Pro tuto chvíli jsem klidný, říká o své budoucnosti Aquilani

28.03.2011, 21:59
Aktuality
Alberto Aquilani se po roce stráveném v Liverpoolu vrátil před letošní sezonou do Itálie, když ho na roční hostování získal Juventus. 26letý záložník nepodává špatné výkony a i v tuto chvíli je klidný ohledně své budoucnosti, jejíž řešení přijde na pořad dne nejdříve za měsíc...

Aquilani zatím naskočil k 26 ligovým zápasům a patří k tomu lepšímu, co Juventus letos nabízí. Vedení turínského klubu by ho rádo udrželo a k tomu bude muset na Anfield Road poslat sumu pohybující se okolo šestnácti milionů eur, na řešení podobných věcí je ale stále ještě čas.

"Nekontaktoval mě nikdo z ředitelů Liverpoolu ani Juventusu. Je zde dohoda a byl jsem si vědom toho, že jde o hostování a všechno ostatní se vyřeší v květnu, takže pro tuto chvíli jsem klidný," řekl Aquilani italskému tisku.

Aquilanimu se v Juventusu oproti působení v Liverpoolu daří, to ale v porovnání s loňskou sezonou nelze říci o Staré dámě. Turínský klub opět poztrácel spoustu bodů a bude mít co dělat, aby si v příští sezoně vůbec zahrál evropské poháry. "Máme hodně dobrých hráčů a skvělého trenéra, jenom potřebujeme trochu času. V posledních osmi zápasech musíme hrát tak, jako kdyby šlo o finálová utkání," ví Aquilani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (315)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Interu a Liverpoolu 10mil.liber a David Santon

Reagovat
terry

Reagovat
RC

Já ho chci zpět v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

já bych místo něj bral radši Ch.Adama..

Reagovat
RC

Toho nechci!

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani je na PL moc skleněnej. Jestli bysme za něj dostali 10m£, měli bychom ho nechat v Juventusu a koupit Adama. Je pořád relativně mladý a podle statistik dokáže velice dobře zahrát i DM. Viděl jsem ho párkrát a vždycky se mi líbil. Doufám, že Blackpool nebude požadovat nějakou nemyslitelnou částku. Ale jsem si jistý, že Damien s Kingem vědí co dělají.

Reagovat
RC

Na Kennym mi vadí, že chce kupovat pořád jen Brity.

Reagovat
tomasinho

A proto koupil Uruguajce?

Reagovat
mesyas

to je snad dobře ne?

Reagovat
tomasinho

K čemu prosímtě? CM ti v Anglii nezahraje a na AM či SS máme plno variant.

Reagovat
Alberto Aquilani

aky je rozdiel medzi tým tvojim CM a SS ?

Reagovat
tomasinho

Tak CM je prostě klasický střední záložník, rozehrávač s dobrou podporou defenzivy. SS(Second striker) je podhrot nebo szaženější útočník v systému dvou. Aquilani se prostě do současného týmu nehodí, na jeho pozici je Gerrard a Meireles. A ofenzivního zálžoníka zvládne i Kuyt, Cole nebo Shelvey.

Reagovat
stas87

SS?to zavani nacismom

Reagovat
Aldeano

Reagovat
herbage

Mně se zas vybaví Stockholm Syndrom

Reagovat
Aldeano

Taky dobrý

Reagovat
stas87

a to je co?

Reagovat
herbage

Jednak psychologický fenomén, kdy rukojmí začnou soucítit se svými únosci, což se stalo právě jednou ve Stockholmu a pak fenomenální písnička od MUSE

Reagovat
domingo

A od Blink-182.

Reagovat
Jajinek

Dnes jsem si koupil lístek na jejich pražský koncert...jedu oživovat pubertu...

Reagovat
domingo

Jedes? Ja o tom chvili taky uvazoval, ale odradily me prachy. Ta eponymni deska z roku 2004 je naprosto vynikajici, rad bych to slysel nazivo...

Herbage: O tom se nema cenu bavit, zejo Muse jsou samozrejme hudebne jinde (krome bubenika, kteryho maji Blink lepsiho), ale plivat na vsechno, co neni technicky hyperdokonale a gigabombasticky megazprodukovane, to smrdi lartpourlartismem. Ta deska z roku 2004 je fakt vyborna, at na ni koukas jakkoliv - proste vyborna a uznali to skoro vsichni.

Reagovat
Jajinek

jj, hned jak jsem se o tom dozvěděl, že jsou v Praze tak jsem burcoval kámoše ze střední a dnes jsme se konečně sešli a kupovali. Celej gympl jsme na tom vyrůstali. To nepojmenovaný CD je na punk-rock prostě geniální...

Jinak Travis je neuvěřitelnej týpek, těším se.

Reagovat
domingo

U I Miss You jsem se poprve citil dojaty hudbou

Skoda, ze s tim pak hned sekli, protoze prvni deska Angels & Airwaves byla taky jeste paradni. Sotva vyrostli z tech prcickovych skladeb o prdeni, tak si klidne skoncej. (ale na druhou stranu - i v tom teen zanru existuje asi 3493759 kapel a oni byli suverenne nejlepsi..)

Reagovat
herbage

Mně se vždy líbila Zombie od Cranberries a Losing my Religion od R.E.M. Moje dvě první písničky na počítači, tehdy v 8. třídě na ZŠ

Reagovat
Jajinek

I miss you má hlavně perfektní text, AvA už moc neposlouchám, ale ta jejich první deska byla hodně dobrá.

Reagovat
domingo

No ono textove je to totiz cele na prekvapive vysoke urovni, jeste All of This me vzdycky strasne dojimala, ten kontrast Smithova a Hoppusova hlasu funguje vyborne.. AvA jak co, no, prvni deska se mi libila hodne, zbytek jsou zapomenutihodne sracky.

Reagovat
Jajinek

já na nich měl vždycky nejvíc rád, že ta kapela se tak nějak vyvíjela se mnou...Enema když jsem byl malej čudlík, TOYPAJ když jsem byl v největší pubertě..takže mi vyhovovalo, jak prostě dělali bordel, všude bylo fuck a dalo se na to pařit...no a když v těch 17ti 18ti jsem začínal z té hudby mít trochu rozum tak přišli úplně s něčím jiným, což bylo dá se říci i hudebně kvalitní a dostali mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na AVA sem byl v Německu a byla to pecka...Blink si nesmím nechat ujít

Reagovat
kubys

Travis není taky zrovna příkladem bubenické extratřídy.

Reagovat
domingo

Reagovat
kubys

Vyjmenuju ti v současnosti t hlavy jednoduše 20-30 lepších bubeníků, kdybych se zamyslel na déle, tak rozhodně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel ne? Já teda nevím ale podle mě v Kerrangu jsou mnohem větší odborníci než ty a Barker se umístil na 4 místě ze všech bubeníků historie...

Reagovat
kubys

Pochybuju, že v Kerrangu do svého listu zařadili jména jako Colaiuta, Bozzio atd.

Reagovat
domingo

Jo ty vlastne poslouchas ty svalnate typky s patnacti prechodama a permanentnim rumblovanim do dvojslapky

Travis je snad nejkreativnejsi "velky" bubenik sveta.. a ma neuveritelne rychly ruce. I muj ucitel na bici mi rikal, at sleduju, co dela s hajtkou, to nikdo jinej na svete proste neumi.

Reagovat
kubys

Říká ti něco Neil Peart?

Reagovat
domingo

Jo, Rush.

Reagovat
kubys

Připadá ti jako prototyp toho, co jsi vyjmenoval?

Reagovat
domingo

V podstate jo... a i dalsi, z hlavy me napada treba Derek Grant z Alkaline Trio (kde se sice moc nevyblbne, ale ta inteligence hrani je tam videt obrovska), nebo Chad Smith (!!!), atakdale... Barker je z nich nejzivejsi, umi se nejvic prodat. A stojim si za tim, ze ma nejrychlejsi prsty. (s tou kreativitou muze byt klidne s dalsima 20 borcema na delenym prvnim miste )

Reagovat
vodka

já mám jako výkon od bubeníka furt nejradši Grohla na Songs for the deaf od QOTSA...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

co Bonzo? bicí jako hrál on jsou nenapodobitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Jajinek

Byl několikrát vyhlášen nejlepším světovým bubeníkem, zvou si ho na CD největší rapové i popové hvězdy a jeho videa bubnujícího a létajícího hlavou dolů, nebo jen anplagd do poplenice kolují celým internetem

Reagovat
domingo

Tak zas si musis vzit, ze on je atraktivni i vizualne, a na te nejvyssi urovni uz proste nerozhoduje jenom kvalita (kvalitni jsou vsichni). Rozhodne je ale lepsi nez takove ty hype priserky jako Jordison, ktery krome mlaceni do dvou kopaku zaraz a delani jednoho prechodu furt dokola neumi prakticky nic.

Reagovat
kubys

Tak jedna věc - zajímalo by mě, kdy a kterým periodikem byl vyhlášen. Za druhé - nikde jsem netvrdil, že není dobrý, ale že podle mě do špičky má daleko. Jinak jestli to, že si jej na kolaboraci zvou hvězdy raperského světa, z něj dělá uber bubeníka tak si to fakt nemyslím.

Reagovat
domingo

Tak pozval si ho treba Tim Armstrong, to je v USA ikona jako malokdo

Reagovat
kubys

Pro punkáče ale.

Reagovat
domingo

No nejenom, obecne je hodne uznavanej, z te punk sceny urcite nejvic. I mezi "normalnima".

Reagovat
Jajinek

ok, v tomhle se zas až tak nevyznám...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne navždy bude nejlepším bubeníkem Dave Grohl....a nejlepším zpěvákem Dave Grohl....a největším současným rockerem...Dave Grohl

A myslím, že i svět moc dobře ví, že Dave Grohl je prostě bubenická legenda (prosím neotřískat mi tentokrát toto slovo o hlavu ). Za nejlepšího bubeníka ho považuje i Trent Reznor a to už je panečku muzikant.

Jinak Blink 182 musím pochválit, akorát mne se spíš líbili ty jejich první desky, živé, na vyblbnutí. First Date super.

Reagovat
vodka

sice až tak ho nežeru, ale jako bubeníka ho mám fakt nejradši

Reagovat
Rssa

No on není nejtechničtější a nejdokonalejší bubeník na světě, ale jeho agresivní styl, kdy do toho řeže hlava nehlava a ono to dává parádní zvuk, je prostě neokoukaný. Navíc, nemít rád Grohla, Foo Fighters a jejich videoklipy s Jackem Blackem snad nejde

Reagovat
vodka

Jacka Blacka mám strašně rád, aj Tenacious D, aj ty jeho filmy jako Be kind Rewind apod...

Reagovat
Rssa

Taky, ale jenom někdy. Je to živel, v takových těch menších filmech jako je Všechny moje lásky (výborná věc, předloha Nick Hornby, super soundtrack), právě Tenacious D film nebo ten Be kind je super, ale v těch masprodukcích typu Rok jedna nebo jiné megafilmy, tam je na zabití.

Jinak finalní souboj Tenacious D s GrohlSatanem je boží

Reagovat
vodka

jj, king kong apod. je o ničem...

Reagovat
vodka

teda z jeho strany, kdy prostě nehraje už takového v podstatě reálného Homera

Reagovat
Rssa

Homéra nebo Houmra Simpsona?

Reagovat
vodka

Simpsna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálně Dale Crover dal Grohlovi pěkně na prdel už u Nirvany, ale nebudu ti ho brát

Reagovat
Rssa

Ale prd, Dave zraje jako víno! Navíc Foo Fighters je jedinou skupinou, za kterou jsem byl ochoten cestovat do zahraničí a zaplatit pěkně svinské prachy

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možný, že zraje. Já ho dál bubnovat neslyšel. Ale Crovera jsem slyšel i viděl naživo a pro mě je to nejoblíbenější žijící bubeník. Bohnam bohužel nežije, jinak by byl jasnej.

Reagovat
Rssa

Tak každý má svého oblíbence, ale Crover se mi nezdá lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš když u Grohla obdivuješ jeho agresivní styl, tak právě v tom je Crover mistr. Má bicí z nějakých zvlášť tvrzených materiálů a stejně je kolikrát rozmlátí. A nemyslim stylem ala Keith Moon, že si nechá vybuchnout kopák...

Objektivní ale asi u porovnání těhle dvou nikdy nebudu. Foo Fighters mě nenadchli, je to moc popový a naopak Melvins, což je Croverova domácí kapela, patří k mým nejoblíbenějším.

Reagovat
Rssa

Popový...to bych neřekl, spíš je to ten správný rocknroll, žádný popový song u nich teda neznám.

Tak určitě je tam vliv i v tom, že Grohl je mi sympatičtější, charismatičtější a tak vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

No je to takovej ten pop-rock ala Green Day. Líbivej rock, jestli tam nechceš to slovo pop... Nemam si z tý hudby co vzít, je to prostě výborně zvládnutý řemeslo, ale inspirativní? Ani náhodou.

Reagovat
domingo

Hele, kdyz jsme natukli ty bubeniky...

http://www.youtube.com/watch?v=bhXcuTyXFPg Tohle je borec

Jinak... Bozo i Moon jsou samozrejme jina liga, a co se Nirvany tyce... Crover > Grohl > Channing. Grohl se do Nirvany dostal tak, ze na zkousce prorazil blanu od virblu, to jsem ani netusil, ze jde jinak ale tyhle silovy bubeniky moc rad nemam.

Reagovat
Rssa

No to je Dave, ani se tomu nedivím. Jestli jsou mezi nimi nějaké kvalitativní rozdíly, tak se prostě v síle osobnosti a oblíbenosti u toho či onoho jedince smazávají. Ale Grohl není jen mlátič, to zas pr

Reagovat
domingo

A Crover sice agresivni je, ale prijde mi, ze to lip zvlada nebo jak to popsat... Grohl do toho akorat mlatit jak smyslu zbavenej.

Reagovat
vodka

ono i ten bubeník Tool (nevim teď jméno) je dobrý jak prase...

Reagovat
kubys

Danny Carey!

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ho stavim výš. Mám u něj pocit, že ačkoli do toho mlátí jak blázen, tak ví moc dobře co dělá a spoustu bubeníků by na jeho partech vyhořelo čistě technicky, nehledě na tvrdost hry.

A ten Paul Banwatt (?).... goergeous machine of excellence je myslim dost vystihující

Reagovat
Rssa

Ale prd, to bych nesrovnával. Green Day je punk-pop, FF jsou čistý rock. Navíc tendence, kdy GD postupem času více jdou do mainstreemu a FF naopak spíš přitvrzují a nehrajou už tak prvoplánově líbivé songy jako ze začátku, je taky jasná.

A že te neobohacujou? Neznám v současnosti nějakou skupinu nebo interpreta, který by světovou hudební scénu nějak výrazně obohacoval (v dobrém) jako bylo v minulosti Audioslave nebo NIN. Možná svým způsobem Killers, ale i ti už poslední deskou začali upadat.

Osvěžení člověk musí hledat v menších dávkách u méně známých hudebníků jako je např. Jamie T, supercigán Gogol Bordello nebo svým způsobem "belgičtí Muse" Ghinzu s méně umečeným zpěvákem

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky současnou scénu v podstatě neposloucham, krom klubový scény. Ty "velký" kapely stojej v 95% za starou belu.

Reagovat
Rssa

"Velký" kapely, pravda....ale ty věkem ozkoušené jsou pořád parádní, Maideny nebo Stouny pořád můžu. Sice si jedou to svoje, ale člověk od takovýchto dinosaurů už nic jiného nečeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Třeba od Pearl Jamu taky nečekam, že vydají převratnou desku, že už si v klidu budou jet to svoje. Ale právě - Pearl Jam a "v klidu" ??? Kdyť to popírá jejich největší přednosti... Oni kdyby nahráli jen první album a pak ten unplugged, tak jsou naprostou legendou bez špetky pochybností.. takhle tam ta špetka občas je. Z kapely, která hromadila nespoutanost a pak jí prodávala na koncertech se stala kvalitní banda dinosaurů, která díky bohu nikdy nesklouzla k zaprodání.

Reagovat
Rssa

I tak jsou legendy, neboť žádná legenda (kromě jedné ) není bezchybná. Je to prostě hudba, která neobohacuje, ale je sakra příjemná. A to u FF nevidím, neboť každým dalším albem dokážou se posunout kupředu.

Reagovat
smazaný uživatel

No já FF neznám tak dobře, abych mohl hodnotit jejich posun. Znám vlastně jen to první album a pak pár skladeb co proběhlo v médiích. Jsem beznadějnej staromilec 60-70 let s několika málo vyjímkama.

Reagovat
Rssa

Tož to já kromě rocku taky holduju oldies hitům, ono to má oproti současné hudbě super nápady a velkou rozmanitost. A pokud nějaký super film použije do soundtracku oldies bomby, tak pak vrním blahem.

Reagovat
vodka

třeba piráti na vlnách ,tam je ta hudba geniální a celá ta atmosféra filmu je skvělá...

Reagovat
Rssa

Piráti , dobrý je i OST k Into the Wild od Eddiho Veddera, nebo Velvet Goldmine, který je napráskaný hitama, které ocení fanda Bowieho ze 70. let. No a jak už jsem zmínil výše, OST High Fidelity. Je toho dost

Reagovat
vodka

into the wild je taky skvělý film

Reagovat
vodka

a všechny moje lásky samozřejmě taky, to mám doma aj knížku

Reagovat
Rssa

Reagovat
kubys

Na Velvet Goldmine mám jen ty nejlepší vzpomínky.

Reagovat
Rssa

Tak to je hodně teplý film, ale hudba je výborná

Reagovat
kubys

Tak já při tom svedl jednu holku, o kterou jsem dlouho stál, na film jsem se dokoukal až nedávno.

Reagovat
vodka

Killers upadli už hned po první desce...

Reagovat
Rssa

Tak já je nikdy neměl nějak zvlášť v oblibě a zas tak moc je neposlouchal, jen že to byl svého času docela hudební poprask, menší "fenomének". Teď do toho začli víc cpát elektro a takové styly já vůbec nemusím.

Reagovat
vodka

víš, kdo bubnuje v them crooked vultures spolu s Johnem Jonesem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsem nikdy neslyšel, takže netušim. Mladej Bonham? Dnes je ale možná ta správná chvíle si je pustit.. akorát poslouchám Houses of the Holy...

Reagovat
vodka

právě Grohl, na kytaru hraje Homme. ale je pravda, že já sem to pořádně celé neslyšel, jenom při cestě vlakem, to je na hovno...

Reagovat
herbage

Z lartpourlartismu mi ještě nikdy nikdo neobvinil, to odvoláš

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo
Reagovat
herbage

No, schválně jsem si to pustil a to by jeden blil Snad to nechceš srovnávat s MUSE. And this is the last time I forgeeeeeeeeeet youuuuuuuu, I wish I couuuuuuuuld,couuuuuuuuuuuuuuuuuld

Reagovat
stas87

nahodou na blink182 som vyrastal a nie len ja.

Reagovat
Jajinek

náhodou...to cédéčko, z kterého to je, jsem žral jak blázen a před maturitou to sjížděl pořád...

Reagovat
kubys

Jo to je jedna z těch lepších.

Reagovat
Jajinek

jinak od Muse je o parník nejlepší Exogenesis Symphony...zejména její třetí část...tam celou populární hudbu posunuli na jiný level.

Reagovat
herbage

Dobrý vkus, taky mám osobně nejradši, i když najdou se i další výborné. To bych ale jmenoval celý večer

Reagovat
Jajinek

tak jasně, já Muse hodně můžu...ale prostě tohle mě dostává nejvíc...v létě mě přílkyně konečně dokopala, abych se to naučil na klavír, tak teď s tím objíždím rodinné besídky...

Reagovat
herbage

Umíš na klavír?

Reagovat
Jajinek

hrál jsem 9 let

Reagovat
herbage
Reagovat
Jajinek

s notama a musel bych hodně cvičit...odkoukání z videa by bylo na dlouho a ten člověk je hodně šikovnej

Reagovat
Jajinek

jako takhle...na to, abych to takhle zahrál bych tomu musel věnovat třeba půl roku

Reagovat
herbage

Právě že noty k tomu nejsou, je to improvizace. Kdybys to přehrál na midi klávesách a udělal záznam, tak by se to pak dalo reprodukovat

Reagovat
Jajinek

tady ti lidi jsou úplně jinde, ti si sednou a zahrajou z patra cokoliv a ještě si tam zafrázují co chtějí. Já bych tohle musel mít fakt v notách a půl roku bych to z nich louskal.

Reagovat
herbage

Tenhle právě dobře frázuje. Viděl jsem hodně nudných předělávek, které neměli šťávu, nic, ale tohle má náboj, dělá si tam co chce a jen klouže prsty po klavíru jak nějaký polobůh

Reagovat
Jajinek

já mám rád tady ty piano sheets a klavírní předělávky. Ale problém je, že k drtivě většině nejsou noty a než aby to člověk okoukal nebo naposlouchal, tak se na to radši vysere.

Tady tomuhle to ale nevadí...ten si to kdykoli zahraje jak chce...a ještě technicky tak precizně, jak já jsem nehrál ani na abolváku. To je prostě dar.

Reagovat
herbage

Mi připomíná jeden Formanův nejmenovaný film, pane Salieri Ale nevím jestli znáš, ale existuje program jménem synthesia, který je dokonce zadarmo a můžeš si tam přehrávat midi. A když máš klávesy s midi výstupem, můžeš je připojit ke kompu a ono ti to ukazuje přímo klávesy, které máš hrát. Tady je jedna dobrá stránka, kde si můžeš stáhnout skvělé midi, ale nechápu, proč je blokovaná. Stánul jsem si od muse všechny midi a žádný vir tam nebyl. http://www.rppmf.com/muse.htm

Reagovat
Jajinek

ty jo to já radši riskovat nebudu, nebo se můj 7 let starej počítač rozpadne, systém klekne...a to před státnicema není moc dobrej nápad...

Reagovat
herbage

Ale abych řekl pravdu, tak jen to intro co hraje pravou rukou já stěží zvládnu oběma rukama Holt na piáno jsem nikdy nehrál

Reagovat
herbage

A rozhodně bys byl hvězda večírků a besídek

Reagovat
herbage

Jinak chválím přítelkyni za dobrý vkus

Reagovat
Pinturicchio

To mi přijde jako na efekt dělané umění, celkově jejich poslední album mi přijde horší, než dvě předchozí ( ale zase první tři skladby + Guiding Light jsou jedny z jejich nej skladeb )

Reagovat
domingo

Reagovat
Jajinek

jako mě je celkem jedno, jestli je to dělané na efekt..tak ať, hlavně, když je to udělané dobře. A podle mě jsou to jejich nejlepší věci...

Reagovat
domingo

Je to technicky dokonala snaha priblizit se Queenum, ktera ovsem sama o sobe nema ani zdaleka takovou silu, kdyz se na to koukas jako na hudbu a ne jako na architekturu, no

Reagovat
Pinturicchio

Celkově na tom albu chtějí znít přehnaně jako Queen, což se mi moc nelíbí, vzhledem k tomu, jak jsou svojští na těch předchozích dvou albech. ( Respektive míchají už dávno složené, ale tak nějak po svém )

Reagovat
domingo

Herbage! Vidis? Nejsem sam!

Reagovat
Pinturicchio

Sice nevím, co poslouchají Jajinek a Herbage, ale koukal jsem na Tvůj profil na last-ku ... určitě máme pravdu.

Reagovat
domingo

Ty profil mas?

Reagovat
Pinturicchio

Frankie mě má v přátelích, Squalleas.

Reagovat
domingo

No jasne, dva metalaci

Reagovat
Pinturicchio

Metalové věci převažují, ale zdaleka nejen to.

Reagovat
domingo

Ja to mam prave tak silene prohazene, ze u me neprevazuje vubec nic... nevim, jestli jeste nekdo ma v top 50 zastupce 24 ruznych zanru vcetne Rancid, Rammstein, Xiu Xiu, Queen a Lily Allen

Reagovat
Pinturicchio

Slušný mix . Ale co, kašlat na škatule, hlavně, že to baví.

Reagovat
domingo

Presne tak. Navic kdyz jsem jeste psal hudebni blog, tak se siroky zaber hodil.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by sis hlavne mel poslechnout nejaky poradny album od Crimson Kinga a ne ty veci, co tam mas

Reagovat
domingo

Discipline neni poradna vec? A co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě pořád je to o třídu vejš než cokoli od Muse. Ale v porovnání s veledílama jako Cat Food a Starless. Zkratka ty prvni dekady (do 1974) jsou neco neuveritelnyho. Zvlast, kdyz si uvedumis jaka byla tehdejsi scena, kdy vetsina velkych kapel vychazela z blues a najednou si prijde nejakej Fripp se svejma jazzovejma ujetinama.... ach

Reagovat
kubys

This!

Reagovat
herbage

Tvůj názor dávno znám, ale že tu budeš dávat palce tomu, že Guiding Light patří k tomu nejlepšímu, co MUSE vytvořili, to bych vážně nečekal

Reagovat
domingo

To bylo k te druhe casti, ja bych mezi nejlepsi neradil nic z poslednich 2 desek krome Invincible (bereme-li za bernou minci songwriting), Starlight (bereme-li schopnost napsat inteligentni popovy hit) a Knights of Cydonia (bereme-li hudebni progresivitu). Jo a jeste mam rad refren City Of Delusion. Zbytek viz starsi desky

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak a GL řadím do té skupiny "vkusně napsaný pop hit". Za nejlepší alba mám Absolution ( pro tu celkovou melancholickou náladu, parádně to celé album drží pohromadě ) a Black Holes and Revelations ( pro tu rozmanitost + Starlight a Invincible jsou neskutečné pecky )

Reagovat
herbage

Přitom o parník nejlepší je Origin of symmetry, i když je to věc osobní preferencí. Absolution v těsném závěsu, pak Showbiz s BH&R a nakonec Resistance

Reagovat
Pinturicchio

1. Absolution a BHaR, ta starší už jsem neslyšel dost dlouho, ale co si pamatuju, bylo to dost "radioheadácké". Zkusím poslechnout znovu.

Reagovat
herbage

Radioheadácké? Pro ilustraci jejich dřívější tvorby je nejlepší stáhnout živák Hullabaloo, myslím že rychle změníš názor

Reagovat
Pinturicchio

Živák a studiová nahrávka je sto a jedno. Máš kapely, které naživo zní naprosto odlišně, od studia ( což je dáno i tím, že na každém živáku máš jiný zvuk a tím, jak je to lety odstupnované, tak se ty skladby dají i různě "variovat".

Reagovat
herbage

Každopádně se na to podívej, stojí to za to

Reagovat
Pinturicchio

Určitě kouknu / poslechnu.

Reagovat
domingo

Je to radioheadacke, coz je lepsi nez queenovske (protoze Queen jsou ultimatnimi mistry kyce, ve Freddieho pojeti dostava kyc smysl, ale jakekoliv okopirovani uz je proste jenom... kyc ). To je nejvetsi slabina Muse a duvod, proc nikdy nebudou tak velci jako Radiohead: netvori trendy, pouze si berou z ostatnich.

Reagovat
herbage

WTF? Origin of symmetry že je radioheadácké? A to jako proč? Myslím, že je to nejryzejší a nenapodobitelný zvuk MUSE, jaký si umím vůbec představit

Reagovat
domingo

Tak to budes brat The Bends jako museovske

Reagovat
herbage

The Bends znám a právě Origin of Symmetry to nesahá ani po paty a co je hlavní, zní to úplně jinak. Jako sorry, ale jak chceš srovnávat skladby jako New Born, Bliss, Space Dementia, Hypermusic, Plug in baby, Citizen Erased, Microcuts, Screenagers, Darkshines, Feeling Good a Megalomania s naprosto průměrnými skladbami jako The Bends, High and Dry, Just, My irong lung a tunou dalších lehce zapomenutelných skladeb, které ani nevím jak jmenují?

Reagovat
Pinturicchio

Tak Bends nejde brát jako typické Radiohead album, v dobách Bends to byla obyčejná, brit-pop/rocková kapela. Ale ta alba, která šla po něm ( OK Computer, atd. )

Reagovat
herbage

To ano, já jen reagoval na dominga, že album The Bends shledám potom velmi museácké, což je hloupost

Reagovat
Pinturicchio

Jo, sorry, nepřečtl jsem to v kontextu.

Reagovat
domingo

Nezacinej byt agresivni

Treba skladby formatu Nice Dream napsali Muse v kariere tak tri.

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec nejsem agresivní . Ono na něčem to postavit museli, že jo, takže ten jejich talent se, i v téhle době, projevil na "tak trochu jiných" písničkách, právě jako Nice Dream. Nešlo mi ani tak o "nějakou kvalitu", jako o to pozdější elektroniku, nové postupy při skládání, apod. ( A právě v tom se jim Muse podobají )

Reagovat
domingo

To bylo na herbageho, my uz jsme o tomhle tematu prodiskutovali odhadem tak 8 hodin cisteho casu :)

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, už je to moc dlouhé, to vlákno, začínám se v tom ztrácet . Omluva.

Reagovat
domingo

Ale jinak jo, mas pravdu, ze na Origin Of Symmetry zni nejvic jako svebytna kapela. Ono je to takovy slovickareni, asi tezko by ses sel hadat s fanouskem Blur, ze jejich stare desky jsou Suede-ovske, nebo ze Built To Spill kopiruji Modest Mouse, Black Keys kopiruji Archie Bronson Outfit, atd... jsou to proste kapely, ktere vzesly z teze sceny, proto je zvuk, songwriting a celkove vyzneni nahravky hodne podobne. To neni nejaky ""subordinacionismus"", jenom konstatovani

Reagovat
Pinturicchio

Naprostý souhlas, jak jsem psal - berou už napsané / zahrané, zajímavě to míchají dohromady a dřív tomu dávali, jakž-takž, vlasatní ksicht.

Reagovat
vodka

Reagovat
domingo

Absolution jednoznacne, u Black Holes... no nevim, takhle zpetne, kdyz vidim, kam to doslo, to pro me uz navzdy bude deska, kde zacal ten pejsek-s-kocickou-vari-dort-ismus, ktery je nakonec uplne sezere a znici pro vsechny krome skalnich fans a pozeru, coz je pri poslechu tech starych alb hrozna skoda. Priznavam, ze kdyz Black Holes... vyslo, byl jsem nadseny, ale tedka uz u me "prezivaji" jenom ty ctyri, co jsem vyjmenoval...

Reagovat
Pinturicchio

No, nechci si hrát na generála po bitvě, ale ono bylo více-méně jasné, že takhle dopadnou.

Reagovat
domingo

Ja v tom roce 2006 mel vazne pocit, ze sklouznou do elektra a la Supermassive Black Hole. Vypadalo to tak nejak... prirozene.

Reagovat
Pinturicchio

Volání komerčního úspěchu ve velkém bylo asi silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslechnete si novou ceskou desku Zrni - Hrdina pocitacovy hry jde do sveta. Je to veledilo. Jak hudebne, tak myslenkou, booklet je v podobe slabsi knizky, art az nad hlavu.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem to poslechl - první část ještě jde, ta je OK, druhá je sjíždění stupnic, bez náladu, prachobyčejné tydlikání, trojka už jsou regulérní Queen se smyčcema jako z písničky od Robbieho Williamse.

Reagovat
Jajinek

ať klidně napodobují Evu a Vaška, když se mi to bude líbit...a sjíždění stupnic...

Reagovat
Pinturicchio

Ano, ta druhá část není nic jiného. Jinak já Ti to neberu, klidně to měj za jejich nejlepší album.

Reagovat
Jajinek

to rozhodně nemám...mě se líbí jen Undisclosed Desires a Exogenesis

Reagovat
herbage

+Uprising + I Belong to you. United states of Euroasia naživo taky není špatný

Reagovat
Pinturicchio

Jasně. Jinak proti gustu samo žádný disputat ... já se bavím o hudbě dost zapáleně, tak to může vypadat, že nerespektuju jiný názor, ale není to tak.

Reagovat
herbage

...šálení pokračuje

Reagovat
herbage

Nešálí mi zrak? Uprising, Resistance, Undisclosed Desires a Guiding Light jedny z jejich nejlepších skladeb? Osobně je řadím mezi to nejhorší, co kdy vytvořili, i když Uprising ještě snesu a naživo je skvělý

Reagovat
Pinturicchio

Odlehlo mi, bál jsem se, že bychom se mohli shodnout alespon co se hudby týče.

Reagovat
herbage

Tak špatný vkus ve fotbale, špatný vkus v hudbě, žádné převkapení

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš, že děláním ramen uděláš ze svého názoru větší pravdu?

Reagovat
herbage

Když plácáš blbosti, tak ano

Reagovat
Pinturicchio

Neprotiřeč si.

Reagovat
Rssa

Že vy dva se dokážete pohádat i při diskuzi o veleprůměrné skupině, to už se skoro ani nedivím

Reagovat
herbage

Hele, Kostelníku, jdi radši pročistit varhany

Reagovat
Rssa

Už ne, Kostelník už je naštěstí minulostí

Měli byste hoši kouknout i na jiné filmy než Stmívání, abyste poznali nějakou pořádnou hudbu

Reagovat
herbage

Stmívání? Ty mi chceš nasrat, viď? Na takové s prominutím hlouposti nekoukám

Reagovat
Rssa

Ty nejsi EMO? Vždyť si v diskuzích na EF docela sebezničující

Reagovat
j_mrazik

Ou.

Reagovat
vodka

Reagovat
Pinturicchio

Stmívání je, mimo jiné, jeden z důvodů, proč jsou ted Muse tak profláknutí. ( A ne, neviděl jsem ani jeden díl )

Reagovat
Rssa

Ty si jako správný fanoušek četl ty knihy, že?

Reagovat
Pinturicchio

Mám je v krásné edici, pravá kůže, zlaté písmo. Každé ráno a večer se k nim modlím s tímhle v puse http://www.linkon.cz/jku4c

Reagovat
Rssa

Já jsem to tušil

Reagovat
papos182

Reagovat
Pinturicchio

Jedna z nejlepších od Muse, parádní vypalovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Second Striker?

Reagovat
cristiano.K.

tu výměnu bych klidně bral,ale je dost nepravděpodobná

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej hrac a je mi sympatickej, ale liverpool ho nepotrebuje, spis prodat a koupit misto nej nekoho kdo by alternoval s lucasem, pripadne kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool potřebuje posílit na hodně postech..především na LB a křídlo(nejlépe 2)..já jsem jeden ztěch kteří příliš neuznávají Lucase takže bych koupil i Def.záložníka..

Reagovat
RC

Liverpool potřebuje posílit na všech postech!

Reagovat
smazaný uživatel

Útok je dobrý.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechat si Colea a dat preč Aquilaniho moze len kapacita akou bol ten stary na ktoreho meno si uz ani nespomeniem .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Do LFC Tomáš Hubschman. Ne, nedělám si srandu, myslíte si, že je Lucas s Poulsenem lepší?

Reagovat
vladis271

Hm.... a nad tým som ani nepremýšľal. A vieš, že by to možno ani nebol najhorší nápad.

Reagovat
vladis271

len ten vek

Reagovat
smazaný uživatel

Věk je ideální

Reagovat
vladis271

Za predpokladu, že by okamžite zapadol a bol oporou bez adaptácie na ligu.

A navyše Henry uprednostňuje nákupy do budúcnosti.

Reagovat
erudovanyodbornik

To tě jenom tak napadlo nebo to má realný základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadne to každýho, když vidí Tomáše hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ani Poulsen lepšími fotbalisty nejsou...Tihle dva jsou slabinou Liverpoolu.

Reagovat
Melda

Máš recht kolego!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se nevrátí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

je mi to jedno či zostane, je to lepší priemer

Reagovat
REPLIKATOR

Ihned zpátky místo Lucase do základu!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden krivy , druhy porcelanovy ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

brali by ste do live cattermola?viem akurat ze je to magor futbalove kvality nepoznam..

Reagovat
smazaný uživatel

ked kupis Cattermola, tak musis kupit hned dalsieho DM ktory by hraval ked bude Lee suspendovany

Reagovat
CubONE

OT:Superpippo je takmer spat!!!! skoda, ze nestihne derby

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde hraje špatně.

Reagovat
xfox88

OT: Canales na predaj.... tak kdeže skončí? anglicko? MU??

Reagovat
r.mrazik

my jsme o nej nekdy meli zajem??

Reagovat
xfox88

ani nie, ale keďže bude na predaj.. prečo ho neskúsiť...

Reagovat
r.mrazik

moc ho neznam..jen,ze v santanderu?? hral dost slusne a ze ma talent,ktery se v Realu neprekvapive neprosadil...tezko rict,zda by nam pomohl a byl by dobre doplneni...a taky kolik za nej real chce...

Reagovat
xfox88

no predpokladám, že ho nepustia lacno, ale.. tak zas určite nebude stáť toľko ako snijder...

Reagovat
r.mrazik

Sneijder je doufam jen mokry sen nekterych deti...

Reagovat
xfox88

no..ja tiež dúfam... že Snijder ostane tam kde je...

Reagovat
Rssa

Nebyl by drahý, ale byl by u vás zbytečný, není rozehraný a vaše CMka vždy uměla i bránit

Reagovat
r.mrazik

no prave...se mi zda,ze posledni dobou se k nam davaji hraci,kteri hraji v zaloze,ale vepredu,takze jsou nepouzitelny do 4-4-2...to je samy Pastore,Hamsik...tenhle je podle me hodne podobny typ hrace...

Reagovat
xfox88

je pravda, že vedia aj brániť..ale tak.. do budúcna podľa mňa veľká šanca ho to naučiť.. i keď viem, že potrebujeme niekoho..okamžite...

Reagovat
r.mrazik

tak...okamzite...on jeste jeden rok Paul vydrzi...ted v lete je idealni doba nekoho privezt a pomalu zapracovat...je otazka,zda Canales by byl vhodny typ...

Reagovat
Rssa

proti těmto dvoum italským hvězdám má Canales asi největší šanci se na tu pozici přeučit, ale je vám tam zbytečný, neodehrál nic a hlavně je to hubený prcek

Reagovat
vodka

na druhou stranu Anderson teď pomalu umí líp bránit, než útočit...

Reagovat
Rssa

Otázkou je, jestli obojí stojí za něco

Reagovat
r.mrazik

pravda...ale tak Canales je jiny typ...

Reagovat
vodka

já nevim, nikdy sem ho neviděl, kromě toho turnaje juniorek...

Reagovat
j_mrazik

Anderson byl dopředu hodně zbrklej. Aspoň něco vyniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si tohohle hráče nechá vedení uniknout, bude to další tragická chyba. Alberto je budoucnost Juventusu, navíc hotový hráč. Existuje minimum hráčů, které by spojovaly obě tyto "vlastnosti".

Reagovat
DelPiero137

uz som myslel ze ziadny normalny comment k Albertovi nebude

Tiez by som bol rad keby ostal. 16M je sice dost, ale dobry hraci nie su zadarmo a Alberto je dobry!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klidně si myslím, že bychom Liverpool o něco stáhli, ale problém je v tom, že se může vynořit někdo, kdo těch 16 (možná víc) dá. A to by pak byl průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně snad jen pitomec Mancini , jeho cenu bych odhadl tak na 12 - 13 mega .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cubazi

Alberto je skvelý hráč suhlasím, avšak nie na anglicky futbal a zvlašť nezapadajuci do systému hry LFC , suhlasim že sjeho predanim za čiastku 16 mil. a konečne chcem vidieť posilniť Live defezeznivnim založnikom nakolko momentalna sytuacia je taka že tam takmer žiadneho nemaju (Lukas nie je def. založnikom hoci ho hrá ) a posilniť taktiež lavu stranu zálohy a obrany + jedno kvalitneho hrača schopneho zahrať SS a kraj zalohy + predať Maxiho , Poulsena, koncheskiho a nech už nevidim najväčšie nemohlo v anglicku Ngoga

Reagovat
Melda

YES!

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Albertovo setrvání v Juventusu.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cristiano.K.

třeba

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyjádření Capella - Vypadá to, že se vyplní proroctví Geordies a Carroll se s dvakrát vyším platem u Liverpoolu za chvíli uchlastá k smrti. Nemůžu říct, že by mi ho bylo líto...

Reagovat
r.mrazik

ma tam takove problemy? vlastne on je mel uz v Newcastlu co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju to, jen to vyjadreni Capella na EF. A problemy mel i v Newcastlu, ale podarilo se ho aspon trochu mirnit diky tomu, ze bydlel u Nolana.

Reagovat
Rssa

Carroll se na srazu ožral, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Jen Capello varuje Carrolla a Wilshera, aby tolik nechlastali. Ale u Andyho je to zjevne vetsi problem.

Reagovat
Rssa

I Wilshera? No jo, dva mladí cypové, spoustu prachů, Angláni...není se čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

No pise se vic o Carrollovi, protoze jako utocnik a navic drahej kup Liverpoolu je vetsi ryba pro media, ale v tom originalnim vyjadreni Capello zminuje i Wilshera.

Reagovat
Rssa

Tak Carroll je větší, do něho se toho víc vejde

Ale ne, pokud si takhle už v mládí ničí kariéru, je to fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

osobne si myslim ze to je umelo nafuknute...co je na tom ked si clovek raz za cas da do nosa (aj ked je to profi sportovec) ked potom podava dobre vykony...

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

tak tvoj názor nieje objetívny

Reagovat
minoLFC

tak tvoj názor nieje objetívny

Reagovat
Rssa

Tak novozámečtí tvrdí, že to provozoval už i u nich

Reagovat
smazaný uživatel

on právě vynechal za Newcastle několik zápasů, kvůli chlastání... vždy se to nějak zametlo a já nad tim přivíral oči, ale zjevně na tom něco bude, když mu teď mluví do duše veřejně i Capello

Reagovat
minoLFC

ja už od začiatku som tým prestupom resp. cenou zaň rozladení

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej zdali takvouhle částku za něj Juve dá. Spíš se přikláním k tomu, že ne a mohli bychom ho lapit zpátky my, co Alberto? Třeba na místo Perrotty nebo někde poblíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto bohužel za ty dva roky co odešel z AS spadl do průměru a asi proto se pod jeho článkem probírají průměrné kapely a průměrní instrumentalisté .

Reagovat
smazaný uživatel

jaký průměr???? Aquialani je jeden z posledních vole

Reagovat
cristiano.K.

zůstaň tam kde jsi, tedy v Itálii. Je mi vcelku jedno,jestli to bude Juve nebo jinde.Z jeho částky se může koupit jedno kvalitní krajní záložník

Reagovat
Rssa

200. pro pořádnou muziku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Hlavně tady ty vaše suicide tape mixy...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Že já vůl to otevíral.

Reagovat
Pinturicchio

Ten kluk potřebuje, ZOUFALE, odbornou pomoc .... nebo si ze všech dělá naprosto regulérní PRDEL

Reagovat
smazaný uživatel

tak vies ze to druhe...on potrebuje popularitu, z toho zije...a je uplne jedno aky typ popularity to bude

tento klip uz koluje vsade...vsetci na to bluju, ale aj tak to daju zdielat

Reagovat
Pinturicchio

Jj, přesně, špatná reklama, taky reklama. Ale tohle je fakt něco neskutečně... neskutečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě smutný, kam se hudební průmysl dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ten spadl tak neuvěřitelně, až je mi z toho špatně...

Reagovat
j_mrazik

Co tam je?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by zpet do AS rim kdyz uz tam je ten novej majitel

Reagovat
kubys

Nechcete někdo založit čistě fórum o tomto? Ať nezasíráme OTečkama EF?

Reagovat
Pinturicchio

To by bylo super. Pokecat s osatníma i o něčem jiném ( film, hudba, whatever ) a neofftopicovat.

Reagovat
10

po 250-ti OT příspěvcích

Reagovat
kubys

Ticho, já byl jenom na počátku, netušil jsem, co se tu zas strhne.

Reagovat
Jajinek

za všechno může Stockholm Syndrome...

Reagovat
Rssa

Za vše může tomasinho, ten to začal tím svým SS

Reagovat
kubys

SS v článku o SA, pěkné.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

MADNESS a PULP na pohodě

Reagovat
vodka

můj sen, vidět Madness naživo se može splnit! trálalá...

Reagovat
smazaný uživatel

chodievas na pohodu?

Reagovat
vodka

jak kdy, záleží, jestli do toho nevlezú jiné akce, ale tento rok tam půjdu na 95 % Madness si prostě ujít nenechám... největší sranda je stejně to pašování ginu do areálu... a úplně nejlepší je, když ideš do opatoviec do té hospody tam se okúpat do váhu

Reagovat
vodka

a vystřízlivět u toho trochu, krčmár Blaho ti udělá gulášek, nebo ugriluje nějaký plátek masa, načepuje dobré pivo, ne jak ty 8° v areálu... už se těším...

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam asi budem...minuly rok som vynechal lebo mama mala 50ku

Mobyho by som chcel vidiet vselijak

Reagovat
kubys
Reagovat
herbage
Reagovat
kubys

Nevěděl jsem, zda to ještě žije.

Reagovat
herbage

nežije, ale může ožít

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by mohlo fungovat, jenom pokud by se na to dal udělat nějakej interaktivní odkaz tady ze stránek, jinak tomu nedávam moc šanci se uchytit... otázka jestli by kouzlo offtopiců přežilo do opravdových debat

Reagovat
Jajinek

ale tak já nevím...ty offtopicy už tady jedou leta...a myslím, že zase tolik paseky to nenadělá. Někdy je to zajímavé čtení, i když se člověk té diskuze neúčastní a že by to znemožńovalo normální diskuzi o fotbale v tom samém článku, to se mi taky nezdá. Pokud se neřeší vyloženě pičoviny, tak mi to nevadí.

Reagovat
j_mrazik

Parádní heslo.

Reagovat
Pinturicchio

300. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Sakra.

Reagovat
kubys

Doufám, že už začne 2.NHL (jo, je ještě sice spousta času, ale už se nudím). Takže jakési selfpromo.

http://www.youtube.com/watch?v=XyFyUVH8syc&feature=player_embedded

Reagovat
EL Gringo

co to s tymto ma spolocne?...

Reagovat
10

je to sport, což z toho postu dělá jeden z těch nejrelevantnějších z celý diskuse...

Reagovat
kubys

Tak vypadla mi dvě kouzelná písmenka a to "O" a "T".

Reagovat
tomasinho

Dneska nám Teemu zaválel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele