PSG si stěžuje na rozhodčího, Pochettino se na absenci Mbappého nevymlouval

05.05.2021, 12:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (82)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Vypadneme 4:1 ve dvojzápase ale pojdme raději řešit nějaké diskutabilní fuck you od rozhodčího směrem k hráčům Zase nějaká výmluva, kdy se řeč musí strhnout jiným směrem jen ne k tomu podstatnému? Charakterové špíny jako PSG si jdou stěžovat na rozhodčího, chudačci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak jsem cet ten clanek, tak jsem si rikal, ze ty rozhovory by se mely poskytovat cely vcetne otazek reportera, protoze takhle vytrzeny z kontextu to vazne vyzni jakoze odvadi pozornost od podstatneho. Myslim si ale, ze se ho na to reporter zeptal a on jen odpovedel na otazku, kterych urcite behem toho rozhovoru padlo mnohem vice a vsadil bych se, ze odpovedel na vsechny a rozhodne se nesnazil odvracet od neceho pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Od rána f5kuju a těším se až vyjde tenhle článek.

PSG dlouhodobě potvrzuje o tom, že jsou nejnechutnější bandou současnosti. A když se sejde záloha Paredes, Verrati, Herrera tak je to nechutenství pro všechny strany. Rozhodčí, protihráče, spoluhráče a hlavně malé fotbalisty, kteří by měli sledovat svoje vzory. Když od úvodu schválně provokují, vyvolávají hádky, neskutečně prasí tak jim prostě nejde přát úspěch. Jakékoliv rozhodnutí rozhodčího doprovodí ironickým výsměchem, tleskáním, chytnáním za hlavu a nedejbože pokud dostanou kartu, tak z toho dělají útok na svojí hrdost a pýchu.

Samozřejmě to nedopadne jim, než že tihle ultrasráči nemají žádnou sebereflexi a jediné, na co se zmůžou, je hledat viníka někde jinde. Zrovna kvůli téhle trojici se mi hnusí, kam se dostal fotbal za poslední roky a jaký ublížený mrdky běhají po trávníku, jen aby pro svůj prospěch (mimo nějaké fair play) udělaly cokoliv.

Reagovat
Jirka3811

To co popisuješ je typické chování muslimských tlam.No a snad každej fanoušek fotbalu ví kdo jsou majitelé PSG takže hráči za vzorem nemusí chodit daleko.U mě přestupem do tohoto klubu klesnul Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

A ony snad v Chelsea jsou jiné tlamy než taky muslimské?? Nemají si navzájem co vyčítat. Je třeba vrátit počet cizinců v týmech na 2 ks a nedělat výjimky.

Reagovat
Jirka3811

Já pišu o majitelích.A Abramovič se naopak hlásí k jakési větvi judaismu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak nějak no. Bohužel to hodně lidí stále neví, protože L1 nikdo nesleduje a v LM je vidíš pár x za sezonu. Přesně to co popisuješ výše já píšu pod skoro každý článek o tom pseudoklubu. T

enhle projekt koncepčně vedl naposledý Blanc, od jeho konce to jde úplně do propasti. Tomu týmu se dálo i fandit (alespon v LM), ale to bylo ještě za čas Ibry, Cavaniho, Pastoreho, Motty a dalších. Potenciál PSG byl obrovský. Klidně se mohli vydat se svou generaci FR hráčů domácí cestou skladby kádru a mohli by se svém týmu mít polovinu národního týmu. Hlavně by to mělo nějakou identitu. Místo toho máš v kádru 4-5 hráčů užší světové špičky doplněné kdejakým odpadem, který nikdo nikde jinde nechtěl. To i City a kterýkoli jiný světový velkoklub mají nějakou identitu, něco podle čeho ten tým dokážeme rozpoznat a vidíme kam směřuji. Proto si myslím že PSG nikdy si ničí respekt nezíská a doufám v to že nikdy tu LM nevyhrají.

Reagovat
El Cid z City

Obranu a zálohu komplet z domácích hráčů a byli by neporazitelní.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Aker22

Jak v hokeji, ať má rozhodčí na sobě mikrofon, jde to živě do vysílání, divácky to bude zajímavější, budeme vědět, jak komunikují s asistenty, budeme vědět, proč rozhodli, jak rozhodli a jako obrovský bonus si k nim hráči nedovolí, to co si dovolili doteď.

Reagovat
Smoula14

Nejvíce bych bral jako to mají v NFL. Rozhodčí po zhlédnutí videa na kameru a mikrofon vysvětlí, proč rozhodli tak a tak.

Reagovat
FUnk

to bude trvat zapas 4 hodiny?

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Jasně, protože když řekne "míč ho trefil do ramene, takže penalta není", prodlouží se tím zápas na 4 hodiny

Reagovat
LAM

Fuck Off

Reagovat
10

Reagovat
RadekVonCZE

Mají to i v NHL

Reagovat
icka

Reagovat
bobis21

To by měla být úplná samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne, jestli je nějaký sport ze kterého nic nepřebírat, tak to je ta nudná ušácká blbost

Reagovat
Anacron

Oni by ti vysvětlili, že ve fotbale nic z toho nejde.

Reagovat
janinho

prve topka. "drz hubu ty pico debile"

Reagovat
kilobyte

Tomáš Rada: "Černej vole. Buzerante, vole." Ten by si dneska rok nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Tyvole, jak furt skúšali padať tie herečky, tiež by som im vynadal do kokotov. Aj keď najlepšie by bolo, keby sa za to fakt začali dávať karty, ale rozhodcovia sú posraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Se ani nedivím, že si rozhodčí musel zanadávat když tam za ním pořád hráči PSG (hlavně Verratti) běhali. Rozhodčí stál ale za hovno, to musíme dát hráčům PSG za pravdu, nepoznal ani kde začíná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt VARu, kdo ví jak by se ten zápas nespravedlivě vyvijel. Pravděpodobně by už v sedmé minutě kopali pentaltu, takže díky za VAR.

Reagovat
eibe

Reagovat
Y.N.W.A

dvě slova: "neumíte prohrávat"

...stejně jako Rangers

Reagovat
eibe

Reagovat
montaigne33

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infi

Verattimu třeba nadávat už před úvodním hvizdem

Reagovat
Salfovic

Tomu musí nadávat už doma než jede na zápas.

Reagovat
vceradnesazitra

Chci vidět zápas PSG vs Rangers jak by si tam ty prasata navzájem zlámaly nohy

Reagovat
vinetou

Se skoro divím, že nikdo z PSG nikoho obvinil z rasismu.

Reagovat
kilobyte

Hráči City a rozhodčí byli chytří a nezakryli si pusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
LAM

Veratti si bude na něco stěžovat?

Strašnej dement.Za ty jeho kecy a dohrávání na konci měl vidět rudou a on si bude ještě stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a co se divil,kdyz tam kolen skakaji jak sasci a rvou na nej...

Reagovat
bayern987

Nadával Paredesovi? To je ještě dobrý, že se někdo udrží a jenom mu nadává...

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem se bál, že tam Zinčenko vyvede něco typu Kedel, naštěstí k tomu nedošlo

Reagovat
Mirek na tenisu

Zinčenko dobrý psychopat.

Reagovat
GjøvikFF

Kde jsou ty časy, kdy to, co se řeklo na hřišti, se na hřišti taky ponechalo a netahalo se to nikam dál. Strašný plačipičky ti fotbalisti.

Reagovat
j_mrazik

Prej váš výkon byl dobrý... no nebyl. Nevystřelili jste ani jednou na bránu v situaci, kdy jste potřebovali dát gól... Jinak je mi fakt líto všech spoluhráčů Neymara. Kdykoli dostal balon, tak jakýkoli náběh spoluhráčů byl zbytečný. On to prostě nikomu nedá, maximálně si to v prvním zápase strčil s di Máriou a Mbappém. To se pak brání jedna radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je zase totální blbost. Naopak se neymar stahoval až dozadu k vapnu a tam pomáhal s rozehravkou. Pak to logicky párkrát zkusil vzít ve druhé půli na sebe a samozřejmě měl dost ztrát (jako každý útočný nealibisticky hráč). Neymar nemá žádný problém prihrat, když vyhodnotí, že je to větší šance na gol, rozhodně si nehoni jen vlastní statistiky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Csaplárova past

A teď si vole představte, že by Veratti byl černej .... tak rozhodčí končí.

Reagovat
icka

Verrati je smesnej, sam mohl byt klidne venku za ten konec nebo co predvadi za saskarny okolo kazdeho zakroku. A nasli by se i dalsi.

Celkove mentalita PSG je az k placi, s timhle vazne nemaji sanci to momentalne nikdy vyhrat a Poche to je umocnuje tim svym vyrokem. Vykon to dobry urcite nebyl.

Jinak PSG potvrdilo to co se uz par let vi, nejodpornejsi tym a hraci typu Herrery tam pasuji se vsim vsudy. Snad je to dojebe a titul urve Lille.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Luc-Luc

Veratti je kokot, dobre mu to rekl sudi

Reagovat
Frantszek

Takhle červenej závoj před očima jsem dlouho neviděl, jako měl Veratti

Reagovat
Greny

Ale jako ok... Tak ať ho potrestají když to dokážou ale pak ať teda rozhodci tasí červené za každou sprostou či urážlivou nadávku a uvidíme co na to hráči a treneri

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jirka3811

Nepřibral ?

Reagovat
Fernando_Torres

Takhle v rozhodujících chvílích dopadne každej tým, kterej bude kdy spoléhat na Neymara jako lídra. Tohle je prostě přesně odrazem jeho ubohý osobnosti a mentality. Ještě navíc když k tomu přidáš pár dalších duševních mrzáků jako je třeba Paredes

Reagovat
Gunner14

Chudák Poche, má ještě mentalitu Tottenhamu, třeba z toho vyroste až vyhraje pár trofejí.

Reagovat
ACSeRw!n

rozhodci mel vcera jasne dany noticky.. je potreba se ozvat

Reagovat
Front hell

A proto PSG nebylo schopné vystřelit ani jednou na bránu

Reagovat
ACSeRw!n

sance meli.. X strel zblokovali obranci.. po chybe Edersona strilel Di Maria do prazdny, ale kopnul to tesne mimo.. strely na branou sou zavadejici statistiky

Reagovat
Front hell

Proto se raději vymlouvat na rozhodčího

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval som zapasy, ale cumim jak sa PSG preslo od neskutocneho valca na uboziakov pod neschopnym Neymarom za 180 minut

Reagovat
iHawX

Od první minuty tam řvete po rozhodčím jen když se na vás někdo nehezky podívá, aby vám odpískal penalty, to se mu pak nedivím, že vás pak pošle do hajzlu. PS: je rozdíl mezi fuck off (táhni/neotravuj) a fuck you (jdi do píči/sereš mě)

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuipers je zkušený sudí, ale včera měl slabší den. Od začátku pouštěl drobné fauly Citizens ale i PSG (těm méně). Di María zasloužená čk, ovšem proč nedal ŽK provokujícím Fernandinhovi...to ví jen Kuipers.

Reagovat
Kinky7

na druhou stranu to by musel Verratiho vyhodit 5x a s nim i Zinchenka, Danila a Kimpembeho. Proste nastavil metr zlehka a pak uz to nechtel menit. Za me nedobre ale spravedlive

Reagovat
Rich

Samo o sobě PSG není nějak atraktivním týmem a to jak stylem hry, tak hráči a ani samotným trenérem. Neymar, co včera předváděl byla odpornost, padání a filmování má v krvi, ale humus to je... Di Maria je pouhý zmetek a nervák... A škoda hovořit o nějakém rádoby Peredesovi, který padne, ale nikdo se ho nedotkne... Postup City zadlužený, jsem rád, že postoupili, jelikož je vidět kvalita týmu jako takového. Navíc radost vidět frustraci hráčů PSG a trénra..

Reagovat
Frantszek

Rozhodčí je podplacený rasista a agent.

Reagovat
Agent z Melmacu

už vyhral trofej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je mi divné, že v Anglii zřejmě mají jiná pravidla. Při přerušení hry podle pravidel musí hráč bránícího týmu stát minimálně 9 metrů od míče. Ale a nejen včera, Chelsea odkopne míč do autu a pak hned dva hráči brání obránci, aby vhodil míč nazpět do hřiště a poskakují tam před ním jen metr od čáry. Za mě jasná červená za nesportovní chování , ovšem rozhodčí nevidí.

Reagovat
REPLIKATOR

PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele