Přibyl skončil ve Spartě, odchází k Bohemians

27.09.2007, 12:10
Aktuality
Lukáš Přibyl opouští místo šéfa komunikace Sparty Praha a odchází k Bohemians 1905. Zde bude pracovat na postu generálního ředitele, které bylo neobsazeno od letního odchodu Jiřího Steinbrocha.

Přibyl odchází za hlasem svého srdce. Je dlouholetým fanouškem klubu z vršovického Ďolíčku a na jaře 2005 jej jako člen Družstva fanoušků Bohemians pomáhal zachraňovat. Po konci minulé sezóny se mezi fanoušky s gustem řešila aféra, kdy Přibyl jako člen představenstva Sparty slavil postup Bohemians v zelenobílém dresu. "Jsem "klokan", ale to jsem řekl, už když jsem na místo ve Spartě nastupoval. Aféra se rozvířila kolem fotky, která sice pocházela z doby, kdy jsem působil ve Spartě, ale byla podána v jiných souvislostech," řekl Přibyl.

Poslední dva roky ve Spartě považuje Přibyl za úspěšné období své kariéry. "Byl jsem ve Spartě rád, především spolupráce s Danem Křetínským mě hodně motivovala. Poslechl jsem ale hlas srdce," uvedl Přibyl obhajobu na zdánlivě nelogický krok. Z mužstva, které hodlá usilovat o titul totiž odešel k týmu z opačého pólu tabulky.

Přesto ale neskládá zbraně. "Mužstvo sbírá zkušenosti a zlepšuje se každým zápasem. Cílem byla záchrana a tak to také zůstává. Věřím, že prožijeme klidnou sezónu." A na jaké změny se mohou fnaoušci Bohemky pod novým generálním ředitelem těšit? "Hodláme se posílit, ale především ve sféře vnitřní struktury klubu. Dalších úprav by se měl dočkat stadion. V zimě by se měl změnit vstupní systém a vybudovat umělé osvětlení," říká nový ředitel Bohemians 1905.

Autor: Jiří Fišara / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Most získal na hostování Holendu

Útočník Jan Holenda opouští pražskou Spartu a zbytek podzimní části sezony stráví na hostování v klubu Siad Most.

Takže je dost pravděpodobné, že opačným směrem poputuje Hainault.

Reagovat
HOST*pettr

Reagovat
HOST*

si šitka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele