Promes je připraven tvrdě pracovat, na šanci v Seville si počká

14.10.2018, 16:19
Aktuality
Sevilla má v posledních týdnech skvělou formu, vede tabulku španělské nejvyšší soutěže a její zápasy povětšinou jenom z lavičky sleduje velká letní posila Quincy Promes. Ofenzivní Nizozemec si po příchodu ze Spartaku Moskva zatím nevybojoval místo v základní sestavě...

Promes v ruské lize zvládl 59 gólů, řadu dalších tref pro své spoluhráče připravil a Sevilla neváhala zaplatit za něho 21 milionů eur, vedle nichž může do Ruska dalších pět milionů putovat díky bonusům. V základní sestavě se zatím objevil v obou duelech Evropské ligy, v LaLize má na kontě sice šest startů, za tímto číslem se ovšem skrývá pouze 97 odehraných minut.

"Pravdou je, že jsem měl pomalý začátek, ale nastupuji skoro ke všem zápasům a hraji od první minuty v Evropské lize. Očekával jsem, že odehraných minut bude více, ale to se stává často," hodnotí dosavadní pozici v Andalusii Promes.

Promes se v tuto chvíli musí popasovat s ve formě hrající konkurencí. Wissam Ben Yedder už stihl devět soutěžních branek, jen o dva zásahy méně má na svém kontě André Silva.

"Koncem srpna jsem přišel do prakticky už hotového týmu, trenérovi se zatím vykrystalizovala základní jedenáctka a vedeme tabulku, mohu jenom tvrdě pracovat a čekat na svou šanci. Na město jsem se už adaptoval, to je sama o sobě hodně důležitá věc, v klubu se mnou navíc mají trpělivost," nechal se dále slyšet Promes.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
LeonardoUžoa

Pokorny mlady hrac. Dnes velmi mimoradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 měsíce mu je 27

Reagovat
LeonardoUžoa

Jn. Zanedlouho pujde do domova senioru.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hrac, co ma bliz ke konci profi kariery nez k jejimu zacatku.....no, asi mame jiny pohled na to, co je mlady hrac.

Reagovat
8lampard8

Dva roky zpet by byl v CR povazovan za obrovsky talent a nadeji do budoucna

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
LeonardoUžoa

Nj. Tak bezte do pice. Myslel jsem ze je mladsi o par lat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla nechce platit bonusy Spartaku, tak ho nestaví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele