Premier League v kostce (26. kolo)

16.02.2016, 16:10
Názory a komentáře
Svátky lásky a fotbalu se střetly v nelítostném souboji. Ať už každý z vás strávil Valentýna jakkoli krásně se svoji lepší polovičkou, ani ten, kdo zůstal o Premier League, nemusel klopit hlavu. Super Sunday splnila očekávání, dvě bitvy o titul doplnilo "vraždění neviňátek" ve Villa Parku. Dobrý fotbal se navíc hrál i v sobotu, gólové hody byly k vidění pro změnu na Stamford Bridge.

Sobotní program uzavřelo utkání na Stamford Bridge a Chelsea proti Newcastlu své ztrápené a částečně i naštvané fanoušky tentokrát nezklamala. Po sedmnácti minutách vedla o tři góly a nakonec vyhrála 5:1. Magpies se tak opět vrátili do sestupových vod, jelikož Norwich uhrál alespoň remízu s West Hamem. Sunderland pak dokonce vyhrál nad Man Utd a boj o záchranu začíná být nesmírně zajímavý.

Pouze Aston Villa z něj tak nějak vypadává, přestože se nachází na posledním místě. Svěřenci Rémiho Gardeho nenavázali na skvělý výkon z minulého týdne a byli v neděli obrovskou ostudou celému fotbalovému světu. Hanebné představení jejich defenzivy nemohlo skončit jinak než výpraskem 0:6 od Liverpoolu.

Velké věci se pak v neděli děly i v bitvě o nejvyšší příčky. Tottenham se dotáhl na pouhé dva body od úplného čela a Kohouti začínají Lišky povážlivě klovat do ocasu. Leicester totiž nezvládl druhý šlágr ve dvou týdnech a podlehl Arsenalu na jeho půdě 1:2. I Kanonýři tak ztrácí na první místo už jen dva body. Naopak Manchester City zůstává po prohře se Spurs čtvrtý s šestibodovou ztrátou.
Zápas 26. kola: Arsenal vs. Leicester

Ne nadarmo se na utkání od jedné hodiny našeho času těšila celá Anglie (a nejen ona). Leicester žije dost možná největší pohádku v historii Premier League, když ještě loni byl na posledním místě, avšak po senzační záchraně pokračuje v úchvatném příběhu i letos. Účast v Lize mistrů už Foxes patrně neunikne, ale titul je stále ve hvězdách. Po prohře s Arsenalem se jim trošku vzdálil.

V prvním poločase to byl starý dobrý Leicester. Poctivý vzadu, disciplinovaný a vedený geniálním režisérem N’Golo Kantém, který vládl středu pole neochvějnou rukou. Z diskutabilní penalty navíc Vardy skóroval a vše šlo podle plánu. Krátce po změně stran se však nechal (opět diskutabilně) vyloučit Danny Simpson a Gunners téměř čtyřicetiminutové přesilovky využili. Vyrovnal střídající Walcott a v páté minutě nastavení rozhodl další žolík Danny Welbeck. Ten si tak návrat po bezmála 10 měsících užil naprosto dokonale.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 26. kola: Robbie Brady

Levá záloha nebo levá obrana, Robbiemu Bradymu je to jedno. Pravděpodobně nejlepší hráč Norwiche v letošní sezóně brázdí svoji lajnu, ať je kdekoli a proti West Hamu zahrál parádně. Coby levý bek navíc otevřel skóre, když na chybujícím Antoniovi nejprve míč vybojoval, aby jej obratem poslal do sítě. Slabší pravou nohou navíc nasměroval balón tak nádherně a přesně, že cestou olízl břevno.



Zákrok 26. kola: Kasper Schmeichel

Jeho Leicester sice potřetí v sezóně prohrál, Kasper Schmeichel však v utkání s Arsenalem ukázal, že ani jemu se letošní nárůst formy nevyhnul. V první půli založil perfektním čtením hry protiútok svého týmu, na sklonku utkání pak ještě chvíli udržel naděje oslabených Foxes alespoň na remízu. Po centru Monreala se na nějakých osmi metrech s míčem objevil úplně sám Olivier Giroud, který měl dost času na zpracování i zakončení. Schmeichel však předem věděl, kam jeho rána půjde a fantasticky míč vyrazil.



Hráč 26. kola: Willian

Chelsea v letošní sezóně není žádný válec jako v minulém ročníku. Dlouhá řádka jeho opor se letos nevymanila z krize, další se pak do formy dostávají teprve nyní. Jedinou výjimkou je však Brazilec Willian, který v létě na vavřínech rozhodně neusnul a předvádí nejlepší výkony v kariéře. Jeden z těch vůbec nejparádnějších si schoval na sobotu, kdy měl největší vliv na drtivém vítězství svého týmu v utkání proti Newcastlu.

Hned první gól vytvořil vlastně sám - kousek za půlící čárou se bleskově odpoutal od Tiotého a po krátkém úprku věnoval Diegu Costovi do vápna sladkou asistenci. Při třetí brance si pak s Costou role vyměnili a Willian svůj sprint přes půl hřiště zakončil přesnou střelou. Už tradicí záložníka s charakteristickým afrem je i odmakaný výkon směrem dozadu, kde udělal taktéž spoustu práce.

Excelentní výkon má za sebou záložník Chelsea Willian, který měl velký podíl na vítězství proti Newcastlu. Skóre 5:1 obstaral gólem a asistencí, velkou porci práce však udělal i v defenzivě. Nejlepší hráč 26. kola Premier League.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 15. únor 2016


Břídil 26. kola: Rolando Aarons

Utkání Chelsea proti Newcastlu bylo na výborné výkony individualit opravdu bohaté. S tím však souvisí i to, že na opačné straně hřiště to zas tak slavné nebylo. Rolando Aarons si na levé obraně vybral špatný den, prsty měl ve třech gólech a jeden z nich zavinil úplně sám. Na půlící čáře chtěl míč předat kolegovi Janmaatovi, jenže místo toho jej posunul k Pedrovi, který následný samostatný nájezd proměnil v brzké vedení 2:0.



Sestava 26. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Mezi brankáři o víkendu příliš konkurence nebyla. Vlastně ani jeden z dvaceti mužů v rukavicích nepředvedl nikterak úžasný výkon; dobře však zachytal Petr Čech, který jedním skvostným zákrokem proti Vardymu a dalším těžkým zásahem vůči střele Kantého pomohl Arsenalu k vítězství. Kapituloval jen jednou - penalty.

V ideální obranné řadě opět nechybí Virgil van Dijk, jenž v posledních týdnech nabral fantastickou formu. Na pravé straně defenzivního tria byl jako magnet, vyhrál nespočet vzdušných soubojů a z nebezpečí odpravil hned 18 míčů. Čisté konto pro svůj tým sice nezachránil Lamine Koné, ale proti Manchesteru United sehrál zcela stěžejní roli. Solidní v obraně, a především vstřelil vítězný gól hlavičkou, k čemuž mu částečně pomohli i zmatení De Gea s Martialem.

Velký vliv na vítězství West Bromwiche proti Evertonu měl stoper Jonas Olsson. Zásluhu na vítězném gólu mu nesebral ani Salomon Rondón, jenž mu branku na brankové čáře ukradl formálně. Obránce však podobně jako Van Dijk odpravil 18 míčů zpravidla z šestnáctky a navíc zblokoval úžasných šest střel. Vynikající představení má za sebou i Robbie Brady, který na levé strany obrany Norwiche dělal, co mohl, aby hasil chyby spoluhráčů. Navíc vstřelil překrásný gól.

Největší přetlak byl ale v záloze, kam by se po sobotě a neděli dalo nominovat klidně osm hráčů. Před Khazrim, Eriksenem, Canem, Payetem nebo dvougólovým Pedrem však dostal přednost i jiný borec z Chelsea Willian, o jehož výkonu se dočtete více v rubrice Hráč kola. Návrat do sestavy pak oslavil Philippe Coutinho, jenž byl nejlepším hráčem Liverpoolu při debaklu 6:0 proti Aston Ville. Sám se během pětašedesáti minut stačil postarat o dvě branky famózními asistencemi.

Své formě z posledních týdnů nezůstal nic dlužen N’Golo Kanté, který měl zase málem lví podíl na vítězství Leicesteru. Arsenal však dlouhou přesilovku využil a senzační "všudybylský" výkon francouzského reprezentanta okořeněný dvanácti získanými míči od soupeře vyšel vniveč. Ne tak představní Giannelliho Imbuly, který ihned po příchodu do Stoke dává vědět, že investovaných 18 milionů nepřijde na zmar. Kromě gólu především prokázal neobyčejný klid na míči, přehled a všestrannost.

Mezi útočníky byli nejlepší dva londýnští střelci. Diego Costa neodehrál ani hodinu, zápas s Newcastlem však spolu s Willianem stihli rozhodnout během sedmnácti minut. Brazilský rodák dal gól a na další přihrál. Hned dvěma góly pak rozhodl malé městské derby Troy Deeney, jehož Watford porazil Crystal Palace 2:1. Kapitán Hornets navíc vybojoval i penaltu, kterou sám proměnil.
Statistické okénko 26. kola

- 9 měsíců a 19 dní, tak dlouho čekal na svůj soutěžní návrat Danny Welbeck; Arsenalu se však za svou trpělivost okamžitě odvděčil, když za pouhých osm minut (plus nastavení) na hřišti vítězným gólem rozhodl šlágr s Leicesterem

- Southamptonšest utkání v řadě nedostal branku, posledně udržel čisté konto na hřišti Swansea; série je umocněna i tím, že všechny nuly udržel Fraser Forster, který ještě v letošní sezóně ani jedinkrát neinkasoval

- Liverpool nemilosrdně rozstřílel Aston Villu na její půdě 6:0 a připravil jí nejhorší domácí porážku v historii Premier League; šest gólů totiž Villans nikdy v novodobé podobě soutěže ve Villa Parku neinkasovali

- Sunderland konečně na domácím hřišti porazil Manchester United, čímž ukončil téměř devatenáctiletou negativní sérii; předchozí domácí vítězství totiž uhráli v březnu roku 1997

- Chelsea se v letošní sezóně Premier League trápí, a to jak v obraně, tak i střelecky; pět gólů v jednom utkání tak dala Newcastlu v současném ročníku vůbec poprvé - na Stamford Bridge pak tento příděl viděli naposled v březnu roku 2014 (6:0, Arsenal)


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (891)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Forster. To je niečo neskutočné aký má on vplyv na hru Southamptonu. Vynikajúci brankár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne, Kolo Toure?

Reagovat
NickyZabaleta

Dali gól, ale taky proti jakému soupeři?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

nakonec Olsson > Clyne a ten Toure, no promiň

Reagovat
smazaný uživatel

ale obaja udrzali ciste konto a dali gol... zas oblubenci Usty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pls preco chces porovnavat niekoho koho si nevidel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa len pytam. Milan, zas si sa podmanil svojej zaujatosti voci mne .

Reagovat
fenixLFC

skor tvoja zaujatost voci ustymu....to ze obaja udrzali ciste konto a dali gol je sice pekne ale to co predvadzal olsson bolo uplne kdesi inde. keby si sa slusne spytal nie je problem ale zas si zacal s ,,oblubencami''

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba v první větě a klovající Tottenham Ustohal si může odškrtnout další kvalitní článek.

Reagovat
Rišty

není to vážně přehnaně hysterické? copak kohouti neklovají a vy nejste kohouti?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je přehnaně hysterické? Prostě poukazuju na typické znaky Ustohalova článku.

Reagovat
Rišty

hmm, podle mě zbytečně útočíš na obraznost vyjádření...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že klovajú do OCASU líšok ti nevadí.

btw. aká chyba v prvej vete?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam "střetli".

Reagovat
Cipinho

A navíc není v sestavě nikdo z Tottenhamu, nechápu jak si to může vůbec dovolit.

Reagovat
jk

Tak tohle mě trápí klasicky míň než ty čarovné sestavy kola

Reagovat
FUnk

ale nech toho....aspon uz zna rozdil mezi slepici a kohoutem

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mada

Reagovat
kylo ren

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Videl tu niekto film / čítal knihu Solaris? Ako to celé vnímate? Ja som sa k filmu dostal len teraz úplnou náhodou, a som ohromený. Fakt vynikajúci zážitok.

Reagovat
kylo ren

Pošli odkaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj, četl jsem to, a co si pamatuju, tak mě to bavilo víc, než ten film... hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Knihu som ihneď objednal, vraj je detailnejšia a trochu odklonená od 2002 filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už to u knih a filmů podle nich bývá u knihy podle mě tolik nevadí, když je popisnější a příběh trochu pomalejší, u filmu se přece jen člověk začne dřív nudit... podobně jsem to měl třebau 2001: vesmírná odysea. Ale jestli se ti Solaris jako film líbil, tak si knížku užiješ určitě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Určite áno, som to trochu blbo napísal. Odklonil sa film a veľa veci logicky vypustil, takže kniha je povinnosť pre mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som vedel ako si vnímal dej filmu a ako si vzal záver (ideálne keby si bol ešte aj veriaci).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keď nie, tak v pohode. Je to na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, já to četl asi tak před pěti lety, takže už si moc nevzpomínám na detaily, jen vím, že mě to tenkrát dost bavilo a přečetl jsem to rychle. Ale věřící nejsem, takže to se mnou nějak vnitřně asi úplně nepohnulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Film myslis original nebo remake?

Reagovat
smazaný uživatel

2002 s Clooneym

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A kdyz uz jsme u tech filmu z prostredi vesmiru, nejake tipy? Za me urcite Alien, ale to uz musel kazdej videt nebo Sunshine, to je sice v jistych ohledech docela beckovej film, ale ta audiovizualni stranka

Reagovat
r.mrazik

Moon je dobrej a pak takovy ty z posledni doby Interstellar, Gravity...je toho dost

Reagovat
salami

Gravity je strašnej film, to bych zařadil jenom do Imaxu mezi ty jejich cesty do pravěku apod.

Reagovat
r.mrazik

asi jo...ale stejne je skvely jak je to natoceny

Reagovat
smazaný uživatel

hrál jsi Mass Effect?

Reagovat
patas92

Určitě Moon

Reagovat
patas92
Reagovat
Honza Matoušek

Natascha ❤️❤️❤️

Reagovat
merlick

kniha skvela, jedna z najkrajsich romano-psychologickych veci co som cital. Film z roku 2002 je oroti knihe, aj ked je jej velmi podobny, totalna sracka. Na ten origos z 78 som sa este nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím zmínku o rozhodčích? V neděli rozhodli zápas Arsenalu i zápas Tottenhamu. Obou ve prospěch londynských týmů. arsenal fanoušci zase budou říkat, že nepísknul penaltu, ale přitom vyhráli jen díky vasilevskému a atkinsovi, kterému poslali o poločase asi nějaké jabka. Nechápu to vylpoučení. Tragéd jeden. A to, že bude na Euru svědčí o dalším failu. Čurák

Reagovat
tunkic

To jsou zase kecy!! V obou zápasech to rozhodčí sral na obě strany!!!

Reagovat
fajdax

Co Pedro?

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa, že to by tu už niektorí jednoduchí ľudia nezvládli.

Reagovat
hyper01

Reagovat
Usty

nedat tam nikoho z sestigolovyho Liverpoolu by bylo dost blbý...

Reagovat
hyper01

To by se tu historici ubrečeli

Reagovat
soukup

není to jedno? dyť do tebe stejně furt někdo píčuje kvůli sestavě

Reagovat
Usty

O to mi nejde, ale Coutinho byl skvělej, srovnatelnej s Pedrem a Khazrim - tak jsem se k němu přiklonil i kvůli tomu, no. :)

Reagovat
hyper01

Reagovat
vladis271

http://www.bbc.com/sport/football/35573721?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Je jasné, že Nhrez by bol bagrain jak sviňa pre kohokoľvek. Ale otázka znie podľa mňa inak. Mohol si MU, či Arsenal dovoliť pred sezónou "risk" dať šancu vo svojom kádri 400 tisícovému hráčovi. Netrúfam si odpovedať.

len za nás. Skúsili sme napr. Assaidiho a nebolo z toho nič. A to stál ešte podstatne viac 2, 5 milióna. Bagrain na dnešnom trhu je už aj to, keď kúpiš hráča pod 15 a spravíš z neho niekoho s hodnotou 30 - 40 v 4 sezónach ako s Coutsom.

Mu fakt nemôže fungovať na trhu kde 24 ročný hráč stojí 400 000k.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

byl výborný i v tom, jak se sám vracel. Klidně z pozice hrota sprintem až někam dvacet pětadvacet metrů před naši bránu, když to bylo třeba. Hodně toho odmakal, Morgana s Huthem si dokázal povodit i ve vzduchu, fakt mu chyběl jen ten gól.

Reagovat
vladis271

on aj hral? Fakt nvm, ja som videl na ihrisku len Kantého. Nič iné som tam nevidel.

Reagovat
PP

nesmíš čumět doma na zeď s plakátem Kantého..

Reagovat
habinity

12246 - Futbal - Liga Majstrov

Paris SG-Chelsea

1

1.55

-- --

Postup

16.2. 20:45

12243 - Futbal - Liga Majstrov

AS Roma-Real Madrid

2

1.14

-- --

Postup

17.2. 20:45

13720 - Futbal - Liga Majstrov

Eindhoven-Atl.Madrid

2

1.18

-- --

Postup

24.2. 20:45

Celkový kurz:

2.09

Vklad:

200 €

Zaplatiť:

200 €

EVK: 418,00 € pomeeeeeeee pariiiiiz

Reagovat
r.mrazik

Simpson nebyl vylouceny diskutabilne ale naprosto opravnene

Reagovat
Cipinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Jinak že je něco oprávněný, ještě neznamená, že to není diskutabilní. Nevnímám ta slova v přímém rozporu.

Reagovat
r.mrazik

tak si jdi diskutovat nad opravnenou cervenou jinam...

Reagovat
C-M@ster

Chceš mi říct, že deset z deseti rozhodčích by podle tebe dalo za tento zákrok druhou žlutou? Chceš mi říct, že vzhledem k tomu, jak rozhodčí zápas do té doby pouštěl, tak tato karta k jeho trendu sedí? Že ne? Tak vidíš, je diskutabilní.

Inteligence level: Pražák.

Oddělej si to MU z profilu, děláš nám jen ostudu.

Reagovat
r.mrazik

jantar...pro me byla jasna...ty si muzes jit diskutovat jinam...je mi to fakt jedno

Reagovat
Busby babes

sposuta rozhodcich by tu druhou zlutou nedala. a byla by to chyba.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no. Zákrok na žlutou je zákrok na žlutou. Nevím proč by měli sudí před tím zavírat oči jen proto, že by to znamenalo případně vyloučení, že se to událo v prvních pár minutách (viz Yaya proti Spurs) nebo bůhvíco ještě.

Reagovat
fenixLFC

mne hlavne ten prvy zakrok neprisiel ako zakrok na zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Faul zezadu bez šance hrát balon.

Reagovat
fenixLFC

hm teraz neviem ci myslime to iste

Reagovat
fenixLFC

moment, ty si hovoril o faule Yayu? ja myslim simpsona a tam nebol ziaden faul zozadu

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jasně že ne

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože je bavíme každý o něčem jiném

Reagovat
cristiano.K.

druhá žlutá byla o dost jasnější než ta první.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Tu první žlutou dostal skoro za nic, druhá pak byla okatá a může si za to sám... Ale citlivější rozhodčí by ho na hřišti nechal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

tu prvni nevim...ale ta druha je jasna...nebylo to "šáhl na me",ale dost jasny drzeni...tam je karta jasna...a citlivost bych do toho moc netahal

Reagovat
Counter

Však jasné, vyloučení to bylo vzhledem k tomu druhému zákroku jasné, jen to prostě padlo krátce po extrémně přísné první, takže to má takovou pachuť nezaslouženosti. Hlavní ňouma je tak jako tak Simpson :-)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Petr? Mel tam jeden super zakrok, ale jinak toho moc resit nemusel, nenasla by se lepsi volba?

Reagovat
Mimalu

Treba Mannone mel dcela povedenej zapas ne?

Reagovat
Usty

bohuzel...fakt nikdo, Petr měl aspoň jako jedinej jeden super a jeden dobrej zákrok... Ostatní měli buď jeden dobrej, anebo víc, ale dostali třeba šestku, no

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Lloris měl jeden super save a dostal jen jeden

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší golmani ligy letos ? Jak je na tom Hugo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Butland, Forster, Gomes, Lloris, DeGea. Ja by som z nich vybral Forstera, ale ten bol dlhšie mimo, takže asi Čech.

Reagovat
Visca el barca

Jeden můj kamarád mi řekl, že Lloris je slabina spurs letos

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj kamarát má komplex z Tottenhamu.

Reagovat
Hokaido

Letos je to fakt nabouchaný s golmanama.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp než nějakej nounejm Čech, akorát je přehlížen.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Jen ať je přehlížen a máme ho ve své moci

Reagovat
tunkic

Zrovna Čech je fakt hroznej "nounejm" no

Reagovat
smazaný uživatel

Nounejm rekordman ligy.

Reagovat
FUnk

tak nejlepsi je podle me hugo a cech a za nima i diky horsim obranam jsou ddg, courtois, butland a gomes, ale jinak si drzi vysoky standart hodne golmanu...

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

walcott

Reagovat
Hokaido

Však po něm už to ani on nevydržel a rozesmál se...

Reagovat
r.mrazik

a ja se snazil dat ty smajly podle reakci toho rizka....priste to zlepsim

Reagovat
Kowe

a furt je míň senilní než ty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
emanuel habasko

Se predvadi jen pred kamerou jako Borhyova, ale az dorazi Messi, tak se posere.

Reagovat
FUnk

Won against Leicester....wants Barca now.

That's Arsenal for you

Reagovat
hyper01

Reagovat
cristiano.K.

ouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou bude šestibodový zápas v boji o titul stejně důležitý jako rozdrcení týmů na sestup, tak se třeba taky jednou dočkáme zmínky v Ustohalově blogísku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli se mu dá něco pochválit, tak to, že v tom má celkem rovnováhu napříč postavením klubů v tabulce - že to nepíše jen o těch, co jsou na čele. Výjimkou je Chelsea, samozřejmě.

Reagovat
Talker

Tak to je právě pokrytí toho slabšího středu tabulky... Nevím, co se ti nelíbí.

Reagovat
Usty

Běžte si honit ptáky a svoje zubožený ega někam jinam, dík. Tohle je fakt neuvěřitelná hitparáda komplexu méněcennosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Je až s podivem, že tě to dokáže takhle rozlítit. Nebylo by naopak jednodušší se nad tím povznést a dále si naivně myslet, že ta sestava je objektivní?

Reagovat
Usty

Tohle fakt musí bejt diagnóza...

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si představ tu situaci, kdy věnuješ dost času psaní těchto článků a pod každým z nich máš brečící hejno slepic, že tam nemá svýho hráče. Se divim, že Usty vypěnil až teď.

Reagovat
jk

Tak kdyby se tu mělo brečet na to, že tam není zástupce Tottenhamu asi by tam chyběla celá jedenáctka co hrála proti City, protože ten výkon byl fenomenální. Ta sestava je bullshit napříč všemi kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Reagovat
Harakan

Reagovat
Mastný Chobot

čo jedenástka, veď vy ste aj trikrát striedali!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham se dotáhl na pouhé dva body od úplného čela a Kohouti začínají Lišky povážlivě klovat do ocasu."

Rozdávat záminky může, přijímat OPRÁVNĚNOU kritiku nikoliv?

Reagovat
vitasrp

A co je jako tohle za záminku?

Reagovat
r.mrazik

mels tam napsat slepice

Reagovat
r.mrazik

*teda Usty

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou dobrý slovosled :D

Reagovat
Usty

Pouč nás, nefanoušky Tottenhamu, proč je to záminka ke kritice.

Reagovat
Counter

Aspoň je to trochu pestré, nevidím na tom nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště, potažmo stále, vyžaduji pestré pojmenování Chelsea aka "synové ropného průmyslu", které je četně využíváno.

Reagovat
fenixLFC

synovia ropného priemyslu ti nevadia, ale sliepky ano....

Reagovat
Counter

Vždyť to není ani náznakem to samé.

Reagovat
icemike

Chelsea má ve znaků syny ropného průmyslu?

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

tak divit se muze akorat clovek,co s tim nema zadnou praci...

ano,protoze sestavy a hlavne ankety jsou objektivni...neblbnete lidi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si hraješ? Jasně sis pro to šel tím klováním. Nehraj si na to, žes to tam vlastně nedal naschvál a že tě nenapadlo, že budem reagovat. A teď tady budeš psát, ať "jdeme jinam"?

Reagovat
Hokaido

O co vám jde pořád? To se snad stydíte za to, že se vám říká Kouhouti?

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti jsou dobrý.

Reagovat
Hokaido

A kouhout klová, přeneste se přes to. Navíc je to pěknej slovní obrat, takový články potřebují. Ty slepice byly přes čáru tenkrát, ale tohle už je fakt zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

chovají se jako slepice, tak proč je titulovat jinak

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

tak chovaju sa tak traja? toto tiez nemam rad ked jeden dvaja napisu total picovinu a uz zrazu od vsetkych citam, ale tunajsi fans pisali toto a toto

Reagovat
r.mrazik

vsichni!!

Reagovat
Mada

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Minister

Reagovat
Usty

Ty jseš prostě narušenej a neskutečně vztahovačnej člověk. Přitom si nemyslím, že jseš nějak míň inteligentní, jenom máš tenhle problém. OK, slepice byly trochu přes čáru, ale stěžovat si na to, že Kohouti klovou Lišky do ocasu - a to ještě z pohledu fanouška Spurs, to už bych se vážně nad svou hlavou být tebou zamyslel.

Nebo je klování taky hanlivé? Pouč mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Reagovat
icemike

bouři slepičích výkalů...

Reagovat
smazaný uživatel

Fekální humor, ten tu chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě to beru, vidět to poprvé, neurazí mě to. Ale podle událostí minulých to beru jako provokaci, dost vztahovačně, určitě. Tys to tam taky napsal naschvál. Tak si užívej, že jsem se chytl a neposílej nás jinam, když sis tady o to sám řekl.

Reagovat
soukup

Já tomu asi přestávám rozumět. Čím je to provokace?

Reagovat
smazaný uživatel

O klování jsme tu měli dlouhé konverzace, když to použil jako "slepice rozklovaly" (=Tottenham porazil, tehdy snad i nějakým jasným rozdílem).

Reagovat
Usty

No sakra že jsem to tam napsal schválně, protože chcu, aby to bylo čtivý, není to jenom suchý zpravodajství, tak tam patří takový hříčky. Taky uznávám, že na Tottenham je to častější, protože Kohouti žijou v kurníku, jsou kohouti na smetišti, klovou, kokrhají a kdesi cosi... Ale nezlob se na mě, Kohout klove lišku do ocasu, tohle může rozlítit jenom trotla. A provokace to možná je... stejně jako provokuju fanoušky MU, že hrajou hovno, fanoušky Arsenalu, že jsou (byli) čtvrtí a fanoušky Chelsea (všiml sis?) - ty na podzim vlastně co ve druhý kostce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim, jestli je "Kohouti žijou v kurníku" selhání v češtině, nebo další provokace

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

jen selhání, neboj... a to, že jsi se nevyjádřil ke zbytku.. beru to tak, že jsi pochopil, že se trefuju do všech řad, včetně svejch, a už se tady nedočkáme zbytečnýho flamu od tebe a tvejch kuřat (lol, provokace), až třeba napíšu, že Kohouti sezobli Třešničky nebo Karamelky...

Reagovat
jk

No hlavní bude když Kohouti roztrhají labutě a zahrabou kanonýry zpátky do děl.

Reagovat
smazaný uživatel

No...hodně štěstí se zastavováním tohohle shitstormu. Když to pod dalším článkem nezačně někdo od nás, naběhne nějaký "vtipálek" odjinud s příspěvkem "Kde jsou hráči slepic?". A když by náhodou došlo na to, že já a ostatní udržíme nervy, naběhne sandro a jsme v tom zase až po uši. Taky si všimni, že my už to ani neřídíme. Minule v tom byl kiwwi, ale protože to byl stejný druh stížnosti, stejně se najednou rozjel ten shitstorm i kolem Spurs.

Diskuse pod kostkami jsou teď fakt úplně v prdeli, kde se mělo rekapitulovat, se teď prakticky už jenom uráží, což už sere i mě. Ale nemůžeš z toho vinit jenom fanoušky Spurs, protože my jsme to začali a teď už jen držíme tempo. Ale týden co týden se na to nabaluje víc lidí, kteří to řeší a reakce plodí další reakce. Však se toho začal účastnit už i vitasrp...

Reagovat
Usty

Ale tohle všechno se děje jenom kvůli tomu, že ty a owny jste tady začali rozjíždět úplně šílený věci. To se pak není čemu divit, že na to všichni začnou reagovat. Taková je prostě mentalita diskuzí. Ať tomu věříš nebo ne, já se fakt snažím ty sestavy dělat objektivně Co bych z toho jako měl, kdybych tam dával víc hráčů odkuďkoli? Z Costy a Azpilicuety v sestavě kola se mi péro vážně nepostaví... (předstírejme teď, že chci slyšet tvůj názor - kdo, proboha, v dnešní sestavě kola není zaslouženě?)

Je pravda, že hráčů Chelsea je tam možná víc než by si zasloužili. Stojím si ale za tím, že to není tím, že bych je tam dával úmyslně, abych si udělal radost. Jenže vidím 90 % jejich zápasů, a tak se z toho snáz vybírají hráči na posty, který se blbě volí. Jako třeba obrana, to je fakt nevděčná záležitost, no a když mi Azpilicueta zahraje bezchybně, navíc má i dobrou známku na WhoScored.com... abych se díval na 10 zápasů týdně, na to fakt EF nemá rozpočet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tě např. naše zápasy nezajímají a nedíváš se na ně, tak to je pak těžký něco vybírat. Pak se snadno stane, že Chelsea, která má o 6 porážek víc než my, má pouze o jednoho nominovaného hráče celkově míň. Hups.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít ale nudný život. Máš třeba nějaký kamarády?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, celý den sedím v pokoji, pouštím si zápasy Spurs dokola a masturbuji při tom.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho, že tady furt otravuješ..tak to s tím nudným životem možná bude fakt.

dnes tady čumím taky pořád a jsem navečer na sebe akorát nasranej, že jsem dneska nic pořádnýho neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

" Jenže vidím 90 % jejich zápasů, a tak se z toho snáz vybírají hráči na posty, který se blbě volí."

Heuréka! Ono je prostě rozdíl mezi "objektivní" a "objektivní z pohledu fanouška Chelsea". Věřím ti, že se to snažíš vybírat objektivně. Já jako fanoušek Spurs to taky samozřejmě nemůžu posuzovat objektivně, ale dokážu rozpoznat, že je to ve prospěch Chelsea. Když se vrátíme někam tam, kde to vzniklo, tak...jsem díky efsearch našel i ten příspěvek:

Iacob14.09.2015 18:28

Přičet bych celou tuhle diskusi tomu, že nejseš s to uznat, že jsi fanouškem Arsenalu se vším, co k tomu patří, a Usty to samý s Chelsea.

Ale ty se radši budeš tvářit strašně objektivně a přisuzovat mi nějaký komplex méněcennosti, než abys uznal, že pravděpodobně existuje nějaká jiná pravda než ta tvoje vlastní. A ta bude zřejmě někde mezi našimi dvěma pohledy.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-305347/?forum=1#p7615731

Vlastně se od tohohle vlákna pořád jenom točíme v kruhu

Reagovat
Usty

Jde o to, že ty zápasy kromě mě sledují další 2-3 redaktoři EF. Sledují je desítky důvěryhodnějších novinářů v GB, sledují je 100% objektivní statistici whoscored, opta, squawka, a wtf každej. Trávím hodiny týdně, abych tenhle článek dal dokupy aspoň jakž takž kvalitně a důvěryhodně, chci, aby to mělo nějakou váhu. Když nějakej zápas nevidím, zjistím si o něm informace jinde, čtu si fan fóra, kde jsou fanoušci vůbec nejkritičtější.

Až budeš mít tytéž informace jako já, pak spolu můžeme vést reliabilni diskusi, která se nebude dotýkat jen povrchních rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ctu reportaze na EF, na me nemas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, moc to nezvládáš, radši bys měl jít pofňukat k nějakýmu adminovi, aby to všechno zabanoval, aby tě z té pravdy moc nebolelo u tvého vznešeného modrého srdíčka

Reagovat
salami

to je fakt neskutečný, co tu kolo za kolem předvádíte, to nemáte ani trochu nadhledu? ještě bych to chápal, kdybyste byli na sestup a měli nervy na dranc, ale vy místo abyste si užívali jakej hrajete pěknej fotbal a kde jste v tabulce, tak se tu můžete podělat z kohoutího klování, doufám, že se urazíte jako Yaya Toure až vám eurofotbal nepopřeje k narozeninám a bude tu klid

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi tykat. A zvládám obojí, díky za optání.

Reagovat
salami

můžeš mi tykat kdybych na tebe ukázal fakáče, tak přijdeš se zrcátkem

Reagovat
jk

Náhodou tohle mi nepřijde nijak urážlivý. Udělat si legraci sami ze sebe by fanoušci Spurs měli umět celosvětově

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

ty jsi fakt narušený jedinec..

Tak se domluvte s ownym, napište PL v kostce nějakého kola spolu, nanominujte si koho chcete i s výpisem a mrknem na to. A budeme se chytat slovíček, kokotin, slovních obratů a všeho jako vy dva.

Shazovat práci ti jde jak nikomu..

Reagovat
smazaný uživatel

ako do clanku jebat ak je tam neco ok, ale zostavu ze nie je pri nej objektivny wtf .. nech si kludne napise zostavu do komentarov svoju

Reagovat
tunkic

Přesně tak!! Ať se předvedou sami se svojí "objektivitou" a pak se uvidí jak budou zvládat kritiku ostatních Lepší přidat ruku k dílu, než tady kolo co kolo brečet jak malý haranti!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš na všechny fanoušky Tottenhamu, nebo Ownymu vykáš? Že zareaguješ podrážděně bych pochopil, ale to že to takhle napíšeš ti na "objektivitě" fakt hodně přidá .

Reagovat
Melda

Reagovat
Feind

napis si svuj do rubriky nazory a komentare. at ti tam taky muzem napsat, ze to mas na picu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nic nedela, nic nezkazi.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Břídil kola

Reagovat
Ligter

ještě, že van Gaal nedovoluje Depayovi hrát celé zápasy, jinak by všichni museli v téhle kategorii ostrouhat

Reagovat
kissak

škoda, že je v tom nevinně protože tohle by víc sedělo na McClarena

Reagovat
Lacko_Boh

Schmeichel? : :eek:: Som si doteraz myslel ze to Oli narval do našeho hráča

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu. to musí být nějaký fail, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Usty holt upřednostňuje některé kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, četl jsem jen pár souhrnů, ale teď vidím, že je to fanda Chelsea. Neměl by to psát někdo nestranný, aby se předešlo takovým hádkám a konspiracím? Na seriozním portále by to bylo záhodno zřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to psát nikdo nestranný. Stačí, aby to psal nestranně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v sekcii názory a komentáre. A EF nemá nezaujatých redaktorov.

Reagovat
soukup

ideálně někdo, koho fotbal vůbec nezajímá a nesleduje ho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

Třeba Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já třeba nefandím nikomu. Sleduju fotbal pro jeho krásu a emoce. A nemám potřebu někomu fandit.

Reagovat
soukup

To seš dost zvláštní případ teda. Já nedokážu sledovat pravidelněji nějakej sport, aniž bych v něm měl oblíbence. Ať už tým, nebo v individuálních sportech jednotlivce

Reagovat
smazaný uživatel

je to o zvyku. sleduju fotbal od malička, a spíš se zaměřuju na taktiku. abych pochopil tu hru jako celek.

Reagovat
smazaný uživatel

ako znalec

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ako Hřebík nebo Csaplář

Reagovat
r.mrazik

Gurmán

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hokaido

Pak by to neměl kdo psát, každej někomu fandí a neočekávám, že by si EF zaplatil nějakýho nestrannýho novináře...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že nejde o nic, tak se není důvod vzrušovat. Jsou to pořád jen články.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nerozhodují o titulu, ani nerozhodí hráče.

Reagovat
soukup

ale rozhodí slepice

Reagovat
Hokaido

Však já se nijak nevzrušuju, Kostka je takový příjemný zpestření oproti minulým rokům. Vždycky si ji rád přečtu, ať je tam kdo chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale spíš než bych se tu hádal o tom, že někdo nazval můj oblíbený tým slepicema, tak se radši zdržím komentáře, a po dalším vítězném zápase napíšu, že tady máte ty vaše slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Což teda já osobně považuju za projev mindráku a nízkého sebevědomí, když se musíš ozvat až v momentě, kdy se stane věc, která s tím jednak vůbec nesouvisí (to by se jako při prohře měnila přezdívka klubu?) a jednak na ní nemáš žádnou zásluhu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to uplne normalni vec, jaky mindrak? o nic nejde prece. je to sranda

Reagovat
tunkic

Zrovna ty tady piš něco o mindrácích a nízkým sebevědomí!!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a hracov

Reagovat
PP

on aspoň některé, vy pouze ten jeden jediný..

Reagovat
Zaschrona

Everton ma 3. nejgolovejsi utok v lize jen s malou ztratou na prvni tym - je logicke, ze z toho do podobne sestavy budou nejake nominace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Everton ti nevadí? Jsou jeden bod před náma...

Reagovat
soukup

ty seš tím tak posedlej, že sis i udělal tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Na nej si už honí tri posledné kolá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Náhodou, dá se z toho pohodlně vypozorovat, že Stoke naprosto opanovali 15. kolo PL a jako jediný tým měl 4 nominace.

Reagovat
soukup

Podle mě tam Usty dal 4 hráče Stoke jen protože si všiml, že je dává do sestavy málo a nechtěl mě provokovat. Bohužel to teď ale díky Ownymu vyšlo najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

A dokonce ji má i špatně... namátkou třeba v 10. kole jsou 2 hráči Villy místo Sunderlandu.

Reagovat
Mastný Chobot

on je nezdravo posadnutý viacerými vecami

Reagovat
ElectrickMann

Ty vole toto je uplakááánek... kolik ti je, 12?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jak ubrečená slepice

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt neskutocne, na to, kolki su v tabulke

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Ten život je ale nespravedlivej!!

Reagovat
r.mrazik

a konecne fotka,kde to Costovi slusi

Reagovat
smazaný uživatel

Gólová oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nazvat Kantého geniálním, mi nepřijde moc rozumné Sice hrál jako Makelele v nejlepší formě, ale tohle by musel prokázat ještě ve spoustu zápasech. Ale nazvat ho geniálním, to je jako nazvat třeba geniálním Vardyho nebo Mahreze

Reagovat
Gareth Bale 11

Ježiši, nefňukejte tady furt nad nějakou sestavou a nebo slovem klovou. Tohle je "jen" eurofotbal, né nominace na Zlatý míč. Co tady furt některý předvádí je hrozný. Ať je ta sestava jakákoliv, pořád je tomu věnovaný nějaký čas a snad každý, kdo někomu fandí a někoho nemá rád by nebyl úplně objektivní, to je dá se říct normální a nevidím v tom nic špatnýho.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Nevadí mi, že nemáme nominace, když každé kolo bude za 3 body.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musela byť riadna tragédia toto kolo s brankármi, keď sa tam dostal Čech. Nevidel som všetky zápasy, ale od Čecha to žiadna hitparáda proti Leicestru nebola.

Z nás správne do zostavy kola nikto, bol to skvelý tímový výkon. Ale teda, najčastejšie by mal byť v zostave kola Alderweireld. Veď toho nám poslali snáď z neba.

A Van Dijk to je vtip? Vážne je taký skvelý? Nepozerám Southampton ale proti nám mi prišiel ako drevo.

Reagovat
Usty

Poslední týdny je naprosto skvělej, viděl jsem dva jeho zápasy a neměl konkurenci, vlastně neprohrává vůbec žádný souboje... Evidentně mu Koeman našel správnou pozici nebo roli - nepouští se zbytečně do běžeckých soubojů, ani si moc nehraje s míčem, což často vyvolávalo směšný selhání... Teď je prakticky dokonalej A u gólmanů to fakt bída byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Však vedle Harryho vypadá každej jako dřevo...

Reagovat
naheCZ

Tak měl tam úplně World Class zákrok + další top zákrok a pěknou kličku...penaltu mu vyčítat nejde a víc práce ani neměl...jeden z důvodu, že je Arsenal po tomto kole stále v boji o titul, taky jsem žádný jiný zápas neviděl, takže těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne v Bournemouthe vám vychytal tri body, skvelý nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech chytnul 100% šanci nejlepšímu střelci, pak vychytal další 100% šanci z přetaženýho centru, což bývá ještě obtížnější. A ve druhém poločase pěknou kličkou znemožnil toho divera.

Reagovat
fenixLFC

van dijk bol v tom zapase oceneny ako najlepsi hrac, ibaze do zostavy kola by som ho fakt nedaval

Reagovat
fenixLFC

suhlas s druhym odstavcom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevynechal zatiaľ ani jednu minútu v lige a v 26 zápasoch fauloval len 7 krát!!

Reagovat
fenixLFC

yup o tom som pocul..ale najma ten uvod, ze to bol timovy vykon kto nejak fakt vynikal tak mi prisiel rose, ten bol aspon najvyraznejsi

Reagovat
smazaný uživatel

za Alderweirelda. Danny Murphy v MOTD říkal, že je pro Tottenham stejně důležitý, jako Kompany pro City + že je letos bezpochyby nejlepším stoperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld musí byť v zostave sezóny, nie je tam lepší stopér.

Reagovat
Hokaido

O tom, že tam bude určitě nikdo nepochybuje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

138 pro slepičí vývar

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

všetko čo je pičí je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Honič lajků

Reagovat
jk

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icemike

Reagovat
salami

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já se jenom modlím, aby se na to Usty nevysral..

tohle tady ef zvedá fakt někam hodně vejš.. spolu s diskuze při velkých akcí..

tady ta kritika je nemístná. věřím, že Usty to volí fakt svědomitě. a bojím se toho, že bude hráče vybírat nejen dle vlastního úsudku, ale taky tabulkově a výsledkově, aby tu nenasral místní osazenstvo..tím by to bohužel šlo do kytek..

Reagovat
Recik

Toho se teda fakt nebojím :-) Usty to zvládá dobře, kohouti nekohouti, IMHO.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ho to baví

Reagovat
minoLFC

konečne Costa (vzdialene) vyzerá ako človek

Reagovat
Hokaido

Paul Parker says Tim Sherwood and not Jose Mourinho should replace Louis van Gaal at ‪#‎MUFC‬

To by byla teprve sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ma nenapadá momentálne dostupný tréner, ktorý by mohol nahradiť LvG v Manchestri. O Giggsovi si myslím, že na to nemá a ani nebude mať. Skvelá futbalová kariéra nezaručuje úžasného trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že Giggs na to asi nemá. Podle Fergusona ano, ale zase povaha Giggse asi není tak buldočí, co se týká vedení hráčů. A stejně by asi měl jít někam do nižší ligy nejprve. Ne jako Neville.

Reagovat
Spasitel

Neville by tam mohol prísť

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

to nepovedal

Reagovat
Hokaido

Ale povedal, jako interima teda.

Reagovat
kiwwi

hovoril o Mourinhovi ako o nevhodnej nahrade za LVG a popri tom spomenul, Sherwooda ako vhodneho interima do konca sezony

takze nie, nepovedal

Reagovat
Hokaido

Fakt nechápu, copíšeš jinak, než já.

Reagovat
kiwwi

ze pleties (a teda nielen ty, ale ti co povymyslali tie titulky) dve veci dohromady

Reagovat
fenixLFC

snad to nebude usty brat ako rypanie ale s tou zostavou teda dost nesuhlasim viem ze ta zostava nemusi byt funkcna ale narvat tam troch stoperov najma ked taky coleman predviedol fakt? radsej ozeliet jedneho stopera a dat tam typického beka. Dalej mi tam chyba jednoznacne khazri ktory mal popravde este lepsi zapas ako coutinho...a hracom kola by mal byt jednoznacne kante

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že Kante na ihrisku vypustí dušu. Neuveriteľné, ten musí mať mamu z Kene.

Reagovat
Usty

Van Dijk hrál RCB, jinak bych ho doprava necpal :) A Khazri tam samozřejmě bejt mohl no.

Reagovat
fenixLFC

zabudol som ze hrali na troch vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by si zaslúžil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně za to neustálé vyplakávání a stěžování si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

To by místní drůbež nepřežila.

Reagovat
kiwwi

@DuckerTheTimes

Henny de Regt, who spent 18 years at Ajax, has been recruited by #mufc as academy scout to work with Derek Langley

Reagovat
fenixLFC

viac skvelých mladikov v akademii ktorých mourinho zapracuje

Reagovat
icemike

Ano,spurs vyhrálo nad city, ale žádný hráč tam významně nevynikal...tam spíše zářil Silva

Reagovat
smazaný uživatel

"významně nevynikal", je zajímavé, jak se tím každý ohání, přitom je to alibistická berlička

Reagovat
Mastný Chobot

a koho konkrétne by si tam teda chcel a namiesto koho? lebo zatiaľ tu len klovíkaš (či jak je to slovo ) okolo seba a nič produktívne si nenapísal. Čistý Matovič eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Eriksen místo Imbuly či Coutinha např?

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že nevíš.

Reagovat
jk

Minimálně Alderweireld nebo Wimmer by si tam být zasloužili. Byť neskórovali tak ten výkon obrany proti City byl opět a znova fenomenální.

Reagovat
andrew96

Klovíkaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rose motm. Za ním těsně Dembele a oba stopeři. Lloris bezchybně, ale neměl zas tak moc práce díky výše zmíněným .

Reagovat
icemike

koho Rose hlídal, když City vyrovnalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Má Sterlinga a když vidí že Dembelé se vykašlal na Ihenacha, tak sprintuje k němu, ač pozdě.

Reagovat
Kily

konečně, trvalo to necelé čtyři hodiny, ale konečně se nějaký fanoušek Tottenhamu dostal k tomu, že nabídl i pohled z hlediska výkonů hráčů místo toho, aby na základě své zamindrákovanosti jenom nadával a urážel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné co tu zas někteří naši fans předvádějí. Konečně dobré souhrny každého kola, ale musí to tady zase někdo spamovat svým egem.

Keep Calm a užívejte si letošní jízdu do LM.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Reagovat
Mastný Chobot

Nám píska Dean proti MU? Tak to rip in piece, Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ten si vás namaže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nemůže nás vraždit věčně, bude to v pohodě

Reagovat
EXoRcIsT

ani rozhodca nic nezmoze proti taktike LVG takze sa nemate coho bat

Reagovat
smazaný uživatel

Ee proti hullu

Reagovat
Busby babes

Dean took control of the 2004 FA Community Shield match between Arsenal and Manchester United at the Millennium Stadium, a game which Arsenal won 3–1.[3] He also refereed the FA Trophy final of that year.[1]

In April 2010 Dean was appointed to officiate a fixture at Old Trafford between Manchester United and Chelsea, a game which was dubbed a potential Premier League "title decider" in the build-up. Chelsea won the match 2-1.[11] Dean, along with his assistants Simon Beck and Stephen Child, were criticised in the media for turning down four penalty appeals, three for Manchester United and one for Chelsea.

Jo Mike bude vylozene nas fanousek.

Reagovat
Trand

http://news.arseblog.com/2015/09/mike-dean-2-0-arsenal-by-the-numbers/

Spíš jde o tu statistiku Arsenalu, když pískal Dean.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean nemůže za to, že hrajete hovno a máte psychicky labilní hráče.

Reagovat
Trand

A já snad říkám, že za to může? Jenom říkám, že když píská, tak se nám nedaří, tzn když píská on, je to víceméně předzvěst neúspěšného zápasu, bez ohledu na jeho rozhodnutí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

ty začínaš sandrovatieť

Reagovat
Counter

Čím dál víc z kopce to s ním jde.

Reagovat
Busby babes

tak ta statistika rika jen to, ze hrajete tuzku.

Reagovat
vitasrp

No, zajímavý je, že v tom zápase správně neodpískal žádný pokutový kop (byly tam dvě opravdu hraniční situace, jeden faul Nevilla na Anelku a jeden myslím od Žirkova na Parka, nicméně asi ani v jednom případě bych to nefouknul), navzdory tomu tam těžce posral gólový situace, který vůbec zmíněný nejsou - Drogbův metrovej ofsajd byl úplně evidentní, zatímco Macheda dal branku na 2:1 dost možná po zásahu rukou.

A jo, já si ten zápas a tyhle momenty prostě pamatuju.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ani nepiska ten zapas proti vam

Reagovat
cristiano.K.

vůbec nechápu, proč se Usty snaží obhajovat, fanoušci slepic nestojí ani za facepalm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ta hrozba lavičkou ho pěkně nakopla

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V letošním roce je výborný, ale na podzim to taková hitparáda nebyla. Ale jasně, účelově si vybrat posledních 5 zápasů a udělat tu další flame na Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, měl by radši napsat něco o tom, jak to tu spamujem vlastním egem. To je totiž ten správný příspěvek pod "kolo v kostce"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to furt brečet nad něčím co stejně nezměníš? Usty prostě nikdy nebude dokonale objektivní.

Ty urážky a výsměchy na naši stranu, za to pak stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo Bůh

Reagovat
Nikikrew

Poslednych 5 zapasov, gratulujem teda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu drůbež, ze se tak rozčiluje. Viděl jsem sice jen druhej poločas, ale tam dal Tottenham gól z penalty, která byl hooodně diskutabilní, pak byli pod tlakem, dostali gól, byli pod tlakem, dali gól z ničeho nic a zase byli pod tlakem. Nikoho vyloženě vynikajícího na sestavu kola jsem tam teda neviděl. Maximálně Wimmer tam měl několik klíčových dobre načasovaných zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tu asi tak 2 příspěvky o tom, jak by tam někdo chtěl někoho z Tottenhamu a dost možná víc příspěvků o tom, že by tam mělo být víc hráčů z LFC. Tak hlavně všichni nechápejte drůbež.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si přečetl jen začátek diskuze a lehce me to vytočilo no

Reagovat
smazaný uživatel

"Ja si přečetl jen začátek diskuze a viděl jsem sice jen druhej poločas, ale mám potřebu tady urážet a dělat ze sebe troubu. "

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo do srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC? pls za to, ze Oliver tu Ustyho za nieco nezvlada a nie je tam Clyne? to su max 2-3 prispevky myslim

Reagovat
Counter

http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/football/article4692147.ece

Zajímavé, PL se seriózně začíná bát o koeficient

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

1. Podľa vyjadrení Kloppa zjavne vidí Matipa ako CB a nie ako DM.

2. Mame naozaj záujem v lete zadarmo získať DM z Monchengladbachu - Nordveit či ako sa to píše.

3. Reálne sa zaujímam o Xhaku, uvidíme čo z toho.

Reagovat
kiwwi

neviem co z toho je horsie

Reagovat
Mastný Chobot

asi Filipov záujem o Granita

Reagovat
fff

drbohlav

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
soukup

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten první bod byl snad každýmu jasnej, ne?

Reagovat
fff

Tak aj pod clankom o jeho prestupe k nam sa toto spominalo, hoci sa to dalo cakat

Reagovat
Maresma

Xhaka je sen, takovýho hráče přesně potřebujem. Matip, Nordtveit.. to jsou posily jak za Rodgerse s tím rozdílem, ze stojí o 20 mega míň.

Reagovat
fff

Co som cital teraz nejake Kloppove vyjadrenia, tak si Matipa dost ceni, ze je skuseny, dava vcelku dost golov na CB, ze uz ma za sebou cez 200 zapasov v BL a ze hoci nie je v Anglicku moc znamy, tak je podla neho fakt dobry. No som zvedavy, ale zrejme s nim rata do zakladu.

Nordtveit ... no je to DM ... zadarmo ... preco nie.

A stale by ostali peniaze na brankara a nejakeho ofenzivneho hraca.

Reagovat
Maresma

Já už v tomhle bohužel přestal bejt optimistickej, tak snad mě Matip překvapí. To, že je výbornej hlavičkář a dává spoustu gólů mě těší ale.

Podle mě to v létě nebude kompletní přestavba, jak si někteří představujou. Podle mě max. tak 4 hráči přijdou (GK, LB, CM a hrot/křídlo)

Reagovat
vladis271

Hm, prvá posila na DM od dôb Poullsena, a ke%dže ten sa neráta, tak to bude prvé kúpené DM do A tímu v klube od čias kedy prišiel Masch.

Reagovat
Melda

Mascherano..(kde je kurva emotikon tasběného výrazu?!)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se chci dožít Premier League v kostce, kdy tu slepicoidní fanouškové nebudou brečet, že tam nemají obrázek se svým hráčem.

A takhle si představuji všechny sandra, iacoby a ownyho po tom, co se podívají na Ustohalovu sestavu https://youtu.be/YersIyzsOpc?t=15s

Reagovat
jk

Nemá povlečení s Garethem...

Reagovat
Mastný Chobot

úplne vidím ownyho, jak si pchá ten ovládač do riti

Reagovat
jk

To už bylo dost přehraný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3K

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

piče, 87 milionov na takej pičovine. Koľko prachov je za také číslo?

Reagovat
FUnk

1000 asi dolar a pul??

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Owny and Iacob at their best.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V NLD minimálně gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S prstem v nose

Reagovat
J0EL

Uz tu chyba len sandro k tymto dvom infantilnym sliepkam a bolo by to dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Si z vás akorát dělaj piču.

Reagovat
PP

kéž by..

Reagovat
kvasha16

owny asi hej, lacob urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Iacoba mě ten extremismus tady hodně překvapuje, protože na Spurs.cz je z těch umírněnejch. Hold doma si taky nechčiješ do kouta...

Reagovat
jk

Reagovat
icemike

za pointu

Reagovat
cristiano.K.

* kurniku

Reagovat
Counter

A i kdyby, pořád to nic nemění na tom, že je to z jejich strany otřes.

Reagovat
tunkic

Ale hovno, to je akorát výmluva, když už jsou moc přehnaný!!

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

owny je aspoň vtipnej, ten druhej je akorát otravnej blb

Reagovat
fantomas

Deeney teprve druhá nominace? To smrdí, takle od pohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

co si to dovoluješ zpochybňovat?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Ighalo tam je porad....

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni, co se tu pohoršujete nade mnou a ownym si uvědomte, že tím akorát nafukujete tu bublinu příspěvků, které tu vlastně ani nechcete číst. Jsem narušený? Vím, slyšel jsem, jak si to šuškají ošetřovatelky na chodbě. Mě říkají, že jsem jedinečný. Tottenham by vám byl celkem sympatický, kdyby nebylo nás? Liverpool by mě taky sral o trochu míň, kdybych každý den nečetl sračky o tom, kdo všechno je "dobrej na lavičku", United a jejich skupinové terapie o tom, jak megavelkej jsou vlastně klub atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - a v duchu tohohle příspěvku si uvědomte, že žádná reakce = dobrá reakce.

Reagovat
Usty

Fakt? Přitom to byl docela dojemnej coming out :)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jk

Na druhou stranu je píčovina kvokat kvůli Ustyho rejpům v kostce, ještě k tomu takovým... Když se zamyslím nad původem označení yiddos, tak fakt nechápu proč se tu někdo pohoršuje nad slepicí.

Ale i tak nesouhlasím se sestavou kola

Reagovat
smazaný uživatel

Yiddos si taky, hádám, prošli nějakým vývojem

Reagovat
PP

ach to tvoje ego.. Zkusím to. První začni u sebe a popřemýšlej o těch svých větách, které končí otazníkem. Pak se zaměřuj na ostatní. Že vyzdvihujete Tottenham - proč ne? Že nenecháte nit suchou na cokoliv co se týká Arsenalu - okej. Ale neustále vyčítat a plakat nad nespravedlností proti Tottenhamu u každého skvělého souhrnu je už dost mimo.

Hergot kdybys jim za to něco platil - budiž - máš právo si stěžovat na špatnou práci. Ale to, cos tady předvedl dnes u skvělého souhrnu se zajímavýma informacema pro většinu z nás (navíc zdarma) je k zblití.

Reagovat
jk

Tak sem si prošel náhodný skvělý souhrn. Byl z 23. kola. a jediný brečení slepic tam bylo nad zraněním Vertonghena. Tak teď nevím kde všude ta nespravedlnost teda je

Reagovat
tunkic

Tak si zrovna trefil ojedinělou vyjimku

Reagovat
tunkic

Reagovat
vladis271

a pritom si to mufani len nahovárajú. By si mali predplatiť do toho kanálu history channel aby sa tam nenudili a nepísali potom pičoviny na EF.

Reagovat
Swarley

daj si tv magio a vychladni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
kiwwi

jak uz sa boji, ze im vezmeme Pochettina

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

vasa nahrada?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

tyvole tohle je fakt zoufaly

Reagovat
protiproudu

Ano zeměkoule se točí kolem tebe :D Ty troubo :D

Reagovat
salami

Reagovat
tunkic

Žádnej tvůj komentář = dobrej komentář!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nesleduju moc soutěže jižní ameriky. K čemu byste přirovnali soutěž Copa Libertadores v evropském podání? Díky za odpvoěď.

Reagovat
Lacko_Boh

nepoznam ale pochybujem že to bude zabavnejšie ako tato diskusia...stay tuned

Reagovat
Busby babes

tak je to jejich Liga mistru, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

pozerám, že chelsea fans na twitteri už začínajú witch hunt na Hazarda

Reagovat
Mastný Chobot

a na dobrú noc:

Wenger ready to sign Michael Carrick on a free in summer to replace Arteta, tomorrow's papers reporting

Reagovat
smazaný uživatel

exodus mufanu ke gunners?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

prvé krysy opúšťajú loď. Keby nemal Shrek taký plat a pásku už je 2 roky v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom bezcharakternom prasati snáď nikto nepochybuje. Pomenovať po ňom tribúnu .

Reagovat
minoLFC

kiwwi

Reagovat
bbbauch

Copak vladinku, dneska ses nam nejak spatne vyspal

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Zajtrajsie noviny skoda ze aj mne nechodia

Reagovat
bbbauch

Reagovat
M0rb1D4S

Když ti před zápasem řekne, že odolat nabídce od PSG by bylo těžké a potom ty zápasy odchodí, tak se nemůžeš divit reakci těch lidí.

Reagovat
niflheim

Bych se nedivil, kdyby se na to Usty za pár kol nevysral kvůli některým existencím. Na jeho místě by mi to za to už nestálo. Konečně nějaké pěkné články uprostřed týdne a pořád někdo kolem sebe kope. Tak si v diskuzi vždy sepište svojí sestavu kola. Určitě jste viděli všechny zápasy toto kolo a jste objektivní. A taky bych tam nedával hráče za to, že byl zrovna v soupisce, která vyhrála zápas. Na hlavu toto.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Harakan

Už by taky jednou mohli držet hubu no....

Reagovat
Swarley

od konstruktivní kritiky je to na míle daleko

Reagovat
Counter

Pf, stačí ignore list a od podobných existencí máš klid

Reagovat
smazaný uživatel

chrom nedava

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zadny hacker nejsem a v zakladu chrom rozsireni cizich stran nepovoluje.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsou tak nějak všechna rozšíření od třetích stran?

Reagovat
smazaný uživatel

Chces slovickarit? Ok... Ne, vsechny rozsireni nejsou od tretich stran, nektere si tvori Google sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tampermonkey a do toho si nainstaluj ten script.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

beztak jdou vsichni rovnou na diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

No dovoľ

Reagovat
Wat

No minimálně se zastaví na sestavě kola.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je obrazek zejo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pozru sa n obrazok zostavy kola a idu do diskusie nakladat Ustohalovi

Reagovat
božský John

Reagovat
cristiano.K.

ještě jsem ani na jednu nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť všichni doufají, že se na to vysere. Kdo má každý týden číst tyhle modré srance....

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
BrainBlender

Moc hezky napsany clanek o cinskem fotbale. Mimojine proc maji cinske kluby takove finance. Bohuzel pouze v anglictine.

http://www.forbes.com/sites/johnlee75/2016/02/10/will-china-ever-be-good-at-soccer/#706c8bd22949

Reagovat
smazaný uživatel

Bavil jsem se s jedním číňanem jestli ho zajímá fotbal. Říkal, že ani moc ne, že číňani moc dobří ve fotbale nejsou, protože jsou fyzicky hodně slabí a po 30 minutách už většinou nemůžou. Jestli tyto investice pomůžou ukáže až čas, každopádně to může inspirovat mladé číňany ke hraní fotbalu a také k lepšímu životu.

Reagovat
smazaný uživatel

Indeed, and with state oversight, the television rights from 2016-2020 just sold for $1.3 billion which is 30 times more than the current level.

Na úrovni Serie A.

Reagovat
Lexi Belle

Díky místní drůbeži a jejich vystoupení bych článek přejmenoval na "Neustálé naříkání drůbeže, i když vyhráli a může je těšit že jsou po dlouhé době druzí a můžou něco dokázat v kostce".

Reagovat
Kily

já si včera odpoledne na notebook preventivně pověsil šnorchl, aby se mi neutopil v záplavě slz

Reagovat
smazaný uživatel

100% objektivní sestava kola:

Lloris, Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Eriksen, Alli, Son; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

chybí tam Kolo Touré!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

slabsie

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.co.uk/programmes/p03jt5cn?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_5_live_sports_extra&ns_source=twitter&ns_linkname=radio_and_music

A Chelsea supporter is concerned the soul is being "ripped out" of the club and fears they're becoming "a Man City who are full of mercenaries".

Alan, from Twickenham, says he feels this way in light of the news that John Terry will be released by the club at the end of the season.

Alan continued: "I look at Hazard and I look at Costa and I don't like what I see, I don't like their behaviour. I look at the team and wonder where's the soul of it?"

Reagovat
kiwwi

> A Chelsea supporter is concerned the soul is being "ripped out" of the club and fears they're becoming "a Man City who are full of mercenaries".

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tak ďaleko nebol. Kým City majú lídrov len Harta a Kompanyho, tak Chelsea ich mala ďaleko viac.

Reagovat
Busby babes

ok, jmenuj? Terry, Lampard, Drogba... a dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech alebo Ballack napr.

Reagovat
kiwwi

ty vole niekto odohra 150 zapasov za Chelsea a uz je to ikona a pomaly legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby som vytiahol vás a Rooneyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskáč mu na tie jeho scestné pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cítil som v kostiach, že to bude sranda :-)

Reagovat
kiwwi

- 9. miesto v pocte zapasov za klub v celej historii (a uz mu nechyba vela aby sa zaradil na 6. miesto za Garyho, Scholesa, Giggsa alebo Charltona)

- onedlho najlepsi strelec v celej historii klubu

- 12 rokov v klube

- 5 nasobny majster ligy, vitaz ligy majstrov

s kym to vlastne chces porovnat? leda tak s Lampardom

Reagovat
smazaný uživatel

No a kde si nechal vydieranie klubu, vyhrážky odchodom ku konkurentom, vyplakanie si gigantického platu?

Reagovat
kiwwi

nechal som to v tom istom sufliku ako vydieranie klubu od Terryho, vyplakavanie si vacsieho platu od Gerrarda a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Gerrarda? WTF the fuck?

A Terry túži iba po predĺžení zmluvy, čo je celkom normálne. A to chceš porovnávať s Rooneym? Oh pls. pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávať Terryho situáciu a postavenie s Rooneym, to fakt nie :-). O Gerrardovi neviem, k tomu sa nebudem vyjadrovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zle som reagoval, malo ísť na kiwwiho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

- vydieral svoj klub o väčšie prachy na výplate.

Legenda! Pomenujte po ňom rovno celý štadión!

Porovnávať ho s Lampardom? To by bola neuveriteľná fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a terry "vydiral" klub ohledne novy smlouvy ted no

rooney je kreten,ale to,ze bude legenda mu nikdo neodpare...bohuzel??/bohudik??...to uz je pak na cloveku...

ale jeho cisla a vysledky mluvi jasne...

Reagovat
kiwwi

u Terryho je to uz druhykrat vlastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite...

Reagovat
Swarley

Rooney to má vlastně taky dvakrát, to je nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže si dal to vydieranie do úvodzoviek, pretože vydieranie je to, čo predviedol Rooney.

Ale majte si ho ako legendu, mne je to putna, akurát to o mnohom svedčí.

Reagovat
r.mrazik

svedci to o jeho cislech,ktery ma za jeho pusobeni v klubu...

ja s nim na pivo nechodim a rad ho nemam...

a nesvedci to o nicem

vydiraji oba...kazdy v jiny fazi kariery a kazdy trochu jinak...ale porad vydirani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak to ideš dávať na jednu úroveň, tak sa nemáme o čom baviť. Ja v tom vidím obrovský rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze jeden na to sel pres prestup jinam...druhej na to jde pres fanousky...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry im všetkým kázal, aby si ho zastávali a tlačili na vedenie, aby mu predĺžili zmluvu. Ten Terry je viac mazaný, než by sa mohlo niekomu zdať.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

nene, Terry vubec netusil co to vyvola za reakci u fanousku. Ja to vedel, je to hlupak.

Reagovat
smazaný uživatel

A preto začal vydierať prostredníctvom fanúšikov klub. Normálne organizovaný zločin. To je opovrhnutia hodné, že chce dohrať kariéru v klube, ktorému oddal celú svoju kariéru. Mali by ho za to upáliť...

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho pisu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšem, že to píšeš?

Reagovat
Busby babes

v tom pripade: co to je za argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Aký argument? Veď ja len ukazujem na ten obrovský rozdiel tých dvoch situácii, z ktorých sa tu robili dve podobné situácie,. Že jedna stojí za a druhá vôbec. To sa vôbec nedá porovnať.

Reagovat
Busby babes

jo no, terry vyvola hejt fanousku, ale to je ok. kazdy holt povazuje za spatny neco jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne

Reagovat
Swarley

tak s Lampardem se to srovnávat nedá, tam jste tu situaci s ním zvládli naprosto dokonale, až vlastně na to, že si za to City jako jediný nakonec doopravdy čutnul no...

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley pls. Mám ťa za rozumného, tak si to nekaz podobnými pičovinami.

Reagovat
r.mrazik

legenda City

Reagovat
smazaný uživatel

Ovocníček pls. bavíme sa o lídroch, nie o legendách a ikonách klubu, tak vychladni.

Reagovat
Busby babes

Cech ok, ale Ballack? to uz je preci jen 6 let co to odesel. .

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Terry, Ivanovic, Cole (Áno, prišiel pre vyšší plat, ale to je nič v porovnaní s jeho výkonmi a prístupom v klube), Lampard, Drogba, Ballack, Essien, Mikel. Nemyslel som len čisto osobnosti, ale všetkých hráčov, ktorí neprišli len brať prachy ale makali na 100% za klub.

Reagovat
Wat

Celý mi to přijde divný, však podle tvý charakteristiky by se tam vešlo daleko víc hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, neviem taký ma už nenapadá. Zo súčasných ešte možno Azpi a Willian. Ballacka a Colea dajme preč no :-). Len som chcel poukázať, že v City je absencia takých hráčov viditeľná.

Reagovat
Busby babes

Hart, Kompany, Aguero, Yaya, Zabaleta... a to je jen soucasnej tym. neprijde mi, ze by jich meli malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je viac žoldák než líder, dokazuje to pravidelne svojim správaním. Vo veľkých zápasoch sa dokáže ešte hecnúť, ale to asi každý vrcholový futbalista. Mimo to je to od neho veľká bieda. Kun mi pripadá, že ho to tiež nebaví túto sezónu, možno pod Pepom to bude iné.

Reagovat
Wat

Tak se nakonec skončí u toho, jestli to podle subjektivního názoru někoho baví nebo ne, hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Aguero je predmetom debaty, u Yayu je to jednoznačnejšie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak City jsou momentálně největší mercenaries. Říkal to teď v neděli i Henry. Iheanacho dal důležitý gol na 1:1 a nikdo s ním nešel slavit, prostě tým o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nechapem preco tam do psoeldneho odstavca zatiahol COstu

Reagovat
r.mrazik

sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak mne ten jeho text prisel silene stupidni...tobe ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale poznám detailne celý album. Pre niekoho, kto nemá TPAB napočúvaný, to môže vyznieť trochu chaoticky.

Reagovat
r.mrazik

aha...ok...

ja slysel jen par pisnicek a tahle mi prijde docela silena co se textu tyce

kazdopadne vystoupeni dobry...jen mi to prijde az moc mimo textove

kdo je vubec v komisi,ktera urcuje grammy? hlavne belosi?

Reagovat
smazaný uživatel

S tým albumom trhol všetky rapové rekordy Grammy v nomináciach aj cenách, takže to asi stojí za to. Len je nutné to brať ako celok od prvej sekundy po poslednú, lebo tie myšlienky dosť nadväzujú cez viacero skladieb.

No a tá komisia, to popravde netuším

Reagovat
r.mrazik

ja nejak zahlidl,ze je to album dost chvaleny...dost pisnicek bylo tusim v tom vyberu na pitchfork.com...dokonce je tusim brany jako album roku...

ale jinak to jde uplne mimo me...jak po hudebni strance,tak po textovy...a to nic proti rapu

Reagovat
smazaný uživatel

Album roku bez debát a o parník, ale nie je to asi pre každého no. Tam je posun aj vo zvuku aj v textoch, akoby si týmto albumom vytvoril nejaký podžáner v rape. Je to v každom ohľade jedinečné a niečo úplne nové.

Reagovat
r.mrazik

jak rikam...tohle jde nejak mimo me...takze to asi nedokazu dost ocenit

Reagovat
Tomanatura

A pritom mi jeho prvni mainstream album prislo daleko poslouchatelnejsi, navic i s megahitem (The Recipe), ke kteremu se od te doby nepriblizil.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude úplne iným zvukom/beatmi, ktoré si dodal na tento album. Je to niečo iné než sú ľudia zvyknutí, takže logicky sú aj negatívne reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte dodám, že na konci toho vystúpenia, tá posledná sloha je nevydaná, niečo čo malo ísť na album ale nevošlo sa tam. Takto to zvykne vyťahovať vo vystúpeniach, stále niečo nové.

Reagovat
smazaný uživatel

“I’m black as the moon, heritage of a small village/Pardon my residence/Came from the bottom of mankind/My hair is nappy, my d*** is big, my nose is round and wide/You hate me don’t you?”

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z highlightov skladby :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tisic lidi, tisic chuti. Mne kdyby nekdo nutil poslouchat takovyhle texty, tak si radsi prostrelim palici.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si si 3 riadky zo skladby, ale to je zbytočné to rozoberať. Ja to úplne chápem, že niekomu rap vadí a nedokáže to počúvať.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu neni tim, ze bych si vytahl par spatnyh versu. Navic si rikal, ze to je nejlepsi cast =) Nemá cenu se o tom bavit, mám na rap celkem jednoznačný názor. Samoyřejmě se najdou výjimky, jako všude.

Reagovat
r.mrazik

jo,to presne myslim

Reagovat
patas92

Tomu se říká umění

Reagovat
oddy

Reagovat
patas92

radši Annu Kendrick

Reagovat
WienArsch

já jí tam teda čekal, když jsem to otvíral

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

ale mohol tam dať niečo na štýl Control a nejaké dissy na Lindsay Lohan a podobné celebrity v priamom prenose radšej

Reagovat
smazaný uživatel

Na pobavenie by to bodlo no.

Reagovat
Pigeon

asi dobré. Vystoupení originální, vůbec netuším o koho jde, mi ten USA rap nikdy nějak neseděl. Radši si poslechnu rád CZ/SK scénu Já jsem vytížen na texty a ocením asi jen propracovanost mateřského jazyka, jelikož v něm dokáži přemýšlet, pochopím všechny slovní obraty atd. momentálně v podstatě poslouchám jen CZ/SK hudbu i napříč žánry

Reagovat
Mastný Chobot

ja v podstate tiež, ale občas mám také životné obdobia (ako terza práve), kedy inklinujem skôr ku Kendrickom, Big Seanom, Asapom, Schoolboyom, Eminemom atď. Asi čakám, kým niekto u nás vydá niečo veľké.

Reagovat
Pigeon

Já znám fakt jen toho Eminema, ten je skvělý technikou, takže tam text nesleduju. No pokud se Delik chytne zpět a nebude vymýšlet hovadiny, tak nová Moja reč bude skvělá. Taky má vyjít nový Rest. takže tyto dvě žhavě očekávám

Reagovat
Mastný Chobot

u mňa bolo toto takou bránou do tej hudby, počúvni si to, ak chceš. Text je typicky černošsky gangsterský, ale je to hrozne catchy. Ja si túto púšťam už vyše roka sem-tam, mám ju v aute, aj v mobile a stále toho nie som opočúvaný.

https://www.youtube.com/watch?v=jEX4o-Ww888

Reagovat
smazaný uživatel

Na ASAPov som alergický, si všimni kvalitatívny rozdiel Kendrick a ostatní. To je iná liga proste

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám fakt rád len Rockyho, ten sa mi veľmi dobre počúva

Reagovat
Mastný Chobot

a nie preto, že robí featuringy so Selenou Gomez!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten prípad keď sú texty oničom, a len vyhľadáva trendy aby sa udržal hore. Takže hej, ľudom to znie dobre a to stačí. Síce to kritizujem, ale takto to robí 90% dnešných hudobníkov, takže pohoda.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ja viem, zrovna Rocky mi nepríde ako ideálny príklad tých, čo len sledujú trendy a idú si bezduché texty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, v poslednej dobe už jeho tvorbu úplne ignorujem, tak tam možno bola nejaká zmena, ale takto si ho aspoň ja pamätám z tých prvých skladieb keď zaznamenal boom.

Reagovat
bbbauch

ten me hodne prekvapil featem s Bonesem (pro me jeden z nejlepsich, je to jiny)

https://youtu.be/Vpp22loj9u8

Reagovat
Pigeon

oka, zkusím

Reagovat
Maresma

Robin Zoot - Cocktail party

Reagovat
Gareth Bale 11

Z Čech čekám novýho Marpa, z USA dlouho vede MGK, teď jsou super i Rae Sremmurd.

Reagovat
Tomanatura

https://www.youtube.com/watch?v=vHU6ZRQJ50Q Tohoto mam momentalne nejradsi ja, dokud zase nevyjde novy Em

Reagovat
Mastný Chobot

hej, J. Cola som zabudol. Aj G-Eazy je super.

Reagovat
Maresma

Cole je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu zase raz odporučím Life Is Good, pre mňa album dekády spolu s Recovery a Kendrickom. To je proste geniálny album, lebo Nas je génius.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Recovery? Od Recovery sa taha Eminemove najhorsie hudobne obdobie, ked ukonci karieru tak sa rozhodne nebude spominat na jeho albumy od Recovery. Aj ked čísla vravie iné samozrejme..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nechápem, ako to súvisí s kvalitou albumu Recovery. S tým, že MMLP II je slabý album, súhlasím. Ale Recovery je pecka.

Reagovat
Tomanatura

MMLP 2 je pro me osobne lepsi, nez jednicka. Beats jsou odlisne, jine, takove rockove, ale kde jinde najdes flowy jako Rap God, Love Game, Rhyme or Reason, Bad Guy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, u mňa zase nie lebo mi to pripadá ako nevyvážený album, ktorý ťahajú 2-3 silné skladby ale ostatok je nedotiahnutý.

Reagovat
Tomanatura

Sto lidi, sto chuti. Mne se libi snad kazda jedna, krome deluxe edice, ktera byla uplne zbytecna. Je mozne, ze bych za ten nazor od par internetovych recenzentu dostal facku.

Reagovat
smazaný uživatel

To slabý som asi aj prehnal, akurát to neradím medzi jeho úplne TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

..zatiaľ čo v Recovery je to hit za hitom a ako celok mi to príde výrazne prepracované do najmenších detailov.

Reagovat
Tomanatura

Jeho nejhorsi obdobi bylo Encore - Relapse. Hlavne Relapse byla obrovska sracka. Recovery je uzasny album, kritizuji ho jen ti hipster fans, kterym by ses zavdecil maximalne hudbou z roku 98.

Reagovat
smazaný uživatel

Relapse bol priemer, aj tam nájdeš zopár kvalitných vecí, ale celkovo je to chaos a zmätok.

Reagovat
Lacko_Boh

ten trapny pocit ked si pomylim Relapse s Recovery :) :)

Reagovat
Lacko_Boh

ale vlastne ako tak googlujem tak ani recovery sa mi nepačilo

Reagovat
Maresma

Relapse je asi jeho nejhorší no, taky si ho pozděj sám zkritizoval. A v MMLP2 je několik dobrých skladeb, ale jako celek mě tolik nebaví.

Reagovat
Hachim Mastour

Relapse-najlepšie beaty,refrény,flow a rýmy.Strašná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Angličtina je na texty úplný top. U takýchto maestrov ako Nas, Kendrick, Eminem je radosť študovať všetky bars a pátrať po význame každého slova.

Reagovat
Pigeon

ona bude chyba asi u mě, v angličtině nejsem tak zběhlý

Reagovat
smazaný uživatel

Na rapových textoch sa ale naučíš z Angličtiny podstatný kus. Najlepšie je si to aj niekde prekladať :)

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš? na černošských lyrics sa skôr naučíš zlú gramatiku

Reagovat
Mastný Chobot

nigga, is u ready?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gramatiku predpokladám že sa každý naučil v škole, tam ide skôr o to vyjadrovanie a hovorové frázy, lebo z Američanov ti aj tak každý na gramatiku sere.

Reagovat
Maresma

Když si k tomu najdu lyrics tak jo, ale bez toho často ničemu nerozumim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Wayne Rooney is not part of the Manchester United squad that has travelled to Midtjylland.

Reagovat
kiwwi

TRAVELLING SQUAD TO FACE FC MIDTJYLLAND

De Gea, Romero, Love, McNair, Smalling, Blind, Poole, Riley, Carrick, Herrera, Schneiderlin, Lingard, Pereira, Weir, Mata, Memphis, Martial, Keane.

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Prioritou je TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 10 na Midtjylland ?

Reagovat
r.mrazik

pekny...jsem zvedav,jestli hodi dopredu martiala nebo keana

Reagovat
Error

Kdo ze zdravých hráčů ještě chybí kromě Rooneyho?

Reagovat
kiwwi

neviem ako je na tom Fellaini, nepisalo sa o ziadnom zraneni

Reagovat
Busby babes

btw. krajni beky bude hrat kdo?

Reagovat
kiwwi

Blind asi...inac aj Riley je vraj lavy bek

Reagovat
Busby babes

koukam Adnan zas nic. on je zranenej?

Reagovat
salami

Carrick na stopera?

Reagovat
Busby babes

ok, takze kaslem i na tu jedinou teoretickou sanci jak tu LM dat. proc ne.

Reagovat
Pigeon

pravda

Reagovat
Mastný Chobot

veď to potvrdí asi každý, kto vie o čom, my sme vždy po tréningu mali nakázané pivo, ak sme išli niekam. Na štadióne mali zakázané nám predávať kofolu.

Reagovat
kiwwi

oproti sladenym napojom je to samozrejme lepsia alternativa - ale treneri odporucaju maximalne jedno a desinku a to hlavne po vecernom treningu, kvoli navodeniu lepsieho spanku a naslednej regeneracie

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že alkohol kvalitu spánku zhoršuje. Pouze zrychluje proces usínání.

Reagovat
kiwwi

Napísal som tam navyše to "lepsieho"

Reagovat
r.mrazik

a pred dopingovou kontrolou klidne dve velky

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

True story

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Red Devils assistant manager Ryan Giggs is reluctant to take the manager's job on a caretaker basis again and could leave if he is not given the job full-time when Louis van Gaal's tenure ends. (Daily Mirror)

Ryan bojuj

Reagovat
Swarley

ha, vizionář Swarlos, z toho bude ta hostovačka do Celticu

Reagovat
vladis271

Ten film o Ronaldovi sa oplatí vidieť? Inak rozmýšlal som aj o United, ale ako zaujatý scouser by som si ten film asi tak nevychutnal.

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
oddy

Jestli potřebuješ usnout tak si pusť

Reagovat
fff

Gundogan vraj nechce predlzit zmluvu a Dortmund uz ma zhanat nahradu ...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

chceme

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ter Stegen, Xhaka, Gundogan Gotze bitches

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, všichni se pohrnou do průměrného PL klubu

Reagovat
fff

Presne .

Reagovat
tomasinho

Jojo, stejně jako Klopp by tam vůbec nešel. Oh, wait.

Reagovat
Counter

A pak v srpnu procitnutí a Lucas v základu

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
jk

Nezačal po tom zranění dost stagnovat? Mi přijde, že už není ani takovou oporou BVB jako býval..

Reagovat
r.mrazik

hraje dobre...ale je dost zajimavy,proc se tim zaobiraji zrovna fanousci Liverpoolu...

Reagovat
fff

Ked sa stane ta 1% sanca, ze k nam poride, tak toto Ti pripomeniem. Inak budem samozrejme tisko mlcat .

Ale su rumours, ze Klopp ho uz presviedcal,tak uvidime, ci je to uplna hlupost alebo nie.

Reagovat
r.mrazik

mohli jsme si vybrat arsenal,chelsea,MU,real,barcu,bayern...ale my jsme rekli ne!

kdyz vanoce,tak pro vsechny

Reagovat
jk

S Lucasem v týmu bych to taky nechápal

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně že vy ste uplnej velkoklub co pojede příští rok na titul v LM ty se tak máš komu posmívat

Reagovat
r.mrazik

titul v LM? nastesti "my" muzeme preplatit kohokoli...sice to je takova drobnost,ale prekvapive na to nejak hraci slysi vic nez na nejakou LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ti tohle přijde jako věc kterou se chlubit

Reagovat
r.mrazik

to neni o chlubeni vzhledem k zadny zasluze...

jen proste cisty fakt...

Reagovat
Busby babes

no podle me to celkem je k chlubeni, ze jsme klub, co vydelava takovy prachy, ze si muze dovolit utracet hodne penez.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze LFC je bez penez.

Reagovat
bbbauch

chapani textu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte zapoj mozek a nereaguj na mne.

Reagovat
r.mrazik

po podpisu Matipa uz jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze nieco minus 0 je 0?

Reagovat
r.mrazik

podpisovy bonus,bonus pro agenta a velky plat neni nula...

ale tak hlavne ja si delal prdel ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to tušil, ale strašne dávno som sem nič nenapísal, tak som napisal toto..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ale tak utracime preci jen my.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti přijde blbě, teď je to náš jednoznačně nejdůležitější hráč, a formu má ještě lepší než před zraněním.

Reagovat
jk

Aha, tak to sem já úplně mimo, to se omlouvám. Asi sem ten hype kolem něj vnímal před tím zraněním nějak víc a teď mi přišlo že je se o něm tolik nemluví...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Každopádně z toho, co říkal Klopp, tak nebudeme chtít hrota, ale spíš křídlo do ofenzivy co? K tomu DM/CM, kraje obrany, brankář. Shit, to všecko během léta nestihneme, počítám tak 4-5 hráčů i s Matipem, Klopp říkal, že 7 je prostě moc jako loni. Spíše ti 4 budou maximum.

Reagovat
Maresma

Už sem to tu taky psal. A taky to vidim spíš na křídlo než hrot, akorát mě vůbec nenapadá kdo. Vzhledem k tomu, jak se na hrotu chytl Firmino, tak tam podle mě stačí on, Studge, Origi a Ings. Bentekeho klidně prodat bez náhrady.

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Ideální by byl podle mě třeba ten Volland, který zahraje obojí.

Reagovat
fff

Vykupme cele Nemecko kurva .

Reagovat
tomasinho

Lepší jak PL dřeváky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stale by som chcel Lacazetta...

Reagovat
jk

JayRod

Reagovat
fenixLFC

v sucasnosti nie

Reagovat
jk

Docela bych mu pod Kloppem věřil. Ale je fakt, že to není vyhypovaný průměrák a hodně peněz...

Reagovat
fenixLFC

v sucasnosti by nanho to vyhypovany priemerak celkom aj sedelo

Reagovat
minoLFC

Firmino nieje hrot

Reagovat
tomasinho

Ale hrál tam lépe jak na AM zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino nie je AM . Co je Firmino?

Reagovat
Maresma

second striker

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked chce Klopp hrat na jedneho utocnika, tak je utocnik

Reagovat
cristiano.K.

max 3+Matip no

Reagovat
fenixLFC

+grujic a markovic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp taky říkal, že Mignoletovi věří. Přitom ho nahradí hned jak se naskytne příležitost.

Reagovat
tomasinho

Jo, ale zrovna s tím hrotem bych to docela i bral. Ale možná to říká teď, když je Sturridge zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrot je nejspíš tutovka, že nepřijde no, ale jinak si myslím, že 7 posil nemusí být zrovna nereálný číslo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni jdete do prdele, nikam nepujde!

Reagovat
mul

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

A inak realne (potvrdil Jay Riley) sa zaujimame okrem Nordveita a Xhaku aj o Camacha z Malagy.

Reagovat
avicii

konecne pojdeme aj po DM, aspon sa tak zda

Reagovat
fff

Ma niekto taky prehlad kto by bol lepsi? Nordveit alebo Camacho?

Xhaka nie je take klasicke DM pokial viem.

Reagovat
Wat

Já bych bral toho Nordveita, zarputilý DMko, sice nepřidá asi tolik směrem dopředu, ale vzadu podle všeho hraje s chladnou hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Camacho je lepsi nez Nordveit, ale i ten by nebyl jako nahradnik do zálohy spatnej.

Reagovat
avicii

Xhaka je CM ale ten by bol super

Reagovat
kiwwi

A nakoniec z toho bude Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

A ty rumours o tom mladíkovi z Porta na DM?Ten už je ze hry.Já znám Nordtvaita z FM a FIFY, vždycky jsem ho kupoval hned potom, co jsem se zbavil Lucasa, když jsem ještě neměl moc peněz-za málo peněz dost muziky.Ale jak jsem vidělal, tak to byl backup za Bendera/Alabu.Myslím, že nás nevytrhne ale je lepší, než Lucas-je rychlý, hbitý, žádný hlavičkář-alespoň podle her,

Reagovat
fenixLFC

ten mladik z porta bol imbula nie?

Reagovat
Maresma

Ruben Neves

Reagovat
Melda

Jj, myslím, že to byl on.

Reagovat
cristiano.K.

má někdo info,jak hraje tuhle sezonu, v té minulé byl mizernej.

Reagovat
tomasinho

Výborně.

Reagovat
Maresma

Dostal sem tu info od lidí z německé sekce, že je fakt skvělej letos.

Reagovat
Busby babes

Manchester United ticket prices defended by FC Midtjylland director - 'this is our cup final'

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-ticket-prices-defended-7386036

To jsem zvedavej co bude rikat v dalsim kole?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

voe

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Wayne Rooney is injured, that's why he's not travelled with #MUFC squad to Denmark

Reagovat
smazaný uživatel

vladis- byl výborný i v tom, jak se sám vracel. Klidně z pozice hrota sprintem až někam dvacet pětadvacet metrů před naši bránu, když to bylo třeba. Hodně toho odmakal, Morgana s Huthem si dokázal povodit i ve vzduchu, fakt mu chyběl jen ten gól.

Reagovat
Swarley

já si spíš říkám, že by se vladis sem už vracet nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Som hovoril, že toto nezabere

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Ale nic se neboj, nastup Giggse ne moje konečná tady

Reagovat
Swarley

*je

Reagovat
Busby babes

to jako proc?

Reagovat
Swarley

čas jít do důchodu, ne?

Reagovat
Busby babes

srabe, alibisto. nebo se bojis ze nenastane cas arogantnich mufanu radujicich se z peti mistrovskych titulu po sobe?

Reagovat
Swarley

tak celkově už přesluhuju, fotbal už tu taky moc neřeším a cokoliv s Giggsem bych neunášel, to se klidně přiznám...

Reagovat
Busby babes

sim te, presluhuju, nekdo tady ty mladiky musi usmernovat.

Reagovat
smazaný uživatel

protože to už MU půjde totálně do sraček

Reagovat
Swarley

toho bych se nebál, ale právě i tahle reakce je jeden z důvodů

Reagovat
Mastný Chobot

už si to raz písal aj zo svojho originálneho nicku, Maťo

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Counter

Cristiano Ronaldo on the MSN friendship: "Look, I won the CL with @ManUtd and never spoke to Scholes, Giggs & Ferdinand beyond "hello"."

Reagovat
Mastný Chobot

sympaťák

Reagovat
Counter

v podstatě chudáka Crise šikanovali!

Reagovat
Swarley

a on se té šikaně vzepřel, zamakal na sobě, vybojoval si vše sám a dostal se až na samotný vrchol! leč křivda nikdy nebyla zapomenuta a tak tento chrabrý bojovník přestoupil do Realu...

Reagovat
Swarley

a nemůžeš napsat, že uzávěrka fantasy EL byla už včera, co?

Reagovat
Counter

fantasy EL jde mimo mě už několikátým rokem za sebou, stejně to tam má podplacené Kily (tu českou) nebo ty (tu uefáckou)...

Reagovat
Kily

poprosil bych bez závisti

Reagovat
Counter

buď rád, že tu aspoň někdo vychvaluje tvé nesporné úspěchy!

Reagovat
Swarley

bejvávalo, ten jeden rok suprově sedl, málem jsem to vyhrál, ale od té doby žádná sláva...pořád nahoře, ale nic velkého...

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal Rio? Mu vůbec není rozumět

Reagovat
Swarley

je to dole přepsané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

má krámy nebo co?

Reagovat
r.mrazik

bud on,nebo ten jeho Turek

Reagovat
nani92

vôbec, nečudujem sa mu..je tlačovka Realu pred zápasom LM a novinári tam hned vytiahnu Messiho penaltu ako keby to bola najúžasnejšia vec na svete..a potom opäť o nich akí sú kamarati atd...ked sa chcu opytať take somariny tak nech aspoň v súkromnejšom rozhovore a nie takto..CR to zvládol a odišiel s prehľadom a hlavneo tej penalte by mal asi skôr Messi povedať že to bolo na uctenie Cruyffa pri jeho boji s rakovinou než on..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pravda, ale vztekat se pořád umí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. navíc to řekl dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

kdo mu rozbil hracky?

Reagovat
protiproudu

super, odpověděl úplně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney facing at least a month and possibly up to two months out with knee ligament injury #eng #mufc

Reagovat
Swarley

to už fakt není možný ale

Reagovat
wild

boha..ale tak to uz je asi jedno..sezona je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze sezona sa vam tymto zacina

Reagovat
niflheim

Pozitivní na tom může být to, že Martial bude hrát na hrotu.

Reagovat
Busby babes

a Fella podhrot!!! mozna ne zitra, ale jednou to prijde. to bude valec.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa ale az na tie prve dva zapasy viac pozdaval z lava. memphis by ale mohol dostat sancu a chytit sa.

Reagovat
Swarley

jj, teď už to víc tahá nahoru a chodí i z té strany víc do středu hřiště, to na začátku právě skoro vůbec nedělal a byl přikovanej někde na lajně...ale i tak, celkem mě mrzí, že LVG vůbec nevyzkoušel Wazzu na desítce a Martiala na hrotu...

Reagovat
Infernoqt

já bych dal na hrot Depaye, jediná pozice, kde se může chytit a není na něm tolik závislá ztráta míče

Reagovat
Swarley

může být, ale zase je to škoda, když se primárně bude počítat s Martialem na hrot a s Depayem na křídlo...dřív nebo později tam budou nastupovat pořád, tak zase čím dřív s tím začneme, tím možná líp...teď už to stejně vypadá, že nemáme co ztratit, tak Depay nesmí slézt dolů z hřiště a měl by hrát všechny zápasy, jen ať se s tím chlapec popere...

Reagovat
Infernoqt

mno, stejně budeme hrát 3-5-2 ted 2 měsíce, takže se s tim nějak popere, LÚ nebo tak něco

Reagovat
Swarley

3-5-2? o tom mluvil LVG? jsem nějak nepostřehl asi

Reagovat
Infernoqt

nemluvil, ale naposled, když byl mimo Rooney, tak jsme tak hráli + navíc máme mimo všehcny krajní beky včetně nově Bortwicka, takže ani nic jiného nečekám

Reagovat
Swarley

jako je to fakt dost možný, uvidíme

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

takze bojujeme o LM s utokem Martial - Keane? to bude show.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo, aj tak na OT vyfasujeme.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

srandujem, musíme vyhrať

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
afc

0:0

Reagovat
r.mrazik

sezona je stejne v kelu...tak dostane sanci Keane,nebo se snad rozehraje Depay...

a nebo si stahneme wilsona?

Reagovat
I am Mancunian

nastie sme si nechali v kadri dost utocnikov, takze ziadny problem

Reagovat
Busby babes

LvG:"Our policy was not to have big squad as we wanted to try youngsters. Normally we don't have 13 injured players. It's ridiculous..."

No furt jsme chteli mladiky, tak je dostanem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mervin

OT: Zdar, je v Olomouci hospoda, kde se dá sledovat LM? Lépe řečeno, kde mají O2 Sport? Díky.

Reagovat
Swarley

zkus M.D. Originál, Atlant nebo Blues Rock Café...tam se všude dalo zajít na fotbal, ale radši bych tam teda zavolal a ověřil si to...

Reagovat
Mervin

Já právě vždycky chodil na Atlant, ale pouze pokud to bylo na COOLu nebo ČT. Ale díky za radu, vyzkouším to

Reagovat
Swarley

jako já moc právě Atlant rád nemám, tam je to takový na houby s pivkem...musíš vybírat podle toho, co se nejvíc točí, protože výběr mají teda obrovský, ale podle toho ta kvalita taky vypadá...

ten Originál je v podstatě na hlavním nádraží, což je trochu z ruky, ale zase tam mají právě dobrýho Excelenta, toho můžu...a fotbal tam byl vždy, i nějaké zápasy PL jsem tam viděl, takže tyhle sportovní programy by snad mohli mít všechny...

Reagovat
Mervin

Jak píšeš, Atlant byl vždycky taková poslední záchrana...výběr velký, kvalita za houby a často ne moc ochotná obsluha. Vrcho bylo, když tam přišlo tak 50 lidí na LM a servírka nám nechtěla zapnout zvuk, protože si pouštěla hudbu.

A na tom Originálu by to prý mělo být OK, tak děkuju za tip.

Reagovat
Swarley

jako normálně tam fakt nechodím, max na ten fotbal jsme tam dřív zašli, ale teď už jsem tam nebyl ani nepamatuju...a souhlas, obsluha tam byla vždy neskutečně pomalá, tam se vyplatilo chodit si objednávat na bar...jediný, co tam bylo super, byly šipky, tam se ti fakt nestane, že by nebyly volné...bývaly tam tuším i nějaké turnaje...

a ten Originál uvidíš, jak ti sedne, dobře tam i vaří, kulečník s fotbálkem je tam taky...jedna servírka tam byla taky docela nepříjemná, ale s pivkem se uměla otáčet, takže to ještě není ta nejhorší varianta...

Reagovat
PP

že mě to tady v Olmiku překvapuje..

Jinak jistota je k Travisovi.. je sice fanda Chelsea, ale O2 mají.. já tam chodím i na PL někdy.

Reagovat
Swarley

k Travisovi jedině v létě, po vodě, na nějaký fajnový žrádlo z grilu

Reagovat
tuny

v Atlantu O2 sport nemají, nebo aspoň pár měsíců zpátky neměli. Vedle ve Wimbledonu O2 sport jde ;) ale je to na vlastní nebezpečí

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

moja zostava:

Forster, Brady-Olsson-Toure-Clyne, Coutinho-Imbula-Kante-Willian, Sturridge-Deeney

Reagovat
nani92

a rozbor výkonov nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Usty v červeném

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Toure, Sturridge

Reagovat
fenixLFC

forster za to ze stal v brane a chytil dve lopty ktore ani neboli vylozenymi sancami? clyne za gol? coutinho namiesto khazriho? sturridge za 60 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Milan. Zas sa podmanujes?

Reagovat
fenixLFC

ved normalne s tebou diskutujem bez vysmechu normalne ti predkladam argumenty a otazky, nehladaj v tom neico viac

Reagovat
smazaný uživatel

takto nejak si predstavujem, ked ma muz "kramy"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Ibra na jednu sezonu v PL?

‘I have another three months here and then what will happen? Big things will happen,’ he said. ‘Is the Premier League something I fancy? Let’s just say I’m in shape.’

Reagovat
Mastný Chobot

to vyjadrovanie, to je jasný Wenger paráda, vitaj

Reagovat
nevros

Nevim proc, ale taky mam pocit, ze pujde k nam. Tak snad nezustane jen u pocitu.

Reagovat
Tomanatura

Za Mourinhem do MU, plat 800k

Reagovat
Darren Fletcher

mesacne

Reagovat
minoLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Do Stoke City. Útok Arnautovic-Zidane.

Reagovat
technecium

Celá diskuze o dřevácích... Sranda liga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele