Pro tuto chvíli jsem klidný, říká o své budoucnosti Aquilani

28.03.2011, 21:59
Aktuality
Alberto Aquilani se po roce stráveném v Liverpoolu vrátil před letošní sezonou do Itálie, když ho na roční hostování získal Juventus. 26letý záložník nepodává špatné výkony a i v tuto chvíli je klidný ohledně své budoucnosti, jejíž řešení přijde na pořad dne nejdříve za měsíc...

Aquilani zatím naskočil k 26 ligovým zápasům a patří k tomu lepšímu, co Juventus letos nabízí. Vedení turínského klubu by ho rádo udrželo a k tomu bude muset na Anfield Road poslat sumu pohybující se okolo šestnácti milionů eur, na řešení podobných věcí je ale stále ještě čas.

"Nekontaktoval mě nikdo z ředitelů Liverpoolu ani Juventusu. Je zde dohoda a byl jsem si vědom toho, že jde o hostování a všechno ostatní se vyřeší v květnu, takže pro tuto chvíli jsem klidný," řekl Aquilani italskému tisku.

Aquilanimu se v Juventusu oproti působení v Liverpoolu daří, to ale v porovnání s loňskou sezonou nelze říci o Staré dámě. Turínský klub opět poztrácel spoustu bodů a bude mít co dělat, aby si v příští sezoně vůbec zahrál evropské poháry. "Máme hodně dobrých hráčů a skvělého trenéra, jenom potřebujeme trochu času. V posledních osmi zápasech musíme hrát tak, jako kdyby šlo o finálová utkání," ví Aquilani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele