovat
HOST*Peca

Jo jo, já na tu defensivní obludnost co dneska hodně týmů nadávám kde můžu a pak mi většinou fanoušci těch týmů píšou, že jsem blbec, že oni jsou nejšťastnější když jejich tým vyhraje 1:0 a nemusí ani hrát pěkně,ale hlavně, že postoupěj. Potom si fakt jak blbec připadám, protože mě fakt nebaví koukat na nějakou taktickou bitvu kde se hraje jenom po šestnáctku, šance, střeli, goly nejsou, jenom samé skluzy, skažené přihrávky a podobně. Bohužel většina trenérů, manažerů, majitelů klubů zapomněla, že se opravdu přeci fotbal hraje pro lidi. Uvedu příklad Slávie-nemá vlastní stadion, kádr je úzký, klub dluží hráčům, dluží za přestupy a já nevím komu ještě, na domácí utkání chodí max 2000 diváků, kteří buď jsou sticha nebo pískají a dávají najevo svou nespokojenost. Nechápu jak může někoho uspokojovat být majitelem takového klubu. Ale to je u nás skoro všude, Sparta je na tom o něco lépe, ale kolik na ni chodí diváků 3 až 5 tisíc, tak má to cenu hrát, mě by to teda nebavilo. Ale div se, když se na ten fotbal opravdu, ale opravdu nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi este nevidel Slovensku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne zase napada opacny pripad: Sparta hrala na hristi ManU, Straka chtel predvest neco odvaznejsiho nez jenom zkusit beton na 0:0 a jak to nakonec schytal on i cela Sparta. Nevim kdo z vas tu pak psal, jak Sparta v LM vyhorela...

Reagovat
HOST*Peca

No jo, ale to je taky o tom jaký fotbalisty si Sparta vybírá. Třeba takovej Homola, to není určitě fotbalista pro LM. A co takový Jůn? Ten se na mezinárodní scéně nemůže prosadit, nechápu kdo ho zas tlačí do repre, asi ho chtěj prodat, tak ho tam jeho manažer (tipnul bych Nehodu) tlačí, kdyby nehrál ve Spartě, tak po něm ani pes neštěkne, je to takovej pomalej tančík, v životě jsem ho neviděl obejít hráče, zrychlení nula. Dává branky je z dorážek a loženek, dost mi připomíná Horsta Siegla. Pokud chce Sparta v LM uspět, musí si vybírat rychlostní typy fotbalistů, s pořádným zrychlením a schopný prosadit se 1 na 1-viz Lyon.

Reagovat
Xavi

vždyť si ty goly proti Manchesteru dala Sparta sama!!! Jinak herně tam Sparta na její poměry nevyhořela. Rozhodně vypadala líp, než kdyby tam jen trapně betonovala a stejně by prohrála!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda nevím, ale když hrála Sparta na ManU otevřenej fotbal, tak sice dostala celkem latu 4:1, ale žádnou, opakuji žádnou kritiku jsem na ni neslyšel. Dokonce i britské noviny jí poblahopřály k výkonu. Takže fakt nevím, o čem tady píšeš.

Ještě dám jeden případ: Sparta hraje doma otevřenej fotbal s Realem Madrid v jeho největší slávě a prohrává po smolné brance v závěru 2:3. Každý si na ten zápas pamatuje, protože je prostě památnej. Žádnej beton, žádná hamba. Druhej případ: Sparta hraje na Bayernu a ubetonuje remízu 0:0. V médiích střídmá pochvala. Ale hlavně: pamatuje si ten zápas někdo? Odpověď zřejmá: skoro nikdo

Reagovat
PJ

Představ si situaci. Barca, v jiný době, s horšim týmem, ne tak silnym v útoku. V poháru první zápas doma vyhraje 2:1. Ví, že soupeř je doma silnější. S čim budeš spokojenější - když bude Barca v odvetě útočit, dostane třeba 4:2 a vypadne, nebo když ubrání 0:0 a postoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je rozpor. Teď mi nebudeš věřit, ale jsem radši, že Barca vypadla po dobrým výkonu, když udělala na hodně lidí dojem, než kdyby postupovala a každej by na ní nadával. V tomhle mám prostě jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Mno, nevim nevim jestli věřit nebo ne... Ale to je jedno. Jenom nevim, na kolik lidí by udělala dojem. Na někoho možná. Ale myslim si, že velká část nezaujatejch diváků by si poklepala na čelo a ptala by se, proč to ta Barcelona dělá? Proč hraje to, na co nemá? Já bejt trenérem nebo majitelem, tak byh radši betonoval - pravda, naštvu tim fanoušky soupeře a naštvu nekoukatelnym fotbalem nezaujatý, ale budu mít možnost v dalšim zápase doma potěšit fanoušky mýho týmu. A budu mít možnost jít dál a třeba i pohár vyhrát. Což je podle mě "o něco" víc, než hrát jeden koukatelnej zápas navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pohled ...

Reagovat
HOST*JPG

to Xavi: To si děláš prdel, že Liverpool předvádí destruktivní hru, tos asi v této sézoně viděl jen zápas na Juve, jinak si to nedovedu vysvětlit. Kdybys totiž sledoval hru Reds po celou sezónu, tak si za tenhle výrok musíš naliskat. Reds předvádějí nejkrásnější fotbal v anglické lize, ne-li v celé evropě. To potvrdili hlavně v nejlepším zápase této sezóny, když hráli doma s Arsenalem, tento zápas prostě neměl chybu, co se krásného útočného fotbalu týče, nedá se srovnat ani se zápasy Chelsea-Barca v LM či ČR-Holandsko na ME, a to byly luxusní zápasy.(Pro ty, co to neviděli, zápas se odehrával po celou dobu v tak velkém tempu, že komentátor nestíhal interpretovat průběh hry:-) Jen díky velké marodce Liverpool nebojuje s Chelsea o anglický titul!! Už se těším na vyvrcholení této sezóny v zápase Arsenal -Liverpool 7.5.2005.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem,prečo sa každý sťažuje.Podľa mňa hral Eindhoven dobrý futbal.Minimálne prvý polčas boli lepší podľa ukážok.Zato ,že prehral Lyon?No a čo?Len Lyon je záruka kvalitnej útočnej hry?Tak prečo ju potom nepredviedol tak dokonale,ako všetci básnia.A Eindhoven je predsa holandský tím,to musia postupovať len južanské,alebo čo?

A už vôbec nechápem ,prečo by mal byť kvalitnejší Juventus ako Liverpool.Veď Liverpool hral pomaly s béčkom stvrť sezóny a aké pekné zápasy ukázal.Ja som s postupujúcimi spokojný.Keď už to nemohol byť Real,tak prečo nie zrovna títo štyria.

Reagovat
HOST*Brl

Ja sa sťažujem, že nemám rád Kórejčanov od MS 2002, keď rozhodcovia pre nich potopili Taliansko a možno aj Španielsko. Aj keď musím priznať, že Park aj Lee hrali výborne. Ale mám aj futbalové argumenty. Prvý zápas jasne lepší výkon Lyonu a nezaslúžená remíza. Druhý zápas bol vyrovnaný, na čisté šance určite. Vidím to tak, že AC Eindhoven roznesie. Inak, neviem, ale AC mi nepripadá ako totálny betón. Ale to môže byť aj preto, že som doteraz pozeral len ich európske zápasy. Aj keď s Barcou von to bola čistá murárčina (zedničina).

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan má výhodu hlavne v tom,že má ohromne skúsené mužstvo.Tí hráči presne vedia,čo majú v ktorých momentoch hrať a niekedy im to nemusí hovoriť ani tréner.Navyše majú Ševčenka a to je obrovská devíza.Napriek tomu,ich herný štýl sa mi nepáči.

Reagovat
sansiro

Kazdy napadate kluby s defenzivou, ale zamyslete se, kde jsou kluby s ofenzivnim pojetim. Davno venku. A o to jim jde, at se Vam to libi nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved presne o tom sme sa tu cely ten cas bavili-ze tie tymi,ktore hrahu pekny utocny futbal su uz von a tie ktore hraju skaredsie a betonuju su etse v hre-lebo im ide o vysledky a nie o krasny futbal-a takyto sposob hry je bohuzial efektivnejsi Dufam,ze nevymru utocne ladene tymi-aj ked nebudu mat take super vysledky

Reagovat
HOST*

PSV hraje opravdu pěkný fotbal nedivil bych se kdyby vyřadili AC Milán.

Reagovat
HOST*stam

Ac,Chelsea,Eindhoven a Liverpool nehraju o nic horsi futbal ako Barca a real..akurat si davaju vacsi pozor na obranu...typicky priklad Barcy-neuspech..utok famozny-obrana srackova-bez urazky....Einhoven je podla mna lespi super pre AC lebo Lyon je celkovo rychlejsi a robil by vatsie problemy obrane(prestarnutej ale skvelej) AC...vid Obafemi Martins ktory ich trosku prevetral..Lyon tie penalty kopal hrozne...slavny Essien ci ak sa vola a kopnut to ako on to by som aj ja tak vedel ...ale nie..niekedy sa stava a hraci Lyonu su mlady a zlyhali nervy a psychika...eindhoven bol proste jako keby skusenejsi ,vyvazenejsi..hlavne ta Oilerova penalta sa mi lubila...obranci su najlepsi kopaci penalt..nekompromisne pod brvno....tak sa mi to lubi....myslim ale ze postupi AC...bez zaslepenosti(FORZA MILAN!!! )...lespi vo vsetkych strankach...skusenejsi...Eindhoven moz len prekvapiot....hlavne nemoze AC podcenit supera to by bola chyba..moje typy su ac vonku 0:0 1:1..0:1 pre AC a doma tak 3:0,3:1,2:0...Chelsea-Liverpool...vsetci asi typuju Chelseu aj ja ale Livepool by mohol prekvapit a drzim im....ale aj tak si myslim ze postupi Chelsea...teraz ma fazonu....takze moj typ finale AC-Chelsea a tu uz sa fakt neodvazim typovat..moze rozhodnu nahoda..mozno kdo da prvy gol...ale myslim si ze by to bolo z oboch stran naplno zasluzene finale!!!!FORZA MILAN!!!Musia uznat aj fanusikovia Barcy ze Chelsea bola lepsia!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Debilny prispevok az to boli Ja napr.neuznavam,ze Chelsea bola proti Barce lepisa-ani nahodou.A Barca hraje krajsi futbal ako tieto tymi,ale oni su proste efektivnejsi,ale ty si strastny zaslepeny fanusik.. Talianskych timov a neuznas si pravdu

Reagovat
HOST*

Jo, jenze vsechny 3 italske kluby mely jako prvni zajisteny postup ze skupin!!! O zaslepenosti nemuze byt rec. A kdyby bylo finale ACM-Chelsea (podotykam, ze kdyby - stat se muze vsechno a finale muze byt take treba PSV-Liverpool), tak je to zcela zaslouzene - O TOM BY NEBYLO POCHYB. Uz ted jsou oba kluby zaslouzene v semifinale a probojovali se tam i Liverpool a PSV, proc ne? Jestli se nekomu libi jejich hra nebo ne, to je uz vec druha...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že jestli bude finál ACM - Chelsea, tak to bude zasloužený Ale mě jde o něco jinýho.

ZA JAKOU CENU ...?

Znova se ptám:

P R O K O H O S E H R A J E F O T B A L ?

Reagovat
smazaný uživatel

PRE PENIAZE

Reagovat
PJ

Každej hraje fotbal předevšim pro svoje diváky. A ty nejvíc potěší to, když se postoupí...

Reagovat
sansiro

souhlas!!! Milan i kdyby betonoval v 11, tak tam bude tech 80 000 chodit! Proste to tak je...

Reagovat
Mr.Jindros

Jenom pro Katalánce zřejmě myslíš ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

taka ista guma ako ozajstny Stam

Reagovat
smazaný uživatel

mam napad podme si kupit monterky a tehly a ideme si zahrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Jestli si tady někdo z té semifinálové čtyřky zaslouží finále, tak je to PSV!!! Celou sezonu předváděl útočný, rychlí, dynamický fotbal a jako jediný z téhle čtyřky ani v jednom zápase trapně nebetonoval!!!

Reagovat
PJ

Hmm jestli to nebude tim, že zatim neměl proč betonovat. Jaký měl silnější soupeře? Maximálně Arsenal. A na Highbury toho zrovna moc nepředved, prohrál zaslouženě. Uvidíme jak bude hrát v Miláně. Jestli ofenzivně a pro diváky, tak si půjdu koupit klobouk a smeknu...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze smeknes

Reagovat
HOST*PUYOL

Ac,Chelsea,Psv,Liverpool-nehraju o nic horsie ako Barca??

Ved to je na zamyslenie...

Barca im nikomu ani loptu nedea,len keby nebolo tej smoly a zranenych..

Ale my ukazeme vsetkym buduci rok

Reagovat
smazaný uživatel

Názory typu, že fotbal se hraje pro peníze a ne pro diváky je trochu smutný, ale tak FIGO je fanoušek Realu ,atkže se to dá pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Děláte jako kdyby Barca jediná dokázala hrát hezkej fotbal. Chelsea dává gólů stejně a nezdá se mi, že by například její zápasy s Bayernem byla nějaká pohroma pro fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

nie hezky ale najhezci

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ako sa to povie po cesky? nejhezci ne?

Reagovat
Xavi

Tak to si asi neviděl odvetu!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.Hlavne prvý zápas doma s Bayernom -to bola fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nemyslel vazne!!! Myslel som to trochu ironicku-takze neber vsetko vazne

Reagovat
PJ

Fotbal se hraje NEJEN pro diváky... Ale i když by se hrál jen pro diváky. Představ si klub, v měřítku evropský špičky průměrnej, například Liverpool. Co jeho fanoušky potěší víc - když bude hrát pořád hezky útočně a bude v pohárech vypadávat v prvních kolech, nebo když v případě potřeby něco ubetonuje a bude se dostávat do posledních kol?

Reagovat
smazaný uživatel

to druhe ich potesi viac lebo su to anglicania...

Reagovat
HOST*stam

Figo a neviem kdo: O mojom zaslepeni nemoze byt ani rec....ja som nepovedal ze AC hra NAJ. futbal...Barca hra pekny futbal ale zas ma ovela slabsiu obranu ako AC...ja v tom vidim zavist...vypadli ste v osem-finale(podla obecneho nazoru necakane) a teraz furz omielate dookola-Ac beton,Chelsea beton a neviem..co Ale kde je Barca a kde je AC s Chelsea??na to sa pozrite....Mr.Jindros ma pravdu..."delate jako kdyby jen Barca dokazal hrat hezky fotbal"..hezky futbal dokaze hrat aj AC aj chelsea aj neviem kto ale v dolezitejsich zapasoch sa prsote vychadza z zaistenej obrany...ale fakt hrozny zapas bol Juve-Liverpool pri tom som nor. original zaspaval...a to neklamem..a t sa na zap. LM tesim jak hovado..ale k inemu...podla mna je to podla vo futbalovej mentalite narodov..konk.Span. a tal...Pride velky zapas-DERBY Ac-inter,AC-Juve,Juve -Rome a vysledky su vačšinou 1:0,1:1,, prinajlepsom 2:1....2.0...a prsote tymy vych. so zarucebej obrany a protiutoky.opatrne.hra sa zmeni k lepsej az po vstrelenom gole....ale pre mna ako fanusika Ac ,,mne by bolo jedno mohli by hrat aj v "presivaku" a s tehlami..prsote by som mal oci nalepene na obrazovke a kukal...pre vas nezaujatych fanusikov to musi nuda...no...ale to sa stava niekedy...aj AC pre Vas tym betonarov hraju hlavne doma podla mna futbal na ktory sa da pozerat...6:0 Fiorentina a pod.vys. bolo viac...No a take derby span.ligy Real-Barca=Jedna sa o utok-obrana je na druhom mieste...vysledok 4:2=6golov..ale to si viete zratat aj samy ..dufam ....no prsote ina mentalita uplne-span. to maju v "krvi" ze hraju utocny futbal....ale musim sa priznat ze aj tak naj. sledujem Anglicku Premiership-rychla,plynula...no tolko som chcel povedat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny nazor,ale ja praveze milujem,ked je slaba obrana a zapas skonci 4:2 ako ked su super obrany a zapas skonci 1:0-presne o to tu ide.A preto ja milujem Spanielsku ligu a ty napr.Taliansku.Kazdemu sa paci nieco ine-kazdy sme iny

Reagovat
HOST*stam

Ja ani miljem futbal a preto sledujem kazdu ligu...a mas pravdu..kazdy sme iny kazdy ma ra nieco ine...niekto rad pozera utocny futbal..niekto rad prepracovane defenzivne taktiky

Reagovat
HOST*stam

FIGO:a este:aj ja milujem ked je slaba obrana...ale hlavne ta superova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nemoze byt silny utok to musi byt slaba obrana

Reagovat
Xavi

hmm, az na to, že hrát útočný ofenzivní fotbal neznamená vždycky prohrát! Třeba minulý ročník LM přál ofenzivním týmum!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele