PRVNÍ POSILA SPARTY: MLADÍČEK KÚDELA

12.06.2007, 21:37
Aktuality
Ten, kdo očekával, že jako první posila do Sparty přijde nějaký hráč s věhlasným jménem, bude nejspíš zklamán. Ondřej Kúdela je teprve dvacetiletý fotbalista, který by měl být příslibem do budoucna. Kúdela odehrál letos sezónu ve Slovácku, kde nastoupil k 18 zápasům, ale gólově se neprosadil.

"Jsme už s hráčem předběžně dohodnuti na smlouvě, která bude podepsána v nejbližších dnech. O Kúdelu jsme měli zájem už delší dobu, jsme rádi, že se nám podařilo přestup dotáhnout," prohlásil mluvčí Sparty Lukáš Přibyl. Podle trenéra Bílka je Kúdela kvalitní záložník, který má perspektivu a měl by být přínosem do budoucna. Navíc je reprezentantem české dvacítky, která bude hrát MS v Kanadě.

Na Letné mají pro bývalého hráče Slovácka připravenou čtyřletou smlouvu. "Musíme ve smlouvě doladit jen ještě nějaké detaily. Sparta je pro mě nejlepší klub u nás, takže jsem rád, že o mě projevila zájem," prohlásil Kúdela, který se na Spartě objeví v průběhu července.

Kúdela svou kariéru odstartoval v dorostu Slovácka, odkud byl v roce 2005 přeřazen do A-týmu, tehdy mu bylo pouhých osmnáct let. V současnosti má na svém kontě 31 ligových startů a v kolonce vstřelených gólů číslo 1. Ve Spartě se zatím letos moc změn neudálo a Kúdela je první posilou, naopak na odchodu je Juraj Ančič, který se vrací z hostovaní zpět do Liberce a také Jaromír Blažek, ten přestupuje do Norimberku. Letenské by údajně mohl opustit také Tomáš Jun, o něhož má zájem nový trenér Teplic Petr Rada.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Spartan

no kdyby jste radši koupilo pořádnou posilu. Třeba ted je na prodej Tevez, Trezeguet, Messi, Eto, Ronaldinho, Henry... tyhle všechny bych koupil do Sparty a na post golmana Buffona - muflona. Tak Křetínský doufám, že to čteš, tak se čin.

Reagovat
HOST*Voldy

když pučíš prachy tak klidne někoho koupime

Reagovat
HOST*

Kúdela je moc dobrý hráč , jsem ze stejné vesnice jako on , a znám ho osobně ... tak prosím jen v dobrém ...

Reagovat
smazaný uživatel

děs

Reagovat
Tsigi

Zakope se jako 99% mladých nadějí co jdou do Sparty. Půjde někam na hostovačku a do Sparty se nedostane.

Reagovat
HOST*

Sparta je ubohá !!!!!!!!!!!!

jen zázrakem vyhrali titul , a v předkole LM nemaj apsolutně žádnou šanci !!! Přesně tak 99% mladej nadějí se ve Spartě zakopou, odejdou na hostovaní a pak tam přestoupí, jako je to vždycky. Sparta je prostě Šit !!!!!!!!

Reagovat
Marv

ty si toy

Reagovat
HOST*Remi

Zase nějakej smradlavej Slávista....

Reagovat
smazaný uživatel

No to nemaj hlavně když jsou mezi nenasazenými týmy takže se tam nai nedostanou

Reagovat
HOST*Amanatidis

Reagovat
HOST*

Tomáš Jun!!!! Roman Jůn hraje za Hlinsko

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Jůn hraje za Živanice.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ale Jun ze Sparty odcházet nebude, to by ho nejdřív museli vlastnit..

Reagovat
HOST*

tak, tak

Reagovat
HOST*Parker

Kúdela je kvalitní hráč velmi rychlý v myšlení i pohybu navíc to má dobře srovnané v hlavě, určitě měl by dostat šanci, to znamená zůstat na Letné a nechodit nikam na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Sparta to s takovejma moc neumí. Teď je otáka, jak dopadne z Hušek, půl roku OK, ale dál? Kučera má štěstí, že odchází - mě se teda vůbec nezdál nějak kvalitní a hrál víceméně proto, že nikdo jinej nebyl ( i když měl asi dva slušný zápasy ).

Reagovat
HOST*Amanatidis

Kvalitní záložník no možná pro ,,pro béčko" zatim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele