První čtvrthodinu jsme zaspali, litoval Stronati po prohře s Mladou Boleslaví

09.03.2020, 23:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
OtecJaJ10

Zaspali ste 180 min. Ty jediny si tam běhal..

Reagovat
OtecJaJ10

Potočný na lavku nahned, Hrubý až se spamatuje a Azevedo ty se vzpamatuj.. Stodolni ti to taky neodpusti..

Reagovat
smazaný uživatel

Však teď bude Potočný dva zápasy stát, ještě je tam repre přestávka, takže si zahraje ligu až v dubnu. Hrubý bude stát jeden zápas, stejně jako Procházka...Minimálně toho Potoka bych rád viděl hrát za béčko, aspoň v následujících dvou jejich zápasech. Takový Wágner stál kvůli 4. ŽK a o víkendu za béčko Boleslavi hrál. Žádný problém v tom nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se tam v druhém poločase Potočný hlásil jako prvňák, ještě teď ho musí bolet ruka. Balon ale nedostal a když ano, tak se pro něj musel vracet a mohl ho narazit jedině dozadu. Vůbec jsme ho nevyužili, přitom ho obránci nechávali dost bez dozoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný mi přišel včera docela v pohodě. Překvapen jsem byl spíš výkonem Fleišmana, Smoly a Azeveda...to byla bída

Reagovat
Zephyr

U Smoly by me spis prekvapilo, kdyby nekdy podal skutecne prvoligovy vykon...

Reagovat
ratusek

Zio kope pencle pořád stejně ne? Už by je kopat neměl, už bude čitelný

Jinak nebudu extra nadávat, vše jsem napsal včera. Špatně poskládaná záloha, nevím co Kozlík vymýšlel. Smola je utočník do divize. Obrana taky moc nedrží, 8 golů za dva špíly. Přitom vše se zdálo první tři zápasy jako super. Škoda, každej zápas je bohužel jinej. Tým co nedá gol v Příbrami nám dá 3 fíky a my v Příbrami ani Zlíně nevyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že se nějak zapomíná na to, že jaro je zkoušecí. Jen se povedly výsledky. Kozel, ať to stále staví tu sestavu dle svého nejlepšího uvážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Baník kope penalty hrozně špatně už nějakou dobu. Zajímala by mě naše úspěšnost při zahrávání penalt. Přijde mi, že zahodíme tak každou třetí.

Reagovat
ratusek

Protože máme zesrané hráče a jedinej ZIO se k tomu postavil čelem

Reagovat
Shevchenko

I Baroš je zesraný?

Reagovat
smazaný uživatel

ten snad hral?

Reagovat
Shevchenko

O tom snad veikko mluvil?

Reagovat
bobis21

Na začátku sezony jednu zahodil, od té doby prakticky nehrál. Myslím že by na ni znovu šel, ale nemá tu možnost ...

Reagovat
Lawman

Ještě k zápasu s Bolkou. Baník už potřetí v sezóně neproměnil penaltu v klíčovém okamžiku ( proti Liberci 1:2, proti Teplicím 0:1 a teď proti Bolce 2:3 ) co svědčí o totální neschopnosti. Baník projevil nedostatek pokory i v tom, že si myslel, že Bolka po ubohém začátku jarní části bude v herní a výsledkové krizi a šeredně se přepočítal. A Baník byl potrestán i za to, že si nechtěl uvědomit a psychicky se připravit na soupeře s kterým naposledy vyhrál doma před 6 lety a od roku 2005 měl s Bolkou domáci bilanci 5 výher, 5 remíz a 5 proher. Tedy hrál se soupeřem, který to na Baník prostě umí.

Reagovat
Puskas

Dalo se čekat, že podobné výsledky a výkony dříve či později přijdou, jen jsem po tom začátku čekal, že to přijde později.Takže je dobře, že to přišlo už nyní, Kozel po Spartě řekl, že mu to ukázalo, kteří hráči na ty vyhecovanější zápasy mají a kteří ne. Má tak možnost dát tam místo těch marných někoho nového, zkoušet, nacpat do do nich. Nejde to celé hned, náznaky už vidět jsou, ale chce to čas.

Reagovat
Rolf

Máme nového Královce,Fraňka,Zelinku-jmenuje se Dubrovský,pozor na něj.Včera to byl začátek jeho "zářivé" karieri.

Reagovat
Rolf

Kariery.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav může být hluchá-slepá-chromá-blbá dohromady a neprohraje tady ...... Propad jsem čekal, takže teď to jde nějak podle očekávání, první kola bych viděl nejspíš na efekt "chci se ukázat před novým trenérem" ..... Včerejšek budiž, na té Spartě jak to vzdali, to budu trávit ...... Spartu to nebolelo a vysmátí hlásili, jak jim to snad konečně pomůže k sebedůvěře ..... Myslím, že pokud chce Baník postupně nahoru do TOP 3-4, chce to zlepšit v prvé řadě zálohu...... Hrubý je strašně nevyrovnaný, nelze na něj spolehnout jako na dlouhodobý motor .......Stagnuje. Ani za Kozla se to s ním nezmění, nevěřím tomu ....Plus hodně chybí Jánoš ....

Reagovat
hodjohn

Reagovat
veikko

Spíš jste spali pokaždé, když byla Boleslav v útoku. Nicméně nechápu tu reakci Webera po zápase. Druhá penalta podle mě nebyla, to naprosto chápu, ale zase Tatajev za tu první měl jít ven. Není úplně normální to při hlavičce ze země nakouřit soupeři loktem přímo na nos. Nevím, prohra asi ale bohužel zasloužená, i když spíš proto, že jsme byli ještě mizernější než Boleslav než že by byli oni lepší.

Reagovat
kiciN

Budinsky poslednich 6 sezon nadprumerne statistiky a vykony, super hrac

Reagovat
doshcz

Reagovat
Uwe háže buly

bral bych ho k nám jako backup za Dočkala.

Reagovat
Lawman

Baník má před sebou posledních 6 utkání z kterých pouze dva odehraje doma a to proti Slávii a Plzni takže nula bodov. Venku bude hrát proti Příbrami, Zlínu, Olomouci a Liberci. Poslední dva soupeři Baník určitě zdolají a proti Příbrami a Zlínu ve své klasické kombinaci neschopnosti, namyslenosti a nepoučitelnosti získa snad dva body. Takže podtrženo a sečteno, Baník dosáhne maximálně 40 points. Už v příštím kole čekám, že přes Baník se přehoupnou minimálně tŕi mužstva.

Reagovat
ratusek

Slavii doma lupnem a zbytek taková bída taky nebude. čekám, že prohrajeme v Příbrami i Zlíně, ale paradoxně vyloupíme Sigmu nebo Liberec. tohle my umíme

Reagovat
lichna.

No tak ve Zlíně je to možné, ale jestli prohrajeme v Příbrami, tak to bude ostuda.

V Liberci ani nevím, kdy jsme naposledy vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

do příštích zápasů bych dal šanci mladým, nechat sedět azeveda, potočného, klidně i hrubého

Reagovat
hodjohn

Jasně pane trenére. Potočný dva zápasy stop 8žk, Hrubý zápas stop 4žk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře a odstavil bych je i kdyby se nevykartovali, a klidně na dýl

Reagovat
hodjohn

Proti tomu bych nic neměl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele