Prödl se stěhuje z Brém do Watfordu

01.06.2015, 18:34
Aktuality
Sebastian Prödl už zná jméno svého dalšího zaměstnavatele. Rakouský reprezentant, jenž se po sedmi letech rozloučil s Werderem Brémy, odchází do Premier League, kde posílí nováčka Watford...

Odchovanec Sturmu Graz se během zmíněného období vypracoval do opory severoněmeckého klubu, kde dokonce při absenci Clemense Fritze na rukáv navlékal kapitánskou pásku.

Už nějaký čas však bylo zřejmé, že Prödl neprodlouží kontrakt a ze strádajícího mužstva, jemuž se poslední dobou nedaří, odejde. "Premier League byla vždycky mým snem. To ostatně hrálo rozhodující roli při výběru klubu," řekl Prödl. "Jsem rád, že si budu moci vyzkoušet nejlepší ligu na světě. Gino Pozzo mě od samého začátku přesvědčil o svém projektu," dodal.

Prödl, jenž za Brémy odehrál během sedmi roků 176 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal třináct gólů, se dohodl s nováčkem anglické nejvyšší soutěže na pětileté smlouvě.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (944)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele