Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - neděle 17.11.

17.11.2019, 08:34, aktualizováno 17.11.2019, 08:34
Previews
Čtrnáct týmů se dnes rozloučí s kvalifikačním cyklem o postup na ME 2020 a jasný cíl před sebou mají Portugalci, které na šampionát pošle výhra v Lucembursku. V dalších dvou skupinách je vše jasné, jistotu startu na závěrečném turnaji mají Anglie, Česko, Francie a Turecko...
Skupina A
Bulharsko - Česko  (neděle 18:00)
Čeští fotbalisté nedělním zápasem v Bulharsku zakončí úspěšnou kvalifikaci mistrovství Evropy. Přestože reprezentanti už mají po čtvrteční domácí výhře 2:1 nad Kosovem jistotu druhého místa a postupu na šampionát v příštím roce, rádi by se s pětičlennou skupinou v závěrečném osmém duelu rozloučili vítězně. Zápas se bude hrát před prázdným hledištěm kvůli disciplinárnímu trestu pro domácí za rasistické projevy fanoušků.

Český celek prožil ve čtvrtek večer v Plzni oslavy postupu na evropský šampionát, kam prošel v samostatné historii i posedmé. Soupeře pro skupinu Eura se národní tým dozví 30. listopadu při losu v Bukurešti.

Reprezentanti už mohou hrát v Bulharsku s větším klidem, rozhodně ale nechtějí přistoupit k zápasu lehkovážně. Varováním jim může být říjnová porážka 2:3 se Severním Irskem tři dny po kvalifikačním vítězství 2:1 nad Anglií.

"Jsem rád, že pojedeme do Bulharska v klidu s postupem na Euro. Spadlo to z nás, ta tíha odpovědnosti. Ale určitě pojedeme do Bulharska s tím, abychom zahráli dobrý fotbal, a o výsledek se popereme bez ohledu na to, že jsme už postoupili," řekl trenér Jaroslav Šilhavý.

"Oslavy zatím budou jen mírné, ještě hrajeme v Bulharsku. I když už máme postup jistý, nechceme tam udělat ostudu a chceme vyhrát," doplnil záložník Alex Král.

Reprezentanti v samostatné historii v šesti zápasech s Bulharskem pětkrát vyhráli a jednou remizovali. V červnu zvítězili v Praze na Letné po obratu 2:1.

Balkánský celek obsadil na světovém šampionátu v roce 1994 historické čtvrté místo, ale v posledních letech prožívá velký výkonnostní propad. Na velkém turnaji startovali Bulhaři naposledy v roce 2004 a už přes rok a 12 zápasů po sobě nevyhráli.

Proti českému týmu budou mít o to těžší roli, že se musejí obejít bez podpory fanoušků. Zápas v Sofii se bude hrát před prázdným hledištěm kvůli disciplinárnímu trestu od UEFA za rasistické projevy diváků v říjnovém utkání s Anglií, který Bulhaři prohráli 0:6. Po debaklu rezignoval trenér Krasimir Balakov, kterého nahradil Georgi Dermendžiev a v premiéře s týmem prohrál ve čtvrtek v přípravě 0:1 s Paraguayí.

"Že se bude hrát bez diváků, by mělo být pro nás výhodou. Nicméně myslím, že každý hráč je zvyklý na atmosféru, takže to bude chybět všem, nejen domácím hráčům," uvedl Šilhavý.

V zápase zřejmě nasadí některé hráče, kteří nenastoupili proti Kosovu. Premiérový reprezentační start by si mohl připsat brankář Ondřej Kolář. S týmem v sobotu dopoledne neodletí obránce Filip Novák, který se odpojí kvůli zranění.

Utkání v Sofii začne v neděli v 18:00. Český celek v den 30. výročí sametové revoluce nastoupí v nových venkovních dresech svítivě zelené barvy, která mimo jiné odkazuje na národní symbol lípu.
Bulharsko - pravděpodobná sestava:
Michajlov - S. Popov, Dimitrov, Božikov, Zanev - Ivanov, Kostadinov, Malinov, Wanderson - I. Popov - Isa.
Česko - pravděpodobná sestava:
Kolář - Kadeřábek, Čelůstka, Kúdela, Bořil - Ševčík, Hušbauer, Kalvach, Král, Krejčí - Ondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.90 - 3.95 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Kosovo - Anglie  (neděle 18:00)
Když se oba celky naposledy potkaly v září v Southamptonu, byla z toho neuvěřitelná osmigólová přestřelka. Tehdy dokonce ještě nebylo nic rozhodnuto, ovšem duel v Prištině už žádné drama ohledně postupu nepřinese. Kosovo ztratilo šance v přímém souboji s Českem a Anglie si vystřílela očekávaný postup před pár dny.

I tak je pro Kosovo třetí místo ve skupině velký úspěch, navíc díky Lize národů šance na postup skrze play-off stále žije. Na závěr kvalifikačního cyklu se v Prištině představí Anglie a to je vždy velký svátek. Fanoušci doufají, že i přes nemožnost postupu uvidí dobrý, atraktivní fotbal, tedy jako při prvním měření sil v Southamptonu. Anglie v tom zápase vedla už 5:1, jenomže Kosovo sympaticky neskládalo zbraně a kontaktními dvěma góly upravilo výsledek do přijatelné podoby.

Domácí definitivně ztratili možnost kvalifikovat se přímo na šampionát ve čtvrtečním zápase s Českem, ve kterém přes jednobrankové vedení prohráli 1:2. Kouč Bernard Challandes uznal, že si soupeř vítězství zasloužil a vzdal mu velkou poklonu.

S postupem si vůbec nedělali problémy Angličané, kteří sedmi góly zesměšnili Černou Horu a potvrdili, že jsou nejlépe střílejícím mužstvem celé kvalifikace. Hrdý Albion nastřílel v 7 zápasech úctyhodných 33 gólů. S takovou bilancí se nikdo pochlubit nemůže, navíc Anglie ještě neřekla poslední slovo a další branky může přidat v Prištině, kde bude opět velkým favoritem.

Pro svěřence trenéra Garetha Southgata již o nic zásadního nepůjde. V kapse je nejenom samotný postup, ale také prvenství ve skupině. Přesto si nějaký překvapivý výsledek dovolit nemohou, ztráta s Kosovem by při vší úctě k soupeři celkové vysvědčení pokazila.

Kosovu bude stejně jako v zápase s Českem chybět střelec Vedat Muriqi, jedná se ale o jedinou Challandesovu ztrátu. Gareth Southgate má o poznání větší potíže a k dispozici mu nebudou Tom Heaton, Ross Barkley, Joe Gomez a Jordan Henderson. Už v nominaci chyběla hvězda Manchesteru City Rahem Sterling.
Kosovo - pravděpodobná sestava:
Murić - Kololli, Aliti, Rrahmani, Vojvoda - Halimi, Beriša - Rašica, Celina, Žegrova - Nuhiu
Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - Trippier, Maguire, Mings, Chilwell - Chamberlain, Winks, Mount - Rashford, Kane, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.49 - 5.03 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie760133:618
2.Česko750213:1015
3.Kosovo732213:1211
4.Bulharsko70345:173
5.Černá Hora80353:223
Skupina B
Lucembursko - Portugalsko  (neděle 15:00)
Portugalsko musí udělat poslední krok k tomu, aby se probojovalo na EURO 2020. Pakliže potvrdí roli favorita a skolí Lucembursko, s neoddiskutovatelnou jistotou udrží na uzdě třetí Srbsko, které se na jeho druhé místo vehementně tlačí. Za určitých okolností si dokonce může dovolit prohrát, to by však Srbové v souběžně hraném klání nesměli vyhrát nad Ukrajinou.

Hosté neprošli tímhle kvalifikačním cyklem jako nůž máslem, jak by se dalo předem očekávat. Daleko lépe si ve skupině vedli Ukrajinci, kteří v tabulce stoprocentně skončí na první pozici. O splnění téhle ambice Portugalci přišli, každopádně druhá postupová příčka pro ně určitě nepředstavuje cenu útěchu. Znamená totiž vstupenku na závěrečný turnaj.

I kdyby nakonec Portugalsko neuspělo v nynějším souboji a Srbsko se před něj přece jenom dostalo, bude mít stejně jistotu dodatečné baráže. "Zima a stav hrací plochy, to jsou nepředvídatelné fotbalové záležitosti. Ale náš národní tým má hráče na nejvyšší úrovni. Jsou zvyklí na všechno," nechtěl se na nic vymlouvat hostující trenér Fernando Santos.

Ten se bezpochyby bude spoléhat na služby své největší hvězdy, která je blízko jednomu historickému milníku. Útočník Cristiano Ronaldo má na svém kontě aktuálně 98 reprezentačních gólů a jen dvě trefy ho dělí od jubilejní stovky. V minulém klání proti Litvě zaznamenal hattrick, měl by tedy být v Lucemburku v optimální pohodě.

Obránce Mário Rui na svého spoluhráče pěl pouze slova chvály. "Je to nejlepší hráč na světě. Stále chce vyhrávat, právě díky tomu je ve fotbale taková osobnost," říkal. "Nikdy jsem o něm nepochyboval, jako tomu bylo u jiných lidí. U něj mě nic nepřekvapí. A já doufám, že v neděli prožije nejkrásnější okamžiky své kariéry," přál by si portugalský stratég.

Nepříliš dobrý stav trávníku by mohl pro A Selecao představovat určitý problém. Lucemburčané by proti techničtějšímu soupeři mohli této skutečnosti využít. "Už jsme na jejich půdě hráli a vyhráli o dva góly před čtyřmi lety. A i tehdy bylo hřiště špatné. Najdeme způsob, jak na něm předvést nejlepší výkon," ujišťoval Fernando Santos.

Domácí ještě do sobotního večera věřili, že by mohli na evropský šampionát proklouznout přes play-off díky Lize národů, konstelace ostatních výsledků však nehrála v jejich prospěch. A nakonec přišli i o poslední naději. V tabulce se nemohou posunout ani výše, ani nemůžou spadnout níže, a tak jim půjde hlavně o to svého protivníka co nejvíce potrápit.

Fernando Santos, který by měl nasadit nejsilnější možnou sestavu, jelikož nehlásí žádnou novou absenci, by nerad celou situaci podceňoval. "Čeká nás kvalitní sok. Pokud však uděláme to, co musíme, a vyhrajeme, kvalifikujeme se," připomínal. "Matematicky pořád nemáme nic jisté. Opravdu si uvědomujeme, že to nebudeme mít vůbec lehké."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 25.00 - 12.30 - 1.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Srbsko - Ukrajina  (neděle 15:00)
Srbové nastoupí od 15 hodin k důležitému zápasu s Ukrajinou a budou doufat ve fotbalový zázrak. Porazit lídra skupiny jistě nebude jednoduché, ale pořád je to asi více pravděpodobné, než ztráta Portugalců v Lucembursku. Přitom Srbové zaváhání mistrů Evropy ke svému přímému postupu nutně potřebují.

I kdyby to ale Srbům nedopadlo, ještě nebude všem dnům konec. Jako vítěz skupiny Ligy národů budou hrát play-off.

Přímý postup by byl ale příjemnější, ovšem Srbům nic nehraje do karet. Silné Portugalsko hraje proti předposlednímu Lucembursku a zde se očekává jeho výhra. Přitom forma Srbů je výborná, tři kvalifikační výhry v řadě plus výhra v přátelském utkání proti Paraguayi. To dává proti Ukrajině více než slušné šance na úspěch.

A přeci jenom menší šance dává i samotné Lucembursko, které před pár dny v Bělehradě o gól prohrálo. Lucemburčané nesehráli vůbec špatné utkání a pokud by podobný výkon zopakovali i doma proti Portugalcům, pak se může stát cokoliv.

Ukrajina sice necestuje do Bělehradu na výlet, ovšem v utkání už jí o nic nejde. Postup na EURO 2020 je v kapse, stejně jako prvenství ve skupině. Kouč Andrej Ševčenko si může po špičkově zvládnuté kvalifikaci mnout ruce, v žádném případě ale nehodlá zápas v Srbsku vypustit. Tím spíš, že své svěřence nabádá k dalšímu vítězství, tak aby jeho země dohrála bez jediné porážky. Ukrajinci v prvním zápase zvítězili suverénně 5:0, ovšem na horké bělehradské půdě se přeci jenom očekává jiný scénář. Utkání na stadionu Rajka Mitiće budou řídit zkušení skotští sudí v čele s Bobbym Maddenem.
Srbsko - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Miletić, Milenković, Kolarov, Mladenović - Milivojević, Milinković-Savić - Radonjić, Ljajić, Kostić - Mitrović
Ukrajina - pravděpodobná sestava:
Pjatov - Bolbat, Matviněnko, Kryvcov, Mykolenko - Konopljanka, Kovalenko, Šakov, Malinovsky, Jarmolenko - Jaremčuk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.57 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina761015:219
2.Portugalsko742120:614
3.Srbsko741215:1513
4.Lucembursko71157:144
5.Litva80175:251
Skupina H
Albánie - Francie  (neděle 20:45)
Albánie a Francie se ve vzájemném souboji musejí zpovídat svým fanouškům. Zatímco hosté aspoň ve čtvrtek zabrali výsledkově a, leč s opravdu notnými potížemi, nakonec potvrdili roli favorita a skolili doma Moldavsko, domácí nečekaně pouze remizovali s evropským trpaslíkem z Andorry. Napravit svoje nevalné výkony je pro ně prvořadým cílem.

Kuq e Zinjtë sice ztratili možnost postoupit na EURO 2020 už před tímto reprezentačním obdobím, přesto se chtěli s kvalifikací rozloučit důstojným způsobem. Zatím však svým příznivcům příliš radosti nerozdali. Andorru chtěli bezpodmínečně skolit, nezadařilo se však. "Naším cílem je hrát svým srdcem a s odvahou," vzkazoval soupeři bek Elseid Hysaj.

Můžou ještě alespoň zabojovat o třetí příčku ve skupině, na kterou aktuálně ztrácejí tři body, museli by však doufat, že Island venku prohraje na půdě posledního Moldavska. V případě rovnosti by pak balkánský celek postoupil dopředu vlivem lepších vzájemných zápasů. "Musíme zapomenout na utkání s Andorrou," říkal domácí trenér Edoardo Reja.

Albánci svého nynějšího protivníka přivítali na své půdě naposledy v roce 2015 a tehdy ho senzačně porazili těsně o branku. Bylo tomu ovšem jen v rámci přátelského měření sil. "Nemyslím si, přestože už se Francie kvalifikovala do hlavní fáze, že by nám něco nechávala. Neznám mužstvo v Evropě, které by vám nabízelo vítězství jen tak," připomínal Hysaj.

Vůbec poprvé se mimochodem Albánie představí v Tiraně na zbrusunovém stadionu v Tiraně, jehož stavba si vyžádala údajně až 85 miliónů eur. Arena Kombëtare má kapacitu přes 22 tisíc diváků a je největší v zemi. "O stadionu takovéhle kvality jsme pomalu ani nesnili. Chceme odehrát takový mač, který tuhle celou investici dobře odůvodní," dodával Hysaj.

Reja nebude mít k dispozici zdravotně indisponovaného Floriana Kamberiho, naopak může počítat s Klausem Gjasulou, jenž duel s Andorrou vynechal kvůli disciplinárnímu trestu. Hostující kouč Didier Deschamps nebude nově moci počítat se zraněným Blaisem Matuidim ani Kingsleym Comanem, jehož trápí blíže nespecifikované svalové problémy.

Francie bude na jihu Evropy usilovat především o udržení své vedoucí pozice. Na druhé Turecko, které na závěr zavítá do Andorry, disponuje jen dvoubodovým náskokem, tudíž by o své výsostní postavení mohla matematicky stále přijít. Rozhodně by nechtěl neuspět především Deschamps, jenž na lavičce Les Bleus prožije jubilejní 100. zápas.

Ne úplně pohledně se hosté prezentovali naposledy proti Moldavsku, i proto by měli mít v Albánii o další motivaci postaráno, aby si svou reputaci napravili. "V první půli jsme nehráli dobře, ve druhé to už bylo lepší," mínil francouzský lodivod. "Než budeme myslet na samotný turnaj, měli bychom definitivně rozhodnout o prvním místě v tabulce."
Albánie - pravděpodobná sestava:
Berisha - Dermaku, Ismajli, Djimsiti - Hysaj, Ndoj, Ramadani, Memushaj, Lenjani - Uzuni, Balaj
Francie - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Varane, Kimpembe, Lenglet - Dubois, Sissoko, Tolisso, Mendy - Mbappé, Ben Yedder, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.40 - 5.30 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Andorra - Turecko  (neděle 20:45)
Turecko tuhle kvalifikaci zvládlo úspěšně a rádo by zakončilo své pozitivní působení dobrým rezultátem v Andoře. Dokonce může zabojovat i o konečné první místo v tabulce, které může sehrát velkou roli pro nasazení do výkonnostních košů před losem závěrečného turnaje, nutně ale potřebuje získat tři body, přičemž musí věřit, že vedoucí Francie zaváhá v Albánii.

Hosté měli před posledními dvěma koly situaci ve svých rukou, a protože naposledy uhráli doma bod s Islandem a udrželi svého přímého konkurenta na uzdě na rozdíl čtyř bodů, mohli se radovat z postupu. "Andorra hraje tvrdě a agresivně. Chceme každopádně opouštět hřiště s pocitem, že jsme předvedli dobrý výkon," uvedl turecký kouč Senol Günes.

Především v defenzívě si Turecko v tomto kvalifikačním cyklu vedlo náramně dobře. Celkem inkasovalo pouhé tři branky, což představuje jednu z nejlepších statistik ze všech evropských účastníků. "Bráníme společně, útočíme společně. Sice jsme třeba méně skórovali proti papírově slabším sokům, hledali jsme však varianty v sestavě," vysvětloval Günes.

Jeho svěřenci by na závěrečném turnaji mohli působit v roli černého koně a získat nějaký cennější úspěch. I když v Lize národů, ještě však pod vedením kouče Mircey Lucescua, nepředváděli Turci ideální výkony a sestoupili dokonce do nižší ligy, v následujícím hlavním dění pro postup na EURO se výrazně zlepšili a vlastně v pohodě proklouzli dál.

Třeba ani jednou nepohráli s mistry světa z Francie. Jedinou porážku si připsali na své konto na Islandu, ve čtvrtek po konečné remíze s celkem ze severu ale mohly vypuknout oslavy naplno. "Nebyl jsem z toho zápasu vystrašený. Ale bál jsem se ho až do poslední vteřiny. Z psychického hlediska to byl vážně hodně těžký mač," přiznával hostující kouč.

Je otázkou, s jakou sestavou nakonec pod Pyrenejemi vyrukuje. Ačkoli jeho tým může ještě v konečném pořadí předskočit favorizovanou Francii, možná dá přece šanci jiným, méně vytíženým hráčům. "Museli jsme podstoupit desetihodinovou cestu, čeká nás umělý trávník, někteří kluci jsou psychicky i fyzicky poněkud vyčerpaní," přiznával Günes.

Andorra bude v závěrečném utkání bojovat o udržení své páté pozice ve skupině. Rozhodně je pro ní úspěch, že je na tom aktuálně lépe než poslední Moldavsko, navíc je v poměrně dobrém rozpoložení po minulém výsledku na půdě Albánie. Doposud vstřelila jen jednu branku, v Elbasanu však skórovala hned dvakrát a uzmula hodně nečekanou plichtu.

A to přitom domácí neměli proti Albánii k dispozici svého historicky nejlepšího střelce a rekordmana v počtu reprezentačních startů Ildefonse Limu, který by však tentokráte proti Turecku nastoupit mohl. "Bodovat venku je vždy složitější. Já si myslím, že to, že jsme remizovali, pro nás znamená vlastně vítězství," mnul si ruce záložník Sergi Moreno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.30 - 7.06 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Moldavsko - Island  (neděle 20:45)
Island ve čtvrtek nedokázal urvat tři body na svou stranu v Turecku a definitivně přišel o možnost přímého postupu na EURO 2020 ze skupiny H. Zavděk musí vzít pouze dodatečnou březnovou baráž přes Ligu národů, na kterou by se chtěl bezpochyby co nejlépe připravit. Začít prověřovat své síly může už v posledním klání kvalifikace na půdě Moldavska.

Ne že by svěřenci trenéra Erika Hamréna výkonnostně tolik zaostávali za Francií a Tureckem, jejichž reprezentace si účast na evropském šampionátu zajistily s předstihem, připsali si nicméně celkově tři porážky, z toho dvě proti francouzským Les Bleus. Ta klíčová však možná přišla na řadu v září v Albánii, po níž svou pozici v tabulce výrazně oslabili.

V nynějších dvou kolech museli doufat v podstatě v zázrak. I kdyby se jim podařilo uspět naplno v Turecku, potřebovali by pak věřit v zaváhání Ay-Yildizlilar v závěrečném klání s Andorrou, nebo v selhání Francie ať už v předchozím duelu s Moldavskem, nebo na konec kvalifikace v Albánii. Takový scénář představoval opravdu málo reálné podklady.

Island tak bude v Kišiněvě bojovat o udržení své třetí pozice. Tu mu může stále sebrat Albánie, která je vzdálená na rozdíl tří bodů a má s celkem ze severu Evropy lepší vzájemné zápasy. Hamrénovo mužstvo by však muselo v Moldavsku padnout a jeho protivník naopak porazit úřadující mistry světa z Francie, aby došlo k následnému střídání stráží.

Pro hosty bude prvořadé předvést dobrý výkon, aby se od něj mohli odrazit do důležitého play-off Ligy národů. "Očekávám těžkou hru. Musíme hrát dobře, pokud chceme vyhrát. A my samozřejmě vyhrát chceme," burcoval islandský kouč. "S novým trenérem působí náš soupeř stabilněji. Určitě ho nepodceňujeme," dodával forvard Jón Dadi Bödvarsson.

Moldavsko se na konci října rozhodlo pro náhradu na postu šéfa lavičky za neúspěšného Semena Altmana, pod jehož vedením nároďák ze čtyř případů čtyřikrát padl, a na jeho místo dosadilo devětačtyřicetiletého Engina Firata. Ten prožil poměrně úspěšnou premiéru. Vždyť na půdě favorizované Francie málem sahal se svým týmem aspoň po remíze.

Domácí ještě bojují s Andorrou o to, aby nefigurovali v tabulce na samotném dně, a potřebují proti Islandu uspět, aby se před soka z Pyrenejí dostali. Aktuálně na něj ztrácejí bod. "Chceme povzbudit naše fanoušky, potěšit je dobrým výsledkem. Na tenhle zápas se plně připravujeme. S novým trenérem máme lepší sebedůvěru," prozrazoval záložník Artur Patras.

Potíže měli Moldavané cestou z Paříže do Kišiněva, jejich let byl totiž několikrát zpožděn, a tak se domů dostali až v sobotu ve čtyři hodiny odpoledne. "Kluci si zaslouží, aby stadion byl plný. Ve Francii nechali na hřišti všechno," přál by si domácí stratég. "Nyní jsou na řadě fanoušci, aby nám něco vrátili. I je potřebujeme. Chtěli bychom jejich podporu."

V utkání, které mimochodem bude rozhodovat český rozhodčí Pavel Královec spolu se svými kolegy, se jistojistě neobjeví moldavský bek Oleg Reabciuk, fit údajně není ani jeho kolega z defenzívy Veaceslav Posmac, jehož také sužují zdravotní potíže. Island nebude moci počítat jen s jedním marodem, zranění totiž čerstvě postihlo útočníka Alfreda Finnbogasona.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.01 - 4.20 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie971123:622
2.Turecko962116:320
3.Island951312:1016
4.Albánie941416:1213
5.Andorra91173:184
6.Moldavsko91083:243

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Lucembursko i Srbsko, udržet!

Skotsku by se výrazně zvýšila šance na postup z LN, Srbsko by v ní byl totiž asi velký oříšek. Pro Slováky by to asi případně roli nehrálo, co?

Reagovat
Stannis Baratheon

Každopádně, ten trávník v Lucembursku je katastrofa. Tak bohatá země... Tohle je ostuda, a divím se, že jim povolili na tom hrát.

Reagovat
Anacron

To je šílenost to hřiště v Lucembursku. Tohle nemáme ani u nás v okresu. To už je snad i o zdraví těch hráčů.

Reagovat
Coutinho10

Lucembursko hlavne ze zacatku pomerne nebezpecne, ale Portugalsko klidne 1-2 goly mohli z nadejnych pozici dat, kdyby nehledali Ronalda kvuli rekordum...pak u toho golu jsem misto strely opet ocekaval od Fernandese paticku na Ronalda, ale vystrelil a dobre udelal

Reagovat
Seydou Doumbia

To vidím ve druhém poločase na penaltičku pro Ronalda.

Reagovat
Coutinho10

uvidime okynka tam jsou a oni urcite nebudou branit porazku 0:1, takze sance tam pro Ronalda i ostatni jeste budou

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, jak píšete, fakt ostuda ta trava v LUX. Na tomto se muzou hraci vazne zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, prečo Kane musí hrať aj niekde v Kosove, keď je o všetkom rozhodnuté?

Reagovat
Whitemedia

Očekával jsem Tammyho, ale nemám s tím vůbec problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci v Pristine

Holt, najinteligentnejší balkánsky národ

Reagovat
Stannis Baratheon

Co skvělého opět vymysleli?

Reagovat
smazaný uživatel

Celý deň majú v znamení, že "vitajte priatelia", "u nás rasizmus nemá miesto", pri hymne celý štadión s anglickými vlajkami v rukách....

Reagovat
Stannis Baratheon

Hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Si akorát u západu šplhaj.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Whitemedia

Kane hezky pěkně celý zápas.. Southgate je taky docela na palici..

Reagovat
PP

beztak fandí Mufanům..

Reagovat
fabec1222

Taky máte na Sport1 pocit, že když komentátor nemluví,tak je slyšet,jak klika na myš u počítače ?

Reagovat
mayday

Hledá info na Wiki.

Reagovat
PP

Oliiii.. ten mě mrzí nejvíc..

Reagovat
Whitemedia

Jako Giroud?

Reagovat
PP

jo.. ale spíš lidsky než fotbalově, pravda..

Reagovat
Whitemedia

No už jsem si právě říkal, protože jste si v útoku jednoznačně polepšili

Reagovat
Seydou Doumbia

proč lidsky?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele