Přesun Sparty z Letné na Strahov

17.09.2007, 12:14
Fejetony
Když se daří, tak se daří. Na Spartu se valí jeden problém za druhým. Její hráči a nejspíš i trenéři budou nyní štamgasty u disciplinární komise. Pro Řepku, Bílka, Siegla a Abrahama budiž výstrahou Horváthova návštěva, protože Karolyiho hoši se na Strahově s hříšníky moc nemažou.

Teplice – Sparta bylo celkem pohledné utkání, především posledních dvacet pět minut stálo za koupení lístku na stadion, či oželení "nováckého" milionářova výběru mezi vdavekchtivými dámami bažícími spíše po pokladnici strýčka skrblíka, než po jeho náruči. V nastavení se ale utkání zvrhlo. Rozhodčí vykázal trenéra Bílka na tribunu, v tu chvíli se k nim ale přihnal orkán Řepka a i Kyril by vedle něho vypadal jako příjemný vánek. Následně byl vyloučen Řepka a při odchodu do kabin si tak za sto tisíc a čtyřzápasový trest sáhl na kameru. Ano, jako malý jsem po tom také toužil, ale takhle vysokou daň bych neplatil ani jako pětiletý.

Štěstí bylo, že na Abrahamovi byl pověšený Rezek, jinak bychom patrně byli svědky i inzultace rozhodčího. Takhle Abraham dostal jako kdysi Látal na Euru červenou kartu, i když seděl už na lavičce. Potom se zdálo Horstu Sieglovi, že bude chlapcům v kabině asi smutno, tak šel rozhodčímu vynadat taky a do útrob stadionu mizeli předčasně hned čtyři Sparťané. Alespoň, že Horváth na nikoho nemával.

Smutné je, že se takhle zachovaly největší osobnosti Sparty, především Řepka ukázal, že to v hlavě skutečně v pořádku nemá. Ano, sice je to kapitán, a může s rozhodčím diskutovat, ale je potřeba rozlišit slovo diskuze a Řepkův monolog z deseti centimetrů rozhodčímu do tváře, kdy mu vyjmenovává všechny názvy pohlavních orgánů, co se kdy naučil.

Následné strčení do kameramana České televize trochu připomnělo nedávný Zebinův incident v Serii A. Zebinu ale šlo alespoň trošičku pochopit, protože se mu pořadatel po jeho vyloučení poškleboval. Sice to byl také čin hodný opovržení, ale jde použít alespoň klukovské "on si začal". Řepkovi kameraman nic neudělal (což dokázal záznam z druhé strany), pouze dělal svoji práci – točil. Měl snad podle kapitána Sparty zabírat oblohu a fanoušci u televize se měli kochat pohledem na Velký vůz? Trest by mu kromě disciplinární komise měla dát i Sparta. Co jiného by totiž mělo být pokažení dobrého jména klubu (i když o tom by se dalo vlivem posledních událostí polemizovat), než tento primitivní výlev jejího kapitána.

V žádném případě nechci Řepkovo, Bílkovo, nebo Abrahamovo jednání obhajovat, ale je potřeba vidět i z druhé strany, co k takovému rudému peklu vedlo. Všichni zainteresovaní Sparťané budou určitě přísně potrestáni, ale nemělo by se ani zapomínat na původce všech těchto emocí. Rozhodčí si takový závěr připravoval po celý zápas sám. Podle mého soudu měla Sparta v prvním poločase kopat když ne dvě, tak minimálně jednu penaltu. Před vítězným gólem Teplic došlo ke kontaktu Gašparíka s Pospěchem, což se mělo také pískat – pro všechny mudrlanty kontakt bez míče je faul. A jen tak na okraj, nepřišlo vám, že si Petr Svěcený vsadil na Teplice? Takhle tendenční komentář jsem už dlouho neslyšel.

Bílka dodělala Verbířova ruka, při níž se autor chytil za obličej a rozhodčí mu hereckou etudu zbaštil. Nevím také, zda jsem odezíral správně, ale reakce čtvrtého rozhodčího na Řepkův výlet ke střídačkám byla: "Co tady chceš 'mužský reprodukční orgáne'?". To asi také není zrovna ideální příklad, jak má čtvrtý rozhodčí uklidňovat rozzuřené hráče. Na druhé straně by se asi nikdo nemohl divit, kdyby kartón barvy červené viděl i Kadlec. Rozhodčí se zkrátka dopustil tolika chyb, že kdyby jich napáchal takové množství třeba pracovník v mléčném průmyslu, je v kelímcích místo jogurtů vazelína.

Myslím, že ČT teď rozpoutá hon na Řepku a bude na něj plivat jak jen to půjde. Jistě, za svůj blikanec si to zaslouží, ale měla by zvolit určitou snesitelnou formu. Ne jako při vyhlášení války Slávii, vidět opět Otu Černého v klobouku, jak bude něco emotivně přednášet v přestávce dalšího fotbalového přenosu, nejlépe dnes v Plzni, skutečně nechci...

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (172)

Přidat komentář
HOST*antimadrista

Rozhodčí to nezvládli, sparta za nic nemohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mrazik

No to je fór. Rozhodčí byl špatnej, ale tohle bylo chabý.. Ale to není žádná novinka. Řepka tohle vždycky "nakopne"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si uplny magor jak ten vymrdany repka... on si mysli ze kdyz hral za West ham a za repre tak je neco vic nez jini... on je ten nejvetsi chudak v ceskem fotbale ubozak a uplny magor. Mel by dostat stop aspon na 10 zapasu ale to tady nehrozi to bude max 100000 pokuta a to bude vsechno. Co si mysli ze je??? MAGOR to je nic jineho...

Reagovat
Kapřík

Tak se zase uklidni, nebo si ještě uženeš nějakej záchvat. A upřímě, ty by sis s nim - dle tvýho příspěvku - mohl jít podat ruku, vyjadřování máš tak na stejný úrovni, né-li horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem to napsat to chovani uz nema obdoby.... a nikdo s tim nic nedela a to me strasne stve. Pac co si tady dovoli... to nikde jinde snad ani neni...

Reagovat
Kapřík

Ale dělá. I skalní Sparťani tu jasně dávají najevo, že tohle fakt přehnal a pořádnej trest je na místě(nepočítám některý exoty, ale ty se přiserou všude). A disciplinárka se s nim taky mazat nebude, viz případ Horváthova nepovedenýho žertíku. Navíc ta mediální kampaň co proti němu zase začla, to bude řádnej trest sám o sobě. Deník Sport si totiž taky už přihřejvá polívčičku a o Blesku a jinejch bulvárech ani nemluvim. V českym lize totiž nenajdeš vděčnější téma než se pořádně povozit na Řepkovi...a on jim ještě takhle nahraje na smeč.

Reagovat
HOST*

Řepka primitiv tohle je profesionál? ? Nechápu proč ho sparta drží

Reagovat
HOST*

prosim te tak mu strcil do kamery ...to se toho fakt stalo....a ay toho dokayes ve fotbale tolik co on pak mu muzes rikat magor...tohle mi uplne pripomnelo jak poborsky rekl kameramanovi ze je curak ...taky se vsicni,ye takova osobnost si to dovoli,ale kdyz ten vul vleze s tou kamo\erou az do satny tak se divte

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam ze nic nedokazal.. ja rikam ze se chova jak magor tohle by si jinde nedovolil ale tady mu to jako vzdy vyjde... a on je profesional a tato se profici nechovaji... a s kamerou mu do satny nevlezl sel vedle nej. Tak ze by jsme ty kameramany jen tak z prdele bouchali pestmi ne?? si uvedom co udelal to si nemuze proste takovy hrac dovolit. A u Repky je to porad casteji...

Reagovat
HOST*

no jako me byl se krotit, mas pravdu e je to profik a mel by se podle toho umet chovat ale popravde se mu nedivim ze vyletel kdyz ten rozhodci piskal jak kdyby mel neco v kapse,ale temn kameraman za to nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

jo možná kdyby mu jen strčil do kamery.. ale ten mu do ní tak vrazil, že kameraman dostal první o kameru a druhou o nekoho kdo sel zrovna kolem( bohuel jsem nepotřehl kdo to byl) jinak že to rozpoutal rozhodčí je pravda.. že 4. rozhodčí se choval jak debil, a místo aby ohen hasil tak jeste prilejval benzín.. a komentář funkcionáře teplic na kterýho se pak vrhnul abrahám taky nebyl zrovna z první třídy.. nechci nikoho obvinovat ale dovolit si to nemel nikdo.. pocínaje bílkem.. že rozhodcí udelal chyby? Ano, ty ale deláme vsichni. a ostatní jsou profíci a maj se chovat slušně. už kvuli divákum(hlavne tem malinkým) secteno a podtrženo.. pevne doufám že vsichni dostanou vysoký tresty jako odstrašující případ - hraci, treneři, funkcionari i rozhodcí.. jen kameraman si ten monokl nezasloužil..

Reagovat
HOST*

Co on dokázal? ha ha hato bych rád věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sledoval Anglickou ligu na Galaxii a Primě v sobotu 15. 9 . 2007 , tak se mohl podívat jak pískají rozhodčí v Anglii. Je jím jedno kdo hraje pískají podle pravidel .Utkání Teplice : Sparta měl pan rozhodčí ukončit hned jak pan Řepka chtěl dát tečku Verbířovi. Protože ten magor Řepka nastupuje s rudýma očima od začátku. West Ham věděl proč se ho zbavil . Ale soudruh Košťál to vyžehlí . Jako vždy když se jedná o vládní mužstvo .

Reagovat
HOST*no.10

Zdupal to rozhodci a autor tohoto clanku je peknej vymastenej zkurvysyn

Reagovat
HOST*Cocoon

Teda tolik debility v pár slovech, to se jen tak nevidí...to už je na metál! Pak bys byl mentál s metálem a na místě by byla hromada gratulace.

Reagovat
HOST*John

super, souhlas

Reagovat
HOST*

Zrejme dalsi "skalni" priznivec letenskych gum. Jak to ze sparta ma tak malo normalnich fanousku?

Reagovat
HOST*sheewa

ty si fakt asi hovado ne???

Reagovat
smazaný uživatel

si normální??

Reagovat
HOST*ffff

Sparta sou dementi

Reagovat
HOST*Ladidada

Asi tě zklamu, ale ten obrázek v zrcadle neni sparta, jsi to ty. Promiň, někdo ti to musel říct...

Reagovat
HOST*klericc

spartani jsou vylizani debilove. nic jineho.

Reagovat
HOST*

Chlape, sem spartan a rozhodci nevodpiskal dobre... ale sakra ty chlapi jsou profeionalove a musej to umet prijmout... koho obhajuju, je Bilek... nic tak strasnyho neudelal... ostatni si bohuzel zaslouzej trest... kterej na druhou stranu musi bejt stejnej a pro 4 rozhodcich, protoze odvedli nejen strasny vykon, ale i nadavali...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej clanek, aspon se po ty ostude Sparty trochu zasmeju

Reagovat
HOST*Drks

Hodně dobrý článek. Se vším souhlasím a Řepkovi bych dal pořádnou pokutu a trest aspon na 8 zápasů. Abrahámovi na 1, Bílkovi sledování dalšího zápasu z tribuny a Spartě nějakou peněžitou pokutu.

Pokud by se to opakovalo, tak bych se rozmýšlel o bodovém odečtu.

To, co si Sparta dovoluje nemá obdoby. Myslí si, že je nejlepší klub v Čr, ale už tomu dávno není.

Reagovat
HOST*Mrazik

To, čeho se autor bojí, už se děje. Ota Černý kváká do světa, na netu už je jeho článek o tom, jak by měl Řepka zmizet z českého fotbalu.

Reagovat
HOST*M11

to co predvadel abraham nechapu... prislo mi to jako by se chtel zase jen zviditelnit... minimalne 5 zapasu stop pro nej protoze kdyz pominu repku ktery v tom byl namoceny tak abraham vubec jen delal saska ale tak dobre ze kdyby ho rezek neuklidnil tak sudi jede po zapase domu sanitkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ho chytil Pospěch, i když se skoro všude objevuje Rezek...

Reagovat
HOST*M11

jo aj pospech tam byl... ale toje v podstate jedno...

Reagovat
PJ

Kdoví co kdo Abrahamovi během zápasu řek nebo udělal, post pochybuju že by takhle vylít jen tak, z ničeho nic...

Reagovat
HOST*M11

tak jasne urco to nedelal uplne jen tak z nuly...ale byl to teda tiatr hodne zbytecny a uvaleny... a to jsem abrahama mival tak rad kdyz hraval jeste tady na slovacku...

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham už jiný nebude, udělal neskutečnou prasečinu na Zápotočného, z Liberce odešel rozhádaný, Bolka ho radši včas dala pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Bolka ho Spartě přímo cpala ... Kam ty na to chodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

On už je takový, stejně jako Řepka...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bych ještě upozornil na známky "proslávistického" Sportu sparťanům - třeba Řepka si vysloužil nadprůměrnou šestku, což je teda unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

To dostal asi za ten taneček před druhým gólem .

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i za ten fén rozhodčímu poté, co si mu dovolil udělit žlutou za faul na Fenina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na netu na sestřih, on může i za první gól, kdy stál za hráčem a nechal ho hlavičkovat. Když budu hodnej, tak to má půl napůl s Brezinským, ale rozhodně tam neměl proč někomu nadávat.

Reagovat
HOST*stam

spartě -30 bodů at ukáže co v ní je

Reagovat
satan_666

no tak tohle je asi taky tendenční... sparta měla kopat dvě penalty,před gólem to byl faul... tak jako faul bych to neoznačil ani omylem,to snad nemyslí vážně?! spíše to oprvdu vypadá jako když autor to prasácké chování celé sparty omlouvá a hledá vše co by mohlo "ospravedlnit" tento hnus... zklamal mě

Reagovat
smazaný uživatel

V žádnym případě nechci nic ospravedlňovat, jenom jsem tím chtěl říct, že kromě tvrdejch trestů, který dostane Sparta si zaslouží potrestat i rozhodčí. Matlal to tam dobře na obě strany. Nic víc... Ať jsi fanoušek Sparty, Slavie, Baníku, nebo je ti to úplně jedno, tak pokud jsi zápas viděl, těch nepřesností sis všimnout musel. A nejenom na účet Sparty, i Teplic...

Reagovat
satan_666

tak pár jich tam samozřejmě bylo,ale třeba před gólem faul? tak to rozhodně ne,to by se nepísklo ani ve španělsku. kromě toho jsou zmíněné jenom ty údajné proti spartě,dyť kolik standartek bylo spartě darováno

Reagovat
Marv

Co chces vic?? Pred druhym golem jednoznacny faul Tohle prece musi videt i ten nejvetsi antispartan Jestli si hral nekdy fotbal tak musis vedet ze takhle ve sprintu staci lehke (hlavne necekane) pristrceni a nemas moc velkou sanci to ustat A tohle nebyl rozhodne jediny spatne posouzeny okamzik Po faulu na Pospecha se mela kopat penalta.. (jenom pro ty co tady furt cpou ze nekdo chtel i penaltu na Kulice tak to bylo jednoznacne pres mic- takze velmi dobre posouzene) a pak ten faul na Rezka ktery byl na hrane tak myslim ze penalta se klidne pisknout dala.. Na druhy strane pak zase faul Kadlece po kterem mela nasledovat ČK. Navic krome tehle klicovych chyb tam bylo i dost tech drobnych treba ŽK pro Huska nebo Horvatha a pak ta ruka na konci.. A myslim ze rozhodci mel pisknout konec o neco driv a vsechno by se obeslo bez problemu.. Misto toho uplne zbytecne vykazani Bilka cimz to vlastne uplne cely a naprosto zbytecne vyprovokoval

a myslim primerene tresty:

Repka- stop 5 zapasu + pokuta pul milionu

Abraham- stop 3 zapasy + pokuta pul milionu

Rozhodci- stop do konce sezony

Poradatel Teplic- pokuta pul milionu

Reagovat
HOST*Georgewon

Autor s tebou nejspis pocital, takze je tam pro tebe ta veta: ...pro všechny mudrlanty kontakt bez míče je faul!!!Utkani bylo jednoznacne rizeno tendencne a tragicky. Chovani spartanskych hracu se omluvit samozrejme neda, ale to, co autor temi dvema odstavci chce rict je, ze by se nemelo zapomenout i na muze v cernem. Ten by to mel odskakat v prvni rade, protoze ta prasarna v zaveru byla logickym vyustenim jeho rizeni zapasu...

Reagovat
HOST*M11

ale sakra co se tady porad resi... ikdyby rozhodci neuznal sparte pet regulernich golu tak si tohle nemuzou dovolit... jedna vec je ze to rozhodci zavinil a druha ta hlavni nasledna reakce sparty... NEOMLUVITELNE...

Reagovat
Kily

to, že je Řepka vůl, tady ví už každej, akorát být ním, tak se po včerejšku moc nevyjadřuju. Strašně jsem se smál, jak tam před druhým gólem poskakoval kolem Gašparíka jako malý nemehlo

Reagovat
HOST*antispartan

Opravdu dobrý článek. Pěkně jsem se pobavil. Repka zase jednou ukázal kolik toho má v hlavě Oceňuji Teplice jak bojovaly za pana Marečka. To bylo nádherný.

Reagovat
HOST*skaj

Bezva fejeton

Reagovat
HOST*jarec777

Reagovat
HOST*spartička

Tak na hráčích sparty byla jasně vidět pohřebíkova deka. Byli jsme jasně lepší a pokud by výsledek odpovídal průběhu hry tak sparta vyhrála v Teplicích tak 4:1. Za tři body můžou přiteplenci děkovat rozhodćímu který jim uznal dva neregulérní goly a sparťe neodpískal snad pět jasných penalt

Co se týká těch červených a vykázání trenéra Bílka z lavičky, tak to bylo naprosto neoprávněné. Vůbec nechápu za co ty ćervené rozhodčí udělil. Naopak o devíti měli dohrávat teplice, které hráli brutálně a filmovali. Kadlec dostal źlutou za úplné čistý zákrok Stejně tak ta žlutá pro Tomáše byla úplné vymyšlená.

Závěrem pro všechna hovádka, která na spartu házejí špínu: ligu vyhraje stejnak sparta protoźe se na tom uź pŕed sezonou domluvili Křéťa a Kośťalek a Křéťa musel sáhnout hluboko do kapsi aby to všechno zaplatil. Tak si užívejte své chvilkové radosti protoźe o mistru ligy je uź dávno rozhodnuto a je jím Sparta Praha

Vás všechny můžu os.at a Hovádka závistivé.

Reagovat
Xavi

Opravdu není co závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

uf, nemůžeš hned na začátku napsat, že jseš Slávista a jen provokuješ? Už jsem se začal za tak ubulenýho Sparťana stydět. Ze srdce mi spadl vcelku velkej kámen

Reagovat
HOST*spartička

Já nejsem seshitec ty hňupe A ty si jako sprťan? Tos neviděl jak nás včera rozhodčí poškodil? Vźdyť nás jasně zařízl...

Na konci ligy ale stejnak zůstane v hlavách lidí jediné. Sparta = mistr ligy 07 - 08. Jak jsme se k tomu dopracovali už nikdo ŕešit nebude.

Ať žije Křéťa, Košti a spartička

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už seš provařenej, takže nezájem, ale ten první příspěvek - tos mě skoro dostal

Reagovat
HOST*spartička

Mi je jedno co si o mě myslíš. V prvním příspévku jsem napsal své a za tím si stojím. Jinak pod tímhle nickem jsem tu příspíval uź docela hodněkrát a vźdy jsem podporoval svou milovanou spartu. Z toho vyplývá, źe nesnáśím Slávii, která jak doufám dostane od Steau nakládačku a v LM nezíská ani bod. Další rok tak budeme zase finančne nejsilnější v lize a koupíme si doslova kohokoliv a cokoliv. A tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak to ti opravdu nevěřím. Splňuješ až moc detailně VŠECHNY atributy bájnýho nenáviděnýho Sparťana.

Pro příště ti radím, abys trošku ubral, takhle je to moc okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to je sparťan, pod tímto nickem tady zhruba před rokem někdo psával...

Reagovat
HOST*spartička

Alespoň někdo nestratil pamět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se běž stydět na sparta.cz nebo spartaforever.cz ( nemáš typ na další vaše weby, móóóc se bavim ). Jen takové výňatky:

- rozhodčí vás těžce poškodil

- Řepka za nic nemůže, jenom má srdíčko a chce vyhrát,

- osobní antipatie vůči Řepkovi, co asi udělal všem novinářům v ČR, že, cituji, "pasou po jeho krvi"

- protisparťanská kampaň ve všech médiích

A dalo by se pokračovat...

Jako fakt nádhera, slova sparťanů o ubrečené Slavii vypadají čím dál tím směšněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Na klubový weby nelezu, není to můj šálek čaje. Jestli se tohle tam děje, tak k tomu není slov. Snad jen, že ti jedinci tam brečí, protože byla Sparta opravdově "sejmutá", zatímco Slávisti brečeli za jakékoliv situace a třeba i před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vykrucuješ se pěkně, ale celá republika se Spartě směje, jak brečí. Díky tobě a dalším fandům ( hele chodíš vůbec na zápasy? ) jste pro smích už kvůli tomu, že nikdo nemusí řešit výkon rozhočího, stejně jako jste ho nikdy neřešili vy, sparťané - stížnost na rozhodčího podle vás byl vždy znak ubrečenosti. Logicky to tak platí i opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Konstatuju fakta

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, já bych zapomněl na to nejlepší - i pořadatel vám uškodil! Jak sem na to mohl jen zpaomenout?!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Svěcený, komentářem asi dotlačil míč 2x do sparťanské brány. Sorry že to píšu až dodatečně, ono když se člověk musí smát, tak se píše dost špatně...

Reagovat
Kily

už kvůli takovým, jako jsi ty, pevně věřím, že ten titul Sparta nevyhraje. Jinak místo toho, aby jsi se styděl za to, co pár lidí včera předvedlo, tak se okamžitě navážíš do soupeře a ostatních. No a pět jasných penalt, které nebyly odpískány pro Spartu, hovoří samo za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá prostoto, vždyť to není Sparťan, to sis nevšiml? Je to jasně vidět hlavně v tý pasáži, že se na tom titulu domluvil Křéťa s Koštětem, až do tý doby bych mu to sparťanství možná sežral, ale tímhle se prozradil

Reagovat
HOST*spartička

Já jsem 5x větší Sparťan než ty. Se podívej uź na svůj nick - FCB - to jsi jako napůl baníkovec jo? Nebo co kdyby náhodou ti poláci vyhráli ligu, že

Reagovat
HOST*

Reagovat
Xavi

Je to Sparťan jak poleno. S tou Hřebíkovou dekou už tady trapasí už hodně dlouho.

Reagovat
HOST*spartićka

Může za to Hřebík a za tím si stojím. Co Španělé poŕád jsou podle tebe tak suprovým mužstvem. Viz. trapas na Islandu. Kolik toho musí ješté zvorat abys uznal že stojí za prd

Reagovat
Xavi

No už jim tak nevěřím, ale fandím pořád stejně.

Reagovat
Kily

prosimtě, za co může Hřebík? Za to, že Sparta prohrála v Teplicích? Není už trochu trapný svalovat pořád všechno na trenéra, kterej tam už strašně dlouho není? Navíc velká část současných sparťanů Hřebíka nezažila

Reagovat
HOST*HaNs

debile,ty jsi a asi fakt spadl z Marsu. Jak můžeš napsat takovou kravinu.

Reagovat
HOST*spartička

Co to meleš ty hajzle. Co se navážíš do sparty? Je to pŕesné jak jsem to napsal. Vůbec nechápu s čim z toho co jsem napsal jako nesouhlasíš...

Sparta podává naprosto oprávněnou a logickou stížnost na rozhodčího a ČT za pośkození svého dobrého jména. Takźe jsme to my kdo žaluje někoho jiného.

Reagovat
HOST*HaNs

Reagovat
HOST*HaNs

teď si mě vážně pobavil. Vy chudáčci

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš legraci ??? ta sparta si to podělala same !

Ten nerváček co muříkáte kapitán (Řepka ) by měl mít u sebe led vždy při zápase , aby se schladil

Reagovat
HOST*HaNs

Reagovat
smazaný uživatel

když jdou rozhodčí a papaláši spartě 10 let na ruku to je všechno ok,ale když se to náhodou jednou obrátí už je ztoho hon na spartu,už na baníku měl jít řepka s horváthem pod sprchy,ale to že nešli "kupodivu" spartě nevadilo a rozhodčí pískal fér. To co si dovolují ti dva je neúnosné a na už kvůli českému fotbalu v pohárech je mi líto co se ve spartě děje

Reagovat
HOST*

Primitive, pise se: "Hluboko do kapsy"

Reagovat
HOST*

slávistický mrdko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej článek

Pan Ryšavý má opravdu talent, neschází mu přehled, notná dávka humoru a taky objektivnost. Smekám pomyslnej klobouk. Vy to možná jednou někam v novinařině dotáhnete .

Reagovat
rufus

souhlas, v první řadě je to objektivní. Ne zase jen kopání do Sparty (v jistý části si to zaslouží a dostala), ale líbí se mi jak je to celkově napsaný s přihlédnutím ostatních faktů..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto perfektní.

Jediná jeho vada (vada v dobrým slva smyslu, protože jsem si jist, že to takhle bylo myšleno) je název. Když jsem ho si přečetl, tak se mi opravdu opotila prdel, páč jsem si hned vybavil stavbu Národního stadionu na Letné a přesun Sparty po dobu výstavby na Strahov ...

Musím říct, že po tý ostudě včera a (nebojme se to říct) vcelku nervovým otřesu bych dneska další takovou jobovku týkající se Spartičky nepřežil

Reagovat
rufus

úplně první co mě při čtení názvu napadlo, bylo přesně to stejný..

ja jen doufám, že se Sparta už vyvaruje podobných úletů, už mě totiž nebaví poslouchat jen narážky na Spartu a její hráče, přitom to skoro nikdy neni objektivní kritika.

Tehnle článek se ale povedl (jako snad všechny fejetony)

Reagovat
smazaný uživatel

No, ona stavba NS na Letné by byl úlet, ikdyby se nejednalo o Spartu. V republice máme cca 5 jakž takž fungujících staďáků (Sparta, Teplice, Olomouc, Slovácko, Liberec) a zbourat jeden, aby mohl vyrůst jinej, to muselo napadnout nějakýho chorýho mozka

Ale jinak jsem rád, že se sem dostavil další Sparťan, vítej. Je to tady teď vcelku žhavý, ale to si zvykneš. Aspoň je sranda

Reagovat
rufus

Tak popravdě řečeno, kde se na Sparťany nenadává, že..

S návrhem na NS přišel Košťál, s chorym mozkem tak nejsi vůbec daleko.. Navíc když ještě bude novej Eden, tak proč stavět další, pak stejně přijede tým jako Irsko a návštěva nebude vyšší jak 20 tisíc. K tomu připočíst to, že by Sparta hrála na Strahově, no ani raděi nepomyslet

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvedli Řepka a spol.je neomluvitelné. Rozhodčí z toho udělal guláš,ale to je neomlouvá. Řepka je nemocný psychopat,a jak vidět není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý vado, ale ta fotka - to je rozzuřenej bejk pár vteřin před trknutím ...

Reagovat
HOST*

Tak udajně pořadal začal prvni Repkovi nadavat do curaku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že autor článku neonanuje v článku jako Svěcený na postu komentátora Čt.

Rozhodčí poškodil Spartu, o tom nebudeme nějak diskutovat, ale reakce je samozřejmě nepřiměřená a klub, který by nás měl reprezentovat Čr v Evropě si toto prostě nemůže dovolit, snad jim to okoření pořádným flastrem. Sranda je, že největších průserů se tam dopouštějí ti nejzkušenější, kteří by měli naopak mužstvo ve vypjatých momentech ukočírovat - Bílek, Horváth, Abrahám a Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěcený VEN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

super, souhlas

Reagovat
HOST*jirik

Chtěl bych poděkovat panu 'rozhodčímu' za kvalitně zničenou neděli... To, co předved bylo fakt hrozný. Jasně, chování Sparťanů na konci bylo jednoznačně neomluvitelný, ale bojím se, že se zase bude probírat jen to, co udělal Tomáš Řepka na konci...(a už se tak asi ze 75% děje) Je mi z toho nějak na nic... Tragickej výkon rozhodčího, kterej dokáže asi jen málokdo někdy zopakovat (pro to snad musí mít člověk vrozenej talent mršení nejkrásnějšího sportu) zapadne, protože přeci Řepka je magor, tak si rejpněme že??! ...A klidně se na mě zlobte jak chcete, ale ta představení která předváděli tepličáci byla ze začátku k smíchu, později už k hysterickému pláči... Fenina uznávám jako velmi kvalitního mladýho hráče, ale v jednu chvíli, když se o něj ramenem opřel myslím Michal Kadlec, zvedl ruce,pád k zemi, ale potom chybka... Nejspíš si neuvědomil dost rychle že teď zrovna filmuje pád pro kamery 'jako vždy nezaujaté' ČT a chvíli leží na zemi, až po cca jedné sekundě mu naskočí možná až smrtelná křeč v obličeji... Chudák... No jo, rameno na rameno holt udělá zranění v obličeji no...

Reagovat
HOST*

Šéf sudích Kociána chválí

Průběhem utkání se bude zabývat i komise rozhodčích na svém pravidelném zasedání, které se v tomto případě uskuteční až 1. října. Podle jejího předsedy Luďka Macely si však sudí vedli poměrně dobře, i když viděl i několik chyb.

"Myslím si, že vzhledem k náročnosti zápasu to rozhodčí Kocián i jeho kolegové poměrně zvládli. Ano, možná mu po shlédnutí videozáznamu vyčteme některé chyby, ale podle mě je rozděloval na obě strany rovnoměrně. O to méně chápu podrážděnou reakci hostujícího týmu," řekl Macela.

Tak přestaňte konečně fanoušci Sparty bečet. Jediné co rozhodčí neudělal je že nepískal pro vás a to vás sere...

Reagovat
HOST*jirik

Kdepak...To mě nesere...Já mám rád,když se píská spravedlivě... A odůvodnění že 'rozděloval chyby na obě strany' musí být pro každého normálního fanouška ať už jakéhokoli klubu odstrašující vyjádření...

Reagovat
Xavi

Kde si byl, když Pelta mluvil o cinklém jaru?

Reagovat
HOST*jirik

Píšu snad že to bylo od Teplic podmázlý? Já myslím že ne, pokud si to vyčet někde mezi řádky, tak bych se chtěl zeptat jak se taková fantazie trénuje?

Reagovat
Xavi

Ale né nic takového si nenapsal. Jde mi spíš o to, že Sparta byla tak okatě prohnilá, že ani odhalení Peltova telefoního hovoru, kde to říká úplně jasně, Vás fanoušky nepřimělo přiznat pravdu a radši jste se schovávali za to, že Spartě se nic nedokázalo. Přitom ty zářezy jaky se děly musela vidět i moje babička. A teď se vám nelíbí výkon rozhodčího (zápas jsem neviděl) a najednou je tady plno keců jak Spartě ublížil, ikdyž vzhledem k tomu co se tam pak stalo, tak výkon rozhodčího byl úplně irelevantní. Když tomu přičtu kecy na Slávisty o ubrečenosti, tak se vám hoši musím fakt smát.

Reagovat
Kapřík

Ono taky záleží na tom, s jakejma fanouškama se bavíš. Hovada jsou všude, jak v řadách fanoušků Sparty, tak i v těch Vašich. Mě je například úplně jasný, co tim Pelta myslel a ani sem nikdy netvrdil opak. Ale celej fotbal byl prohnilej, o tom žádná, já jenom doufám že teď už je to lepší. Nic jinýho mi totiž nezbývá.

Reagovat
Xavi

Taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom mě nejvíc sere, že malé ryby jako Slovácko to odnesly nejvíc, zatímco Sparta se snad ani nevyšetřovala nebo na oko vyšetřovala, aby to vypadalo, že se něco dělá, i když nedělalo. Doteď je mi z toho na blití...

Reagovat
Kapřík

Jak říkám, celý to bylo prohnilý. Ale myslim že v tom byla namočená většina klubů a míru každýho z nich už nezjistíme, když je to tak krásně zametený pod kobercem. Možná už pak mnohý platili jenom za to, aby rozhodčí pískal rovinu...v tomhle prostředí je fakt těžký se vyznat. Prostě doufám, že už se to aspoň trochu pročistilo - to bych jinak musel čumět na šachy.

Reagovat
smazaný uživatel

máte pravdu, odneslo to chudák jen slovácko.. údajne v tom jelo 14 týmů me tehdá nejvíc dostalo když se řešil zapas Sparta - žizkov (3:1) kde rozhodčí písknul pro spartu 2 penalty a jeden gol z ofsaidu a žižkov prej uplácel to jsem byl zralej na masli

Reagovat
HOST*Pedrozzz

No, fakt je, že je škoda, co z tak ambiciozního šlágru (oproti třeba tomu na Strahově) vyvařil sudí. Jako den a noc, oproti sobotnímu utkání na WHL nemluvě, kde Kohouti měli za povinnost zabrat proti nenáviděnému Arsenalu (a kdyby to nezazdili tutovkama, tak se jim to i povedlo :), ale utkání bylo vedené až na drobné extempore Huddlestona férově, což si teda pošéfoval i ten mladej sudí. Skřípali tam zubama, ale nikdo si nedovolil nic. Sparta je na cestě z kopce už delší dobu, měli by přestat hazardovat se jménem klubu a konečně začít něco hrát, nejenom machrovat, nebo je zase vyklepou nějací neználci z Vikingova!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Připomnělo mi to jarní zápas Santander - Real. Jen to chování hráčů Realu a "lidí" ze Sparty bylo trošku na jiné úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty aby sis zase nepřihřál tu svojí Madridskou polívku

Reagovat
HOST*

hele ty hovada,když neuměj udržet nervy na uzdě tak at se do toho neserou.Sparta je tým plný namachrovanejch idiotů,kteří si myslí že uměj hrát fotbal.Chudáčci

Reagovat
HOST*slávista

rozhodně souhlas...temu poblblýmu řepoňovi to přeju je to pičus namistrovanej

Reagovat
HOST*

sou ale lepší jak slavie,ty by měli sestoupit aspon do divize,tam se docela hodej,skopčáci...

Reagovat
HOST*já

řepka je kokot měl by dostat stop do konce sezony už kuli tomu ,že byl u disciplinárky před týdnem a aberhám 4zápasy bílek 5 na tribunu a sparta =ostuda českýho fotbalu jako mclaren ve F1 100mil pokutu

Reagovat
HOST*Honseek

SPARTA,SPARTA, BUZERANTŮ PARTA. BY MĚLA JÍT DO NĚJAKÉ HOSPODSKÉ LIGY NADÁVAT.TO BY JIM SLUŠELO. BANÍK

Reagovat
Kapřík

Ruka chtěla napsat inteligentní komentář, ale mozek nedodal potřebné informace, že? Tak proto jsi asi spáchal tohle - to se dá i pochopit.

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*antimadrista

Táhni do dolů...

Reagovat
Kapřík

Autor opět nezklamal a tak tu máme velmi, velmi, velmi kvalitní a stejně tak i objektivní článek. To je ve světě českých fotbalových portálů opravdu nehorázná vzácnost. Klaním se až ke svojí plovoucí podlaze a jen tak dál!

Reagovat
HOST*Sammy

Řepka by si to měl srovnat v hlavě

Reagovat
HOST*Kamil

kurvy jedny sparťanský...prvně se staví na stranu Hitlera, kterej nechal povraždit přes 6 milionů lidí a potom si hrajou na chudáčky, že prej je poškozuje rozhodčí...takový hráče jako je řepka tu nikdo nechce...lidi se přišli dívat na fotbal a rozloučit se s trenérem Marečkem a ne se dívat na ubohý sparťany, kteří se neuměj chovat...sparta vždycky vítězila nebo prohrávala se ctí, ale jak se teď změnila, to je fakt hrozný...přísný, ale opravdu přísný tresty!!! jedině to pomůže!

Reagovat
HOST*lox

tragede!co tady meles o hitlerovi?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se zkrátka dopustil tolika chyb, že kdyby jich napáchal takové množství třeba pracovník v mléčném průmyslu, je v kelímcích místo jogurtů vazelína.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.sport.cz/clanek/118144-sparta-se-omluvila

-ct-a-dala-pokuty-repkovi-abrahamovi-a-sieglovi.html

Reagovat
HOST*Glenn

Opravdu nevím, jestli se mám na touto diskusí smát nebo plakat. Vypadá to, jakobyste si všichni mysleli, že fotbal hrají jenom úžasně vychovaní gentlemani. Jenže fotbal je o emocích a nervy můžou ztratit i ty největší osobnosti, o kterých píšete, že by údajně měli být největšími vzory. Jenže ono to tak není, a to, že ulítne právě Řepka, přece nikoho nemůže překvapit. Hrát si na Mirky Dušíny a tvrdit, že fotbalisti se mají chovat slušně a mluvit slušně, je neskutečně naivní. Cantona v návalu vzteku zmlátil fanouška, Koller svého času praštil s národním dresem o zem a třeba Klinsmann ve svých těžkých časech v Bayernu totálně rozkopal reklamní panel. A to mi chcete tvrdit, že tito hráči nebyli osobnostmi? Křivda nebo třeba i domnělá křivda prostě zacloumá s nervy i těch největších osobností, proto považuju debatu o tom, že něco podobného se nesmí stávat za absolutně nesmyslnou.

Reagovat
HOST*helius

Jasně souhlas, Totti taky plyvl do obličeje soupeři a jaký je to hráč. Co Zidane ve finále MS. Prostě každý někdy ujede, ne vždy lze zachovat klid.

Problémem je však, že Řepka jich měl za kariéru hned několik. Jednalo se o kvalitního obránce, nebo možná ještě jedná. Ale chová se jako primitiv.

Řepka je guma. Nic víc nic méně. Dostatečně jasně řečeno, moc tomu do pravdy nechybí. Dokonce bych se nebál požít slova jako debil, kokot.

Reagovat
HOST*

lidi to mate všeci jedno řepka prokázal že je debil co s tím naděláte

Reagovat
HOST*milos

hosi prestante se tady hadat!!!!!!!!zkuste si predstavit ze hrajete fotbal vy a jste uplne nejvic nasrani na rozhodciho a on vam da cervenou a vy jdete do satny a do cesty se vam porad mota neakej posranej kameraman a voteviraji si na vas hubu neaci posrani lidi na lavicce zkuste si uvedomit co byste delali vy?????

Reagovat
HOST*no.10

Presne tak. Repka uz je takovej. POdle me kdyby nemel tyhle vykyvy tak muze hrat znovu za repre. Je to osobnost a nejlepsi stoper v lize

Reagovat
HOST*dsyh

hej tak ten řepka je normalni kreten stim co předvádí a i celá sparta...je akorat namyšlená že si myslí kam přijede tak se zní všichni poserou...prostě neunesli porážku...řepkovi bych dal tak pokutu 500 000kč a pul roku zakaz hraní!!!!!!!!!!

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
HOST*Jakub

Pane Ryšavý jste ubohý. Moc by mě nepřekvapilo kdybyste byl sláviste či baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Vás zklamu, ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že si sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

banik pico

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tolikrát Vám bylo v minulosti pomáháno, někdy až neuvěřitelně okatě.. ale to bylo normální, že?! Po skandálu s korupcí se se Spartou začalo jednat jako s ostatními. Toť můj názor, dřív to byla jedna velká komedie! Všiml jsem si, že rozhodčí už Spartě nepomáhají, ale často jí hrubě škodí.. jenomže tak se děje u spousty týmů, rozhodčí dělají velké chyby. Ale není to zas tak hrozné. Dá se to přežít.. Teď vzniká otázka. Proč to ostatní týmy většinou překousnou, ale Sparta musí každou křivdu doprovodit nějakým skandálním vystoupením nějakého "nepodařeného" jednotlivce??? Proč? To si zodpovězte a pak mluvme o spravedlnosti a morálce.. Ano rozhodčí udělal chyby. Ale neděje se tak jen Spartě. Navíc to nebylo nic dramatického když si vzpomenu co se stalo na Bohemce, když tam střídající Bueno strhl vítězství na stranu Olomouce za minutu dvanáct a rozhodčí zcela jasně regulérní goal neuznal.. Ukřivdění jsou ti jenž bylo ublíženo, ale takové chování neomlouvá nic! A neříkejte tady, jací jsou Sparťani bojovníci ne bojovníci, ale chudáci.. vždyť Spartě nijak nepomohli, jenom ji oslabili.. no to jsou opravdoví hrdinové a opravdu za nic nemůžou

Reagovat
HOST*

to je aspoň názor

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

díky..

Reagovat
smazaný uživatel

"...Řepkův monolog z deseti centimetrů rozhodčímu do tváře, kdy mu vyjmenovává všechny názvy pohlavních orgánů, co se kdy naučil..."

Reagovat
HOST*Ricardo

Sparta je povazovana za velkoklub u nas, ale jak nekdo muze za ,,velkoklub" povazovat sebranku hracu, i kdyz individualne dobrejch hracu, ktera neni ani schopna se cti prijmout porazku

Reagovat
HOST*

opet se potvrdilo jakej je to retard,tentokrat se k nemu pridali i další,letos už by si nemel zahrát. Když nechtejí takový divadlo tak ho nesmí nechat hrát

Reagovat
HOST*helius

Sparta je plna podivných individuí, jejich kvíkvé určitě nebude nějak oslnivé.

Tomík Řepka má nervy v prdeli (takhle se chová člověk?), Abrahám je pako, alkáč Matušovič, Kulda - taky uměl dřív zakalit, Horváth ten když otevře hubu, tak se mi chce zvracet

Škoda jen, že Honza Šimák odešel, výborně by se do tý sebranky hodil.

Reagovat
HOST*helius

Reagovat
HOST*helius

Ještě jsem zapoměl na mluvčího Lukáše Přibyla, výborně se hodí do moderní éry Sparty.

Reagovat
HOST*

To víte,má spartanský srdíčko

Reagovat
HOST*Banikovec

SPARTA VETSI KURVY NEZ JSOU ONI JSEM V ZIVOTE NEVIDEL VSAK POCKEJTE AZ PRIJEDOU NA BAZALY CHCI VIDET JA JSE BUDOU TVARIT KKT ZASE JOCH PRIJEDE JENOM 20 NE??:D:D:D:D MORE JA STE SKURVENE SPARTY NEMUZU FAKT JINAK BANIK PICO

Reagovat
Kapřík

Čím to je, čím to je? Že léto nenávidí jeseň a že tu je čím dál víc zřejmě pubertálních fanoušků baníku, kteří se neumějí vyjádřit jinak, než neuvěřitelně zprasenejama větama, po nichž by IQ test ukázal někam do záporných hodnot? Že by nová móda?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hochu tak ty jsi luxusní kapr .. ne, tak už to přeháníš. Myslím, že fanoušci Sparty jsou hodně podobní fanouškům Baníku.. každopádně myslím "fanoušky" jako je tenhle, který umí jenom nadávat.

Reagovat
Kapřík

Hele já nemám nic proti fanouškům jakýhokoli klubu, když se chovaj aspoň trochu normálně - a to nejsem zas tak náročnej. Mě jde jenom o to, že tu je až moc příspěvků od jakýchsi fanoušků právě Baníku, který tu jsou jenom aby nechutně nadávali na Spartu a přitom ani neuměj sformulovat větu. Možná sis toho už všimnul, jenom v tomhle článku jich je několik. No a to jednoho přiměje k zamyšlení...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

asi jo.. no četl jsem to až teď. Je možné, že se tu vyskytuje menší dmnce fanoušků Baníku.

Reagovat
HOST*

Lidi,buďte trochu soudní.Tohle nemá s fotbalem,vlastně Českou kopanou,vůbec nic společného!!!Tohle udělat Řepka v Anglii,už si tam nekopne.

Reagovat
HOST*Martin

Rozhodčí měl asi ukončit zápás už dřív ale na sparťanský výjev není co dodat. jak bylo již zmíněno v článku pan kapitán Řepka nemá určiťe svých pět švestek pohromadě. Smutné je na tom ale také to, že se nechali po "kapitánovi" vyprovokovat i ostatní. Nevím proč k té šarvátce došlo a myslím si že je to jenom kvůli tomu, že pan Řepka nemá asi rozum! Jinak rozhodčí pískal celý zápas solidně, a řekl bych i celkem objektivně (krom toho úletu s Kadlecem-jasná červená karta). Rozhodčí prostě uďelal chybu která se stává a tak ho nemůžeme posuzovat jen kvůli jednomu incidentu, že pískal celý zápas špatně. A proto mě rozesmívá to, že sparťané dali rozhodčímu 2 (stupnice 1-10) když jim, podle mého názoru, pomohl-Kadlecův likvidační zákrok. Panu Řepkovi, Bílkovi a spol. bych chtěl vzkázat jen jedno: Konečně pochopte, že ten fotbal je jenom hra a jestli toto nechápete tak si jděte s malými dětmi zahrát do školky ČLOVĚČE NEZLOB SE! Třeba se z této hry ponaučíte. Stejně zítra nebo pozítří výjde článek s Řepkovou veřejnou omluvou-že to udělal v zápalu boje, aby mu jeho trest byl zmenšen-o tom nepochybuju protože má na ČMFS na to lidi-že pane Košťále!

Na závěr bych jen dodal, že jsem rád, že aspoň Sparta prohrála a uvědomila si něco...-snad :)

Reagovat
HOST*antimadrista

Je to tady plný slávistů..dobře to Řepka řekl, slávie vyhraje titul jednou za 50 let a myslí si že je velkoklub

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Slávističtí hráči jsou nesmírně sympatičtí.. vím o čem mluvím.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přesný opak "charakterů" typu Abraháma..

Reagovat
smazaný uživatel

To sis teda dovolil dost.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Můj tajný kůň je Tavares..

Reagovat
HOST*Lukynho

Tak ta Sparta nam prestala hrat fotbal a zacali se venovat komedialnimu herectvi.O panu Repkovi se nema cenu ani bavit,takovej dement uz tady po travniku dlouho nebehal a to co udelal vcera by chtelo ocenit trestem tak na 20 zapasu pac slo o opakovane poruseni pravidel a v tomto pripade hrube poruseni.Jak sem se uz zminil tohle frajerske chovani neuvidime snad ani v poradu televize prima vyvoleni.To co tam pak jeste zlousel Abraham??Tomu se taky nejde divit,vzdyt co neumi na hristi kopyto dozene tim ze na sebe strhne aspon nejak pozornost.No zase nakupy nakupy a titul pomalicku odchazi takze bye bye Sparta

Reagovat
HOST*John

I kdyby ta banda opicaku, kterym jsem jeste donedavna fandil, prohravala vinou rozhodciho 0:10, nic je neopravnuje se chovat timto zpusobem. Vzdyt jsou to profici. Pekne jsme uctili pamatku Vlastimila Marecka. Jako fanousek letenskeho klubu se musim stydet za to stado namachrovanych primadon. Nechapu lidi, co se techto imbecilu zastavaji. I kdyby gumak Řepka byl nejlepsi obrance na svete, jako clovek je to u me naprosta nula. A Abraham? Co ten ve Sparte dokazal? Misto toho, aby se zviditelnil na hristi, dela tyhle opicarny. Rozhodci zapas nezvladl,ale hraci Sparty mi sebrali posledni spetku iluze, ze klub se jeste s techto h...n a nastolene prestupove politiky dokaze vzpamatovat.

Reagovat
Mata

Nevím proč se nazýváš fanoušek letenskýho klubu a zároveň píšeš, že si Spartě donedávna fandil.

To si trošku odporuje, ne?

Z takovejch fanoušků jako si ty mi je na

.

Mě se taky nelíbí co se ve Spartě děje a to co předvedli v Teplicích taky ne, ale přece jí nepřestanu fandit.

Ženskejch a aut můžeš mít kolik chceš - ALE KLUB MÁŠ JENOM JEDEN !!!

Tak buď fandím Spartě (Slavii,Baníku, ...) a podporuji jí pořád (ať se daří nebo ne)nebo se vydávám za sparťana (slávistu,baníkovce), ale jakmile se trošku nedaří tak na ní začnu plivat a tvrdit, že už jí nefandím?

Tak to mi hlava nebere.

To není omluva toho co se stalo v Teplicích, ale reakce na Tvůj - promiň, ale musím to napsat - debilní názor.

Reagovat
HOST*john

Omlouvam se za nepresne vyjadreni. Sparta je klub, kteremu fandim pres osm let. Pred tim jsem bydlel v cizine, nejsem cesky obcan. Mozna i proto se na danou situaci divam z vetsim odstupem. Hned v uvodu pisu o bande opicaku (samozrejme muj subjektivni nazor), kterym jsem donedavna fandil. V Horvathovi, Repkovi, Abrahamovi a par dalsich jedincich jsem se tolikrat zklamal, ze pro me jejich tvrzeni o spartanskem srdicku nemaji pramaly vyznam. Tim, ze se chovam jako guma, jsem srdcar? Cetl jste muj prispevek peclive? Urazim Spartu, prestavam ji snad fandit? Ani nahodou. Fotbalove jmeno letenskeho klubu je natolik silne, ze verim, ze ho banda vlastnich imbecilu a tupcu jen tak neznici. Sparte neprestavam fandit a verit, ze jednou v ni bude parta skvelych fotbalistu, a ne gum ohanejicich se prazdnyma frazema....

Reagovat
Mata

Myslím, že jsem četl příspěvek velmi pozorně. První věta je cituji "I kdyby ta banda opicaku, kterym jsem jeste donedavna fandil". To je podle mě minulý čas.

Já ale neobhajuji ani chování hráčů v Teplicích ani Horváthovo gesto na Žižkově - mě jenom nadzvedlo tvrzení JSEM FANDA LETENSKÉHO KLUBU A ZÁROVEŇ V PRVNÍ VĚTĚ TO kterym jsem jeste donedavna fandil.

Ovšem pokud to bylo myšleno na konkrétní hráče a ne na klub jako takový - tak se omlouvám já.

Já jenom nemám rád lidi, kteří fandí pouze v časech kdy se daří

Reagovat
HOST*john

V pohode, pokud jste opravdu poctivy fanda klubu, chapu, ze Vas muj prispevek mohl nadzvednout ze zidle. Ja se ale drzim jedne zasady, o ktere si porad myslim, ze je opravdu spravna. Fandim svemu klubu, ne jednotlivym hracum. Proto hned v prvni vete ten minuly cas. Jsem samozrejme rad za kazdeho skveleho fotbalistu, osobnost, vudce (klidne i individualitu), jen uspech tymu jako celku davam vzdy vys nez uspech jednotlivce. Jestli je hrac srdcar telem i dusi nejlepe poznaji fanousci klubu, priznivci soupere, media, proste kdokoliv, kdo ma alespon trochu odstup. Ze dve sezony Repka pronasi spoustu prazdnych frazi z nej prece nedela spartana desetileti (staci si precist spartanske weby).Jiste, je to vynikajici obrance, ale s tou chvalou bychom to nemeli prehanet. Verte nebo ne, jsem spartan, nikdy se za to nestydim a ani stydet nebudu. I kdyby muj klub byl na dne, zustanu mu verny. Nejsem ale ortodoxni fanousek, proto dokazu prat (a nezavidet) i jinym tymum. Zitra budu v LM fandit nejvetsimu rivalu meho klubu - Slavii. Vim, ze pro spoustu fanousku Sparty vec nepochopitelna...

Reagovat
HOST*

nevim proč se do toho sral abraham kurva si mysli ze hraje za spartu ze je buh nebo co ?.je to uplné maslo ..stejne jako kulič matušovič ...a další..takový namyšlení machýrci...a řepka to nepotřebuje komentář...je to dobrý hráč to jo ..ale jeho chování nezná mezí...k aby nekdo plival po lidech a mlatil kameramany to k fotbalu rozhodne nepatří ...

Reagovat
HOST*

uplne presne

Reagovat
HOST*staja

rozhodci byl blbej ale repka je curak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi repka je nejvetsi picus v cesky lize sparta je kurva!!!!!!! uz si toho vsimnete vy zasrani vyjebanci spartansky

Reagovat
HOST*1860

konecne se nael rozhodci, kterej se mu nebal dt cervenou kartu, jinak spartani potvrdili ma slova, kdyz je nazyvam urcitym sprostym slovem a sem za to rad, ze dali zase par trumfu do rukou odpurcu sparty, a chabe vymluvy (uz v clanku,coz me rekvapilo) ze za to muze rozhodci, pravdu neberu, takovyvh utkani je spousta, ale v prvni lize by se to, co se stava u nas ve 4.tride, stavat fakt nemelo.. HANBA SPARTA, je mi z nich spatne..

Reagovat
HOST*DODO

Spravedlivé by bylo osolit i strůjce tohoto šou a to je jednoznačně hlavní sudí a mistr Verbíř.Sparta je jasná-neměli si to ti hráči a Siegl dovolit.Je na druhou stranu fakt že hlavní vina je na straně sudího-neměl by minimálně do konce roku pískat a co nejvyšší pokutu.Pořadatel by měl dostat na veřejnosti pár facek a zákaz vstupu na fotbal kdekoli počínaje 4.tř Řepka by měl dostat stop do konce sezony a jako bonus ůklidové práce na Václaváku(vynášení košů,odlupovat žvýkačky atd.)

Reagovat
HOST*

proste ja osobne si myslim ze to nebyla cela vina repky aale aj rozhodcich oni maji piskat na co maji tu pstalku ale repka by se mel krotit a nedelat tam takove sceny coz je podle me zbytecne ale tak musim uznat ze prohrat s teplicama by me taky nastvalo kdyz se sparta probojovala tak daleko a ted porazka s teplicama nwm je to divne ..... myslim ze kdyz sparta bude chtit tak bez problemu vyhraje gambrinus ligu jen se slavkou by mela mozna mensi problem ale oni na to maji tym takze kdyby makli tak sou na 1 miste a neni co resit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele