Preziosi Interu: Za Palacia buď hráč, nebo nic

17.07.2011, 16:03
Aktuality
Na lavičku Interu Milán usedl Gian Piero Gasperini a vedení Nerazzurri by rádo obnovilo jeho spolupráci s ofenzivním tahounem z Janova Rodrigem Palaciem. Grifové nicméně nechtějí o prodeji své hvězdy slyšet a dali Interu ultimátum - buď výměnou nabídnou některého hráče, nebo mají smůlu...

Inter chtěl původně na Marassi poslat Gorana Panděva, jenže tomu se odchod do Janova nezamlouval a jednání ztroskotala. Prezident Enrico Preziosi sice možný Palaciův odchod nevyloučil, ale pokud za něj nedostane hráče adekvátních kvalit, jednat s Interem nebude.

"Buď obdržíme výměnou kvalitního hráče, nebo u nás Palacio zůstane," řekl jasně janovský patron. "Opravdu nechápu, proč k nám hráč jako Panděv nechce. Janov má v týmu několik skvělých hráčů."

Mnohem dříve by ale mohl Janov opustit jiný útočník, do Bologně míří Robert Acquafresca. "Bologna ho chce a dělá vše pro to, aby ho získala. Co se týče brankáře, uvidíme, jestli budeme moci dostat z trhu to nejlepší, ale v každém případě bychom nejprve museli prodat Eduarda," zmínil také Preziosi situaci na brankářském postě, který byl loni jedním z nejslabších míst sestavy, ačkoliv se většinou nedařilo celému mužstvu.

Nejvíce se mluví o Salvatorovi Siriguovi, ale Palermo nicméně jeho výměnu za Eduarda již zamítlo. Volný nejspíše bude Sebastian Frey z Fiorentiny a padá také jméno Emiliana Viviana.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (534)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele