Preview kvalifikace o ME 2016 - pondělí 12.10.

12.10.2015, 08:29
Previews
Slovensko má stále vše ve svých rukou a povinná výhra v Lucembursku jim zajistí letenky do Francie bez ohledu na kyjevské střetnutí. Švédové budou muset spoléhat na výkon Černé Hory v Rusku, kterému stačí uhrát remízu. Nejpříjemnější závěr pak budou sledovat Angličané, kteří se vítězstvím v Litvě mohou stát jediným mužstvem bez ztráty bodu...
Skupina C
Bělorusko - Makedonie  (pondělí 20:45)
V zápase, jehož výsledek prakticky z hlediska postupu nic neřeší, se utká domácí Bělorusko s Makedonií. Bělorusům patří čtvrtá příčka s deseti body na kontě, Makedonci zažili hrůzostrašnou kvalifikaci a jsou se třemi body poslední.

Na tuto kvalifikaci budou Makedonci ještě dlouho vzpomínat, i když by na ni nejraději ihned zapomněli. Makedonie je až na posledním místě a na kontě má jen tři body. Makedonci vyhráli jen jeden zápas a dalších osm prohráli. Nedaří se jim výsledkově a ani po herní stránce se diváci příliš nebavili. Situace, kterou místní média otevřeně nazývají krizí, v Makedonii vzbudila rozruch. Makedonci sice nikdy nevynikali, ale před začátkem kvalifikace si zřejmě nikdo nemyslel, jak bídnou sérii mužstvo předvede.

Makedonci prohráli sedm posledních utkání a nedařilo se jim ani v tom minulém. Ve Skopje přivítali Ukrajinu, která byla jasným favoritem. Zpočátku sice domácí dobře bránili, ale pak se dostal do zakončení Jevhen Selezňov a vstřelil první branku. Zlomené domácí mužstvo nereagovalo a naopak inkasovalo ještě jednou, když se prosadil střídající Artem Kravec. Poslední místo ve skupině, zdá se, Makedonce nemine. Ledaže by vyhráli a Lucembursko by ztratilo body se Slovenskem.

Když se oba týmy utkaly naposledy, Bělorusové se radovali ze tří bodů. I když skóre a vlastně celé utkání to bylo dost vyrovnané. Makedonci na svého soupeře doslova vlétli, když se po pouhých devíti minutách prosadil Aleksandar Trajkovski. Ani to ale nestačilo, protože se ještě do konce první půle prosadil Cimafej Kalačow a ve druhém poločase dokonal obrat Sjarhej Karnilenka. Na jeho branku ze závěru utkání už domácí nestačili reagovat.

To Bělorusům se kvalifikace vyvíjí podstatně lépe. Mají deset bodů a jsou na čtvrtém místě. Ačkoli už nemají žádnou šanci postoupit ani do barážových střetů, přeci jen nepovažují své výkony za marné. Navíc se jim poslední dobou daří. Dvě branky nastříleli Lucembursku, v minulém kole rovněž brali tři body. Na Slovensku sice byli považováni za outsidera, ale přesto se jim podařilo zvítězit. Běloruský celek skvěle začal, když se po třiceti minutách prosadil Stanislaw Drahun. Zbytek utkání už byl trochu nervózní, navíc byl vyloučen Aljaksandr Martynovič. Přesto Bělorusové brali tři body.

Utkáním proti Lucembursku Bělorusové ukončili pětizápasové čekání na výhru v domácím prostředí. Makedonci jsou zase zápasů venku bez výhry, což je série, kterou by rádi ukončili. Podaří se jim zakončit negativně vnímanou kampaň v pozitivním duchu? Hlavním sudím tohoto utkání bude německý arbitr Christian Dingert, který je ve funkci od roku 2002. Tomu budou asistovat pánové Mike Pickel a Chistoph Bornhorst.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lucembursko - Slovensko  (pondělí 20:45)
Slovensko čeká výlet do Lucemburska, ale spíše než poznávací výlet to bude těžká dřina. Slováci totiž musí zvítězit, pokud chtějí postoupit na EURO do Francie automaticky a nečekat na ošidnou baráž. Pokud svěřenci trenéra Jána Kozáka na stadionu Josyho Barthela vyhrají, mohou čile nakupovat letenky na šampionát.

Slovensko čeká bitva roku. V Lucembursku budou jasnými favority a všechny trumfy budou držet v ruce oni. To jim vyhovuje, protože do pondělního utkání jdou s jasnou vizí. Aby mohli postoupit automaticky, musí zvítězit. Slováci jsou momentálně ve skupině C na druhém místě a mají stejný počet bodů jako třetí Ukrajina, jenže drží jedno eso v rukávu. Mají lepší vzájemné duely.

Slovensko za poslední tři kvalifikační duely nevyhrálo ani jednou. Naposledy dokonce prohrálo s Běloruskem, ačkoli hrálo na domácí půdě. O postupu před diváky v Žilině všichni snili, ale plány jim překazil silný soupeř. Bělorusové sice třicet minut hráli bez jednoho hráče v poli, ale díky brance, kterou po po půlhodině vstřelil Stanislaw Drahun, se radovali ze tří bodů. Ty by Slovensko rádo získalo, ale musí si na potvrzení účasti mezi nejlepšími ještě počkat.

Slováci jsou nyní pod tlakem, ale trenér Kozák ve své hráče dostatečně věří. Ví, že byli v podobné situaci už v rámci kvalifikace na historické MS 2010 v JAR. Jedním z hlavních problémů slovenské reprezentace je střelec. Za poslední tři duely totiž Slováci nevstřelili ani jednu branku. Přesto trenér Kozák svému celku věří, když říká: "Máme zkušené hráče, kteří už prohry zažili. Porážka od Bělorusů sice nepřišla ve vhodnou dobu, ale přišla. Myslím si, že když se s tím vyrovnáme, postup si nakonec zajistíme."

Předposlední Lucembursko má na svém kontě jen čtyři body, ale přesto nedá svou kůži zadarmo. Slovensko na Lucembursko umí hrát, což by chtělo potvrdit také nyní. Ve čtyřech zápasech třikrát Slováci vyhráli, jen v jednom přátelském zápase se radovalo Lucembursko. Slova svého trenéra potvrzuje také obránce Ján Ďurica, který zůstává klidným a optimisticky naladěným hráčem.

"Jednu nepříjemnou zkušenost už s lucemburským fotbalem máme. Dobře si pamatujeme, jak jsme dopadli před čtyřmi lety. Musíme se naplno věnovat přípravě na Lucembursko," dodal odhodlaný obránce.

Ve stejném tónu hovoří i jeho kolega Róbert Mak. Ten v rozhovoru s médii zmínil: "Chtěli jsme to ukončit už doma v Žilině. Teď jedeme do Lucemburska na nejdůležitější zápas kvalifikace, musíme tam vyhrát. Musíme dát hlavy vzhůru, protože je to všechno v našich rukách," dobře ví ofenzivní hráč.

Lucembursko vyhrálo za devět zápasů jen jednou, k tomu z dobrých výsledků můžeme řadit také jednu remízu. Jinak se ale z týmu stal "otloukánek", se kterým si všichni vylepšují skóre. Když se spolu se Slovenskem utkalo naposledy, dostalo tři branky. A ještě o jednu navíc obdrželo ve Španělsku, když se dvakrát trefil Paco Alcacer a stejný počet branek přidal záložník Santi Cazorla.

Lucembursko má nejhorší skóre v celé skupině. Obdrželo už 23 branek a jen čtyři dokázalo samo vstřelit. Ještě dodejme, že hlavním rozhodčím, který bude přihlížet osudu Slovenska, se stane rakouský arbitr Oliver Drachta. Po famózním startu v kvalifikačních bojích Slovensko začalo ztrácet dech a tempo. Najde jej v poslední bitvě proti houževnatému soupeři a dostane se na šampionát?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.50 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Ukrajina - Španělsko  (pondělí 20:45)
Domácí Ukrajina si nechce nechat proklouznout postup na evropský šampionát mezi prsty, ale nyní ji čeká náročný úkol. V posledním kole kvalifikačních bojů ve skupinách narazí na španělský celek, který je jasným favoritem. Ukrajina za posledních patnáct let nenalezla recept, jak španělskou reprezentaci porazit.

První utkání těchto dvou celků skončilo vítězstvím španělské reprezentace, za kterou se jako jediný trefil útočník Juventusu Turín Alvaro Morata. Jeho branka z 28. minuty rozhodla o třech bodech pro tým trenéra Vicenteho Del Bosqueho, který je aktuálně na první příčce. Na ní už určitě zůstane, i kdyby tento duel prohrál. Druhá je Ukrajina, na barážovém místě je prozatím Slovensko. Oba týmy usilující o druhé místo mají stejný počet bodů, Ukrajinci však mají horší bilanci vzájemných duelů se třetími Slováky.

To, zda postoupí přímo, nebo zda budou muset do baráže, tak nerozhodne jejich utkání. Přesto jsou Ukrajinci vysoce motivování. Poslední tři zápasy vyhrálo právě Španělsko s celkovým skóre 7:1. Ukrajinci tak mají mistrům Evropy i světa co vracet. Hosté vyhráli sedm předchozích duelů v řadě a poslední dobou jim k tomu pomáhá také Paco Alcacer. Hráč španělské Valencie má na svém kontě i dva zářezy z posledního utkání.

V něm španělskou reprezentaci vyzvalo Lucembursko a nemělo příliš mnoho úspěchu. Dvě branky vstřelil záložník Santi Cazorla, o stejný počet gólů se postaral právě mladý útočník Netopýrů. Paco Alcacer bojuje v těžké konkurenci především s talentovaným Alvarem Moratou, který se díky působení v Juventusu Turín dostává do skvělé formy. Respektive, dostával, protože v minulém utkání se ošklivě zranil a bude mimo hru zhruba měsíc.

Kromě Moraty potkalo zranění také záložníka Manchesteru City Davida Silvu, který bude rovněž mimo hru. Tím se otevírá další prostor právě pro zakončovatele Los Che Alcacera. A aby konkurentů Alcacerovi ještě ubylo, v týmu není ani útočník Chelsea Diego Costa. A toho by právě Alcacer chtěl využít na maximum. V rozhovoru s médii se vrátil také k minulému utkání. "Jsme moc rádi za to, že jsme dosáhli kvalifikace. Ale trochu nás mrzí, kolik našich hráčů bylo při tom zraněno a nemůže teď nastoupit."

"Je jasné, že útočná linie žije z jejich gólů a že pro obrany soupeře znamenají vždy velké nebezpečí, z čehož pak profituje celý tým. Jsme jejich absencemi oslabeni, ale stále máme dostatečně kvalitní kádr, abychom se s tím vyrovnali. Doufám, že i já pomohu mé zemi. V poslední době se mi zase začíná dařit a já jsem moc rád, že budu mít další šanci dokázat své kvality," dodal mladý útočník.

Vicente Del Bosque by mohl experimentovat se sestavou, i když by zřejmě mohl nasadit záložníka Cesca Fábregase. Toho totiž čeká jubilejní stý start za La Roju. Ukrajina má naopak další šanci na druhé místo, protože Slovensko padlo v posledním utkání. Přesto nemá osud ve svých rukou. Do zápase se španělským soupeřem nezasáhnou Serhej Sydorčuk a Jevhen Chačeridi. Hosté zvítězili ve třech posledních venkovních kláních, Ukrajinci se zase třikrát radovali doma.

V minulém klání se Ukrajina utkala s Makedonií a poradila si s ní o dvě branky. Autorem té první se stal Jevhen Selezňov, zatímco druhou branku si na svůj účet připsal Artem Kravec dvě minuty před koncem zápasu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko980122:324
2.Ukrajina961214:319
3.Slovensko961213:619
4.Bělorusko93158:1410
5.Lucembursko91174:234
6.Makedonie91086:183
Skupina E
Estonsko - Švýcarsko  (pondělí 20:45)
Už jen formalitou bude dnešní zápas pro Švýcarsko, které má postup do Francie čerstvě v kapse; v Tallinnu mu tak jde pouze o čest. Naopak domácí Estonci stále mohou doufat v proklouznutí na barážovou příčku, i když by k tomu potřebovali neuvěřitelnou souhru náhod..

Pobaltský tým totiž musí nejenom porazit dnešního soupeře, ale navíc i doufat v krach konkurenčního Slovinska; to by možná samo o sobě nebylo tak nereálné, jenže Slovinci zaprvé hrají se San Marinem a zadruhé by museli skončit celou skupinu s horším skóre. Teď ho přitom mají lepší o celých devět branek. Dá se proto asi bezpečně říct, že s estonskými nadějemi na postup už je amen; zázraky se možná dějí, toto už je ale opravdu trochu příliš.

Naopak Švýcaři už jsou v klidu, poté, co posledně porazili právě San Marino 7:0; tento triumf jim upevnil druhou příčku za suverénní Anglií. Pro svěřence Vladimira Petkoviće nebyla tato kvalifikace úplnou procházkou růžovým sadem, ve správný čas ale dokázali zabrat a nakonec mohou slavit. V Estonsku navíc mají velkou šanci přidat do sbírky další, poslední tři body, podobně jako v prvním vzájemném zápase, který v březnu skončil po brankách Schära, Xhaky a Seferoviće hladkou výhrou 3:0.

Estonci vůbec nemají na reprezentanty helvétského kříže dobré vzpomínky; ve svém úplně prvním zápase po získání nezávislosti na začátku 90. let to totiž byli právě Švýcaři, kdo jim výsledkem 6:0 připravil dost krušný start do nové éry. Dosud se obě mužstva střetla třikrát, přičemž to pobaltské ještě nevstřelilo ani gól a nezískalo ani bod. Na druhou stranu doma se mu v tomto cyklu dařilo výtečně, ze čtyř zápasů ovládlo tři a prohrálo pouze s Anglií (0:1).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.00 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Litva - Anglie  (pondělí 20:45)
Angličané sice mají před výjezdem do Litvy již postup na mistrovství Evropy dávno zajištěný, ovšem i tak mají stále tak trochu o co hrát - jsou totiž jediným národním týmem celé evropské kvalifikace, který doposud neztratil ani jeden bod a může svou skupinu ovládnout s plným počtem deseti vítězství.

To však neznamená, že by Roy Hodgson nasadil svou nejsilnější možnou jedenáctku, ba naopak. Anglický manažer na závěr poskytne šanci zaujmout celé řadě hráčů, kteří by jinak do základní sestavy nakoukávali jen obtížně a měli by tak mít patřičnou motivaci se ukázat. Kromě celé řady očekávaných změn dojde také na debutujícího kapitána - ve svých třiatřiceti letech se poprvé s páskou na ruce v dresu Albionu představí Phil Jagielka.

"Jsem velmi rád, že tady mám Phila Jagielku s sebou," pochvaloval si Hodgson. "Zítra večer bude mým kapitánem." Stoper Evertonu byl logicky tímto oznámením nadšen: "Mám samozřejmě ohromnou radost, že za mnou Roy přišel a řekl mi to. Je to pro mě obrovská pocta a čeká nás velký úkol, abychom dokázali něco, na co můžeme být pyšní," poukazuje Jagielka na onu možnou stoprocentní kvalifikační úspěšnost.

"Je to už nějaký ten pátek, co jsme tuhle pouť započali a naším cílem bylo vyhrát každý zápas," pokračuje zkušený zadák Evertonu. "Tohle obvykle slýcháváte, ale tak nějak nečekáte, že se to nakonec taky povede, a tak je příjemné, že nyní máme šanci to opravdu dokázat. Je nám jasné, že půjde o náročný zápas. Už dříve jsme se vyjadřovali k umělému povrchu - bude to sice jiné, ale spousta z nás na něčem takovém trénuje nebo i hrává. Prostě se už nemůžeme dočkat, až na to dojde. Snad se nám podaří získat tu desátou výhru a zakončit naši cestu stylově," přeje si Jagielka.

Angličané již o své první místo ve skupině E nemohou přijít, a tak se Roy Hodgson uvolil poslat předčasně domů celou řadu zkušených hráčů, jako je kapitán Rooney, Carrick, Cahill, Milner či brankářská jednička Joe Hart. Jedinečnou příležitost postavit se do branky Albionu tak dostane mladý gólman Stoke Jack Butland.

Přesto však Hodgson nemíní brát utkání v Litvě na lehkou váhu. "Je to pořád velká událost. Myslím, že všechny kvalifikační zápasy jsou velká událost. Těšíme se na ni. Máme štěstí v tom ohledu, že jsme pátečním zápasem (s Estonskem) prošli bez jediného zranění."

"Phil na hřiště rozhodně přivede zajímavý tým," slibuje Hodgson. "Samozřejmě to bude mladý tým, ale půjde o hráče, kterým věříme. Čeká nás tým, který bude chtít také vyhrát, který je navyklejší na umělý povrch. Bude to náročné, ale jsme dobře připraveni a předvedeme to nejlepší, abychom dosáhli svého."

Litevci v pátek remízou 1:1 se Slovinci definitivně přišli i o doposud malinkatou šanci na postup do baráže a v posledním zápase skupiny tak již budou hrát jen o čest.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.00 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
San Marino - Slovinsko  (pondělí 20:45)
Matematicky to stále proveditelné je. Prakticky ale dost nereálné. Aby Slovinsko ztratilo třetí příčku a tedy baráž o evropský šampionát, muselo by v San Marinu prohrát a jeho konkurent Estonsko vyhrát nad Švýcarskem. Hostům zkrátka stačí uhrát bod nad trpaslíkem, týmem tvořeným amatérskými fotbalisty.

Pokud by tenhle senzační scénář opravdu nastal, pak by navíc museli hosté ztratit zároveň výrazně větší a lepší rozdíl v celkovém skóre, protože vzájemné zápasy Slovinska a Estonska, čili stále dvou kandidátů na třetí příčku, dopadly v obou případech vítězstvím domácích v poměru 1:0.

Dá se ovšem říci, že už i hostující trenér Srečko Katanec počítá s předstihem s tím, že to bude jeho mužstvo, kdo si zahraje v baráži o EURO. "O měsíc později nás čekají dva zápasy. Chci získat co nejvíce informací s ohledem na naše budoucí podmínky," uvedl. "Chci, abychom hráli na maximum a vyhráli."

Slovincům se už do sestavy vrátí záložník Kevin Kampl, který nebyl u posledního remízového zápasu s Litvou. Katanec přiznával, že mu proti pobaltské zemi, včetně zraněného útočníka Milivojeho Novakoviče, citelně chyběl. Tentokráte bude moci nasadit to nejlepší, co má k dispozici. "Všichni jsou fit a zdraví," potvrdil.

Hra proti San Marinu by měla být daleko lepší než před pár dny v Lublani. "Kampla jsem hodně postrádal. Chybí hlavně proti týmům, které hrají odzadu," vracel se Katanec k zápasu s Litvou. "Ale nebyl jsem překvapený, že jsme měli problém. Také Barcelona je má, když nemá Messiho. I když srovnávat oba dva nejde, podobnost tam je."

Domácí si zatím na své konto nepřipsali ani bod, vstřelili jen jednu branku a hned třicet čtyři inkasovali. Udržet co nejdéle čisté konto, takový bude jejich obvyklý cíl. "Soupeř se bude bránit, spoléhat na nějaké protiútoky. Takový fotbal nás čeká v devadesáti procentech případů," myslí si slovinský stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 67.00 - 21.00 - 1.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie990028:327
2.Švýcarsko960323:818
3.Slovinsko941416:1113
4.Estonsko93154:810
5.Litva93157:1510
6.San Marino90181:341
Skupina G
Rakousko - Lichtenštejnsko  (pondělí 18:00)
Hráči Rakouska zažili naprosto úchvatnou kvalifikaci o evropský šampionát v roce 2016, po výhře 4:1 nad Švédskem si už dvě kola před koncem zajistili postup a v dosavadních devíti zápasech hned osmkrát zvítězili a jen jednou remizovali. Na závěr kvalifikace přivítají trpaslíka z Lichtenštejnska, na jehož půdě zvítězili v prvním vzájemném střetnutí jasně 5:0. Hosté jsou v tabulce na pátém místě s pěti body.

Rakušané ztratili body pouze ve svém prvním utkání, když doma remizovali se Švédskem 1:1, od té doby zaznamenali hned osm výher v řadě za sebou. Kromě již zmiňované vysoké výhry nad svým pondělním soupeřem porazili dvakrát Rusko (v obou případech 1:0), Moldavsko (2:1 a 1:0) a také Černou Horu, kterou po domácím výsledku 1:0 zdolali naposledy na její půdě v poměru 3:2. Lichtenštejnsko v souboji o předposlední příčku uspělo dvakrát s Moldavskem.

Nejprve na jeho půdě zvítězilo 1:0, v následné domácí odvetě se s ním rozešlo smírně 1:1. Cennou remízu si připsalo také proti Černé Hoře, když se s ní v domácím prostředí rozešlo po nerozhodném bezbrankovém výsledku. Domácí výběr má v tuto chvíli stejné skóre jako druhé Rusko, vstřelilo devatenáct branek a inkasovalo pouze pětkrát. Nejlepším střelcem je v kvalifikačním cyklu útočník švýcarské Basileje Marc Janko, který se trefil hned pětkrát.

"Je to pro nás sen, ve všech utkáních jsme předváděli dobrý výkon. I když jsme ve většině zápasů vyhráli pouze o branku, tak jsme vždy zkušeně kontrolovali průběh a hráli na hranici možnosti. Zisk pětadvaceti bodů je naprosto fantastický úspěch, současný osmibodový náskok před druhým Ruskem je těžko uvěřitelný. V závěrečném zápase s Lichtenštejnskem chceme předvádět ofenzivní hru a půjde především o pobavení diváků," uvedl domácí kouč Marcel Koller.

Ten se chystá dát šanci hráčům tzv. "druhého sledu", na druhou stranu nebere nic jiného než tříbodový zisk. "Lichtenštejnsko dokázalo potrápit naše úhlavní rivaly v boji o postup, má velmi dobrou defenzívu a rozhodně ho nemůžeme podcenit. Před evropským šampionátem ve Francii si chceme ozkoušet různé varianty, nicméně našim famózním fanouškům chceme nadělit vítězství," dodal spokojeně čtyřiapadesátiletý švýcarský trenér.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 16.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rusko - Černá Hora  (pondělí 18:00)
Rusko má před sebou poslední krok v cestě za vysněnými branami mistrovství Evropy ve Francii. V úterý v podvečer mu totiž na domácí půdě k definitivní jistotě stačí uhrát remíza s Černou Horou. Situaci navíc favorizovanému celku usnadní fakt, že Černohorcům už o nic nejde. O jakoukoli naději na účast mezi evropskou elitou přišli v pátek při domácí prohře s Rakouskem.

Scénář skupiny G je zcela jasný. Rakousko už má účast ve Francii jasný, po devátých zápasech už je vedle Moldavska a Lichtenštejnska mimo hru i Černá Hora. Rusové se Švédy mají jistotu přinejmenším baráže - a v úterý se rozhodne, který s papírově silných celků bude muset listopadovou zkoušku podstoupit.

Lépe k tomu má nakročeno Rusko, které tak tak v pátek zdolalo Moldavsko, a k jistotě postupu mu tak proti Černé Hoře stačí remizovat. Přímý postup by jim navíc nemusel utéct ani v případě porážky - za tohoto předpokladu by ovšem museli spoléhat na šok ve Švédsku, kde by právě zmíněné Moldavsko muselo zvítězit.

Trenér Leonid Sluckij tak své ovečky povede za postupem ve vlastním zápase. Oba celky mají divákům co vracet, jelikož první vzájemné utkání ve skupině (a i v historii) se vinou výtržností fanoušků Černé Hory nedohrálo. Z hlediště totiž po 67 minutách přilétl nespecifikovaný objekt, jež zasáhl brankáře Rusů Igora Akinfeeva, a hosté proto vyhráli kontumačně 3:0.

I proto už Černá Hora bude v zápase působit pouze v roli sparing partnera. V devíti zápasech získali pouze 11 bodů od třetích Švédů je dělí nesmazatelné čtyřbodové manko. Černohorci mohou kromě zmíněného zápasu s Ruskem litovat třeba remízy na hřišti Lichtenštejnska nebo páteční domácí porážky 2:3 s Rakouskem.

Svěřenci Branka Brnoviće tak nezopakují dosud jedinou účast v baráži zpřed čtyř roků, kdy v boji o Euro v Polsku a na Ukrajině vypadli s reprezentací Česka. Oproti zpackané kvalifikace do Brazílie však předvedli alespoň malý posun vpřed.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Švédsko - Moldavsko  (pondělí 18:00)
Ve skupině G se bojuje už pouze o druhé místo. Suverénně první však není Švédsko ani Rusko, tedy papíroví favorité, nýbrž kometa probíhající kvalifikace Rakousko. Právě dva výše zmíněné celky se porvou o zbylou postupovou pozici, přičemž Švédové k ní mají o něco dále. Moldavsko musí na domácí půdě bezpodmínečně porazit a ani to ještě nemusí stačit.

Situace v boji o druhou postupovou příčku, která zajistí týmu přímou účast na mistrovství Evropy ve Francii, je poměrně jednoduchá. Aby se Švédi vyhnuli nevyzpytatelné baráži, musí porazit nejhorší celek skupiny z Moldavska. K úspěchu však musí ještě doufat v selhání Ruska, kterému k postupu stačí uhrát jeden bod v domácím utkání s Černou Horou.

Velmi pravděpodobně se tak reprezentace okolo hvězdného Zlatana Ibrahimoviće bude muset opět prokousávat přes náročnou listopadovou baráž. Před dvěma lety takto vyhořeli na Portugalsku v boji o světový šampionát v Brazílii a tuze rádi by Švédsko postoupilo do Francie přímo.

Situaci si ovšem svěřenci Erika Hamréna zkomplikovali sami - z devíti zápasů v kvalifikaci získali jen patnáct bodů, přičemž nejbolestivější byla domácí porážka 1:4 s Rakouskem. Kdyby tento zápas zvládli, byli by Švédi vlastně už jednou nohou na Euru.

O účast mezi evropskou elitou si naopak mohou nechat jenom zdát fotbalisté Moldavska, kteří jsou poslední rok naprostými otloukánky. Ve skupině jsou poslední i za Lichtenštejnskem a není se čemu divit. Uhráli pouhé dva body, přičemž v domácím Kišiněvě nevybojovali ani jediný. Se Švédskem ostatně prohráli na vlastním stadionu 0:2.

Moldavané mimo to čelí i jednomu nelichotivému historickému maximu. Pokud totiž prohrají a zůstanou se dvěma body na chvostu tabulky, bude to pro ně nejhorší kvalifikace v novém tisíciletí. Hůře na tom byli naposledy v boji na mistrovství světa 1998 rovněž do Francie - tam v tvrdé konkurenci Anglie, Itálie, Polska a Gruzie skončili úplně bez bodu. Tehdy ale hráli o dvě utkání méně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rakousko981019:525
2.Rusko952219:517
3.Švédsko943213:915
4.Černá Hora932410:1111
5.Lichtenštejnsko91262:235
6.Moldavsko90274:142

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (532)

Přidat komentář
FCSL

Lucembursko - Slovensko 1:1 Škrtel redka

Ukrajina - Španělsko 2:1

Reagovat
dave30

Tak tohle může napsat pouze někdo, kdo je zakomplexovaný z našich východních sousedů...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně stejně na mne byly reakce, když jsem psal, že v klidu můžou rupnout s Běloruskem.

Reagovat
dave30

Dobře, řeknu to jinak. Vsadil by sis na tuto kombinaci zápasů větší částku peněz(nemyslím přesné výsledky, pouze 0,1)? Myslím, že ne, takže je to pouze přání a jsme u toho, co jsem psal výše...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem si už na Bělorusy, takže ano vsadil. A ne není to přání.

Reagovat
dave30

Tobě věřím, FC SL nee...

Reagovat
migwel

Já jsem vsadil na Bělorusy kurz 6,60 to se muselo zahrát. A přání nic realita. Nic jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se podělal a dal neprohru, ale i tak slušný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

btw kurz na výhru Bělorusů, byl 6. Kurz na neprohru Lucemburska je 3,6, remízu 5,25.

Nic absolutně nereálného to opravdu není.

Reagovat
fenixLFC

preco pleties na jednu stranu vyhru a na druhu neprehru/remizu?? preco nenapises ze na vyhru bieloruska bolo 6 a na luxembursko je 11?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vám stačí remizovat, aby bylo zaděláno na problém?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, podla kurzov do pice urcovat, co je realne a co nie

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Máš nějaký relevantnější údaj o reálnosti mimo pocitů?

Reagovat
elChe

Tak dnes hlavne neposrat rusove a slovaci a budu spokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

Rusům fandíš proč?

Reagovat
elChe

Pac je mi Rusko sympaticke...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A také Čína, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Rusko společnýho s Čínou?

Reagovat
Mr.Mike

je to v Asii

Reagovat
elChe

Drz hubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovalsky

Nie je v tej tabulke chyba?

Rozhoduje vzajomny zapas, tym padom by sme mali byt priebezne druhi.

Reagovat
smazaný uživatel

prvni je severni irsko, druhy rumunsko a treti vy, je to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze bude aj tato diskusia opat zasrana hadkami typu Maďari, Coboli, Ovcomrdi vs sluhovia Nemcov, Pepíci, židaci atd...

Reagovat
mistr129

Průběžně rozhoduje skóre, v konečný tabulce vzájemný zápas

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude narocny zapas, ani nie tak futbalovo ako psychicky. Je treba dat rychly gol a potom uz to pojde samo. Nasou pojistkou su Spanieli, ktori napriek istemu postupu na Ukrajine neprehraju. Treba sa vsak spoliehat len na vlastny vykon a verim ze to dnes bude za 3 body a hura do Francuzska

Reagovat
Darren Fletcher

Wales výborne, raz to muselo prísť

Severné Írsko príjemné prekvapenie, Maďarsko super, prajem im :)

ale Albánsko? tak to už je len gól

čo to bude za turnaj...

a ešte aj my možno postúpime

Reagovat
smazaný uživatel

No ak bude niekto znižovať kvalitu, tak to bude práve Wales, pamätaj na moje slová.

Reagovat
Darren Fletcher

vlastne aky bude format turnaja? nejak to neviem narychlo najst... 24 timov, cize 6x4? mozno nedostaneme nikoho z nich teda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ako hovoríš. Na jednej sa mi rozšírenie páči, na druhej mi veľmi nie sú po chuti tie pofidérne postupy z tretieho miesta, kedy tím môže hrať na figu, uhrá dajme tomu dve remízy a nejakým spôsobom sa preplazí do osemfinále. To dosiahnutý úspech podľa mňa absolútne degraduje.

Reagovat
mayday

S dvouma bodama nikdo do osmifinále určitě nepostoupí. Týmy na třetích místech budou postupovat se 4 nebo možná i třemi body, ale ne se dvěma.

Reagovat
Nikikrew

So simple. Ak nevyhrame v Luxembursku, nemame co robit na sampione.

Reagovat
Bayern +

Asi tak. Navyše pod Weissom sme hrali lepší futbal. Snáď mi to dnes vyvrátia...

Reagovat
Nikikrew

Tak nam hlavne chyba utocnik, inac ta hra vobec nie je zla.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KnoxXx

pod Weissom sme vzdy hrali ho...

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec teda...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti Rusové dneska? Zvládnou Černou horu? Přál bych přímý postup víc Švédům, ale Rusové si to asi pohlídají, že?

Reagovat
GEGE

Rusaci by mela byt tutovka...pod novym koucem hrajou vyborne navic Cerna Hora bez Joveho...

Reagovat
smazaný uživatel

docela váhám, že na ně naložím....

Reagovat
smazaný uživatel

Černá hora bez Joveho? Tak to je jasný. Škoda, radši bych viděl na přímém postupu Zlatana s jeho družinou. Ale baráž snad zvládnou.

Reagovat
GEGE

ten kurz je ale dost na hovno...taky sem to přál Švédům ale hrajou hroznou bídu...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dnes vyhraji slovaci i ukrajina jdou oba ptze ukrajina bude nejlepsi tym na 3.miste, v jakemkoli zavahani jednoho ci druheho jede na EURO madarsko je to tak ne? kazdopadne madarsko rumunsko severni irsko albanie....kvalitni tymy :)

Reagovat
Bayern +

Tak snáď Slovensko výhra, Ukraina remíza a postup Slovensko a Maďarsko.

Reagovat
mayday

Rumunsko beru furt ještě jako tradiční fotbalovej stát, i když těch závěrečných turnajů poslední roky taky moc neměli, ale ten zbytek... Ale hlavně že rádobyfajnšmekři se tady těší na zápasy Francie - Severní Irsko nebo Itálie - Albánie

Reagovat
smazaný uživatel

V predvečer nášho víťazstva v Luxemburgu si dovolím typovať naších súperov na ME: Francúzsko,Rusko,Portugalsko a Švajčiarsko.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako že byste postoupili ze skupiny?

Reagovat
blaugrana

Tak kto dnes bude náš Lewandowski?

Reagovat
Bayern +

Robo Vittek.

Reagovat
blaugrana

No po výkone nášho útoku proti Bielorusom by ma neprekvapilo, keby bolo v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, stejně na něj po zápase budete kydat.

Reagovat
Bennhy

skôr kto bude luxemburský Gancarczyk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Emmett Brown

Ak to dnes nedame tak to bude dobry trapas, jednak by to bol uz treti mecbol a hlavne sme sa vsetci po polke kvaldy uz videli na ME

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by se to chtělo pro příští zápasy fandovsky trochu mírnit a být nohama na zemi...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

typický slovenský fetišista

Reagovat
fenixLFC

ono je vtipne....ale nie, viem ze to nema zmysel tak srat na to, iba zopakujem....

Reagovat
smazaný uživatel

*šovinista

Reagovat
fenixLFC

ani nie kvôli tomu ale skor preto lebo by sme rupli s luxemburskom

Reagovat
adalbertus

jasná dvojka , dajaké Lucembursko 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Madarsku k postupu.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neveríš že Ukrajina porazí večer Spanielov Madarsko je tam už jednou nohou.My by sme tiež potrebovali takého Nikoliča.

Reagovat
adalbertus

prečo by nemohli poraziť? Nikolič teraz nemá formu

Reagovat
blaugrana

Čonto-Śinglár-Varga-Valachovič-Zábavník-Kozák-Kopúnek-Obžera-Vittek-Halenár-Jakubko. Tak to vidím dnes večer.

Reagovat
blaugrana

A v prípade nepriaznivého výsledku by som v tretej minúte nadstaveného času poslal na ihrisko !muža momentu! Siliho Nemtha!

Reagovat
Emmett Brown

Greško, Janočko a Hlinka sú kde?

Reagovat
blaugrana

Vraťo bude v štúdiu a tí ďalší dvaja sú hokejisti nie?

Reagovat
Emmett Brown

Vlado Janočko a Peter Hlinka su legendy rakúskej ligy a slovenskej reprezentácie

Reagovat
blaugrana

Ale aj tak pre nich miesto v základnej zostave nevidím.

Reagovat
domingo

Slovaci to musi zvladnout, to neni mozny, aby nedali Lucembursko. Tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

láska ke slovákům u Čechů = oikofobie

Reagovat
domingo

Bez pryc

Reagovat
smazaný uživatel

typický oikofob, vyhánět, zakazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Tak ono to u tebe asi nebude jenom o sázení...tam to bude také trochu o tom přání(viz. výše). A já ti tak věřil(naivně)...

Reagovat
smazaný uživatel

já si dělám srandu proboha

Reagovat
dave30

Já už tady tomu přestávám rozumět... Téměř každý tady někoho nemá rád(dalo by se říci přímo nenávidí). Sparta, Plzeň, Slavia, Jablonec, Baník... Chelsea, Barcelona, Real, M. City,.. Slováky, Turky, Nizozemce, Albánce... všichni dohromady potom Peltu a Berbra(ty asi taky nemusím)... takže já už opravdu nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SunFells

Butland; Walker, Jones, Jagielka, Gibbs; Shelvey, Lallana, Barkley; Oxlade-Chamberlain, Vardy, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaká oficiální?

Reagovat
smazaný uživatel

reliable vrabejka

Reagovat
SunFells

Spíš pravděpodobná, někteří jsou potvrzení a Hart s Cahillem už jsou doma. Možná Alli s Townsendem do toho ještě nějak zasáhnou.

Reagovat
Jardin

bez Thea

Reagovat
smazaný uživatel

se zraní na tréninku, jako by to nebylo jedno

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Na chlup.

Reagovat
Hokaido

Dneska celý Česko fandi Lucembursku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Celé určitě ne.

Reagovat
Hokaido

Pravda. V Brně budem asi v početní nevýhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

O čo ti ako ide? Keď už máš nejaký problém so Slovákmi, tak si to aspoň nechaj pre seba a nerob zo seba debila.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš ho. Připadá si méněcenný a má ze Slováků strach. Proto ta silácká slova. Dneska koukejte vyhrát

Reagovat
SunFells

Reagovat
adalbertus

to víš že jo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyt by to byla paráda, kdyby takové dvě malé krajiny hned vedle sebe šli na EURO Doufám, že to Slováci zvládnou a po první půli bude hotovo ČR + SVK navždy spolu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Jsme to ale trpaslíci mezi ostatními, co se tam vydají.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hovor za seba...

Reagovat
vladis271

Snád dnes vyhrá aj Ukrajina, držím moc palce.

Reagovat
blaugrana

Tiket? :D

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Dušan, když ho Eurofotbal potřebuje. Co mám vsadit? Dušanééé

Reagovat
blaugrana

Rusko - Čierna Hora 1

Švédsko - Moldavsko 1

Luxembursko - Slovensko 2

Ukrajina - Španielsko 1X

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to tiež čakám celý deň :( Dušanééééééééééé !!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.trollfootball.me/upload/full/2015/10/12/hb.jpg neskutečné ty repre hrůzy to je fakt děs.

Reagovat
smazaný uživatel

FC International Injuries

Reagovat
Hokaido

Je to blbý, ale my jsme na tom nejspíš vydělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho neposadil José, tak osud, že? Ale zranění nesmíme nikomu přát

Reagovat
2miguel1

Tak snáď to dnes zvládneme ale čo s tým hrotom u nás?! V obrane pri plnej sile Pekarik Skrtel Durica Hubocan to je neskutočná sila ..hlavne Hubočan ten má teraz fazónu, proti Ukrajine to bol snáď najlepší výkon aký som kedy z obrancov videl u nás. ..Pekarík čím starší tým lepší, Škrtel to je istota plus ak budu hrať Kuco s Pečovským ako hrajú aj doteraz, hlavne Pečovský ten je teraz boží tak dostaneme max. 1 gol...ta defenzíva je vynikajúca ....u nás je kamen urazu ofenzíva ked hráme so slabším superom, kde musíme my vymýšlať ..vtedy nám to nejde a hráme najhorší futbal(vid BLR v piatok), ofenzíva proti silnejším(učastnikom na Eure) nám docela ide ...hlavne Hamšík, ten hrá teraz v repre o triedu lepšie ako ostatní, ten snád nepokazí prihravku ...Weiss,Mak,Stoch to možme zaradiť do jednej kategórie ..šikovné krídla, zo sa hodí každej repre ...ale najvačší problém je ten hrot ...Duris tam bol v piatok tak stratený, že viac to už ani nejde ...uplne nam tam bol zbytočne, to je ten istý príklad ako Bakoš ...v Plzni to možno ide ale tu na repre urovni nato nemá ...Nemec je vysoký ale to je plytvanie Hamšíkovými schopnostami ho tam mat ...Jakubko to nechápem, že moze byt v repre ....nemáme ani jedného čo i len priemerného hrota ..v PAOKU hrá Mak hrota, možno jeho tam skúsiť a dať možnosť na jeho pozícií Dudu ..pre mna najideallnejšie Weiss,Hamsik,Duda-Mak ...ten hrot budeme musieť nejako zalepiť

Reagovat
Darren Fletcher

kazdy cakal ze zrelak nas vytiahne, ale ten je tiez trosku nemotorny v zakonceni.. tak neviem, mozeme verit vo vestenickeho

v sucasnosti je to so strikermi veru zle. hociktoreho z nich tam das, nemas zaruku viac ako jedneho golu na pat zapasov. biedne

Reagovat
blaugrana

V tej 21tke nerastie nejaký schopný hroťák?

Reagovat
Emmett Brown

Ten isty problem ako v acku, kopec kvalitných ofenzívnych hráčov ale žiadny hroťák

Reagovat
Emmett Brown

Šebo dal včera pekný gól za Petržalku, škoda že Kozák nebol pozrieť ale nie, ja som jednoznačne za Maka na hrote, pripadne by tam vedel zahrať a Hamšík

Reagovat
blaugrana

Lenže kto by potom tvoril? To by musel byť Hamšík slovenský Messi, aby si to vytvoril a aj zakončil.

Reagovat
KnoxXx

Duris je len snazivy behavy hrac - hodnota jeho golov z Plzne je takmer nulova - za A, aj ten najhorsi hrac ma obdobie, kedy sa na neho usmeje stastie; za B, v kvalitnom ofenzivnom time, kde hra ako jediny "klasicky" hrot, ktory prevysuje vacsinu ligy, nie je ziadnym zazracnym pocinom premenit tretinu sanci - ked je to v obdobi, ked sa vyhrava, nie je dovod nic menit.

Nech je Adam Nemec absolutne negolovym hracom, je za nasej sucasnej situacie jednoznacne najlepsou volbou. Hrame na jedneho hrota, takze to musi byt uplne zabijak v pokutovom uzemi alebo hrac, ktory maka celych 60-70 minut. V statistikach jeho praca vidiet nikdy nebude, ale narozdiel od Vitteka (s nulovym napadanim/pohybom) a Durisa (nevyhral snad jediny suboj za cele jeho posobenie na travniku proti BLR) odvadza pracu osameleho bojovnika, znova pripominam, na nase pomery a moznosti, takmer dokonale. Vdaka jeho praci sa este viacej mozu ukzat rychlostne a technicke predpoklady kridiel (nech je tam takmer ktokolvek), ako aj Hamsika/Kucku/Pekarika.. V zapase s BLR to bolo nadherne vidiet v tom, ze kedze nam chybal Durica (znova, na nase pomery konstruktivny stoper, ktory sa neboji vyviest loptu, rozohrat - v minulosti jeho hlavna slabina, kedze nebol schopny to davkovat - v nebezpecnych priestoroch si dovolil vacsinou az prilis trufale klucky ako posledny hrac - tak ako som ho nikdy nemusel (co z pohladu vystupovania stale plati, aj ked aj tu sa nieco (aspon ciastocne) zmenilo), tak oproti Salatovi je "futbalovy boh"). Salata-Skrtel, rozohravka pomala, bojacna a vo vysledku nulova, super nemal problem sa sformovat prakticky za akejkolvek situacie. A ked uz prisiel dlhy nakop, tak hrac na hrote musi byt schopny aspon z casu na cas vyhrat hlavicku, sklepnut loptu - jednoducho spravit nieco v prospech timu, aby fazu s prechodom do utoku nemusel riesit, aby ju "jednoducho" preskocil. Kraje obrany takisto ziadna slava - Hubocan je jednoducho stoper, pripadne lavy bek defenzivneho zamerania a Svento je nadalej len bezec, ktory mimo jedneho slusneho prieniku, ktory este stihol prehrat (t.j. veril si az moc po tom, co obisiel dvoch protihracov) je absolutne nevhodny do kombinacie/neschopny dvakrat po sebe co i len slusne odcentrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"hodnota jeho golov z Plzne je takmer nulova "

Reagovat
smazaný uživatel

Pre repre ano, lebo hrac picu...

Reagovat
smazaný uživatel

*hra

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam má horší spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Masko pls

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/video.php?v=956234194447122&set=vb.138367469567136&type=2&theater

ked fraza "behal po ciare ako rychlik" dostane uplne novu dimenziu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam dýmu jak z pyra

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Ukrajina dnes vyhraje, tak postoupí bez ohledu na výsledek Slovenska.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
Emmett Brown

a nie?

Reagovat
J0EL

Neberu sa nahodou prednosrne vzajomne zapasy?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

si si povedal?

Reagovat
Shevchenko

Na 99% ano.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Bola by najlepší tím z 3. miesta. Ale zatiaľ to tak nevyzerá, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Zatím to vypadá, že se baráži vyhne a postoupí přímo spíš Maďarsko.

Reagovat
blaugrana

Rakúsko v plnej poľnej, ako keby ešte mali o čo hrať.

Reagovat
Kvooca

Slovaci moc Vam to preji. Zrovnatak Rusku. Bylo by super videt alespon jeden z techto tymu ve skupine s CR. Nebo treba Ukrajina - Rusko :).

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka. My skôr narodení si pamätáme Československú silu, títo mladíci sa navzájom hejtujú a honia si ego. K Ukrajine - Rusku, verím, že chalani z FIFY by to vyriešili a tajným algoritmom zabránili tejto kombinácií.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea; Mario, Etxeita, Nacho, Azpilicueta; San José, Cesc, Thiago; Isco, Nolito; Alcácer

Reagovat
smazaný uživatel

Etxeita, Thiago, Isco, Alcácer

Reagovat
blaugrana

Toe vyzerá bardzo smačne, ale dúfam, že dnes to bude max remíza zo strany SPA.

Reagovat
SunFells

Céčková.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Na Alcácera je pěknej kurz, že dá gol-3,5 asi to ještě nakouřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Zajimava. Jeste jenom vykopnout tu modro-katalanskou krysu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko posere

Reagovat
Kvooca

Reagovat
Emmett Brown

nelubi sa mi ta nasa zostava, taka nekreativna

Reagovat
Dominator

Nemec

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic kreativnejsie nemame maximalne mohol hrat Stoch, Duda nema vobec formu..

Reagovat
uff

Konečne po čase cítim to správne napätie. Dúfam že to dobre dopadne. Hádam sa ten 4 matchball podarí.

Reagovat
blaugrana

No pokiaľ nie, tak to bude ako v ženskom tenise.

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu 5:0 pre SR

Reagovat
Hokaido

Ale jo, tak snad vyhrajou oba. Maďary na Euru nechci

Reagovat
smazaný uživatel

který?

Reagovat
smazaný uživatel

teba v detstve šikanoval kmeň slovenských šovinistov

Reagovat
Hokaido

Však to není proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

aha pardon, prepáč Hokaido, množstvo miestnych nás označuje za Maďarov, tak potom človek zabudne, že vôbec pravý, skutočný Maďari existujú, my z Chelsea sme normálni

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

more Chelsea normalni.

Reagovat
misinho7

nemate nejaky stream na slovnesko? lebo rtvs mi to nepusti kedze nesom na uzemi SVK..

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký stream na nás ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vidim jak remizujeme alebo vyhrame o gol och

Reagovat
Mastný Chobot

ako sa do Luxemburska dostalo toľko Portugalcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapam ale, preco hra Guomber RB a nie Hubocan . Jany za toto

Reagovat
smazaný uživatel

imigrant Mourinho prisiel pozret na Fabregasa ?

Reagovat
Mastný Chobot

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc

Reagovat
Mastný Chobot

Mak

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca Mak tie jeho streli raz zabiju niekoho na tribune

Reagovat
Mastný Chobot

ešteže ju majú takú nízku

Reagovat
blaugrana

Mak.

Reagovat
PavlíčeQ

Divím se, že sport 1 si nevybral zápas Bělorusko - Makedonie

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Mak , ti hraci poe vidinou hist.postupu maju vrlke nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak aky vyraz

Reagovat
blaugrana

Kozak zas najebany.

Reagovat
Mastný Chobot

Kucka je top futbalista, ten už mal byť vyššie ako v AC

Reagovat
Mastný Chobot

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba viac roztiahnut hru cez kridla, Skrtel Taka sanca

Reagovat
smazaný uživatel

martiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Mak

Reagovat
smazaný uživatel

Lucembursko nehraje zle

Reagovat
wild

Mak

Reagovat
smazaný uživatel

Spanielsko dobre vdaka

Reagovat
Mastný Chobot

Jano hamžíííííík

Reagovat
Mastný Chobot

teraz im nasypte 200 gólov

Reagovat
Hokaido

Kucher

Reagovat
smazaný uživatel

sme majstri sveta

Reagovat
smazaný uživatel

#KonfidentPls

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MAREKBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

Reagovat
SunFells

Ukrajina

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooloooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Sivuple. Mna jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech uz

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa najviac teším, čo má pre nás Marcel pripravené, ak postúpime. "Blahoslavení tí, čo verili Hambala bakula bulala Afrikaaa" ako v Poľsku v 2009 to asi nebude, ale určite niečo má prichystané.

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

A nechcem radsej vediet, co urobi Hlavena s Hamsikom...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
liquicitizen

kupujte televízory

Reagovat
Emmett Brown

škoda toho Fabregasa, mohlo to byť ešte veselšie

Reagovat
SunFells

Cesc hezky pěkně

Reagovat
Mastný Chobot

Hamšík & Kucka top top top

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Emmett Brown

Hamšík, Kucka, momentálne naša top dvojica

Reagovat
Milan.B

golasssooooo

Reagovat
Emmett Brown

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLNEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
Mastný Chobot

Nemeeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa to sype,

Reagovat
Hokaido

Barkley

Reagovat
blaugrana

Bajecna akcia.

Reagovat
Mastný Chobot

toto bude 0:500

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Emmett Brown

D E B A K E L

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia v pohybe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SME TAM

Reagovat
Milan.B

3 golassoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Sme tam!

Reagovat
ZB 07

Luxus, paráda, to jsou borci

Reagovat
I am Mancunian

pozdravujem sovinistov a specialne dementala masopusta

Reagovat
Blasphemer

Slováci postupují na Euro... a první na koho si vzpomenou jsou Češi.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust je spíš Maďar...

Reagovat
smazaný uživatel

komplex no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj kokot blaugrana atd..

Reagovat
blaugrana

Kokot ta rano obuval ty uboziak.

Reagovat
Mastný Chobot

je toto nutné? keď tak si zanadávajme na tých vyjebaných Čehúňov, ale prečo jeden na druhého?

Reagovat
I am Mancunian

jak decka jebnute

Reagovat
vladis271

začínam si vás mýliť, nemal som sa nechať ovplyvniť vox populi a mal som z neho spraviť hlúpu Baču.

Reagovat
smazaný uživatel

chod si umyt zuby

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

= definice šovinistů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri spravu

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Uf asi jsi nepochopil o co mi celou dobu šlo. Nikdy jsem nefandil proti vám, jenom jsem byl proti tomu, jak jste tu vyhlašovali, že už na Euru jste.

Reagovat
SunFells

Vlado už tři asistence?

Reagovat
Wat

Reagovat
blaugrana

Navrat velkej kvality. Boha to su perly.

Reagovat
J0EL

Nezvladas debile

Reagovat
Mastný Chobot

nezvláda Merčiaka? šak ten je vyfetovaný jak Cinkotova nosná prepážka

Reagovat
Milan.B

cinky uz nema prepazku, sa mu rozpadla z fetu

Reagovat
smazaný uživatel

CHLAPCI FUKAJU LINKY, AKO DUSAN CINKOTA ALIAS CINKY

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Stare

Reagovat
smazaný uživatel

PRESNE TAK, SOM GENIUS JAK TIE MYSKY, AUTOR JAK TIE BICYKLE, MAL BY SOM PISAT KNIZKY

Reagovat
smazaný uživatel

Merciak, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec hra znovu dobre, Duris dufam lrn ako trojka / stvorka

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss 0+3

Reagovat
Mastný Chobot

po Kucovi a Hamžíkovi najlepší. Aj ten Nemec vyzerá futbalovo proti Luxemburčanom

Reagovat
Hokaido

jako u něj je fakt škoda, že se takhle zakopal. Pamatuju si ho za Olympiakos v LM a docela mě zaujal, zajímavej hráč.

Reagovat
Emmett Brown

futbalovo by mal na top ligu, ved tri rozne si zahral a nestratil sa, bohuzial je debil po tatkovi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

Ake ambicie by sme mali vlastne mat v tom Francuzsku?

Reagovat
Mastný Chobot

so stredom Kuco - Pečo - Hamžík je všetko nižšie od 3. miesta sklamanie

Reagovat
I am Mancunian

mat este utocnika, tak sa mozme rovnat s hocikym

Reagovat
Mastný Chobot

to už by sme sa práve nemohli, takto to je fér aj pre ostatných, príroda to tak zariadila

Reagovat
smazaný uživatel

Pil si?

Reagovat
Mastný Chobot

opitý eufóriou predsa

Reagovat
smazaný uživatel

... Ty si ujebany Dom

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

finále

Reagovat
Milan.B

podla merciakovych reci jasny titul

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Jako všichni nefavoriti, chtít postoupit ze skupiny a pak zkusit překvapit.

Reagovat
stas87

To znie fajn,takze take stvrtfinale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Cena fair play

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat, kazdy kto sa tam dostane by mal mat predsa ambiciu vyhrat, aku inu ambiciu mozes mat na mesacnom turnaji..

Reagovat
stas87

Toto moze otvorene povedat pred zaciatkom kolko trnerov?Piati?Mna by uspokojil postup do stvrtfinale a vyrovnany boj o semifinale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

To nam povie Marco po zaverecnom hvizde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to nechce vyhrať by nemal ani jazdiť.

Reagovat
J0EL

Macejkooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace bratia!

Reagovat
Emmett Brown

diky

Reagovat
smazaný uživatel

O rok rendez-vous v základnej skupine, pevne verím =)

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie zatím užívá zápas....opravdu hezkej fotbal od nich...

Reagovat
Hokaido

Lallana pěkný áčko

Reagovat
tweek

Nebyl ten Kaneuv gól vlastňák?

Reagovat
Mastný Chobot

prekvapivo ho tento krát dal do súperovej brány, no

Reagovat
tweek

ale stejně myslím, že by měl být připsaný jako vlastňák toho golmana LTU.

Reagovat
tweek

ale stejně myslím, že by měl být připsaný jako vlastňák toho golmana LTU.

Reagovat
Hokaido

Já si to taky myslím-hlavně proto, že místní fans Spurs tu ještě nemasturbují.

Reagovat
SunFells

England ‏@england 1m1 minute ago England, United Kingdom

Confirmation from @UEFA that our second goal has been credited as an own goal to Lithuania goalkeeper Giedrius Arlauskis. #LTUvENG

Reagovat
tweek

moraváku

Reagovat
Spalovač šancí

Slováci už to asi neotočí, co?

Reagovat
misinho7

kurnik ale skoda Vladka..keby nemal v hlave nasrate tak hraje v Top lige a minimalne v nadpriemernom klube V espanyole, Rangers ci v olympiakose bol vyborny ale skoda ze isiel za peniazmi do kataru....tazi len z talentu ktory ma paradny ale keby makal a mal to v hlave usporiadane tak je top kridlo

Reagovat
Mastný Chobot

mne je skôr ľúto Stocha, to bol top talent

Reagovat
smazaný uživatel

ale on sa uplne zasekol mi pride aj ked nastupil minule, tak na nom je vidiet, ako keby to uz v sebe nemal alebo co, nerobi nic z toho, v com bol skvely, strasna skoda ho

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
misinho7

vladko bol podla mna vacsi..ale stoch to iste oni su uplne take iste pripady posrali to...teda mozno oni su stastni penaize maju ale ich futbalova kareira mohla byt este ovela lepsia..aj ked stale maju len 25-26 rokov cize este nieco zmenit mozu

Reagovat
The Krupy

Je ti ho ľúto, lebo má nasraté v hlave?

Reagovat
Mastný Chobot

je mi ľúto, že taký talent sa dostal takému hlupákovi... mohol sa dostať radšej mne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Wat

Reagovat
Emmett Brown

mne osobne je luto ze ma nasrate v hlave, nie jeho

Reagovat
misinho7

skor by som povedal ze by nam malo byt luto toho ze aky prinos mohol mat pre SVK..inac luto mina nam nemoze byt, to ze jem agor je jeho vina ale myslim si ze on je aj tak spokojny..kuvy aj auta ma to mu asi staci

Reagovat
FCSL

To rozšíření je fakt na hovno, když se tam ted dostane i Slovensko

Reagovat
vladis271

Nemec je proste náš najlepší útočník. Môže sa to zdať absurdné, ale je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom se neprosadil v MLS.

...

Jinak ono to taky může být tím, že stejně jako u nás, ani u vás v útoku to žádná sláva není.

Reagovat
kiwwi

Albion o parnik najlepsi tim v kvalde

Reagovat
Emmett Brown

a po stvrtfinale aj tak sup domov

Reagovat
smazaný uživatel

na nich sa strasne tesim to bude fiasko

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sak podla teba predvedie fiasko aj Spanielsko pod Del Bosquem lebo nehra Isco namiesto Iniestu a Koke namiesto Busquetsa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kludne prepni na Ukrajinu

Reagovat
vladis271

Reagovat
The Krupy

Reagovat
blaugrana

S takymi timami by bola kurva hanba, keby neboli.

Reagovat
kiwwi

jasne jasne...samozrejme ze teraz maju v skupine najslabsie timy na svete

Reagovat
blaugrana

Okrem Svajciarov su to sami odpadlici...

Reagovat
I am Mancunian

finale albion slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrie tie spravy

Reagovat
I am Mancunian

sak ok

Reagovat
vladis271

radšej mu skontroluj, či nemá v šuflíku drogy.

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych tedy bral raději Anglie-Francie

Reagovat
stas87

Neuvazuju anglicania o tom,ze presvedci UEFU aby im dala nejaku trofej za najlepsi tim kvalifikacie a oni ostali doma?Lebo uz ma nebavi stale pozerat ako skonci v skupine ci stvrtfinale.

Reagovat
Ángel di María 22

Rakusani v tezsi skupine 28 bodu Ale je to o parnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Kiwwiho slepecký jedine tak...

Reagovat
The Krupy

A aj tak suverénne najvtipnejšia reprezentácia sveta.

Reagovat
Bayern +

Vlani síce bavila aj Kostarika, no na vtipnosť Albionu nebude mať nikdy nikto.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

ten slovensky Russo nakoniec zacina sediet

Reagovat
The Krupy

A napíše storyline v znení "Vtipný Albion"

Reagovat
The Krupy

A to mal byť kompliment

Reagovat
Bayern +

Kedysi som im aspoň náznakom prial kvôli sympaťákom Parkerovi, Gerrardovi, Lampardovi, J. Coleovi, Barrymu, Hartovi.

Teraz mi tam zostal len Hart, tak snáď sa pri ďalšej tragikomédii nezosmiešni aspoň on.

Reagovat
The Krupy

Ja som obľuboval generáciu okolo Beckhama, Owena, McManamana atd. ale odvtedy, des...

Reagovat
Bayern +

To ja zas nie. Ja som fandil iba hráčom Citizens, WHU plus všeobecne obľúbení Gerrard a Lampard ako ikony.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Jj, akurát súperi ich úrovne

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci to mozu kludne zabalit pri tom kolotoci mozu Madari buchat sampano .

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa môže stať, že zajtra Turci vyhrajú na Islande, Lotyši skončia poslední v skupine a na turnaj idú ako najlepší mančaft z tretích miest práve Turci.

Reagovat
stas87

Na Islande uz dostali za usi.

Reagovat
Nikikrew

Som veľmi rád že sme tam ale myslím si že to rozšírenie je proste kravina. Malo postúpiť iba 15 mužstiev

Reagovat
kiwwi

neviem sice presne ako by to bolo po odratani bodov s poslednymi timami, ale teraz mame najviac bodov na 2. mieste

Reagovat
Nikikrew

Tak by sme postupovali priamo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by postupovalo iba 15 tímov ako doteraz, kvalifikovali by sa víťazi základných skupín, tri najlepšie tímy z druhých miest a traja víťazi baráže. Slovensko by zrejme ani medzi šestnástkou nechýbalo

Reagovat
I am Mancunian

DDG chyta fantasticky, on ak nebude jednotka na ME, tak to bude neskutocna hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tam mal 3 neskutocne zakroky .

Reagovat
I am Mancunian

hlavne ten nohami, to bol uplny top

Reagovat
misinho7

podla mna nebude ... proste del bosque bude mat Ikera za jednicku dokym neskonci repre karieru

Reagovat
I am Mancunian

ivan pohonkaj si a daj sem vine, ty si na to expert

Reagovat
kiwwi

ja a vine? preber sa...ja jedine streamable v HD

Reagovat
I am Mancunian

potom daj teda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ďuriLFC

posratí labilní ovcomrdi

Reagovat
Mastný Chobot

ozaj a v lete Arteta a Flamini out a Kuco in. Bude kryť Coqa. Alebo Coq jeho.

Reagovat
Nikikrew

pls

Reagovat
Mastný Chobot

pamätaj na moje slová!

Reagovat
Nikikrew

Budem pamätať ale DMko mame vybavené na 8-10 rokov

Reagovat
eden_h

V tabulke 3. tymu sa nepocitaju vsetky odohrane zapasy ci ako to je?

Reagovat
Milan.B

co si uhral s poslednym v skupine sa nerata

Reagovat
Spalovač šancí

V šestičlenných skupinách

Reagovat
Milan.B

Reagovat
eden_h

Reagovat
alcantara

Aj v tomto zapase, ako hraje Hamsik trosku iny sport ako ostatni Chcel by som pocut nazory tych mudrych ludi na SVK, ktori ho roky kritizovali. Je to jediny nas hrac sirsej svetovej urovne a pravidelne to dokazuje. Snad si ho odteraz budeme uz len vazit. A uz budem len dobri, zvladli sme to presvedcivejsie, ako som cakal, vdaka Jani Kozak, je to hlavne jeho zasluha. A snad tam nebudeme len do poctu. Teraz som uz len zvedavy, s cim pridu nasi podareni moderatori na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

*je vidiet

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Až vyhoříte na ME, tak ho budete opět zatracovat. Když se daří, tak se pár střízlivějších názorů najde.

Reagovat
Milan.B

tvoja lebka vyhori....

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
blaugrana

Hamsik hral v repre dlhodobo zle. Zdvihol sa az casom.

Reagovat
Bayern +

Pretože sa z neho robil nejaký hybrid Xabiho Alonsa na C(D)M niekde tam, kde hrá teraz Pečovský. Jeho post je AM typu Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda, ze sa dozijem toho, ze ludia budu Kozakovi dakovat, ze repre dotiahol na zaverecny turnaj, to je na tom najkrajsie

Reagovat
Mastný Chobot

ja som mu neveril vôbec, tu musím uznať chybu, nedá sa nič robiť

Reagovat
misinho7

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Ale dnes výborný výkon tiež aj Vlado, akurát často padá...

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa tam vyjebal ten doktor teraz si asi jebol s Kozákom cez polčas

Reagovat
blaugrana

Isto slopali uz na ceste tam.

Reagovat
Milan.B

vase manky slopali ked vas nosili.....

Reagovat
blaugrana

Ty picko zajebany. Do rodiny sa chod navazat vies komu.

Reagovat
Milan.B

tak tu netrep chujoviny ty smazka

Reagovat
blaugrana

Pal dopice.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Hokaido

Bože ale Ukrajina-Španělsko je dobrý porno, jen ty goly tomu chyběj. Škoda, už to mohlo být tak 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

neni sanca tam je DDG .

Reagovat
Hokaido

chytá neskutečně

Reagovat
Mastný Chobot

cumback is real!

Reagovat
Mastný Chobot

ten šedivý kapitán z Luxu je ale šikovný, jediný naozaj futbalový od nich

Reagovat
adalbertus

na ty z Trenčína za to euro pojeb si mať buzerant

Reagovat
Mastný Chobot

čo si kokot do piče, ešte bude haluz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Milan.B

boze to su chuji....

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
eden_h

penalda

Reagovat
smazaný uživatel

no uz som podriemaval, aspon sa preberiem

Reagovat
Hokaido

že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Made in Slovakia

Reagovat
Hokaido

chytí

Reagovat
Mastný Chobot

loool kurňa

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Bayern +

Ej, geniálne ju kopol, ešte bude sranda.

Reagovat
eden_h

sme majstri sve... wait wat

Reagovat
SunFells

trošku výpadek.

Reagovat
eden_h

Škrtel solidne vrie

Reagovat
Emmett Brown

to je také...slovenské

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci si hrají na včerejší Maďary?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie toto je cisto rola Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to psal

Reagovat
Hokaido

Jinak Mourek je dneska v Kyjevě a údajně sleduje Konopa, to by byla pecka.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale on nemá 2,5 metru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Hokaido

ha, an to jsem úplně zapomněl ale co, pár golů a bude mu prominuto

Reagovat
smazaný uživatel

vypada ako imigrant Skor sa pozera ako sa hra futbal

Reagovat
Hokaido

nebo že by se byl podívat na Isca?

Reagovat
smazaný uživatel

vtipna predstava ze to je posledny hrac ktoreho by chcel a uz ho raz odmietol

Reagovat
Hokaido

však 2x by stejnou chybu neudělal

Reagovat
misinho7

Reagovat
F.Torres

Slováci jako asi to dáte, ale stejně to je prča, jak vždycky něco poserete

Reagovat
Bayern +

Akákoľvek výhra určite nie je nič posraté. Horšie bude, ak tam fakt nevyhráme po takom priebehu...

Reagovat
Bayern +

* resp. ak tam nevyhráme všeobecne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupy Vladko aky nasrany . Dufam, ze skryli vsetky stolicky v satni.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Milan.B

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
wild

Reagovat
Mastný Chobot

ten Gyombér strašne nefutbalový na RB

Reagovat
smazaný uživatel

On je celkovo nefutbalovy.

Reagovat
Bayern +

Na CB by to úplne stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa viac páčil na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Uź se Slovaci posrali?

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumieš tomu aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumíš tomu, oni jsou přece budoucí mistři Evropy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by ještě šlo, ale prý ve finále porazí Anglii ...

Reagovat
Mastný Chobot

na penalty

Reagovat
fenixLFC

nie, tymi ste predsa vy...ked sa teda nezrani maly mrzak....ehm mozart

Reagovat
smazaný uživatel

2:3? Jakto? Vsak po puli 0:3 :-O

Reagovat
smazaný uživatel

Lool Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na taktuto situaciu je on idealny, to zase hej.

Reagovat
Mastný Chobot

nie je veľa situácií vo futbale, na ktoré je Jakubko ideálny. Vlastne neviem, či také sú.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prsia ma dobre spracovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

A zo situacii na tieto zdrziavacky. Subojov vyhrava(l) dost.

Reagovat
blaugrana

Do nejakej bitky idealny.

Reagovat
Robochelsea

Je hanba, že hráč jeho úrovne a v ešte k tomu ako 35 ročný reprezentuje Slovensko. To radšej Vittek, lebo ten má aspoň skúsenosti s top futbalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Sabo na hrišči

Reagovat
Hokaido

Ta Ukrajina by si ten bod fakt zasloužila

Reagovat
Hokaido

A můj tiket taky, samozřejmě

Reagovat
Hokaido

Střely 27-11

Reagovat
jiriczeQ

de Gea je bohužel vynikající gólman

Reagovat
smazaný uživatel

To je iba v Spanielskej repre mozne ze si po takomto vykone DDG sadne na lavicku

Reagovat
Mastný Chobot

hamžííííík

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

krásny tuleň Marek

Reagovat
Bayern +

Marek Aspoň to vyzerá trochu dôstojnejšie.

Reagovat
fenixLFC

EZ

Reagovat
Hokaido

Gratulace Maďarům k postupu!

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu predcasne, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko uvazovat o tom, ze ten picus by mohol mysliet

Reagovat
wild

najviac sa tesim na Merciakov prihovor po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel skusene

Reagovat
Mastný Chobot

Merčo sklamanie večera

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pozeram na Rumunoch. Ziadne fantazie v pohybe?

Reagovat
Mastný Chobot

nuda, vidno, ako mu pokazili náladu tie 2 inkasované. Len "silvu plé mersí bokú" a "slastný postupovaý pocit", ale žiadne fetošiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie vzdy kope muza. Ale ja si myslim, ze si to setri na semifinale ME.

Reagovat
Minister

Ten 2. polčas... to čo tam stvárali?

Reagovat
Mastný Chobot

mladý čačal Hlavena, Laco Borbély, Merčo... to je all stars jak sa patrí. Všetci komplet vyfetovaní, oni tam na nich v tej stvčke asi testujú lieky, to nie je možné.

Reagovat
Mastný Chobot

"Mérci, Jean"

Reagovat
Mastný Chobot

"negatívne karmické veci v našom výkone"

Reagovat
Mastný Chobot

"pán Kozák, vy ste ostrieľaný kozák" do piči

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

ale aspon ho nebozkaval

Reagovat
alcantara

Nechcem vediet, co im tam robi teraz bez kamier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna je toto jedno z najlepsich videi na internete vobec. To nema nijaku chybu.

https://www.youtube.com/watch?v=BoLGqeT-DeY

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Top prenos

Reagovat
smazaný uživatel

aaa to co je

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Minister

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

čačal jak tam zazeral na tých chlapíkov v tých vestách

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že ich nevykazali

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci je lepsie to, alebo ako pozera na padajuce osvetlenie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Minister

Škrtel mu ukradol mikrofón

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Slovákům nezraní klíčoví hráči a budou mít štěstí, tak půjdou dost daleko.

Reagovat
Euphael

To není fér, aby měli Maďaři dva týmy na euru

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A čo Nemci - 3x? A don't

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele