První poločas jsme úplně prospali, litoval po první domácí prohře Látal

20.10.2019, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Fodbalysta

Prospali první poločas ? Vždyť ste hráli úplnou bídu celý zápas. Nemáte útočníka, hra bez myšlenky na náhodu. Jílek tomu týmu dal nějakou tvář a i když se prohrálo, dalo se na to mnohdy dívat, tohle je zatím hrůza. Každopádně trenéra bych určitě nevyhazoval jako někteří "fanoušci" Sigmy. Chce to čas.

Reagovat
Kincl

Jak čumí na té fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli svoji fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kriminalni vykon zralej tak akorad na to poslat vsechny nekam do gulagu, hlavne ze pred zapasem vsichni instagram stories z barber shopu pekne, horsi fotbalovej vykon sem dlouho nevidel, pritom do zapasu se slovackem hrali celkem v pohode, nechapu co se stalo..

Reagovat
Erialdur

Od počátku angažmá je to bez jakéhokoliv systému. Ano, uhráli jsme body na hřištích, kde se nám to v minulosti nedařilo, ale když nedokážeme porážet doma týmy z dolní poloviny tabulky, tak je nám to k ničemu. Tohle není první facka. Ta hra je hrozná.

Reagovat
ratusek

Tak kolik zápasů než ho vyrazí?

Reagovat
KingMaster13

Koukám vyhazování trenérů je tvoje záliba

Reagovat
Banikovec7

ten být šéfem nějakého klubu, tak jich protočí 10 za sezónu

Reagovat
ratusek

tvl tak zrovna Olomouc jsem pasoval na černého koně soutěže a ne na cválajícího poníka, co předvádí Csaplár mi taky vyšel, akorát bych ho vyrazil dřív. Pánika bych taky už vyrazil dávno. Trenéra Opavy taky, ale to jen kvůli tomu že zkusti sázku na nový impuls, protože ten tým je tak zoufalej, že s tím neudělá nikdo nic. No a Haška bych taky vyrazil. Takže to co se stalo, bych udělal i já

Reagovat
Banikovec7

Jo ale ty je vyrážíš tak po druhém kole povětšinou

Reagovat
ratusek

hele to né

Reagovat
sosna

Nejhorší je, že ta sestava byla až na krajní beky v nejlepším možným složení. Hra po sestnactku fajn, ale to finále veškerý žádný. Priposrany obehravani a pak centr na prvního obránce, nebo zdvojeneho Yunise bez šance se prosadit. Kde je ta přímočarost o které pořád mluvíš Radoslave?

Reagovat
Fodbalysta

Přesně jak píšeš. Hra strašně čitelná, bez momentu překvapení, bez adekvátní reakce na vývoj zápasu. Přijde mi, že ta hra je pořád to samé, at se vyhrává nebo prohrává. To co Sigmu zdobilo poslední roky - produktivita, agresivní hra do útoku, vůbec nic tam z toho není. A ani není lepší obrana, protože golů se dostává na můj vkus taky hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Já to vidím asi takto. Jílek je dlouhou dobu učil hrát aktivní fotbal. Se střídavými úspěchy, ale většinou se na to dalo dívat. P. Látal má ale jiné představy. A chlapce ta jeho "běhaná" (co po nich chce) asi nebaví. Vím, jsou to profíci a měli by se novému "šéfovi" přizpůsobit, ale...

Reagovat
adam77

Drobný dost pomohl Budějovicím

Reagovat
Fodbalysta

Neřekl bych, že jim v něčem pomohl. Sigma hrála hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Látal ven, nic tomu nedal, Látal ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radosu Radosu ty brzo poficis

Reagovat
Spalovač šancí

*prosrali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele