Promes se v Seville zatím neprosadil, klub prý zvažuje jeho odchod

27.12.2018, 13:27
Aktuality
Hodně krátké by mohlo být působení Quincyho Promese v Seville. Ofenzivní nizozemský reprezentant přišel koncem srpna jako velká posila ze Spartaku Moskva, v Andalusii se ovšem stále neprosadil do základní sestavy a jelikož vedení není s jeho výkony spokojeno, připadá v úvahu lednové stěhování jinam...

Promes nastupuje pravidelně v pohárových soutěžích, ve španělské lize ovšem dostávají v základu přednost jiní a za čtrnácti fotbalistovými starty v LaLize se skrývá jen 443 odehraných minut, během nichž někdejší hvězda ruské ligy nedala ani jednu branku.

Sevilla za Promese zaplatila přes dvacet milionů eur a vedle výkonnosti hráče jí mohou trápit i jeho nefotbalové problémy. Promes má pletky se zákonem, byl totiž zatčen za řízení vozidla pod vlivem alkoholu, za což ho stihl nezveřejněný trest.

26letý Nizozemec případně nebude jediným hráčem na odchodu z Andalusie. Dres pravděpodobně změní kolumbijský útočník Luis Muriel, rovněž on nenaplnil velká očekávání a spekuluje se o jeho návratu do Itálie, zájem má například AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Problem je, ze na jeho postu hrajou mnohem lepsi hraci. Posledne dokonce hral pravyho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Docela vtipné, číst si komentáře pod článkem o přestupu

Reagovat
Agent z Melmacu

krásne bludy sú tam

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Niekam do mensieho klubu v anglicku by som ho celkom rad videl...

Reagovat
EL Gringo

K Saints by sa hodil

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Saints o něj i zájem měli jak byl ve Spartaku. Navíc v konkurenci tragéda Redmonda by se snad prosadit mohl.

Reagovat
Pride

tragéd

Reagovat
Seydou Doumbia

A není? Dva góly za 3800 dohromady za poslední sezonu a půl.

Reagovat
avicii

Presne na nich som myslel

Reagovat
Csaplárova past

Co to znamená menší klub? Fulham? Tento hráč je poprvé v elitní lize a dopadl takto. Proč zrovna v Anglii by se měl chytit? Tohle jsou tady ti zoufalci, kteří jdou z Ruska za velkým fotbalem do Evropy, ale z toho zlomku co tu odvahu najde, tak se polovina neprosadí.

Reagovat
avicii

Myslim ze anglicko by mu mohlo sadnut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

On the other hand, he's a young guy who is adapting to the city and the club. The less you speak about it, the better. It's necessary to leave him so he can be calm.

THE LESS YOU SPEAK ABOUT IT...hodně culés by si z toho mělo vzít příklad i ohledně jiných, stokrát provařených témat a neustále opakovaných klišé

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně je zajímavý vidět, jak ho Marca po odchodu Cristiana neustále vychvaluje. Jak překvapivý...

Reagovat
Billy McClane

Marca to sije do Realu od rana do vecera kvoli Florentinovi. Nic ine by som za tym nehladal. Oni sa uz davno netvaria ako "prorealovske" medium.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
bruchy

Vždyť tam sotva přišel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele