Priske nechtěl debatu s "kotlem" komentovat, ocenil reakci ostatních fanoušků

10.11.2022, 10:27
Aktuality
Brian Priske (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (148)

Přidat komentář
Lemond Laws

To musela být konverzace

Please stop!

Co je ty píčoo

Reagovat
SuperBanikovec

Úplně to vidím.

Reagovat
Puskas

I'm not any peach.

Reagovat
PBLead

ne asi. Slyšet jej mohli tak max v 1. řadě. A on na ně anglicky a oni na něj česky. Prostě WTF.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Reagovat
TaLy___

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Myslím, že by se ho i ptali "a ty seš kdo kurva?"

Reagovat
Pepe1911

"my sme sparta"

Reagovat
insane

Jen ať ty primitivové z tý tribuny táhnou navždy, nikomu chybět nebudou.

Reagovat
Pyroman

Jo, protože atmosféru zvládne celý zápas dělat protilehlá, která se jednou za deset minut zmobilizuje na "Sparta, tlesk tlesk, Sparta".

Reagovat
Zark

Je to tak. Blbost je daň za lepší atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentňě si ho nepochopil

Reagovat
kilobyte

Přerušovat zápas, skandovat "Jude Slavia" a "Bojujte za Spartu" možná atmosféru vytvoří, ale určitě ne dobrou. Než tohle, tak radši ticho.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pyroman

Jasně no, protože kotel nic jinýho nedělá, jen 90 minut v kuse řve JS. Celý léto se všichni na sítích rozplývali, jak je letos na Letný i přes bídný výsledky super atmosféra, ale najednou vlastně kotel nikdo nepotřebuje a odfandí to zbytek stadionu. Neodfandí, většinu času bude ticho.

Reagovat
Skleepy

Tak ona se chválila návštěvnost ve smyslu kvantity, ne atmosféra jako taková.

Reagovat
kilobyte

O super atmosféře jsem nikde nečetl. Všichni píšou o super návštěvách. Kotel neřve jen JS, řve třeba i "Bojujte za Spartu", což je taky prima pokřik na vytvoření atmosféry.

Pak třeba dělají ještě chorea, ale to bych radši moc nerozebíral.

Reagovat
Pyroman

Sorry, ale jestli mi chceš tvrdit, že příspěvek kotle k atmosféře spočívá jen v těchhle dvou "závadných" pokřicích, tak se asi nemáme o čem bavit, protože očividně chodíme na jiný stadiony.

Jinak že má někdo problém s JS chápu, stížnosti na BzS už míň. Borci nevyhrají x zápasů v řadě, v derby předvedou historickou ostudu, ale chraňbůh, aby na ně někdo zařval něco ošklivého.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

BzS řve kotel už několik let a nevidím, že by to něčemu pomohlo.

Tak se domluvte a přestaňte chodit úplně. Pak se ukáže, jak jste pro klub důležití.

Reagovat
Pyroman

To ti stejně tak můžu říct, že "My chceme gól" řve zbytek stadionu taky docela dlouho a většinou to ke vstřelenýmu gólu nepomůže.

Chorály jako BzS nemaj ničemu pomoct, je to projev frustrace. Třeba z toho, když tě v derby rival zadupává do země. Jestli ses na tu nádheru v Edenu díval a měl jsi chuť skandovat "pojďme hoši, dobře to hrajeme, ve druhým poločase nedostaneme desítku", tak cením tvůj klid, ale nemůžeš ho čekat od všech.

Reagovat
kilobyte

Tak z "My chceme gól" slyším důvěru, z "Bojujte za Spartu" slyším neflákejte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tem magorum to nema cenu ani vysvetlovat. Si myslej jako to bude vse super ted. Uvidime.

Reagovat
kilobyte

My si nemyslíme, že to bude super. Ale určitě to bez vás bude lepší. Tak snad vám to vydrží co nejdéle.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
doNny

Reagovat
Hunt

Tak nevole se dá vyjádřit různě, házení petard na hráče je vážně primitivismus. Čím dřív se Sparta těhle bezmozků v kotli zbaví, tím lépe pro všechny.

Náročnější chorea končí ostudou a trochu složitější pokřik také člověk neslyší.

Reagovat
inferno08
Reagovat
Pepe1911

"Tudíž i po výkopu bylo pár stovek lidi venku, což je úplně na prd."

Slušná slovní zásoba marketingového ředitele ACS

Reagovat
r.mrazik

jestli konecne prijdeme o ty bezmozky a o jude slavie,tak at kotel tahne do pice

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
verv

Tak zase nejde popírat, že kotel vytváří často dobrou atmosféru, ať už fandění, chorea nebo pyro (když nelítá na hřiště). Bohužel těma akcema jako v Plzni nebo včera to všechno totálně degradujou.

Reagovat
Pyroman

Však o tom mluvím. Já nemám chuť hájit včerejší pyroshow nebo Plzeň, nejsem z toho nadšenej. Ale přijde mi mimo, jak se tady někteří tváří, že vlastně Letná kotel nepotřebuje a bude tam super atmosféra, pokud kotel úplně přestane fungovat.

Reagovat
kilobyte

Mě zase přijde mimo, jak si kotel myslí, že jsou jediný kdo dělá atmosféru a že bez nich to bude hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dobře. Teď už se jen spolu dohodnout a je to

Reagovat
verv

Souhlas, bez kotle nebo někoho, kdo to fandění organizuje, to nemůže dlouhodobě fungovat.

Ideální by bylo, kdyby se kotel nějak přirozeně očistil od těch problémovejch a tím by se třeba i vrátili ti, co kvůli situaci jaká tam panuje nechodí buď vůbec nebo do normálních sektorů.

Reagovat
Fernando_Torres

Znám spoustu lidí, co dřív do kotle Sparty chodili a během posledních let přestali kvůli tomu, jak to tam vypadá... Takže ta tvoje představa, že když aktuální kotel přestane chodit, tak tam bude prostě prázdno a zbytek stadionu akorát občas zařve Sparta do toho, je absolutně zcestná, jejich místo by během pár zápasů zabrali jiní. Když se nad tím zamyslím, tak bych dokonce řekl, že málo co by celkové atmosféře na Spartě prospělo více, než se zbavit těhle dementů...

Reagovat
Pyroman

Absolutně zcestná je možná tak tvoje představa toho, že víš, jak to funguje na Spartě.

Reagovat
Fernando_Torres

Pokud tou Spartou myslíš tu partičku primitivů, co tady obhajuješ a co si hrajou na to, že oni jsou Sparta, tak máš asi pravdu no, ale co se týče klubu nebo dění na stadionu, tak si troufnu říct, že toho vím více než ty

Reagovat
kilobyte

Když nejsou schopní oddělit dobré věci od těch špatných, tak ať táhnou všichni. Dost lidí z kotle vystrnadili, takže se třeba vrátí.

Reagovat
verv

To je trochu naivní a jednoduchej pohled na věc. Tam je taková široká skupina lidí (od těch, co se tam jdou jenom vybít až k těm, co tam chodí čistě proto, aby fandili), že je nemůlžeš všechny hodit do jednoho pytle. Já třeba venku chodím vždycky do kotle, protože si chci zafandit a Spartu podpořit. Ale zároveň nesouhlasím s tím, když se háže pyro mimo sektor, hučí se na černochy atd. Znamená to teda, že mám taky táhnout, protože jsem v tom sektoru s lidma, kteří tohle schvalujou?

Jako řadovej fanoušek s tímhle nemáš šanci cokoliv udělat a potom zbývaj 3 možnosti. Chodit tam dál, protože tě to baví. Jít do nějakýho klasickýho sektoru, sedět tam jak trubka a nemoct se ani radovat z gólu. Nebo nechodit vůbec.

Reagovat
kilobyte

Život není jednoduchý. Když se většina podřídí menšině a dovolí jí dělat něco s čím nesouhlasí, tak pak nemůžou říkat, že oni za nic nemůžou, že za to může ta zlá hrstka, která je k tomu donutila.

Kdyby v kotli zbyli jen ti, co se chtějí vybít a dělat bordel, tak už se neschovají v davu. Buď by toho nechali a nebo by dostali trest.

Reagovat
verv

Není jednoduchý, ale ty si to dost jednoduše představuješ. Proč bych měl přestat chodit fandit na fotbal jenom proto, že tam je několik jedinců, co dělaj píčoviny? Přestat dělat něco, co dělám už dlouho a baví mě to. Neznamená to naopak, že by tím vyhráli oni?

Reagovat
kilobyte

Nepředstavuji si to jednoduše. Vždy tam od tebe musí přijít oběť. Buď přestat chodit úplně, nebo mimo kotel. Pak je ještě možnost se domluvit a postavit se jim, ale to je dost o hubu. Když to člověk bude řešit se Spartou, tak bude zase za bonzáka.

Jednoduché to není, ale být v kotli znamená, že to podporuješ. Sice hodně lidí nedobrovolně, ale o to je to horší.

Reagovat
verv

To je nesmysl. Tím , že jsem v kotli podporuju svůj tým a ne pár retardů, kteří si myslí, že jim to tam patří. Když ostatní přestanou chodit, tak jim tím akorát dají za pravdu.

Reagovat
kilobyte

Za pravdu jim dáváš právě, když tam chodíš. Kdybych jich bylo v kotli 50, tak by neměli žádnou moc. To by si netroufli dělat bordel.

Reagovat
GjøvikFF

Mně právě přijde, že když to začne řídnout, tak to rozhodně není věc, které chtějí dosáhnout. Oni potřebují mít moc - plný sektor lidí, který mohou ovládat. Jakmile se ten sektor vyprázdní, zbydou jen ti, kdo chtějí dělat bordel a diktovat, jenže nebude komu. Nevyhnutelně to dopadne tak, že se pak dohádají i mezi sebou, protože tihle lidé bez toho žít neumí.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
r.mrazik

spartansky chorea je joke

Reagovat
kilobyte

Se ti nelíbilo to na počet Hložka?

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
verv

Já jsem teda na Letné zažil spoustu pěknejch a povedenejch choreí (jestli se to tak skloňuje ). Zas není potřeba se vysmívat za každou cenu.

Reagovat
r.mrazik

ok,mel jsem napsat posledni dobou,abych jim nekrivdil

nektera byla povedena

Reagovat
kattos

Reagovat
kecipep

Reagovat
Neon

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Fakt

Myslím, že pokřik "Bojujte za Spartu" zvládne i protilehlá.

Reagovat
Posledni Kovboj

lEtS gO SpArTa lEtS gO

Reagovat
r.mrazik

nikomu chybet nebudou,vsak at tahnou

Reagovat
insane

Kdyby tam přestali chodit, možná by se tam časem zrodilo něco inteligentnějšího.

Tihle retardi jsou navíc jedním z důvodů, proč má plno lidí fotbal asociovanej s buranstvím a násilím. Kdyby tam nebyli, možná by si tam našlo cestu víc lidí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
verv

Šílený co se děje. Nejdřív vyhlásí bojkot fandění 2 dny před zápasem, kdy už má většina lidí nakoupený vstupenky do sektoru. A potom tahle akce, kdy si pár jedinců bere jako rukojmí celej stadion, kvůli řešení jejich osobních sraček

Když brečí, že dostali pokuty v řádu desetitisíců, tak by si možná mohli spočítat, jak vysoký pokuty platí klub opakovaně za jejich chování. Pokud by uměli matiku, tak by asi zjistili, že ty pokuty byly ještě hodně mírný.

Reagovat
GjøvikFF

Ale tak hlavně na jedné straně zakazují druhým něco dělat (fandit, vyvěšovat vlajky..) a na straně druhé pak sami brečí kvůli zákazům, omezením a restrikcím. Celé je to naprosto směšné a jen to ukazuje úroveň jejich duševní výkonnosti.

Reagovat
Puskas

Reagovat
verv

přesně, je to celý naprosto absurdní. Tihle lidi si bohužel myslí, že jsou něco víc, Sparta je vlastně jejich a tím pádem si můžou dělat co chtej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, jak často jedíte na výjezdy?! Tipnu si že máte 0 na kontě a budete mlít sračky,,, Hahaha, já se fakt musim smát, tak ať tam choděj košťata co zařvou max 1x za zápas Sparta Praha,,, Neskutečný. A až budete všude dostávat do držky, dobře vám tak, ale to se nestane, protože ven z vás nikdo nevyjede jak je rok dlouhej.

Reagovat
Lemond Laws

Ty si asi dostal na hubu hodněkrát vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo já jezdim 25 let, zažil jsem lecos, ale jestli si nějakej naivka myslí že to jak si to sluníčka malujou bude dobrý, ok. Sparta půjde na tribunách do řiti úplně ,,,

Reagovat
Lemond Laws

Nejsou tam už tak 20 let?

Reagovat
Losinho

to taky nepobírám.. jak kdyby měla Sparta přijít o něco, co jí zdobilo

Reagovat
10adam

Radši ticho na tribunách, než to, co se tam děje v posledních letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Skleepy

Vypadá to, že Sörensen není jediná oběť Chorého hlavičky.

Reagovat
r.mrazik

ty jsi vocasek z kotle?

Reagovat
verv

Já třeba na výjezdy jezdím. A z toho vyplývá co? Však ta situace je úplně k smíchu, před Brnem čtu, že kdo nebude fandit, tak ho vyhodí ze sektoru, v Plzni (nebyl jsem) zase, že kdo zafandí, tak dostane po hubě. Kdo jsou ti lidi, že si dovolujou nařizovat ostatním jaki mají, nebo nemají fandit. Já ty lidi respektuju za to, že jezí, že fandí, připravujou chorea atd. Ale to znamená, že se můžou chovat jako nějací králové, co budou rozhodovat co kdo smí a nesmí dělat?

A ten včerejší protest tomu dal korunu. Borci strašní hrdinové, házet věci na hřiště, rasisticky urážet soupeře atd. ale když za to mají převzít zodpovědnost, tak se zachovají jako ublížení chudáčkové a ještě do toho stáhnou všechny ostatní. Jak píšu výš, ať si spočítají, kolik musela Sparta zaplatit za jejich chování, pak jim možná ty desetitisíce nepřijdou tak hrozný.

Reagovat
lampas

Reagovat
r.mrazik

asi tak...proc by nejaky bezmozek mel rikat,co mas delat?

to at si praktikujou v tom svym teplym klubiku ultras

Reagovat
kecipep

Reagovat
Puskas

Reagovat
GjøvikFF

Reagovat
Petr325

Reagovat
kattos

Reagovat
doshcz

Reagovat
rufus

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kily

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
rufus

Pár let zpátky jsme jezdili na výjezdy pravidelně a jeden z důvodu proč jsme přestali, byl právě ten, jaký lidi náš kotel vedou. Nemám absolutně žádnou náladu poslouchat tupý nácky, kteří zneužívají fotbal na to, aby si "beztrestně" zahajlovali, zakřičeli na černochy a pouráželi všechny kolem sebe. Že berou fotbal jako záminku se zviditelnit mě nezajímá. Když jedu na výjezd, tak mi nikdo nebude říkat, co můžu a co nemůžu dělat. A už vůbec ne, když se jedná o nějakého vypatlaného jedince.

Ani náhodou neříkám, že jsou v kotli všichni takoví. Naopak, je tam určitě spousty lidí, co se aktivně podílí na normálním fandění, dělají chorea a organizují pyro akce - proti tomu absolutně nic nemám, vypadá to skvěle. Ovšem házet cokoliv na hřiště a používat u toho i dělobuchy, to je absolutní píčovina.

Opět lidi z kotle rozdělují fanoušky Sparty mezi sebou. A rozhodně se nemůžeš divit tomu, že by někdo rozumný tu včerejší akci obhajoval. A dokud si ti, co včerejší akci organizovali, neuvědomí, že nejsou nejdůležitější součást klubu a nemůžou si dělat co chtějí, tak se nic nezmění. Naopak, většina fanoušků z ostatních tribun jimi budou opovrhovat.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomeňte onanovat nad Priskem. 1) za nejhorší debakl za 25 let. 2) za ztrátu 9 bodů na první místo 3) za ztátu na Slavii, která na opět přejela a to hraje píču 4) za ztrapnění v Evropě ,,,

Tlesk, Tlesk

Reagovat
Y.N.W.A

onanuješ jenom ty a to sám nad sebou... top se dál ve svým ubohým životě, kde je největším štěstím ožrat se na výjezdu

Reagovat
10adam

Hezky napsáno

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji za radu, budu se dal topit se svym ubohym inzenyrskym vzdelanim, ve svem ubohem zivote

Reagovat
GjøvikFF

Proč vy inženýři nemáte ve svém životě na práci oduševnělejší činnosti, než hulákat ožralí na fotbale, nařizovat druhým, co mají dělat, páchat všude ostudu a způsobovat statisícové pokuty. Proč se, vy inženýři z kotle, ze svých inženýrských platů na ty pokuty, které zapříčiňujete, klubu neskládáte? Tobě není hanba způsobit škodu a koukat pak na to,jak ji cáluje někdo, kdo za to nemůže? Co tě na té VŠ učili, když nemáš ani elementární pocit zodpovědnosti za svá konání?

Reagovat
inferno08

Reagovat
Lemond Laws

Wow, Ing.

Smekám všechno, co jde. Jak si dokázala takový milník ve svém životě?

Reagovat
Y.N.W.A

z vlastní zkušenosti vím, že v naší generaci má vysokoškolskej titul každej druhej dement, včetně mě ...tady nemluvíme o nějakejch titulech, ale o tom, že fandit při sportu a ano, i v kotli, se dá vášnivě i relativně slušně, a pokud žiješ trochu i mimo realitu svý party, tak si všimneš, že Priske má konečně nějakej koncept a úroveň a jestli něco ve Spartě chybělo, tak je to trpělivost k nějakýmu konceptu dojít... protože vedení plné Křetinskýho lezců do zadku nemá šajn, jak se fotbal dělá... ale z vašeho počínání mi přijde, že budete spokojení, až Spartu povede Řepka s Franzem a vlastně ani vyhrávat nemusíte...

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikoz mi tahne na 40 tak predpokladam ze budu jaksi starsi nez ty. A titul, ten mam v,... ani u jmena ho nepisu, jen jsem tim chtel podotknout ze asi nebudu nejakej tupec jak to radi nazyvate. A omyl, do kotle jiz par let nechodim, ale mam dost presny info jak tragicky klub funguje. A ten priske? Kdyz prohlasi ze uz par tydnu vidi jak se hraci zlepsuji atd a to sotva pred 14 dny megarupli v edenu, skoda slov... Prohrat se da, ale jak... Vic to nema smysl komentovat, at si kazdej mysli co chce. Ja rikam, ze bez kotle bude atmosfera na letny mizerna...

Reagovat
kilobyte

V Edenu se prohrálo hlavně mentálně. S tím trenér těžko něco udělá, když jediný schopný leader byl zraněný. A to není chyba trenéra, že v týmu chybí vůdčí typy.

Reagovat
Y.N.W.A

přesně tak... když dáte Priskemu šanci, do pohárů v létě půjdete poprvé po asi osmi letech konečně v dobrým stavu, s doplněným kádrem, s vyhranými lídry a nějakou koncepcí... a ne jako poslední roky, hurá, vyměníme trenéra, protože tento to neumí... chyba není v trenérovi

Reagovat
kilobyte

Pokud se ještě podaří doplnit v zimě kádr.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
inferno08

No popravdě, mít v týmu jako jediného schopného lídra třiadvacetiletého kluka, který dost možná v zimě stejně odejde, to tak trošku za trenérem taky jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jde hlavně za sportovním ředitelem, určitě ne za trenérem, který přišel do nového prostředí s tím, že tým i ligu potřebuje nejdřív poznat, než může rozjet nějaké velké změny.

Reagovat
inferno08

Říkám tak trošku. Priske nastoupil 1.6. a přestupní termín končí 1.9. Měl tři měsíce na to, aby tým poznal a případně tým ještě doplnil o nějakého lídra.

Reagovat
kilobyte

Jenže trenér nemá na starosti příchody hráčů. Může si o nějaké říct, ale rozhodnutí je na jiných. Hráč, který je v týmu pár měsíců, se těžko stává lídrem. Možné to je, ale těžké. Priske by navíc přivedl lídra ze zahraničí a ten byl měl aklimatizaci ještě těžší.

Tohle jde čistě za Rosou.

Reagovat
r.mrazik

Celustka, Pavelka...pak Kuchta...ti by pozici lidru plnit meli taky

ale bohuzel...

Reagovat
Y.N.W.A

mně je 39, jsme tedy ta generace, o který píšu... kotel potřeba je, atmosféru táhne, ale pokud se projevuje jen takto jako nějaký stát ve státě, že mu něco patří, vynucuje si jakási práva a to tímto stylem, pak ať žádný kotel není... toto nejsou fanoušci ...k Priskemu můžeme mít jiný názor, to beru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Skleepy

Reagovat
10adam

Jestli ti táhne na 40, tak už by jsi měl mít trošku rozum

Reagovat
Lemond Laws

Přesně.. ve 40 takový názory

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Fakt

Reagovat
Puskas
Reagovat
inferno08

Rangers

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

To potom nejsi žádná lopata, ale poctivý havloid.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

těším se na tvůj další příspěvek, zatím každý debilnejsi než ten předchozí

Reagovat
lampas

Tahle primitivní chátra na stadiony nepatří. Vůbec by se jim nemělo ustupovat, pokud někdo nemá IQ na to, aby chápal základy slušného chování, má se dívat doma s maminkou v televizi a nikoho neobtěžovat.

Reagovat
Fakt

Reagovat
kilobyte

Chudáci maminky.

Reagovat
lampas

Někoho kdo vychová takovou špínu, si lítost opravdu nezaslouží

Reagovat
kilobyte

Tak né vždy je to výchovou. I tresty by měly být humánní.

Reagovat
noustres

Klečení na wc

Reagovat
Y.N.W.A

jenže tato banda jde dělat bordel na stadion proto, aby právě doma s maminkou nemuseli bejt, prakticky maj jen tyto dvě možnosti

Reagovat
r.mrazik

jinak Vrba v podcastu spartanskych novin

https://www.youtube.com/watch?v=atRig7h0V_g&ab_channel=SpartanskeNoviny

a dobry point pro ty,co porad nekoho vyhazujou...

Reagovat
ondrvo

Animozitu mezi kotlem a zbytkem stadionu teda pozoruju už dýl, třeba když kotel a pár dalších jedinců řve Jude Slavie, tak půlka stadionu píská, ale tohle tomu dalo korunu. Jako v jakým vesmíru je zaházení hřiště světlicema a dělbuchama legitimní způsob protestu, to bych rád věděl. Včera jsem byl na kotel fakt nasranej, a i když můžu chápat nějaký dílčí důvody, tak tohle bylo úplně mimo. Se vším respektem k lidem, co jezděj na výjezdy a fanděj.

Reagovat
Tromas

Klasickej vypatlanej sparťanskej kotel. Jednoznačně nejdebilnější kotel plný kreténů. Slávistická tribuna sever je až za nimi a to je kotel také plný inteligentů.

Reagovat
Igner Farnsworth

Už se perou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele