Premier League v kostce (21. kolo)

17.01.2017, 19:55
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Takové góly v Premier League chceme! Jako by nestačily akrobatické kousky Mchitarjana a Giroudem, oba dva totiž v sobotu minimálně vyrovnal Andy Carroll, a to nůžkami, jaké jsme v Anglii dlouhé roky neviděli. Odborníci dokonce tvrdí, že byly preciznější než ty legendární Rooneyho. West Ham něco takového potřeboval víc než kdy jindy. Payet who?

Sága francouzského kouzelníka a jednoho z nejlepších hráčů posledního roku a půl v Premier League, ba i v celé Evropě, plní řádky všech médií. Následující dva týdny budou především o něm, případně Diegu Costovi, jenž sice prokazatelně marodí se zády, ale jeho touha vzít do zaječích, ať už "domů" do Španělska nebo za čínskými penězi, je taktéž přítomná. I kdyby až v létě, musí se s tím počítat.

Chelsea nicméně na jakékoli diskuze zareagovala totožně jako West Ham a po jasné výhře nad Leicesterem vede tabulku už o sedm bodů. Liverpool totiž "jen" remizoval v severozápadním derby s Manchesterem United. Na druhou příčku se tak zásluhou už šesté výhry v řadě posunul Tottenham, v jehož barvách zazářil novopečený tatínek Harry Kane.

Krystalické štěstí. To je pravý opak atmosféry na dně tabulky, kde se nám tvoří zajímavě semknuté kvarteto. Jediný "nešvar" ve vztahu Crystal Palace, Hullu, Sunderlandu a Swansea je ten, že Black Cats ještě nevyměnili trenéra. Zatím. Po domácí porážce se Stoke je to s Davidem Moyesem pořádně nahnuté. Tím spíš, když si vedení může brát inspiraci z Marca Silvy v Hullu, jenž po svém jmenování vyhrál dvě ze tří soutěžních utkání, včetně sobotního ligového s Bournemouthem.
Zápas 21. kola: Everton - Manchester City

V úvodu článku jsem se nezmínil o další obrovské události uplynulého víkendu. A to proto, že jí věnuji hned následující sekci. Génius v disciplíně držení míče Pep Guardiola dostal další tvrdou anglickou lekci, když ho v Goodison Parku zesměšnil Everton. Výsledek 4:0 je nejen potupný a všeříkající, je to zároveň nejhorší ligová porážka v kariéře veleúspěšného trenéra.

Velkou zásluhu na tom má tristní výkon obrany v čele s gólmanem Claudiem Bravem, který inkasoval ze všech čtyř střel na bránu. Jeho procentuální úspěšnost zákroků v Premier League tak klesla na 57 procent. Postupně ho překonali Lukaku, Mirallas a osmnáctiletý Tom Davies, který poprvé rozzářil svou, doufejme, hvězdu. V nastavení pak korunoval skvělý den pro Everton další teenager, debutant Ademola Lookman



Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 21. kola: Andy Carroll

Když Olivier Giroud na Nový rok neskutečným škorpionem upravil definici "krásného gólu", zvažovalo se pouze, zda ho v bitvě o branku roku může připravit podobný gól Henricha Mchitarjana. A pak se za dva týdny přižene Andy Carroll s patrně nejúžasnějšími nůžkami v historii Premier League (rád se nechám vyvést z omylu). Na centr Michaila Antonia si naskočil tak perfektně, že jeho následný projektil div neroztrhl síť. Jedním slovem fantasie. Mladík Tom Davies se svým parádním sólem musí přijmout pomyslné stříbro.



Zákrok 21. kola: Tom Heaton

Nejlepší zákrok kola předvedl nejspíš Hugo Lloris, ale protože se Olsson při Rondónově střele nacházel v ofsajdu, nemůže se Francouz o "cenu" ucházet. A tak si ji pro sebe uzurpoval jeden z nejlepších gólmanů uplynulé sezóny Tom Heaton, který dobrým výkonem pomohl k cenném vítězství Burnley nad Southamptonem. A to především výtečným dvojzákrokem na samém sklonku utkání.


Hráč 21. kola: Harry Kane

Tottenham podruhé ve třech utkáních sestřelil soupeře čtyřmi góly a podruhé se na třech brankách podílel Harry Kane. Šťastný táta proti West Bromwichi nasázel hattrick a klidně mohl slavit víckrát - vždyť na branku skvělého (i přes 4 inkasované góly) Bena Fostera vypálil jedenáctkrát a hned sedmkrát zasáhl cíl.


Břídil 21. kola: Paul Pogba

Je s podivem, že poté, co nás zhruba dva měsíce přesvědčoval o svých enormních kvalitách, předvede tak bídný výkon zrovna v utkání proti Liverpoolu. V jednom z nejsledovanějších zápasů na světě a v tak důležitém souboji o Ligu mistrů. Paul Pogba se "blýskl" nejen groteskní zaviněnou penaltou a zápasnickým chvatem, za který klidně mohl vidět červenou kartu, byl totiž přinejlepším průměrný celý zápas. Nezkompletoval ani tři čtvrtiny ze svých přihrávek, ani jednou nevystřelil na bránu a vyšel mu jeden jediný souboj jeden na jednoho.


Hvězdy 21. kola dle WhoScored.com

1. Harry Kane (Tottenham) - 10.00
- 3 góly, 11 střel, z toho 7 na bránu, 2 klíčové přihrávky, 2 úspěšné průniky

1. Peter Crouch (Stoke) - 10.00
- gól, asistence, 4 střely, z toho 2 na bránu, 4 odklizené balony, 19 vyhraných vzdušných soubojů

3. Marco Alonso (Chelsea) - 9.63
- 2 góly, 3 přerušené útoky soupeře, 4 vyhrané vzdušné souboje, 104 doteků s míčem
Ideální sestava 21. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Stejně jako u zákroku kola, ani mezi brankáři obecně nikdo nikterak extra nevynikal. Dobré výkony předvedli Mignolet s Heatonem, ještě o fous větší přínos měl gólman Middlesbrough Victor Valdés, který svému týmu proti Watfordu pomohl pěti zákroky, mezi nimiž se vyjímaly i dvě zastavení samostatných úniků Capoueho a Deeneyho.

Naopak krajní obránci udělali o víkendu pořádné terno. Skvěle zahráli oba letci Tottenhamu Walker s Rosem, ale oproti nominovaným hvězdám zaostali v produktivitě. Michail Antonio odehrál na pozici křídelního obránce jeden poločas a posléze rozhodl o výhře West Hamu hned třemi asistencemi. Marcos Alonso pak korunoval svůj nejlepší výkon v dresu Chelsea dvěma góly.

Na stoperskou pozici vynesl výtečný defenzivní výkon obránce Burnley Bena Meeho, blonďatý zadák se navíc o hubené vítězství nad Southamptonem přičinil jedním klíčovým odklizením balónu kousek od brankové čáry. Laurenta Koscielnyho pak do ideální sestavy nepustil Dejan Lovren, jenž mimo jednu nejistou zpětnou přihrávku exceloval a proti Man Utd kraloval hlavně ve vzduchu.

Perfektní představení Evertonu se odráží i v sestavě kola, nejvíc zazářil mladičký Tom Davies, který při svém teprve druhém startu od první minuty vynuloval spolu s Barrym střed zálohy Manchesteru City. Navíc dal úžasný gól a taktéž odhlavičkoval míč z brankové čáry. Doplňuje ho ve skvělé formě hrající Christian Eriksen, klíčový tvůrce Spurs nahrál na jeden gól a hýřil pohybem, jímž rozhodil obranu WBA.

Zástupce mají Toffees i na kraji záložní řady, a to i přesto, že Kevin Mirallas kvůli zranění odehrál jen něco málo přes hodinu. Na každý pád to byl on, kdo udusil naděje Citizens - byl nejaktivnější na hřišti a navíc dal gól a na další nahrál. Parádní výkon předvedl na levé straně Stoke Marko Arnautović, autor dvou gólů v utkání se Sunderlandem.

Asi největší nával byl tradičně v útoku. Jako fénix vstává z popela Peter Crouch, jehož výjimečných statistik si povšimněte výše. Také Andy Carroll kromě geniální branky odehrál výborný zápas a britští novináři jej při volení ideální jedenáctky často upřednostňovali před Abelem Hernándezem. Forvard Hullu každopádně při svém návratu zazářil dvěma gólu a byl naprosto esenciální postavou nesmírně důležité výhry proti Bournemouthu. O hattricku a výkonu Harryho Kanea se pak dočtete v rubrice Hráč kola.
Statistické okénko 21. kola

- rčení o Claudiu Bravovi, že pustí každou střelu na bránu, jsou poslední dobou téměř pravdivé; z posledních 22 pokusů totiž pustil 14 gólů (36% úspěšnost)

- i díky němu je Chelsea o sedm bodů v čele, během 21 zápasů zvládla nasbírat celých 52 bodů; to je o 2 víc než loni za celou sezónu

- Michail Antonio patří k nejlepším hlavičkářům ligy, o víkendu však ukázal, že umí i nahrávat; proti Crystal Palace asistoval u všech tří branek West Hamu, což dokázal jako první Kladivář od dubna 2000 (Paolo Di Canio)

- James Milner je po Vláďovi Šmicerovi druhé štístko, které obléká dres Liverpoolu; když totiž Milner v PL skóroval, nikdy neprohrál - 46 zápasy navíc vyrovnal rekord Dariuse Vassela

- to Rudy Gestede má opačný, chtělo by se říct Rodwellovský, problém, on totiž neumí vyhrávat; svou šňůru zápasů bez vítězství v Premier League natáhl už na 32, což je nový rekord
Nejvtipnější momenty 21. kola

1. Hello darkness, my old friend...



2. Násilí v tunelu

3. Clattenburgův divoký presink
Bonus 21. kola: Procentuální úspěšnost brankářů

Nejlepší brankáři (40 a více střel):

1. Tom Heaton (Burnley) - 76,5% (88 zákroků/115 střel)
2. Hugo Lloris (Tottenham) - 74% (37/50)
3. Ben Foster (West Brom) - 73,3% (77/105)
4. Jordan Pickford (Sunderland) - 73% (73/100)
5. Kasper Schmeichel (Leicester) - 72,3% (47/65)

Nejhorší brankáři (40 a více střel):

1. Fraser Forster (Southampton) - 56,7% (34 zákroků/60 střel)
2. Lukasz Fabianski (Swansea) - 57% (65/114)
3. Claudio Bravo (Man City) - 57,4% (31/54)
4. Steve Mandanda (Crystal Palace) - 58,5% (24/41)
5. Wayne Hennessey (Crystal Palace) - 59,6% (34/57)

Nejlepší a nejhorší brankář (méně než 40 střel):

Brad Guzan (Middlesbrough) - 90,9% (10 zákroků/11 střel)

...

Ron-Robert Zieler (Leicester) - 52,9% (18 zákroků/34 střel)


Data: premierleague.com

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (331)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Eriksen zjevně hraje skvělou sezonu..

zatím dost možná nejlepší záložník letošního ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

Zo začiatku sa trochu hľadal ale teraz patrí medzi top.

Reagovat
vodka

začátek sezony měl příšerný

Reagovat
spider_8

Pro mě jsou ty Rooneyho nůžky pořád gólem desetiletí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam šlo taky o to, komu ten Rooney ten gól dal a v jakým kontextu.

já mám radši střely z větší vzdálenosti než tyhle nůžky (viz Essien, Lampard...)

jinak se mi ale gól Carrolla líbil víc než Rooneyho..

Reagovat
spider_8

Jj, ale celkově si myslím, že to byl těžší kop, než ten Carrollův. On to měl hezky ve stoje, míč dlouho letěl, byl nehlídaný a navíc centrující hráč stál na stejné úrovni jako on. Ale samozřejmě je to věc vkusu.

Reagovat
andrew96

střely z dálky, na ně nemá nic

Reagovat
H.N.T.

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu byly nejvíc

Reagovat
Swarley

provedením i důležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli vyloženě gól desetiletí, ale byla to paráda. A tu samou sezónu ještě Berbovy nůžky proti Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě Rooney a loňský Bentekeho. Ale ty Carrollovy prakticky na stejný úrovni.

Reagovat
tunkic

Desetiletí?? Jestli myslíš celosvětově, tak minimálně ty Ibrahimoviče proti Anglii si je v klidu strčí do kapsy

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes taky skvělí..A Ronaldinho..našlo by se jich určitě víc

Reagovat
kvasha16

strasne sa zabuda na ten Mexesov gol

Reagovat
spider_8

Myslím v Anglii.

Reagovat
Nikikrew

Tak teda Iwoiho by som tam rad videl, odohral paradny zapas.

Reagovat
Mastný Chobot

A. Iwobi & D. Flection nám vyhrali zápas

Reagovat
Kucka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Tak

Reagovat
smazaný uživatel

ale muzem si za to sami, jsme moc hodni,a pak tam z arsenalu nikdo neni... se podivej jak si owny ustyho vycvicil, tedka neni kolo, kde by chybel hrac fattenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Sa prv pozri na náš zápas proti WBA a jednotlivé výkony hráčov.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak byste asi spíš měli začít hrát kloudně.

Reagovat
Counter

Byla to výhra 4:0.

Reagovat
Gareth Bale 11

To neznamená, že jste hráli bůh ví jak třeba (zápas jsem neviděl) a bylo to třeba individuálně nějak úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to individualne uzasne.

Reagovat
Counter

Od týmu ani ne, od Iwobiho docela jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

No že by těch 4:0 bylo zrovna nějak zasloužený výsledek Něco jak když Real dal 4ku Bayernu. Čtyřikrát z hovna bič.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, dokážeš napsat příspěvek, ve kterým bys Real nezmínil?

Reagovat
technecium

Naposledy jsem slovo Real ve svém příspěvku použil 10.12.2016. Od té doby jsem napsal nějakých 90 příspěvků. Takže ano, dokáži a myslím, že ve psaní příspěvků, kde se nezmiňuji o Realu jsem velmi zdatný.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova

Reagovat
Dufan

jediný v čem byli Citi mnohem lepší, je držení míče....jasně, je to významnej ukazatel, ale střely skoro stejně a furt se hraje na góly..... a byly to góly po pěknejch akcích...takže hovna ne-e

Reagovat
technecium

Co jsem koukal na ten sestřih, tak kromě gólu neměl everton za první poločas zhola nic a klidně mohl 3:0 prohrávat.

Reagovat
Dufan

tak jednoho góla jim ještě správně neuznali.... a první poločas byl jinak jednoustranou záležitostí Citi, to je fakt...ale druhej poločas zase Citi skoro šanci neměli a čutali si to na půlce...Everton je brejkama zničil.....ale nebyli to žádný doklepy nebo haluze....góly pěkný

Reagovat
Talker

To klidnr mohl. Kdyby mel Brava v brance a Stonese v obrane, tak to tak mozna i dopadne.

Reagovat
celeb

som zvedavy, koho nakup bol ten Stones. S Kolarovom doslova sabotuju obranu City v tejto sezone. Taku mizernu obranu nema ziadne muzstvo PL.

Reagovat
hona.kub

jak může být 4:0 "nezasloužený" výsledek? to by museli dát 7 gólů, aby to byl zasloužený výsledek? ty seš dobrej lojza...

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní kolo. Hromada skvělých zápasů, momentů i individuálních výkonů. I hrozných výkonů. Jediná chyba na kráse je zranění Vertse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na zákrok Llorise proti Rondónovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tobyho pass

Reagovat
Frantszek

Reagovat
jenage

Rooneyho nůžky lepší z mého pohledu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ náš najlepší zápas sezóny. WBA sme prevalcovali a ak by to bolo 8:0, nikto by sa tomu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím fotku toho Pepka... Nemám ho rád, ale začíná mi ho být normálně líto A co víc, podvědomě mu i přeji ať se trochu zvednou, no fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo "Plymouth will defend just like Man Utd did!"

Reagovat
vladis271

je to liverpoolsky manažér a celkom sa do toho vžil a užíva si to.

Reagovat
Busby babes

to nerekl...

Reagovat
kiwwi

nie je to pravda ale mohla by byt...napriklad Vlado tomu veri

Reagovat
MySch017

Vedel som, že na Pogbovi si autor zgustne. Zápas mu nevyšiel, čo je pravda, ale taký Bravo...4 strely zo 4 pustil, břídil 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

Od Brava se už nic nečeká, protože je totálně mimo. Zatímco Pogba odehrál skvěle 2 měsíce a očekávání v derby byly vysoký.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
Infernoqt

Liverpool skvěle napadal, soustředili se převážně na něj a furt ho zdvojovali. Potřebuje zápasovej rytmus, podle mě bude top.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho zápasu top byl. O Pogbu fakt strach nemám. Se Zlatanem a DDG jsou pro jakýkoliv úvahy o první čtyřce naprosto zásadní.

Reagovat
Infernoqt

Já top4 nezmínil. Měl jsem na mysli top hráč. Co se týče top4, jsem toho názoru, že musíme udržet nastolené tempo, protože očividně ti nad námi toho moc ztratit nechtějí a obávám se, že přeskočíme jen City. Chce to víc bodů s těmi výše postavenými týmy, a to nám zatím jaksi moc nejde.

Reagovat
MySch017

najbližších (myslím) 5 kôl to budú zápasy medzi jednotlivými tímami z top5 a vždy minimálne jeden stratí...to musíme využiť, máme celkom dobrý los a až na Stoke a Leicester vonku by sme to všetko mali bez problému zvládnuť (nikde ale nie je napísané, že ani tie 2 zápasy von nebudú za 6 bodov)

Reagovat
smazaný uživatel

Já top použil taky ve smyslu hráče

Reagovat
JacksLFC

Skveleee

Reagovat
Usty

To spíš McAuley, když už, který měl větší vliv na špatnej výsledek než Pogba. Bravo kromě posledního gólu zas až tak nic moc dělat nemohl. Že nechytí nic navíc, není věc hodná břídilství, jen prosté průměrnosti

Reagovat
MySch017

Dostal 3 sakra podobné góly z poriadnych uhlov, nie? Podľa mňa by minimálne 2 z toho lepší brankár chytil. Je otrasne slabý brankár, ktorý sa z takého zápasu prd poučí. Pogba má len 23 a toto mu bude dobrou školou (aspoň v to dúfam).

Reagovat
Usty

Lukakua mít nemoh, Davies ho skvěle přehodil, byla tam i teč, s tím se taky nic dělat nedá. Mirallase by skvělej gólman mít mohl a u Lookmana to je jasný, to mít měl. Ale nic extra úděsnýho, na břídila by musel udělat minelu nějakou.

Reagovat
Dufan

Reagovat
fenixLFC

pogba bol k hovnu vo vsetkom. vyrobil penaltu, mal dostat kartu, nic nevymyslel. pri defenzívnych standartkach bol uplne v prdeli...

Reagovat
MySch017

https://www.youtube.com/watch?v=mf3Wibm9VHU

najkrajšie nožnice v histórii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Dufan

Mirallas a Davies

Reagovat
Zaschrona

I kdyz misto Kevina si to i spis zaslouzil Ross, ale i Kevin zahral dobre... ale to v podstate jako vsici.

Reagovat
Dufan

jsem rád, že se Ross trošku otrkal a zase hraje a hrál dobře.....ale za mě tentokrát Kevin....a pochvalu zaslouží všichni....hlavně Holgate a Davies jako nejmladší.... měl jsem před zápasem strach, že vzadu byl mladej Holgate a Funes Mori, kterej má někdy hodně slabší chvilky.... a jak je na to Galoway??? už jsem o něm dlouho neslyšel....taky neměl špatnej začátek

Reagovat
Zaschrona

Letos Galloway hostuje v WBA, tam se ale zatim moc neprosadil, odehral jen nekolik zapasu. Zrejme se ale vrati a pro jaro pujde hostovat do Derby. Budoucnost u nas porad mit muze, i kdyz pry chceme mladeho stopera ze City, tak to muze mit dost zavrene - a na levem beku by hrat nemel, je mnohem spis stoper nez LB, alespon do budoucna.

Connolly ted zazaril v prvnim zapase na hostovani za Wigan, Kenny hraje skvele za rezervu, Pennington se konecne vraci ze zraneni a porad bych neodepisoval i Browninga, i kdyz taky byl ted hrozne dlouho zraneny a uz je celkem stary, takze to asi u nas neda ani jako backup. Talentu v obrane mame ale tak jako tak dost. A teda nejen v ni.

Reagovat
Dufan

dikec

Reagovat
PropanbutanovaBomba

za to že Crouch není v sestavě kola

Reagovat
paver

Éndi Kéral

Reagovat
pawelFCB

Proc ne? Dava to smysl...alespon k necemu je ten RB dobry...

Reagovat
Busby babes

rčení o Claudiu Bravovi, že pustí každou střelu na bránu, jsou poslední dobou téměř pravdivé; z posledních 22 pokusů totiž pustil 14 gólů (36% úspěšnost)

- i díky němu je Chelsea o sedm bodů v čele, během 21 zápasů zvládla nasbírat celých 52 bodů; to je o 2 víc než loni za celou sezónu

Nevypadla tam jedna zajimavost?

Reagovat
Infernoqt

4. Arsenal

Reagovat
Usty

Nee, to bylo myšlený tak jakože je Bravo dlouhodobě průměrnej a City kvůli němu ztrácí body. Takže i díky němu nemají třeba o 4, 5 víc a nejsou druzí, dejme tomu

Reagovat
Busby babes

aha. ok, to je velkej osli mustek. ja teda jen kouknul, ze i kdyby City vyhralo, tak ten rozdil je stejnej, tak jsem si rikal, ze to je nejaky divny.

Reagovat
Usty

Jono, to je můstek k tomu, že z 22 střel 14 pustil, což indikuje bídný výkony dlouhodobě - a pak už to smysl dává

Reagovat
Busby babes

ale jinak podobne by se dalo napsat, ze diky nasemu promenovani sanci ma Chelsea takovej naskok.

Reagovat
Usty

to z teba len hovorí závisť že si nikdy nenapísal nič také ako ja

Reagovat
Busby babes

asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stava se vselicos. Ale, jak Guardiola odstrelil ikonu klubu a stalou oporu Harta a privedl Brava, kterej nechyti nic navic, to jevjeden z nejdebilnejsich tahu ve fotbale co jsem kdy videl. Ja bejt majitel tak leti, protoze neprokazal respektbke klubu, ktery trenuje.

Reagovat
soukup

ale Bravo umí líp nohama

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, dostat jesle to mu jde skvele.

Reagovat
r.mrazik

Pred tydnem gol roku Giroud a ted nejlepsi nuzky Carroll? Sakra to autor sleduje PL prvni mesic nebo co???!!!

Reagovat
Usty

Tak se uklidníme ale!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

letos nikdo lepsi nuzky nedal. Jen teda co prijde ted? Big Fella nejakou paradu ala Messi?

Reagovat
Le Gunner

Gólman přes celé hřiště. Ale nevím, kdo.

Reagovat
Busby babes

Bravo.

Reagovat
Le Gunner

Ten ho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak usty pise o nejlepsich nuzkach v historii PL...úleťák to je

Reagovat
Usty

to přece není pravda

Reagovat
r.mrazik

to už nezměníš...

Reagovat
Usty

psal jsem "patrně" a ať mě vyvedete z omylu, navíc tam odkazuju na Rooneyho... šach mat

Reagovat
r.mrazik

s "patrne" si nepomuzes...uz jen jak te to mohlo napadnout ty mesicni sledovateli PL....

Reagovat
Usty

počkej, ty ty nůžky vážně nepovažuješ za jedny z nejlepších v historii PL? jmenuj kromě Rooneyho další...

Reagovat
Hokaido

Jako pěkný, ale Carroll je prostě jinde.

Reagovat
r.mrazik

ve west hamu no...

Reagovat
vodka

Carrollovy nůžky > všechny kromě Sinclaira

Reagovat
r.mrazik

to je jak vyhra v soutezi o nej fotbalistu...a podobny ankety...kazdy ma vlastniho favorita...

pro me Rooney, Sinclar a az pak Carroll

Reagovat
vodka

tak Rooney je jasný, to je ikonický gól, výš je pomalu jenom ten aguerův proti QPR ( )

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hart bol vždy len mierne nadpriemerný brankár, ale Bravo fakt patrí medzi medzi tie najväčšie brankárske hovna co si vôbec v PL pamätám. Keď som sa mu smial už na začiatku každý má klatil do riti ze tomu debilkovi krivdim. Som zvedavý či ho v lete pep predá a tým prizná ze je hlupák co už všetci vieme ze je

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea byl první sezónu taky dlouho na odpis..třeba se probere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten príklad s de geom je blbosť. Koľko takých bolo okrem geu? Furt sa ten príklad vyťahuje akoby každý sa každý smatlak mal teraz zázračne premeniť na najlepšieho gk na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

No v nejlepšího ne, ale přece je to dost velký skok z PD.

Reagovat
R.Meireles

a hlavně De gea měl kolem dvaceti roků

Reagovat
kiwwi

a hlavne nebol vobec prvu sezonu na odpis...nedarilo sa mu v prvych par zapasoch kde dostal jednoduchy gol od Dzeka v Community Shield a potom este jeden v lige tusim proti WBA(mimochodom oba zapasy sa vyhrali) a sem tam neustal suboj vo vzduchu

ABU fans tu samozrejme vytvorili taku atmosferu, ze tomu dokonca aj sami uverili a jeden blazen sa so mnou dokonca aj bol ochotny stavit, ze Mignolet bude na tom lepsie ako DDG

Reagovat
Infernoqt

Bravo byl v Barceloně celkem dobrej a za Chile odehrál dost dobrých zápasů. Podle mě ho City vystavili do takové pozice, kde mu kleslo sebevědomí, což bylo vidět u posledního golu Evertonu. Jinač na bránu City moc střel nejde a pokud jde, jedná se převážně o protiútoky.

Takže, hodně mu k těm výkonům pomáhá obrana man city a styl Guardioly.

Reagovat
soukup

poupravil bych to - Hart byl vždy minimálně nadprůměrný brankář a k tomu měl navíc roky, kdy patřil k naprosté špičce

Reagovat
smazaný uživatel

Možno tak jeden rok

Reagovat
Svatej

'' kazdy ma klatil do riti ''

Reagovat
tunkic

Taky nechápu, jak s tím souvisí jeho soukromí

Reagovat
pawelFCB

Hlupak neni, pouze si deka veci po svem...Hlupak nikdy nemuze mit tolik uspechu, jako ma on.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrať BL s Bayernom nieje žiaden mega úspech a v Barcelone mal okrem iného exkluzívneho materiálu aj najlepšieho hráča histórie futbalu v najlepších rokoch takže sa nám na tom pep pekne vyhypoval a az teraz vidíme jeho práve trénerskej umenie keď zrazu nemá všetko na servírované na podnose a ma kopec ťažkých súperov je v prdeli

Reagovat
pawelFCB

V Barcelone odvedl kus dobre prace..i diky nemu je Barca ted tam, kde je. V Bayernu naprosta dominace v lize,pohar...semifinale LM, to neberu jako neuspech. To snad nikdo necekal, ze bude v PL dominovat hned prvni sezonu, kdyz je to dakeko obtiznejsi, vyrovnanejsi liga. Tolik let se z nej tady dela pomalu nejlepsi trener a kvuli spatneho pulroku v City je to najednou hlupak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já beru Bayern, ale jak někdo může snižovat jeho angažmá v Barceloně to mi fakt hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nesleduji La Ligu a kromě Ligy Mistrů jsem Barcelonu neviděl pravidelně v lize pod jeho vedením, ale neměl už základ mužstva a podobný herní styl zanechaný po Riijkardovi? To si vybavuji, že Riijkardova Barcelona hrála skvělý fotbal i proti nám - i když pravda, nebylo to asi tiki-taka.

Reagovat
tony223

Můj názor je takový, že proti týmům které hrají vysoký presing v šíleném tempu jako je tomu v PL u 100 % týmů, potřebuješ golmana, který má dobré reflexy. Hra nohou pak není moc důležitá. Naopak Pep se domníval, že si jeho tým bude v klídku kombinovat s golmanem - ale to prostě v PL nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

S Hartem nemas pravdu, ted ho nesleduju, ale kdyz byl mladik a vytlacil Givena, tak predvadel kazdej zapas neskutecny zakroky. Ten doleti vsude.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neni stream na FA Cup Burnley - Sunderland..celkem bych se koukl..v zakladu Flano, Barton vs Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Z biedy nás nevytrhol no

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

naváže na předchozí zápasy a bude klid, tohle se může stát...teď nás to stálo body, ale před tím v pár zápasech ty body nopak zařídil...hlavně to hodit za hlavu a jede se dál...Martial mu poradí, jak to mít v p-či..

Reagovat
Busby babes

Pogbic taky uplne nevypada, ze by si neco delal z toho, co si o nem kdo mysli...

Reagovat
Swarley

nevím no, oba frajeři, ale jen tak na oko...alespoň u Pogby mi to přijde, že to je na něm docela vidět, jak je pak z toho vyklepanej a nejistej...Martial hrál taky hovno a bylo vidět, že měl sebevědomí úplně na hadry...teď se zase chytl a hned to je na výkonech vidět...

pořád mladí borci, já bych na to nervama neměl nikdy v životě

Reagovat
bbbauch

kazdej fanousek musi znat ty pocity pred zapasama, hlavne pred takovejma jako je treba liverpool.. ja mam vzdycky divnej pocit a to na to koukam v bedne

Reagovat
Swarley

jako je jasný, že ti borci mají nějaký postupný vývoj i co se týče toho tlaku na ně a musí si na to prostě zvyknout...ale ta představa, že jsem stál takový prachy, to očekávání, ta atmosféra kolem zápasu, lidi na stadionu, lidi u televize po celém světě...do toho mě pustit, tak si tam ani tkaničky nezavážu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ved ja viem, ale v nedeľu ma nasral proste..ale už sme kamoši

Reagovat
Swarley

tak taky koho nenasral, to byla fakt naprostá katastrofa...ještě jak to tam na závěr zkoušel mezi dva patičkou, to už bylo fakt moooooc za hranou...

Reagovat
nani92

jo presne, to som už nezvládal

Reagovat
Mariano13

tak ten asi ťažko, keď sa po rozvode dával dokopy niekoľko mesiacov

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend zpátky do NUFC? ... Pardew ho pěkně zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, jen potvrdila jeho průměrnost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký info o tom nebo jen gossips? Já bych ho poslal zpátky hned, kdysi to byl nadějný hráč, ale od začátku nepochopitelný tah a pod Samem se taky nezlepšil, i když to se nedá říct o nikom.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to zatím jen gossip, ale sdílejí ho i relevantní zdroje + Rafa řekl, že je blízko přetup hráče, kterýho má rad a právě Townsend se za něho považuje.

Reagovat
vodka

je úplně marný

Reagovat
Counter

Kdy nebyl? V QPR a dva měsíce v Newcastlu?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

v QPR hrál ale vážně dobře. On má občas světlé momenty, někdy jich je víc, ale celkově je to slabota, no...

Reagovat
Counter

Takový pokračovatel tradice anglických záložníků Spurs. Očekávání zprvu vysoká a postupem času se ukazuje, že se jich vždycky zbavili zcela oprávněně.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Arsenalu by mělo udělat všechno potřebné k tomu, aby přišel Payet, ať už to stojí co to stojí.

Reagovat
CubONE
Reagovat
CubONE

A 100. pre MU v Lige majstrov dalsiu sezonu.

Reagovat
andrew96

Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz, kdo hrajete a nebo hrál jste kariéru ve FIFA 17 (Premier League)....sestoupil vám někdy během kariéry, tým z první šestky ? Díky za postřehy

Reagovat
Infernoqt

City a Liverpool v první sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt Jsem myslel že to snad ani nejde, nakupují jak blázni

Reagovat
Infernoqt

Já vypl přestupy první léto. Hull a Crystal do LM, Spurs druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to vypnul, jde jen první polovina soutěže a pak začinají normálně přestupy... Postoupil jsem s NUFC do Premier League a je to tam divoký, Manchester první ale City a Chelsea jsou dole... Ale tak je odehráno teprve 8. kol proto se ptám, z té první 6 bych ani nechtěl aby někdo spadl, at to je trošku reálný

Reagovat
Infernoqt

Já tu sezonu vypl po 34 zápasech, hraju PL za River Plate normálně, tohle bylo moc lehký. Ale třeba takový Spurs jsou už druhou fifu vždy v top 4, ikdyž mám sezonu jen s top týmy složenou. Takovej Real nedá ani první půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nechápu, proč Dembele z Dortmundu má obličej v menu normální a když hraješ hru. tak má uplně jinej a vypadá jak jitrnice

Reagovat
Infernoqt

Patrně záleží na kvalitě obrazu tv. Spousta hráčů nemá zavedenou tzv. ,,real face", proto se tváře neshodují. Takovej Bailly či Mensah v MU. Minulou fifu Depay vypadal jak opice.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc díky za informace

Reagovat
Svatej

Ne, ale zas naopak bojujou týmy Jako Crystal Palace o titul

Reagovat
nani92

nový Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Usty

https://streamable.com/4uh3y

wtf, se všichni posrali letos, ne? Carroll who?

Reagovat
nani92

strašný rok

Reagovat
Usty

krásné góly v ČR nechceme!

Reagovat
Swarley

bohužel, EU zavede kvóty a můžeme nadávat jak chceme, Okamuru na ně!

Reagovat
Azazelo RD

EU zavede kvóty na krásné góly, my na to budeme nadávat, jak budeme chtít a situaci bude zachraňovat Okamura? Kam se hrabou Ustyho oslí můstky na Tvoje...

Reagovat
Swarley

změnil jsem se, víš?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč, ale představil jsem si škodolibího Japonce píšícího na EF

Reagovat
Swarley

škodolibího? ty píšeš jak Japonec

Reagovat
smazaný uživatel

věřim, že za to může souběžná konverzace o člověku, kterýmu nikdo neřekne jinak než Libí(k)!

Reagovat
Swarley

jestli sa vozí na škodovke, tak to beru

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

jako gol paradni, ale neregulerni vsak malem tomu obranci ukopl hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kokesh

Malem Honza kralem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cipinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bellgarion

pokud platil tento, tak ten neuznany Zlatanuv mel platit urcite :D

Reagovat
smazaný uživatel

to jen ukazuje, ze zijeme v nejlepsi fotbalove dobe, fotbal nikdy nebyl kvalitnejsi, a proto je i MESSI nejlepsi hrac historie.,kdyz je momentalne jasne nejlepsi

Reagovat
Swarley

to je přesně ten rozdíl...u Carrolla mám pocit, že kdyby se to sešlo, tak bych byl schopný se do toho podobně položit taky a mohlo by mi to na šedesátej pokus vyjít podobně...

tohle nebo ten Wazza...to ani omylem...

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
r.mrazik

pekny...ale chudak obrance malem prisel o nos

Reagovat
madridcan

To co je za anketu? Uz je verejne tajomstvo, ze Guardiola v minulosti hral bez deviatky a aktualne hra bez jednotky...

Reagovat
Gareth Bale 11

OT: Nový znak Arsenalu.

http://1url.cz/ttGcv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Připiš pod to Tottenham a máš novej znak Spurs

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Manik...

Reagovat
Harakan

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou s dobou

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Busby babes

http://www.mb6hs.cz/clanky/mentalni-trenink/pouze-konkurence-priblizi-nas-hokej-zpet-k-vrcholu

Mohlo by zaujmout i tady, i kdyz asi jen par fajnsmekru. Je to dlouhy jak prase, cetl jsem to asi pul hodiny. Ale stoji to za to. Michal Bros se rozepsal o mladeznickym hokeji.

Reagovat
C-M@ster

Tenhle text je přesně důvod, proč se nemá zarovnávat do bloku.

Jak krásně čitelný by to bylo, kdyby to zarovnal doleva...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
C-M@ster

3 verze toho samého textu: https://ctrlv.cz/shots/2017/01/18/4jCZ.png

Fakt mi chceš říct, že se ti čtou stejně dobře?

Já už se nechci opakovat, tak odpovím klasicky: ukaž mi jeden web s vysokou čteností, kde používají zarovnání do bloku... Fakt je podle tebe náhoda, že se všude používá zarovnání doleva?

Na všechny tyhle chujoviny mají statistiky a v zarovnání doleva je daleko větší míra dočtení než v zarovnání do bloku. Nejdůležitější v tomto ohledu je to, že se čtenář daleko hůře orientuje v textu, když všechny řádky začínají a končí stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kde se pohybuji nepřipadá nic jinýho než zarovnání do bloku v úvahu, jsem na to teda už asi tak anvyklej, že mi vadí cokoliv jinýho

Reagovat
C-M@ster

Tak třeba toto je přípustná varianta: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/29/Mfdnes16May2012.jpg/175px-Mfdnes16May2012.jpg

Když je ten text úzkej nebo s krátkýma odstavcema.

Ale to s tím Brošem vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Krátký odstavce ještě existujou?

Reagovat
C-M@ster

Četls někdy jakýkoliv článek na Eurofotbalu než skočíš do diskuze? Zkus se podívat, jak jsou psané.

Třeba přímo tenhle.

Nebo tyto stránky: http://www.bezfrazi.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie...)

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je velmi dobre pisane. Moderne, jasne, atraktivne.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, ta stránka je takový zjevení na naší internetové scéně.

Reagovat
13

napiš si vyjádření na soud zarovnaný doleva a nadřízený ti urve hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

U čtení toho bych se zbláznil.

Proto tolik právníků pije, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No prave kvoli tomu nemozem to zarovnanie ani vidiet

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

me to prijde uplne v pohode.

Reagovat
C-M@ster

Viz moje odpověď výš.

Jsem holt čtenářský citlivka, ale třeba to někomu vadí míň.

Reagovat
Maresma

Mně vadí ty předložky na konci řádků..

Reagovat
fenixLFC

viem ze pojdem proti prudu, ale kedze nie som fanusikom nozniciek a takých to veci (ktore su sice technicky ovela narocnejsie ale ako goly sa mi nepacia) tak ani carrolla ani girouda ani azera proste za gol sezony nepovazujem. tych parádnych golov bolo ovela viac, len tak z hlavy kludne aj boriniho (?) z toho zapasu kde dal henrik gol alebo hendov proti chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

mně se hrozně líbil ten první Alliho gól proti Watfordu... gól sezony to určitě nebude, ale já bych si u toho udělal z nohou špagety

Reagovat
kvasha16

neviete niekto, co je so strankou fullmatchesandshows? tak nejak nefunguje

Reagovat
niflheim

Po tom Lidelofovi se nějak slehla zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte málo obrancov momentálne? Na CB Jones, Smalling, Rojo, Bailly, Fosu-Mensah a aj Blind je schopný zahrať.

Reagovat
čutalista

Ocekavaji pravdepodobne zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu-Mensah si ani nekopne ale potrebujú podobného Švéda za 40 miliónov.

Reagovat
lenckoj

Přece Mourinho nedá šanci mladíkovi z jejich akademie, když může koupit někoho podobného za 40 mega. To by nebyl jeho styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No jelikož to bylo označováno jako "done deal", tak jsem trochu překvapený

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol rád na tvojom mieste. Zatiaľ Vám to šľape, veľa by si asi nezahral.

Reagovat
niflheim

Pravda, prozatím jsem celkem i překvapený z Roja, který už snad dva zápasy neudělal žádný prasácký skluz... a taky se přes něj s Jonesem nemůže zpět dostat Smalling, loni jeden z nejlepších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Jones hrá výborne, snáď mu vydrží zdravie.

Reagovat
niflheim

Dokud se nerozhodne odhlavičkovat někde na staveništi demoliční kouli.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Záleží, kdo to za "done deal" vyhlašoval.

Reagovat
vodka

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, fantomas říkal, že je to už tutofka.

Reagovat
LokoLFC

Ten Lovren je mega vtip.

Reagovat
niflheim

OT: Injustice 2 Story Trailer - https://www.youtube.com/watch?v=9hklKfEEsxc

Reagovat
Arbiter

těším se! Jednička je pořád hratelná, ale jsem zvědav na jiné postavy

Reagovat
niflheim

Brainiac, Robin, Darkseid, Poison Ivy, dle gamplaye určitě Supergirl, Grodd a Atrocitus... zatím to vypadá slušně

Reagovat
Arbiter

By mě zajímalo, jestli tam bude také Joker nebo ne, když v popisu postavy Harley Quinn je tam zmínka o jeho smrti. Chyběl by mi tam...

Reagovat
niflheim

Možná bude nějaký flashback, na jeho základě bude jako hratelná postava.

Reagovat
cristiano.K.

Clattenburg a Lovren v té sestavě taky nemá co dělat, ten měl v derby minimálně dva momenty nad kterými člověk žasnul

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Tu je vidieť, že veľa záleží na tom či je z toho gól alebo nie. Ak by bol (a zas tak ďaleko od neho nebolo) tak by tam určite nebol no. Ale na nič iné ako tú naslepo malú domov si nesúpomínam.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren v sestavě kola je píčovina.

Reagovat
fff

Aaaale no. Ako ja osobne si pamatam iba tu malu domov co dodrbal a inak vo vzduchu bol neskutocny a to mal proti sebe Ibru ci Pogbu. Zas uplna picovina to nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle myho nazoru je teda jeho chyba například i tohle. Navíc se do takový pozice dostal díky tomu, že chvilku předtím prohrál hlavičku hrozně vysoko.

http://prntscr.com/dx5xrn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Kalinič za 45 mega € do Číny, ten v PL nevypadal ani na 4,5 mega

Reagovat
Coutinho10

j ale aspon teda pomohl jeste obrat Juve o body

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayern +

"West Ham něco takového potřeboval víc než kdy jindy. Payet who? "

Krásne Usty

Reagovat
Bayern +

A Carroll bezpochyby, to je dokonalosť sama...

Reagovat
niflheim

74 - Chances created for West Ham in the @premierleague this season:

Dimitri Payet - 74

Manuel Lanzini - 23

Michail Antonio - 21

Reliance.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

premejslim jestli se vyplati drzet toho Costu ve fante...ta jeho cena celkem klesa...aby pak neco zbylo na poradnyho utocnika pokud fakt odejde nebo pujde dolu

Reagovat
Maresma

Měls ho prodat dokud měl cenu vysokou, teď už je to asi jedno.

Reagovat
Coutinho10

j tam sem to asi provahal no pred tim Leicestem no uvidim, co predvede v dalsim kole...hrajou doma s Hullem, tak mu asi dam pasku, protoze pokud bude hrat, tak by tam neco dat mel....kdyz ne...tak to asi prekopu...tohle kolo nebudu nikoho nakupovat a v pristim kdyztak udelam nejakou zmenu diky 2 volnym prestupum

Reagovat
13

Já ho prodal před Leicestrem a lituju toho už pomalu.

Reagovat
Coutinho10

zalezi koho si koupil misto nej no

Reagovat
13

Ollieho

Reagovat
Coutinho10

j tak to si neudelal spatne me stve, ze ja jsem ho mel asi 3-4 tejdny po tom, co se vratil po zraneni, ale bohuzel v ty dobe ho tam Wenger daval na 10-20 min. a ikdyz gol treba dal, tak ho do zakladu priste nedal....takze pak jsem ho vyndal a samozrejme se ta situace zmenila a od ty doby hraje...takze i o nem bych znova pripadne uvazoval, pokud Costa odejde nebo pujde dolu

Reagovat
Maresma

Proč?

Reagovat
Arbiter

Protože normálně trénuje a podle všeho to byla jen obyčejná kachna...

Reagovat
Maresma

No to je možný, ale ve fantasy mu od té doby slušně klesla cena, takže jestli ho prodal už před zápasem s Leicesterem, tak ho teď může koupit za levněj, než ho prodal.

Reagovat
13

Costa mě držel první půlku sezony, a mohl by i dál, kdyby nebylo té události s Čínou. (Myslel jsem, že se budu zbavovat Edena.) Už jsem se vydal jiným směre, ten tým má poddimenzovanou obranu a pořád v ní byli nějaké problémy, tak jsem přivedl Alonsa. Costu jsem změnil na Girouda. Mám všeobecně dost nápadů jak to obměnit, ale free transfery chybí.

Reagovat
Maresma

Ajo, jestli ses už vydal jinou cestou tak to chápu. Já ho jen vyměnil za Lukakua a ušetřený peníze pořád mám, takže to můžu klidně změnit zpátky, no..

Reagovat
Free_player

takže myslíš, že tedka o víkendu bude hrát ?

Reagovat
Free_player

protože jestli ne tak ho prodám

Reagovat
Coutinho10

podle me hrat bude...a navic jak pise Hokaido niz...cena je uzamcena do dalsiho zapasu, takze se ho popripade muzeme zbavit po Hullu

Reagovat
Free_player

asi jo to zní rozumně ... ale pokud nebude ted hrat tak pude !

Reagovat
Coutinho10

jj u me to sami navic mu dam pasku, protoze od nej cekam, ze mi splati tu duveru, ze sem ho jako vetsina taky nesundal

Reagovat
Free_player

tak pasku jo hmm já jí dal Ibrovi, ale to si možná ještě rozmyslím,p že Stoke je občas dcla nedobytný noo prosti Hullu by jsi mohl zastřílet to by mohlo vyjít

Reagovat
Coutinho10

j ma poslední šanci je to mozna trochu risk, ale du do toho....potřebuju se trošku posunout vejš, tak snad to vyjde

Reagovat
Free_player

taky bych potřeboval ... za tejden možná koupím tebe seš ve formě po tom zranění ?

Reagovat
Coutinho10

jj taky planuju tenhle tejden ne...ale pak budu mit ty 2 prestupy a bud sundam Costu a dam tam nekoho levnejsi do utoku nebo Aguera sundam..ten je taky marnej a usetreny prachy dam do sebe do zalohy (dneska se ukaze, jak sem na tom), kde budu muset prodat nekoho levnejsiho...Alexise a Alliho si chci nechat...bude to zajimavy

Reagovat
Free_player

Já tě asi budu muset koupit na úkor jednoho útočníka ale jedno je jistý pokud Costa bude hrát a nebude dělat žádný tlaky tak do konce sezonu ještě udělá hooodně bodů takže se nám vyplatí i když klesla cena ...

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Hokaido

Teď už určitě nemá cenu ho prodávat. Už klesnul o 0,3 tento týden a jeho cena je do dalšího zápasu zamčená, už nespadne.

Reagovat
Coutinho10

jj tak aspontak , ze uz nepujde dolu

Reagovat
kiwwi

DDG opat najlepsi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kovi81

tybo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Tohle znamená, že to Llorisovi obrana Spurs perfektně čistí, či co?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fajdax

Co ten Traore, chceme ho?

Reagovat
hona.kub

a jeden nám nestačí?

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @Only1Argyle: Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Lucas, Moreno, Stewart, Ejaria, Coutinho, Woodburn, Origi, Sturridge #PLYLIV

#LFC substitutes v @Only1Argyle: Mignolet, Klavan, Williams, Ojo, Randall, Wilson, Alves #PLYLIV

tak je videt, ze se Klopp poucil oproti minulymu zapasu...tak snad bude do 60-70 minuty rozhodnuto, at se muzou nektery hraci posetrit

Reagovat
kolouch

Nechápu Antonia v sestavě kola na postu obránce. Sice tam zápas začal, ale všechny asistence si připsal až ve druhém poločase na pozici útočníka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele