Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - úterý 10.9.

10.09.2019, 08:01
Previews
Anglie v kvalifikaci zatím působí suverénním dojmem a další výhra se od ní očekává proti Kosovu, ještě menší problémy by proti Andoře měla mít Francie. Portugalsko si jede pro body do Litvy...
Skupina A
Anglie - Kosovo  (úterý 20:45)
Skupina A se z pohledu českého fanouška pořádně zamotala a zkomplikovala, z čehož těží především dvě skvadry. Tou první je favorit skupiny z Británie a kromě něj se raduje také Kosovo. A právě to se s Anglií potká v úterý.

Jsou to sotva tři roky od doby, co Kosovo bylo oficiálně uznáno zastřešovacími organizacemi UEFA a FIFA, takže mohlo hrát oficiální zápasy na mezinárodní úrovni. Teď bojuje o první místo ve skupině o postup na mistrovství Evropy! Jejím největším sokem je Anglie, což už vůbec nikdo nečekal. Ve skupině, kde hraje také Česko nebo Černá Hora, mělo být Kosovo podle předpokladů spíš do počtu, mělo pomalu sbírat zkušenosti a zažívat tvrdou realitu společnosti těch nejlepších týmů.

Chyba lávky. Kosovo už několikrát dokázalo, že umí hrát dobrý a účinný fotbal a že se hodlá o svou šanci zazářit na šampionát pořádně poprat. Naposledy to dokázalo právě proti Čechům. Ti sice v minulém kole šli do vedení po brance Patrika Schicka, jenže ani to výběru trenéra Šilhavého nestačilo. Krátce poté srovnal Murigi a ve druhé půli se po laxním výkonu České republiky prosadil ještě Vojvoda.

Byl by chyba házet tento výsledek jen na pasivitu a nesehranost Čechů. Kosované si svou výhru jasně zasloužili dravým, chytrým a fotbalovějším dojmem, kterému hrála prim technická vyspělost a rychlost kombinací. Něco podobného by Kosovo moc rádo zopakovalo i v Southamptonu, kde se na stadionu St. Mary‘s představí v úterý večer. Z pochopitelných důvodů se proti Anglii představí úplně poprvé ve své krátké historii.

Anglie sídlí na prvním místě tabulky i přesto, že ze všech týmů ve skupině odehrála nejmenší počet zápasů. Jen tři jí totiž stačily k zisku všech devíti bodů. V minulém kole měla Anglie také dostatek důvodů k radosti, protože do sítě nebezpečného Bulharska se jí povedlo trefit se čtyřikrát. Hlavní postavou utkání byl zkušený střelec Tottenhamu Hotspur Harry Kane, který slavil po utkání hattrick.

Právě ofenzivní síla trenéra Garetha Southgatea hodně těší. "Bývaly doby, kdy jsme vepředu neměli takovou sílu. Pamatuju si nedávné utkání se Španělskem, ve kterém jsem obdivoval jeho útok. Pak jsem se ale podíval na naši soupisku a říkal jsem si: teda, jsme na tom opravdu dobře. A výsledek to potvrdil. Vyhráli jsme a od té doby jsem nadšený, když vidím ten potenciál vepředu. Navíc jsou to všechno skvělí lidé," dodal někdejší hráč Southgate.

Angličané v týmu v podstatě nemají slabinu. Za tři duely nasázeli do sítí svých soupeřů už 14 branek a jen jednu dostali. V příštím kole je čeká výlet do Čech a v něm by Anglie ráda stvrdila první místo skupiny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.10 - 24.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Černá Hora - Česko  (úterý 20:45)
Češi úterním zápasem v Černé Hoře vstoupí do druhé poloviny kvalifikace mistrovství Evropy. Reprezentanti potřebují v Podgorici zabrat a odčinit sobotní porážku 1:2 v Kosovu, po které klesli na nepostupové třetí místo ve skupině. V červnovém vzájemném duelu v Olomouci český celek nad balkánským soupeřem, jehož barvy hájí i jablonecký záložník Vladimir Jovović, zvítězil hladce 3:0.

Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého v Kosovu nepotvrdili dvě červnové domácí výhry a po čtyřech z osmi zápasů skupiny mají na kontě dvě vítězství a dvě porážky. Na druhé Kosovo ztrácejí dva a na vedoucí Anglii, která odehrála o utkání méně, pak tři body. Černá Hora v kvalifikaci ještě nevyhrála a má čtyřbodové manko na Čechy.

Na Euro projdou první dva týmy z každé skupiny, o další čtyři místa se utká 16 nepostupujících celků podle umístění v Lize národů. V samostatné historii nechyběla reprezentace na žádném z šesti mistrovství Evropy.

"Porážkou v Kosovu jsme si situaci ve skupině a cestu za kýženým postupem ztížili. Ale dáme se dohromady, o to se nebojím. Samozřejmě všichni umíme počítat, v Černé Hoře musíme vyhrát, abychom se udrželi nahoře a hráli až do konce o postup," uvedl Šilhavý.

"Všichni viděli, že v Kosovu to nebyl náš výkon. Je dobře, že máme hned další zápas, že se v tom nepovedeném utkání nemusíme babrat. Máme možnost to hned odčinit. Naše reakce musí být taková, že si všichni řeknou: OK, byl to ojedinělý výpadek a tady zase vidíme ty kluky, které jsme viděli před třemi měsíci," dodal bek Pavel Kadeřábek.

Český celek by se v případě vítězství mohl dostat zpět na druhé místo, pokud by Kosovo v souběžně hraném duelu podle očekávání neuspělo v Anglii. "Kosovo hraje dvakrát s Anglií, pak hraje u nás. Pořád to máme ve svých rukách, ale je to tak, že v úterý musíme, abychom se dostali zpátky do situace, že nás budou nahánět oni," podotkl brankář Tomáš Vaclík.

Český celek porazil Černou Horu ve všech třech zápasech včetně červnového duelu v Olomouci. "Sice to skončilo 3:0, ale tak hladké to nebylo. Dali jsme gól skoro ze všeho. Že bychom je herně přejeli, to ne. Bylo tam pořád dost prostoru na zlepšení," upozornil Kadeřábek.

Černá Hora ve čtvrtek porazila v přípravě doma Maďarsko 2:1 a zvítězila poprvé letos a po šesti zápasech. Tým prvně vedl bosenský kouč Faruk Hadžibegić, který nahradil Srba Ljubišu Tumbakoviče. Ten byl před červnovým soubojem s Čechy odvolán kvůli tomu, že odmítl být na lavičce při předchozím utkání s Kosovem, jehož samostatnost Srbsko neuznává.

Černohorci mají zřejmě poslední možnost, jak ještě zkusit zabojovat o postup. Tuší to i Jovović, který by se mohl na hřišti potkat se spoluhráčem z jabloneckého klubu Martinem Doležalem. "Je to pro nás moc důležitý zápas. Bude určitě jiný než ten červnový v Olomouci, kde kvůli zranění chyběli někteří hráči. Doufáme, že předvedeme dobrý výkon s dobrým výsledkem, i když Češi jsou favoritem," uvedl Jovović.

"Možná je to pro nás klíčový zápas. Výhra nad Maďarskem nám dodala sebevědomí, protože jsme zvítězili po dlouhé době. Porážka v Kosovu určitě bude mít na Čechy vliv. Mohlo by to pro nás být dobře, protože budou pod větším tlakem," dodal záložník Nikola Vukčević.
Černá Hora - pravděpodobná sestava:
Mijatović - Marušić, Simić, Tomašević, Radunović - Vukčević - Vešović, Kosović, Bakić, Jovović - Mugoša
Česko - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Čelůstka, Suchý, Novák - Kopic, Souček, Král, Darida, Jankto - Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.46 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie330014:19
2.Kosovo42207:58
3.Česko42026:86
4.Bulharsko50235:112
5.Černá Hora40223:102
Skupina B
Litva - Portugalsko  (úterý 20:45)
Portugalci teprve o víkendu v kvalifikační skupině poprvé vyhráli a na vedoucí Ukrajinu pořád značně ztrácí. Úřadující evropští šampioni i vítězové letošní Ligy národů mají o dva odehrané duely méně, přesto jsou na nejlepší cestě postoupit. V úterý večer je čeká utkání ve Vilniusu proti domácí Litvě, která se v kvalifikaci hodně trápí.

Litevci totiž dosud nevyhráli a jediný bod si doma připsali s malým Lucemburskem. V sobotu navíc Litva prohrála domácí zápas s Ukrajinou 0:3 a svěřencům Valdase Urbonase se tak vzdaluje základní cíl, nebýt ve skupině poslední. Vzhledem k tomu, že Litvu čekají ještě těžké zápasy v Portugalsku a na Ukrajině, se zdá být poslední místo takřka jistou záležitostí.

Tým Valdase Urbonase se navzdory všem negativním prognózám ještě nevzdává a i proti horkému favoritovi pomýšlí na bod. Koneckonců nemá co ztratit a jak ukázal kvalifikační souboj Řecka s Lichtenštejnskem, ve fotbale je možné všechno. Litevci budou hrát na stadionu LFF ve Vilniusu před výtečnou kulisou, stadion je kvůli vůbec první návštěvě Portugalska včetně největší hvězdy Cristiana Ronalda, beznadějně vyprodaný.

Portugalsko bude v Litvě obrovským favoritem a nic jiného, než přísun tří bodů se neočekává. Seleção stihlo dosud odehrát jen tři kvalifikační duely, přesto je na nejlepší cestě si na EURO 2020 zahrát. Tým úspěšného trenéra Fernanda Santose totiž vyhrál v Srbsku 4:2 a před sebou má už jen dva zápasy se slabou Litvou, dvě utkání s podceňovaným Lucemburskem a očekávaný duel na Ukrajině.

Domácí se budou muset obejít bez několika zraněných hráčů. Na marodce zůstávají Arvydas Novikovas, Vaidas Slavickas, Justinas Marazas i Karolis Chvedukas. Portugalcům zase chybí André Gomes, André Silva, João Mário nebo zraněný stoper Pepe. Proti Srbsku se zranil i další obránce Nélson Semedo a jeho start v Litvě je nepravděpodobný.
Litva - pravděpodobná sestava:
Zubas - Mikoliunas, Klimavicius, Palionis, Andriuskevicius - Vorobjovas, Slivka - Petravicius, Golubickas, Verbickas - Cernych
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Patricio - Cancelo, Fonte, Dias, Guerreiro - Carvalho, Neves, Fernandes - Bernardo Silva, C.Ronaldo, Joao Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 37.00 - 12.50 - 1.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Lucembursko - Srbsko  (úterý 20:45)
Oba dva úterní protivníci se nenacházejí v příznivé situaci, a pokud ještě chtějí zabojovat o závěrečný turnaj, tak musejí téměř ve všech svých zbývajících zápasech bodovat. Zatímco s postupem Lucemburska se příliš nepočítalo, tak naopak Srbové by byli při případné neúčasti na evropském šampionátu nesmírně zklamaní. Oba výběry získaly v dosavadních čtyřech odehraných duelech čtyři body, domácím momentálně patří třetí příčka díky lepšímu skóre.

Favorizované Srbsko má na kontě jen jedno vítězství, jednu remízu a hned čtyři porážky. Na vedoucí Ukrajinu ztrácí propastných devět bodů, a jestliže si chce zachovat reálnou naději na přímý postup, tak nutně potřebuje v Lucemburku zvítězit. Za druhým Portugalskem zaostává pouze o bod, ale přes tohoto giganta povede cesta na EURO jen horko těžko. Výběr z Balkánského poloostrova přitom nevstoupil do tohoto kvalifikačního cyklu vůbec špatně.

Z Lisabonu si odvezl nesmírně cenný bod za remízu 1:1, vzápětí ale naprosto vyhořel ve Lvově s největším konkurentem z Ukrajiny a domů si odvážel debakl 0:5. Poté si bez větších potíží poradil s Litvou (4:1), nicméně v sobotu nezvládl bělehradskou přestřelku s Portugalskem a i přes houževnatý výkon prohrál 2:4. V tuto chvíli to tak vypadá, že bude muset ve všech čtyřech zbývajících střetnutích zvítězit a ani to nakonec nemusí stačit.

"Bohužel jsme dělali chyby v obraně a tak kvalitní soupeř, jakým Portugalsko dozajista je, nás dokázal potrestat. Nejsme v lehké pozici a bude na nás vyvíjen velký tlak, potřebujeme se s tím srovnat," vrátil se k předchozímu klání hostující stratég Ljubiša Tumbaković. Lucembursko zažilo taktéž solidní vstup do kvalifikace, po velké bitvě totiž otočilo utkání s Litvou ve svůj prospěch a bylo z toho těsné vítězství 2:1.

Pak se mohlo postarat o obrovskou senzaci s Ukrajinou, proti které vedlo, avšak o cennou remízu přeci jen přišlo ve třetí nastavené minutě. Následně si odvezlo z Vilniusu bod za nerozhodný výsledek 1:1 a minule po dalším solidním výkonu v defenzívě prohrálo ve Lvově 0:1. "Náš soupeř několikrát prokázal, že má velké kvality a nic jednoduchého nás nečeká. Pokusíme se najít recept na jeho pozornou obranu, výhra je pro nás nutností," dodal závěrem Tumbaković.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.75 - 5.27 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina541011:113
2.Portugalsko31205:35
3.Lucembursko41124:54
4.Srbsko41127:114
5.Litva40133:101
Skupina H
Albánie - Island  (úterý 20:45)
Na stadionu v Elbasani v centrální Albánii dojde na veledůležitý duel domácích fotbalistů proti Islandu. Albánci na druhé postupové místo ztrácejí šest bodů a jestli chtějí pomýšlet na další postup na EURO, musí bojovné Islanďany bezpodmínečně porazit.

A to nebude nic snadného, protože Island po vysoké porážce s Francií začal zase válet a postupně vyhrál všechny tři následující kvalifikační duely. Porazil Albánce, Turky i Moldavany. Všechny zápasy přitom sehrál na domácí půdě v Rejkjavíku. Teď čeká Vikingy dlouhá cesta na Balkán k utkání s Albánií, se kterou má lepší vzájemnou bilanci. Oba soupeři se přitom nepotkávají často, opomineme-li červnové utkání, sehráli spolu dvojduel v kvalifikaci na mistrovství světa do Brazílie, přičemž Island dvakrát zvítězil shodně 2:1. V evropské kvalifikaci na sebe narazili ještě v letech 1990 a 1991 a o gól vždy zvítězil domácí tým.

Nejtěsnějším rozdílem ve prospěch Islandu skončilo i červnové utkání a tři body by jako sůl potřebovaly oba celky. V těžké kvalifikační skupině má Island stejný počet bodů jako vedoucí Francie a druhé Turecko a jakákoliv další ztráta může znamenat obrovské problémy.

Domácí budou před vlastními diváky houževnatým protivníkem, nikoliv však nepřemožitelným. Letos si z Albánie přivezli všechny body Turci a minulý rok v Lize národů i Skotové. Albánie má za sebou nepříjemný zápas ve Francii, kde si nejprve musela dvakrát vyslechnout špatnou hymnu, aby následně dostala od domácích čtyřbrankový příděl. Na druhou stranu Albánci mohli na pařížském Saint-Denis jenom překvapit, což se nakonec nepodařilo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.31 - 3.23 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Francie - Andorra  (úterý 20:45)
Po pěti odehraných utkáních se Francie vyhřívá na prvním místě skupiny H a její vyhlídky jsou vzhledem k postupu velmi pozitivní. Poslední krok tohoto cyklu bude chtít udělat proti nejsnadnějšímu možnému soupeři, kterým se v úterý večer stane poslední Andorra.

Asi není potřeba rozšiřovat se o tom, jak propastný je rozdíl mezi oběma zeměmi a kdo že bude favoritem. Na Stade de France v Paříži se domácí utkají s týmem, který je jasnou definicí trpaslíka evropského fotbalu a který svým herním pojetím připomíná opravdu spíše jen kopanou. Tým, který je jen z poloviny tvořen profesionály, plní roli šikanovaného účastníka, s nímž si větší týmy (=všechny ostatní) vylepšují skóre.

Doposud Andorra nenastřádala ani jeden bod a je to vcelku pochopitelné, protože se ani jednou neprosadila. To dělá Andoře problémy dlouhodobě. V celé její historii totiž najdeme jen dva hráče, kteří by v reprezentaci dali víc než tři branky (za celou svou aktivní hráčskou kariéru, samozřejmě, ne za jednu kvalifikaci). V minulém klání ale byla Andorra blízko aspoň jednomu bodu.

Ten si chtěla odvézt z Turecka a dlouho s oslabenými domácími dokázala držet krok. Až minutu před koncem spadla do stereotypu porážek, protože se trefil Ozan Tufan. Čekání na první body v kvalifikaci se tak dál prodlužuje. Francouzům Andorra také ještě nedala ani jeden gól, i když se s nimi utkala už třikrát. Celkové skóre ale hovoří jasně: jedenáct k nule pro Francii.

Země galského kohouta oproti Andoře vyniká ve všem. Aktuálně sídlí na první příčce skupiny a vyhrává utkání za utkáním. Doposud selhala jen jednou, když se trochu překvapivě vrátila bez bodů z Turecka po značně špatném utkání. V minulém kole si ale favorit skupiny na postup zase zlepšil reputaci a poradil si s Albánií.

Diváci se navíc rozhodně měli na co koukat, protože domácí se do sítě soupeře trefili hned čtyřikrát. O polovinu z gólů se postarala hvězda Bayernu Mnichov, mladík Kingsley Coman. Kromě něj se prosadili také Giroud a Ikoné. Francouzům se střelecky velmi daří a už nasázeli 16 branek, přičemž jen čtyřikrát inkasovali. Přesto nesmí polevit, neboť Turci s Islanďany mají stejný počet bodů a jen horší skóre.

To si trenér Deschamps moc dobře uvědomuje. "Objektivně můžeme říct, že jsme favority na postup. Ale to neznamená, že se na šampionát probojujeme bez práce. Naopak chci od každého vidět maximální nasazení a co nejlepší výkon. Zaváhali jsme v Turecku a něco podobného už nesmíme dopustit. Doufám, že proti Andoře předvedeme další dobré utkání a zlepšíme naše vyhlídky na postup," přeje si zkušený trenér Les Bleus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Moldavsko - Turecko  (úterý 20:45)
Hlavní město Moldavska se v úterý večer stane dějištěm zápasu důležitého v boji o postup. Ten by si totiž moc rádi pohlídali Turci. Další dva týmy ale mají stejný počet bodů, takže vítězství nad Moldavskem bude pro Turky hodně důležité.

To by pro Turky nemusel být zase až takový problém. S Moldavskem mají dlouhodobě výbornou bilanci a od roku 1999 se Moldavsku nepovedlo ani jednou svého soka porazit. Pouze s ním dvakrát remizovalo. Teď čeká Moldavsko hodně náročný úkol především vzhledem ke stavu jeho ofenzivy. Útočné linii se aktuálně vůbec nedaří a důkazem budiž číslo v kolonce vstřelených branek - dvojka.

Zatím se Moldavsku povedlo získat jen tři body, což mu zatím stačí na předposlední příčku s tím, že za nimi je jen Andorra. A to zase tak náročné není. Postup je vyloučen a snad ani nikdy nebyl pro Moldavsko reálným cílem. Moldavsko by moc rádo vylepšilo svou reputaci proti Turkům, od kterých v posledním vzájemném klání dostalo potupné čtyři branky.

Do role hlavního kata se převtělil útočník Cenk Tosun, autor dvou branek. A právě ten před dalším střetem říká: "Bude náročné zopakovat tak dobrý výkon, jaký jsme předvedli minule. Ale chceme se o to pokusit. Hlavní pro nás bude výhra a je jedno, jak vysoká bude. Moldavsko nebylo snadným soupeřem ani v minulém klání, museli jsme opravdu zabrat. Teď to nebude jiné, navíc má výhodu domácího prostředí. Uděláme ale maximum pro to, abychom se udrželi co nejblíž k prvnímu místu."

Kromě Francie, která je teď na prvním místě ve skupině, je nebezpečně blízko i Island. Ten alespoň cestuje na půdu neoblíbené a nevyzpytatelné Albánie, což by mohlo Turky lehce favorizovat. Už minule ale byla vidět absence zraněného křídelníka Cengize Ündera, který citelně chyběl. Toto utkání bylo speciální pro zkušeného veterána Emreho Belözoğlua, který odehrál již stý zápas za reprezentaci. Další by Belözoğlu moc rád přidal opět s puncem tří bodů.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.40 - 5.09 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie540116:412
2.Turecko540110:212
3.Island54018:512
4.Albánie52036:76
5.Moldavsko51042:133
6.Andorra50050:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
PaYaB

Doufám, že to naši nějak ukopou, protože tyhle body budou potřeba. Škoda, že naši v Kosovu neuhráli aspoň tu remízu, ten zápas si ani jeden tým nezasloužil vyhrát...

Reagovat
podnebný

Kvituju s povděkem, že nenastoupí Bořil s Masopustem, kteří zůstali nejvíc dlužni svým obvyklým výkonům, ale důvodů ke změně se dá v sestavě najít více. Skoro tragédií byla váhavost obou stoperů a to nebyl problém jen posledního zápasu. Navíc si nerozuměli s brankářem Vaclíkem, což je novinka, protože Suchý s Vaclíkem donedávna působili v jednom klubu v Basileji. Určitě by měl dostat příležitost Simič, který by nepochybně zabojoval o stálé místo v sestavě, není zatížený chybami z minulosti, prostředí bývalé Jugoslávie důvěrně zná a momentálně má i dobrou formu. A na místě druhého stopera bych viděl Krále z podobných důvodů.

Reagovat
Modroočko

Poďme, držím vám dnes palce. Nastúpi aj Alex Král?

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl Keane nebo Maguire s tou nahrávkou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to byl Keane

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/d3b9

To je přihrávka tvl. ♥

Reagovat
Azazelo RD

Ikonická.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo je vůbec ten Ikone?

Reagovat
Hokaido

Sterling je fakt neskutečnej. Mám pocit, jako by hrál už strašně dlouho, přitom mu bude teprve 25. Vsadil bych boty na to, že minimálně jednou v životě vyhraje Zlatý míč.

Reagovat
KingMaster13

Můj osobní tip je, že zatím poběží ještě Messi/Ronaldo éra, pokud to teda nedostane letos Virgil ale to bych se asi hodně divil vzhledem k tomu jakou měl Messi sezonu. Až skončí definitivně jejich éra tak si myslím že se to dá 1x Neymarovi (3. nejznámější tvář po těch dvou), pak si to o 1 míč rozdá Hazard/Griezmann a pak bude nepřetržitě dominovat Mbappe, pokud se nevyrojí ještě nějaký podobný supertalent jako on

Reagovat
SunFells

Tak on hraje už strašně dlouho Ale je skvělý, možná nejlepší hráč ligy.

Reagovat
kiwwi

akoze Sterling nebranitelny...neskutocny fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Hnus, no

Reagovat
Kixi Syhimour

Ronaldo se s tím taky nemaže

Reagovat
Minister

CR7 pekne

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď mu sebrali gól na Livesportu a mají ho jako vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bernardo Silva jednoznacne nejlepsi hrac Portugalska. Ronaldo pouze tezi z jeho vykonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby - hlavníí - FC Barcelona (ESP)

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

jen že už dál nic nemusíš psát, jakýkoliv tvůj další výžblecht bude silně emočně zabarvený.

Reagovat
Benfica

Bernardo a Ronaldo dobrá dvojka.. keby mali taký prístup celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten treti gol bude stejne zmenen na vlastni.

Reagovat
Billy McClane

Tak snad ozaj bude lebo sa ti asi zruti svet

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš z cesty, jdi spát raději.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

nebude, bol zmenený z vlastného na Ronaldov

Reagovat
madridcan

On chce byt najlepsi strelec v historii uz dnes?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele