Premier League v kostce (2. kolo)

18.08.2015, 09:42
Názory a komentáře
Druhé kolo Premier League je úspěšně za námi, s jeho koncem zákonitě přichází i druhý díl nové rubriky Premier League v kostce. Opět si prohlédneme nejkrásnější gól i zákrok kola, chybět nesmí ani ideální sestava - tentokrát ve zbrusu novém grafickém kabátu!

Na čele elitní anglické soutěže je stejně jako minulý týden Manchester City. Stoprocentní zůstává i městský rival Manchester United, Liverpool a překvapivě také Leicester. Naopak úplně bez body je dvojice kandidátů na sestup, dvě prohry má v tabulce Bournemouth a Sunderland.

Velkým zklamáním jsou výkony a výsledky Chelsea, která ještě v létě nevyhrála jediný zápas (a to včetně přípravy!) a je pouze o skóre nad pásmem sestupu.

Příjemně naopak zaujala hned řada hráčů v čele s Romelem Lukakuem či Jeffersonem Monterem. Povedený první plnohodnotný start v sezóně má za sebou Sergio Agüero, nejkrásnější branku však vsítil střelec z Arsenalu.

Zápas 2. kola: Tottenham vs. Stoke

V prvním kole oba celky prohrály 0:1 a ani co se týče předvedeného výkonu to nic extra nebylo. V sobotu ovšem Tottenham i Stoke fanoušky vyloženě bavily. Zápas na White Hart Lane neměl příliš slabých míst, o šance nebyla nouze ani na jedné straně, nechyběly góly - hned čtyři - ani fantastické zákroky gólmanů. Sestřih utkání si můžete prohlédnout kupříkladu zde.

Zároveň šlo o zápas dvou zcela rozdílných poločasů, což samozřejmě dodává na dramatičnosti. První dějství zvládli o poznání lépe domácí, kteří šli do dvougólového vedení. Po změně stran však začali úřadovat Potters, které nejprve zachránil úžasný Butland (viz Zákrok kola), aby pak vstřelili dvě kýžené branky.

Gól 2. kola: Olivier Giroud

Kanonýr Kanonýrů Olivier Giroud je poměrně často cílem spekulací, která spojují Arsenal s příchodem nového útočníka. Proti Crystal Palace však Francouz předvedl krásný kousek, jenž by fanoušky Gunners měl alespoň na nějaký čas obměkčit. Skóre v Selhurst Parku otevřel po čtvrt hodině hry, kdy se akrobaticky položil do centru Mesuta Özila, a pomohl tak Arsenalu ke konečnému vítězství 2:1.



Zákrok 2. kola: Jack Butland

V utkání Stoke City na hřišti Tottenhamu jeden muž skutečně čaroval. Jack Butland v brance Potters pochytal pět velkých šancí Spurs, hned dva zákroky byly ze škatulky "spektakulární". Ten nejlepší si schoval proti kometě loňské sezóny Harrymu Kaneovi, který se před ním po centru Chadliho zjevil úplně sám. Bleskový reflex spolu s velkým kusem štěstí vynesl Butlandovi titul zákrok kola.



Hráč 2. kola: Romelu Lukaku

Belgický forvard v prvním kole vyšel gólově naprázdno, vše si ovšem Romelu Lukaku vynahradil v kole druhém. Zazářil už před utkáním, když při rozstřelování napálil míč do ochozů a zasažené fanynce Southamptonu se přišel osobně omluvit. Po úvodním hvizdu jí však způsobil další, tentokrát psychickou újmu.

Především v prvním poločase byl Lukaku nezastavitelnou bestií. První gól dal nádherně hlavou, druhý přidal pohotově po přihrávce Barkleyho. Navíc byl platný i v mezihře, vyhrál tři vzdušné souboje (jen Jagielka a Pellé zvládli víc) a pro svoji obrovskou sílu byl pro defenzivu Southamptonu takřka nezastavitelný. Od serveru WhoScored dostal známku 9.28.

Břídil 2. kola: Daryl Janmaat

Neměl snadnou pozici - vždyť proti němu nastoupil "létající" Jefferson Montero, který v prvním kole znemožnil i velezkušeného Branislava Ivanoviće z Chelsea. Daryl Janmaat však srbského obránce jednoznačně "trumfl", když za čtyřicet minut nedokázal zachytit ani stín levého křídelníka Swansea, mimo jiné mu dovolil nastřelit tyčku, no a nakonec mu ekvádorský fotbalista znemožnil duel dokončit.

V první řadě si totiž Janmaat připsal čtyři fauly a hned dva z nich ocenil rozhodčí Mike Jones žlutou kartou. Po čtvrthodině hry Montera tvrdě fauloval, ve čtyřicáté ve snaze o ofenzivní výpad přišel o míč a Montera (jak jinak) posléze zatahal za dres. Za nepříznivého stavu 0:1 a v oslabení byl už jeho Newcastle bez šance. Swansea nakonec vyhrála domácí zápas 2:0.

Sestava 2. kola

obrázek

Výslednou grafickou úpravu sestavy vytvořil Lukáš Rec.
Za jménem každého hráče je umístěn počet nominací v sestavě kola.


Účast v ideální sestavě by si zasloužilo hned několik gólmanů - třeba Begović s Butlandem předvedli řadu skvělých zákroků. Boaz Myhill z West Bromwiche však k několika výborným zákrokům přidal i čisté konto. V defenzivní čtveřici je dvojice z Manchesteru City, Aleksandar Kolarov si na levé straně obrany dělal téměř, co chtěl, Vincent Kompany zase výkon okořenil další vstřelenou brankou. Precizní výkony předvedli také John Stones z Evertonu a (opět) Matteo Darmian z Manchesteru United.

V záložní řadě se nachází jedno jméno, které je v ideální sestavě Premier League podle EuroFotbalu už podruhé. Jefferson Montero svůj skvělý výkon z úvodního kola ještě vylepšil. Neustále brázdil lajnu, nastřelil tyčku a nahrál na druhý gól; navíc se na něm vykartoval Daryl Janmaat. Stejně jako minulý týden se v sestavě jeden náhradník - Stephen Ireland totiž po svém příchodu na hřiště fantasticky dirigoval comeback Stoke City na hřišti Tottenhamu.

Wes Hoolahan naproti tomu dovedl k pohodlnému vítězství na hřišti Sunderlandu svůj Norwich; asistencemi přímo zařídil dva góly. Dva kanadské body si připsal taky Ross Barkley, jenž vedle gólu nachystal trefu dalšímu nominovanému Romelu Lukakuovi. V útoku zářil rovněž Sergio Agüero, který v prvním poločase neskutečně "vodil" obranu Chelsea a kromě toho také jednou skóroval.

Statistické okénko 2. kola

- Manchester United vyhrál na hřišti Aston Villy 1:0, na tom by však nebylo nic zvláštního, kdyby se to nestalo v pátek; v tento den se totiž naposledy hrálo poprvé od září 2003

- Newcastle prohrál sedmý venkovní zápas v řadě (0:2 ve Swansea), čímž vyrovnal stejnou svoji sérii zpřed 16 let

- Chelsea totálně selhala v zápase na hřišti Manchesteru City a přišla hned o dvě série; po 27 zápasech v řadě (dva a půl roku) prohrála nedělní zápas a po 28 zápasech v řadě (devět let) ztratila duel v měsíci srpnu

- pro Blues je navíc start letošní sezóny nejhorší za posledních čtyřiadvacet let; ročník 1991/92 zahájili naprosto stejným zápisem (2 zápasy, 1 bod, skóre 2:5)

- když vedl v jakékoli fázi utkání o dvě branky, vyhrál Tottenham 74 domácích zápasů v řadě; až Stoke City tuto dlouhou sérii v sobotu utnulo

+ jedna na závěr: Leicester navázal na loňský 'great escape' a má v posledních jedenácti ligových zápasech impozantní bilanci; 28 bodů z 33 možných je víc, než v této fázi dokázal získat kterýkoli jiný klub z Premier League

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (327)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zklamani z predvedene hry-Tottenham,Chelsea, United, Liverpool

pekny fotbal - Arsenal,Leicester

super fotbal - City,paradni vykon od nich

Letosni rocnik prakticky jasne po druhem kole, ze Chelsea bez titulu, bude to mezi kluby z Manchestru. O zachrane brzo mluvit.

Vic prostoru Vydrovy.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
diastan

To je vtip s tou Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

premier league 15/16 v kostce

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V našem případě zřejmě o předvedené hře víš prd.

Reagovat
smazaný uživatel

pekny fotbal Arsenal

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Tak prý může dorazit obránce, střeďák a ofenzivní hráč?

Pokud k tomu byla potřeba ta dvojitá facka v prvních 2 kolech, tak

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt by to vypadalo tak, že to Mourinho dělá schválně. Škoda toho Aranguize, že už je v pánu... teda pryč

Reagovat
smazaný uživatel

A pokiaľ k tomu bolo potreba aj to Mourinhove vyjadrenie, že niektoré kluby si chcú titul kúpiť, tak tiež

Reagovat
Talker

Pokud budou potřeba ještě 2 facky, aby přišel Klopp, případně Ancelotti, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to dlhodobé riešenie.

Reagovat
Talker

No vždyť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom prípade prichádza do úvahy len Klopp s tých dvoch čo si napísal

Reagovat
minoLFC

veď Ancelotti nieje starý aj keď má už asi šediny od puberty

Reagovat
Mimalu

tak to by jsme se měli Mourinha zbavit co nejdřív

Reagovat
Talker

Reagovat
Spalovač šancí

Koubek je volný

Reagovat
minoLFC

takže návrat carvalha, de bruyna a lukaku?

Reagovat
Talker

Místo Carvalha tam bude Luiz za 80 v librách, nový rekord.

Reagovat
kiwwi

a na najzaujimavejsiu statistiku ste zabudli

Mourinho’s last 6 league defeats have come against managers whose surnames begin with P: Pulis, Poyet, Pardew, Pochettino, Pulis again and Pellegrini. His next two games are against Pulis and Pardew

Reagovat
Hasselbaink

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, bylo to tu zatím tak jenom 5x

Reagovat
smazaný uživatel

však jen doplňuje článek..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to tu bylo už pod x článkama a zrovna kiwwi, co tu na každýho druhýho vyjede, že repostuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to: "... protože to píše kiwwi"?...

To je hodně blízká obdoba tebou kritizovaný ".. ale vždyť to píše Masopust"...

Reagovat
smazaný uživatel

To netušim, jestli jsem to napsal kvůli němu, zas tak do sebe nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru to podle toho "zrovna kiwwi"

Reagovat
kiwwi

ano ano, to som presne ja...repostovy policajt...masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Někdo to třeba nečetl, tak drž tlamu a šoupej nohama

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim prvykrat az tu, tak nebul

Reagovat
smazaný uživatel

to je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt super shrnutí...

A v sestavě kola super posun v grafice

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sestup Sunderlandu

Reagovat
vodka

největší dojem udělal Ireland, tak pozitivní hru jsem ještě neviděl, bych našim záložníkům a hlavně Matovi pouštěl těch 30 minut, co byl na place furt dokola, protože takové přihrávky chci od nich vidět...

Reagovat
vodka

pardon, v anketě sem přehlédl, že je to za obě kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Zobrazuje se vám sestava kola?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, daleko lepší graficky, než minule

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne, Firefox bez AdBlocku plus

Reagovat
pepinho2

Jsem na mobilu a nezobrazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nezobrazuje se ani na PC.. až po "zobrazit obrázek"

Reagovat
pepinho2

mám to stejně

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fantomas

Mám adblock a všecko a zobrazuje. Stejně tak na mobilu.

Reagovat
kiwwi

na PC v pohode, na mobile nie (vsade Opera)

Reagovat
smazaný uživatel

u mna opacne, PC - nie, mobil ano (vsade Chrome)

Reagovat
kiwwi

vyskusal som na mobile aj PC Chrome a to iste, na PC obrazok ide, v mobile nie...problem mozno bude vo velkosti obrazka, alebo to, ze je obrazok umiestneny na inom servri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a prohlížeč? Mne to firefox nebere

Reagovat
fantomas

Chrome. Hm... takže problém bude asi univerzálně ve Firefoxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že je nějaký problém s tím, že je ten obrázek dost objemný, protože je, i když teda nevím, když tahám wallpapery, normálně se zobrazí...

Reagovat
fantomas

Zkusim jpg místo png.

Reagovat
Error

Firefox, nezobrazuje

Reagovat
risk je zisk

Ne, je to na píču udelane.

Reagovat
diastan

nezobrazuje ani mobil ani PC

Reagovat
vodka

ne, ani v opeře, ani v chromu

Reagovat
fantomas

Co to je kurva za nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

ani v IE

Reagovat
vodka

nevim, no, jako je pravda, že tady na tom hotelu je net na pěst, ale nefunguje mi to...

Reagovat
Spalovač šancí

Přes přímý odkaz to píše, že je nějaký problém se skriptem. Ale jaký netuším

Reagovat
fantomas

Teď.. změnilo se něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Skus pozriet to, co pisal kiwwi. Velkost alebo odkaz.

Reagovat
mickey mouse

ve Firefoxu pořád nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, zkus tam hodit tohle http://i60.tinypic.com/33pbo06.jpg

btw občas kraví linky na tyhle uložiště, na přímo to nahrát nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to jde fantomas je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni, teď je to moc malé.

Reagovat
minoLFC

u mňa ok, mám kvalitný kompijuter

Reagovat
fantomas

Reagovat
Spalovač šancí

Funguje přímo přes odkaz http://postimg.org/image/nbj1480zf/

...

PS: Máte tam taky dole tu ruskou blonďatou "sestavu"?

Reagovat
fantomas

A ted když sem to zmenšil a nahrál znova?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz OK.

Reagovat
Ligter

Opera i Mozilla v pohodě

Reagovat
fantomas

Ueeeey

Reagovat
fantomas

Ale teda vypadá to ted ošklivějc, takže mě ty vaše šunty serou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nevím, v jakém redakčním systému jedete, ale obvykle lze udělat následující postup:

a) přímo do těla stránky dát obrázek v menší velikosti

b) v systému, ve kterém generuješ článek, označit obrázek a připojit k němu hypertextový link na url, přičemž vložíš link na obrázek ve větší velikosti. Obrázek pak bude klikací a kdo bude chtít hezký velký, tak si ho prostě rozklikne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hele obrázky sem na web vkládám už iks let a zatim nikdy nebyl problém

Ještě sem to zkusil jednou přenahrát a dát v původní velikosti. Pokud se vám to ted nezobrazuje, tak fakt nevim, páč dělám všechno jako normálně...

Reagovat
Spalovač šancí

On ten původní velký obrázek měl přes 2MB. Plus rozlišení, resp. šířku větší než máte rámec stránky. Což může být hlavní zádrhel

Reagovat
fantomas

Nn, šířka byla stejná. Ale ve velikosti asi byl ten zásadní problém no. Zmenšil sem to už v malování místo pak až v adminu jako to dělám obvykle s fotkama (který nejsou tak náročný).

(A nekruť na mě očima )

Reagovat
Spalovač šancí

Teda to muselo dát příšernou práci, a přitom taková blbost, co?

Reagovat
fantomas

Jn, ještě ke všemu, když mně samotnýmu to šlo.

Reagovat
tomasinho

Teď to jde ve Firefoxu a je to větší

Reagovat
vodka

už zobrazuje

Reagovat
fantomas

Reagovat
diastan

Reagovat
PP

chrom bez problémů..

Reagovat
smazaný uživatel

zobrazuje se bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Tottenham-Stoke, aj keď bol skvelý, neprevýšil kvalitou City-Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku bude dosť možná najlepší strelec tejto sezóny ak sa nezraní. Samozrejme najväčšie šance ma Aguero vzhľadom na klub, ale Everton predpokladám že už druhú sezónu po sebe tak neposere a pri troche šťastie dá 20-25 gólov jak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší hráč kola je pre mňa Kompany. Je ešte skoro to tvrdiť, ale za tie 2 kolá vyzeral opäť vo svojej topke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, koukam, ze jsou na Lukakua porad kurzy kolem 20, to by mozna za mensi nahoz stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Kde stávkuješ? Na bet365 je kurz 17 a to isté aj na Rooneyho... Rozmýšľa, že na nich dám po eure len tak zo srandy. Kun bol minulý rok relatívne zdravý, to sa nebude opakovať podľa mňa.

Reagovat
Zaschrona

Unibet

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku určitě stojí za zkoušku. Rooney už nikdy nebude král střelců, on je platný pro tým, ale neni to superstřelec.

Reagovat
terry

Cuadrada prý chce Juventus. To bude ještě geniální léto nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho na WBA dal do základu kým je ešte transfer window a ak by sa nepredviedol, tak streliť prvému klubu.

Reagovat
terry

Mně už asi těch 370 minut stačilo.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ak sa nepredvedie, prípadne zraní a jeho cena klesne, tak čo potom s ním?

Reagovat
Mimalu

já fakt pochybuji že by se najednou probudil a začal něco hrát, s ním by to byl běh na dlouhou trať s nejistou budoucností, jestli je tu možnost ho střelit aspoň za trochu slušnou částku, tak by měl jít

Reagovat
smazaný uživatel

On na to fakt nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to môžme definitívne potvrdiť po nejakých 3-4 odohratých zápasov v základe a nie na posledných 10 min..

Reagovat
Talker

Chtělo by to nové křídlo, ideálně z jiné ligy, dát mu půl roku na aklimatizaci a pak ho střelit.

Reagovat
terry

Hele, máme prej nějakýho geniálního Traorého, který bude hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on si dělá prdel. No jestli Cuadrado odejde, bude tam dopředu Hazard,Oscar,Willian,Moses,Kenedy ....... Fabregas, Ramires,Remy ......... to žádný luxus není, nikdo by se přivádět nemusel, ale kdyby vypadnul Hazard, tak je to prostě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard,Oscar,Willian,Moses,Kenedy ved to je prestne tolko hracov kolko mal v reale madrid . Ja fakt neviem co cakate od Jozka on proste neni ten typ trenera ktory rad kupuje hracov a ma rad siroky kader .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to byly hráče jiný kvality že jo, tam byl přetlak individualit, kterou máme akorát v Hazardovi, to nemůžeš srovnávat.

Reagovat
terry

Když vypadne Hazard, je to pro nás průser vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně pro koho by nebyl, ale dá se to minimalizovat.

Reagovat
Talker

To je ale tím, že jsme strašně čitelní. Mít world-class AM nebo RW, tak ta závislost je výrazně menší. Bayern se taky v klidu obejde bez Robbena na pár kol.

Reagovat
terry

Nejsme čitelní, respektive tam jenom prostě nemáme ani jednoho dalšího hráče, který by se Hazardovi jen trochu přiblížil ve hře 1v1 nebo dribblingu. Samozřejmě že kdyby to na druhý straně větral Schürrle v nejlepší formě, je to o něčem jinym. Momentálně ale náš útok padá s Hazardem a že zrovna teď není ve formě, je problém.

Reagovat
Talker

Já nevím, mně přijde, že jsme v tomhle extrémně čitelní. Už jen samotnou sestavou, kdy je jediným otazníkem před zápasem to, jestli nastoupí Oscar a bude se hrát ofenzivněji nebo Ramires a bude se hrát defenzivněji. Potom i v tom, že vyjma Hazarda jde málokdo do dribblingu jeden na jednoho a celkově i v pohybu, kdy mi to přijde relativně statické a "všichni" chtějí míč, ale málokdo podnikne X náběhů mimo vyznačené území, pokud zrovna nedominujeme na míči kolem vápna.

A on by tu roli toho dynamického hráče podle mého mohl vyřešit i Traore, Moses (Kennedyho jsem hrát neviděl, tak nehodnotím). Jen je otázka, jestli dostanou důvěru, protože Mourinho preferuje prostě stabilitu a tam jsou Willian i Oscar extrémně silní.

Reagovat
Talker

To sice máme. Ale před ním je nejen Willian, Moses a Ramires, ale pravděpodobně i Zouma, Begovič a Evička.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Gólový priemer prvého kola 3, druhé 2,4. Minulý rok bolo po dlhom čase nízke číslo tak snáď sa to túto sezónu dostane aspoň k 2,8. Aj keď s takou hrou ako predvádza United a Liverpool...

Reagovat
Nikikrew

OT :

Co myslite, kolko moze dostat Pique za tu slovnu urazku?

Reagovat
FUnk

pětadvacet od shakiry?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, jestli mu fakt řekl Me cago en tu puta madre tak je kokot a zopakoval Kluiverta z roku 1999.

Reagovat
Jordi Alba

Svaz prej, že klidně 4-12.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, tak nějakej treast nad 8 zápasů by byl solidní vzhledem k tomu transfer banu, ale jenom dobře

Reagovat
Jordi Alba

Tak může to být furt jen na 1. kolo, ale pochybuji ..

Reagovat
smazaný uživatel

tých 12 by bolo akurát

Reagovat
Nikikrew

Tiez som to cital. Kebyze dostane max tych 12 tak to ma riadny pruser. Ale myslim si ze ich nedostane.

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/GhostOfTrafford/status/633416709458804736

na tej obrane LVG zamakal paradne...cize obrana a stred pola by uz boli vyriesene, este zapracovat na utocnej faze a mozme hrat o titul

Reagovat
Spalovač šancí

A proč se to počítá zrovna od 8. listopadu 2014?

Reagovat
smazaný uživatel

pretože inak by to nebol best defensive record

Reagovat
smazaný uživatel

fakt to chceš vedieť?

Reagovat
kiwwi

vysvetloval to Gary v MNF - vtedy sa vratil do zostavy Carrick a LVG upustil od 3-5-2

Reagovat
Spalovač šancí

A zohlednil i nějak skutečnost, že např. Chelsea už posledních 6-8 kol mohla hrát na půl plynu na rozdíl třeba od MU?

Reagovat
kiwwi

vsetko sa samozrejme zohladnit neda, ale teda Chelsea nijak vyrazne nevybocila poslednych 6-8 kol zo svojho standardu 6 golov za 8 zapasov - snad len vo WBA to bol vybuch

Reagovat
Swarley

souhlas, obrana, střed hřiště a pohyb bez míče, to se vše hodně zlepšilo...ale každopádně ta útočná fáze je pořád stejná, jak na začátku angažmá LVG...v tomhle ohledu je to průšvih, tady by mělo být nějaké zlepšení taky jasně viditelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezonou jsem se paranoidně obával, že nedotknutelnost Rooneyho bude pro naší útočnou fázi velkej problém... Teď po dvou kolech doufám, že jsem neměl pravdu..

Pokud chceme hrát něco jako klasický 433 tak mít na hrotu takovou ikonu, která je v podstatě za jekjchkoliv okolností neposaditelná, je docela komplikace. Až už z pohledu toho, že nepřivedeme do toho útoku TOP class kvalitu, protože by stejně seděla a nebo z toho, že mi příjde, že zas úplně zoufale málo prostoru dostanou ostatní útočníci na ten post, jako to bylo v případě RvP pod van Gaalem.. Když k tomu přičteme občasnou náladovost Rooneyho, poměrně malou dynamiku a jeho rostoucí věk, vychází mi z toho, že bych ho prostě mnohem radši viděl někde v tý oblasti SS a na hrotu nějakýho mladýho zabijáka (a pak už je jedno jestli by to měl být typově Lukaku nebo třeba typově Lacazette)

Reagovat
r.mrazik

tak ale on neni primarne problem v rooneym...ale dostat k nemu ten mic...

hraje se na jistotu,na drzeni mice...

jasne,rooney nemel zadny super zapas a ten unik vyresil "genialne",ale hlavni vec je ta,ze celkove ta ofenziva moc dobre nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí pod ním hrát Mata, ale to LVG evidentně přes svoji mrtvolu nedopustí.

Reagovat
r.mrazik

tak zkusit by se to mohlo...treba by to konecne bylo neco,co by matovi vyhovovalo...

skoda,ze to neni hrac typu silva...ten by byl nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že musí. Může tam zahrát klidně Herrera; nalevo Memphis napravo...? Young/Januzaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Herrera, to už je jedno, někdo s gneiální přihrávkou prostě a ne křídelní přímočarej hráč.

Reagovat
vodka

znova, Mata na podhrotu v MU hrál otřesně, na jistotu a bez pohybu, kdy se schovával ke stoperům, vůbec si nenabíhal od prostorů mezi lajnama.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam hrát zápas nebo dva ne? A nechápu ten výsměch, stejně se tam vždycky z křídla stahuje a hraje tam a odehraje tam to nejlepší oproti křídlu kde dost hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukám, že tam hrál víc, ale pořád si myslím, že by to měla být jeho primární pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tam hrozně alibisticky... Z křídla se stahuje někam před vápno, ale ze středu se stahoval ke středovýmu kruhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak i tehdy ten tým hrál o dost jinak, byla tam defacto strašně slabá záloha za ním, ted tam nebude taková propast. Určitě bych to zkusil.

Reagovat
vodka

nic to nemění na tom, že na tom postu potřebujeme nutně dynamického a pohyblivého hráče, to Mata není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt budete hrát s dynamičtějším AM, než křídlama a k tomu s Rooneym na hrotu? To mi tak moc nesedí.

Reagovat
vodka

nevim, kde se bere, že na křídle hoří, naopak tam má víc prostoru a času na přihrávku a to, že z tama chodí víc na střed není nutně na škodu, když chceme zapojovat beky do hry. Na podhrotu hrál prostě špatně pokaždé, díky jeho výkonům tam vznikla mrazikova averze ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Na křídle prostě jako křídlo hoří, nemá na to dynamiku, to už bylo jasné u nás, to že tam zahraje dobře pramení z toho, že zahraje dobře ze středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde pořád o to, že ve středu hraje líp z křídla, než když hraje ve středu Má na všechno mnohem víc času, můžeš si nabíhat od lajny atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první věta

Jako já tý logice rozumím, ale pořád mi to přijde jako hrozný zabíjení jeho nej předností který dostatečně ukázal u nás ty 2 sezony, kde byl TOP AM nejenom v PL. Navíc tam pak chybí pořádnej brousič lajny no...

Reagovat
Pagy

Pedro už je na cestě

Reagovat
Pagy

tak já od pravého křídla čeká, že vyhraje nějaký ten souboj 1v1, je rychlej, potáhne to na lajně, hodí nějaký centr do vápne, udělá průnik do vápna apod., Mata z toho nesplnuje nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tohl přesně myslím tím, že na křídle hoří. On je herně platnej, ale ne jako moderní křídlo, přijde mi to jako z nouze ctnost.

Reagovat
Pagy

Reagovat
r.mrazik

tsss...

Reagovat
r.mrazik

to je taky fakt...ale treba by mu to slo ted lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Já zatím vůebc nepochybuju o tom, že by se Rooney nerozjel.. Jen mi prostě nevyhovuje ta jeho neotřesitelná pozice..

Jinak v čem vidím problém je jednoduše dynamika hry. Nevim jestli si takhle z hlavy vzpomenu na nějaký rychlý a efektivní protiútok...

Reagovat
r.mrazik

ja si pamatuju proti ville jeden,kdy to zadrbal zbytecna januzaj a pak kdyz to mata dal zpatky...

ale to je jinak asi jedno

ta utocna faze je pomala,protoze hrajeme na drzeni mice a touhle logikou se temer vzdy souper dostane za mic a je to prdeli...

muzeme tam mit dynamickeho hrace,ale pokud k nemu nedostaneme mic rychleji,tak je tam k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já pořád doufám, že hraje na držení míče, protože nemáme dynamický hráče, ne naopak.

Reagovat
r.mrazik

nevim...podle me to je prave ta jeho filozofie...

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že vždy hrál právě na ostrý křídla, což bych hrozně rád uvítal. Nechejme se překvapit no.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
Pagy

to držení míče nebylo špatné loni, kdy ta obrana fáze nebyla vůbec dobrá a vysokým držením míče a málo ztrátám jsem se vyvarovali nebezpečným situacím, ale letos, kdy je v záloze Schneiderling a jeden z dvojky Carrick/Schweinsteiger, můžeme hrát mnohem rychleji jak loni a nebát se, že případná ztráta míče by vedla ke golu

Reagovat
r.mrazik

jasny,to souhlas

jen...jsou dve stranky,jak to brat....

drzim mic,aby ho nemel souper a ja nedostal gol

drzim mic,aby ho nemel souper a ja mu ten gol dal...

prijde mi,ze van gaal bere primarne hlavne tu prvni cestu...a ze ta dominance na mici je o tom hlavne nic souperi nedovolit...

ale kdo vi...beru,ze hlavni je zacit odzadu a pak teprve pilovat ofenzivu...uvidime postupem casu

Reagovat
Busby babes

uvidime za par tydnu. zatim je to celkem bida od vetsiny tymu. Kdyz pominu City, tak Live hraje tuzku, Chelsea je strasna, Arsenal celkem ujde ale porad maji k idealu daleko... Takze dobry, ze jsme nezdtratili body, i kdyz se stestim, a ze aspon vzadu to klape.

A treba se dneska rozstrilime. Chtelo by to nejakej vyraznej vysledek aby byl do odvedy klid.

Reagovat
r.mrazik

docela se na vecer tesim...konecne fotbal na velky tv a ne na pc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Pagy

v čem myslíš, že je největší průšvih v té útočné fázi pod LVG ?

Reagovat
vodka

přílišná připosranost, postupný útok do zavřené obrany nám zkrátka nejde, přesto skoro na nic jiného nehrajeme. v momentě, kdy někdo zkouší udělat náběh za obranu, tak místo toho, aby přišel pokus o přihrávku na něj, přijde přihrávka dozadu/na střed/na křídlo. Nabíhající hráč je pak odříznutý a dobře pokrytý, musí se vracet. Celkově do vápna chodí málo lidí, maximálně 2-3, což je proti týmu, který brání v bloku, málo.

Reagovat
Pagy

souhlasím, ale nemyslím si, že za to můžou hráči, ale je to styl, do kterého je tlačí LVG. radši to nahrát dozadu, než ztratit míč, loni se to dalo chápat, když jsme ztratili míč tak se to potom hrnulo na obranu a byly z toho problémy

to mi přijde i jeden z důvodů, proč furt LVG staví Matu, který to přesně plnil loni, radši to přihrát dozadu než ztratit míč. díky tomu potom trpí útočníci, že nemají balony a pak je jedno, kdo tam v tom útoku stojí

s tou zavřřenou obranou, nám to loni dělalo největší potíže, týmy co bránily v 10 lidech a my hráli do plných a nic jsme nevymysleli

co se týká problému ofenzivy, to jde hlavně na hlavu LVG

Reagovat
Swarley

jo jo, je to urputně trpělivé čekání na soupeřovu chybu nebo nějaké místo, kudy se bude dát jít na jistotu...ale přitom paradoxně jsme na ty ztráty i tak náchylní...většinu zápasu dokážeme kontrolovat míč, to je pravda, ale těm laciným ztrátám se stejně nevyhneme a není jich málo...a nejhorší je, že to jsou pak ztráty, kdy si přihráváme na pár metrů donekonečna a pak to posereme...místo toho to radši poserme pasem za obranu nebo něčím podobným...tuhle kontrolu si nechme, až povedeme 2:0, pak si to můžeme donekonečna ťukat tam a zpátky...

mně se opravdu líbí, jak zvládáme kontrolovat většinu zápasu míč, opravdu jsme se v tom neskutečně zlepšili a je to obrovsky silná zbraň...ale musíme ji využívat jen ve chvílích, kdy to bude potřeba a když už bude zápas vyhraný...když tak budeme hrát pořád všechny zápasy od začátku do konce, tak je na 100% jasné, že se to párkrát posere, budeš hrát trpělivě na balonu, do ničeho se nedostaneš a někdy v 70. minutě po chybě inkasuješ...stejně jak lehce můžeš tímhle stylem vyhrát, stejně tak i můžeš prohrát...s tou kvalitou vepředu prostě musíme chtít víc, musíme si to líp pojistit a pak si můžeme hrát ten LVG ťukec a deptat soupeře, to bude naprosto ideální obrana...

Reagovat
vodka

útok je horší, na začátku fungoval jakž takž aspoň útok. Ale tak ono to snad přijde, až se získá sebevědomí a van gaal dovolí hrát trochu volněji...

Reagovat
risk je zisk

Vazne potrebujeme Stokese?

Reagovat
Tuxedo

Asi hej ... Mlady,rychly, do buducna top hráč

Reagovat
soukup

lavička z něj top hráče neudělá

Reagovat
terry

Může za měsíc v klidu do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Terryho naposledy posadil Boas, když chtěl hrát hezký fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy Benitez, ale to je jedno. V Terrym je v obraně ten asi nejmenší problém.

Reagovat
Zaschrona

To by mohl hned.

Reagovat
terry

Aha, tady se asi nemluví o Stonesovi.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Anthony Stokes už v PL byl, ale pokud si ho CFC vezme, tak super, Irů není nikdy dost...

Reagovat
risk je zisk

Jop Stones, sorrka za preklep :/, ale i tak mi se zda, ze na stoperu nas bota netlaci momentalne.

Reagovat
smazaný uživatel

No aktuálně hraje líp, než všichni naši stopeři.

Reagovat
Ligter

Stokes v Chelsea, to by byla prdel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

i kdyz se mi ta sestava nezobrazuje,tak mi v ni chybi silva

Reagovat
r.mrazik

a uz ji vidim...a porad mi tam ten silva chybi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli to nebude tím, že tam není

Reagovat
kiwwi

mne tam chyba Mahrez...predpokladam, ze namiesto Silvu/Mahreza si tam fantomas presadil Hoolohana

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Mahrez tam není spíš proto, že v zápase udělal dobře přesně 3 věci (průnik do vápna, gól a jedna nahrávka do gólovky). Dozadu ale nic neudělal a nevyvazil tu absenci pracovitosti dostatečnou ofenzivní kvalitou.

Silva, podobně jako Ozil byli v užším výběru, ale nominovaní byli zkrátka ještě o chlup lepší.

Reagovat
r.mrazik

to Hoolahan musel zahrat nadpozemsky tedy...ale je to jedno

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe, ani Silva nezahrál nadpozemsky.

Reagovat
r.mrazik

prosim te nepros me...

Reagovat
SunFells

Jeden by nečekal, že to v něm je.

Reagovat
Usty

tyhle blbý řeči se vedou dobře, když jsi většinu zápasů neviděl, no

Reagovat
r.mrazik

tyhle blby kecy se vedou dobre,kdyz clovek vidi,jak zahraje Silva proti mistrovi

Reagovat
Usty

to je pořád k ničemu, jelikož stejně mohlo zahrát (a zahrálo) i dalších X hráčů Navíc Silva oproti prvnímu zápasu vážně tak úžasnej nebyl - mně teda jeho výkon v paměti nezůstal, a to se na individuality logicky od začátku sezóny zaměřuju...

Reagovat
r.mrazik

je to sumak...mate tam hoolahana,tak ho tam mate...tohle resit je zbytecny

Reagovat
fantomas

A přece ste to vy s kiwwim, kdo s tim začal

Reagovat
r.mrazik

Tak si vsimni jak ja to "zacal"

Reagovat
fantomas

Jj, stížností a pak alibistickym "ale je to jedno".

Reagovat
r.mrazik

tak ona to mela byt nejdriv sranda,ze jo...

az pak kiwwi to hodil na vaznou notu...jinak jo,jak jsem pak psal Ustymu,je to jedno...klidne tam muze byt deset typku z norwiche..

proste tam neni silva a to mi staci

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj sorry za spam, ale mam jeden volny listok na Zilina-Bilbao. Sektor VT-A, 13.rad. Cena 25€ (normalne 30€). Ak by mal niekto zaujem PM :)

V pripade zaujmu ideme autom z BB, mozme zobrat

Reagovat
Spalovač šancí

Proč není v anketě "Někdo jiný"?

Reagovat
kiwwi

btw zmizlo to zo sekcie PL, fantomas

Reagovat
fantomas

Oh FFS!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
johan14

FFS vystupovali na Pohode, Franz Ferdinand Sparks

Reagovat
Swarley

už to tam je, ale zavazí tam Mertemasakr

Reagovat
vodka

jo a Kaboula dobře rozebrali v MNF, totálně v hajzlu, O'Shea>Kaboul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už je to někde k vidění? Zrovna Kaboula sem nestih.

Reagovat
Staenly10

Mam otázku... Zohledňuje se při vybírání hráčů do sestavy kola i její funkčnost, nebo se jen vybere rozestavení podle hráčů, kteří v tom daném kole vyčnívali? (samozřejmě aby to furt byla fotbalová sestava, takže nějaký 2-6-2 nemám na mysli).

Reagovat
Staenly10

Ale když na tu sestavu koukám znova, tak to bdue asi zkrátka nejlepší PO a LO, 2 nejlepší ST a i záloha bude funkční, co...

Reagovat
fantomas

Ta záloha je právě složená ze tří AMek a jednoho LW, že jo na funkčnost se nekouká moc no.

Reagovat
vodka

ale ireland hrál paradoxně v té středové dvojici záložníků, hughes šel dost na riziko...

Reagovat
fantomas

No jako jasně, ale stejně se tak nechoval a nechoval by se za normálních okolností.

Reagovat
Usty

Jak říkáš, v první řadě tam musí být zkrátka ti nejlepší hráči kola. Ideálně, aby ta sestava měla 4 obránce; předek už se nějak vždycky poskládá.

Pokud ale nezazáří kupříkladu ani jeden levej bek (jako minulý týden), tak dojde k úpravě rozestavení... když zazáří tři útočníci, musím vyhodit křídla... sestavuju to prostě nějak selským rozumem - aby to mělo nejlepší hráče i reálnou formu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Benteke vcera pre mna muz zapasu, snad na to nadviaze. Skoda, ze nedal aj ten druhy.

Lovren v pohode, no preco nebol Sakho ani na lavicke?

Moreno si pekne vypytal miesto v zostave.

Ibe pre mna zatial strasne sklamanie, on vobec nehra so spoluhracmi.

Firmino sa do toho este musi dostat.

Reagovat
fff

A Can... Zboznujem ho.

Reagovat
Spalovač šancí

Can je skvělý, dokud se nemusí rychle běhat ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

my už máme ty měřítka na stopery fakt uplně posunutý

Reagovat
kiwwi

http://tinyurl.com/pj74afy

potencialne rozdelenie kosov pre LM

PSV, United, Olympiakos, Gent by bola super, naopak Bayern, United, Sevilla, AS by mohol byt pruser

Reagovat
Spalovač šancí

United v druhým koši?

Reagovat
kiwwi

a v akom by mali byt?

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš v třetím. Jsem měl pocit, že se pohybuje někdo okolo 15. místa a za ním jsou někteří mistři ze silných zemí. Ale asi ten jednoletý výpadek není znát ....

Reagovat
smazaný uživatel

sú 10. v poradí, budúcu sezónu ale môžu mať problém, pretože im vypadne silný ročník 10/11

Reagovat
kiwwi

to nam moze byt jedno, pretoze vitaz LM ma istu ucast v skupine

Reagovat
kiwwi

jaj ono sa to vlastne tyka kosov

Reagovat
Busby babes

takze double rikas, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen?

Reagovat
Busby babes

to je v pohode, mistr jde do prvniho kose.

Reagovat
kiwwi

aha, tak to som nevedel...tak potom odvolavam co som odvolal

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže mistr ligy sand ne?

Reagovat
kiwwi

nj, dvojite zabezpecenie ucasti + prvy kos...dobra vec ten double

Reagovat
Busby babes

ja myslel mistra ligy.

Reagovat
terry

Chelsea, Porto, Basilej, BATE. Na to si můžu jít klidně vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Real Shaktar Celtic

Reagovat
terry

Klidně, že jo. Jako vítězové stejně musíme porazit každýho.

Reagovat
smazaný uživatel

to by som bral

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona Manchester Bazilej Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea,Real,Lyon,AS to by byla síla

Zenit,Porto,Basilej, Genk ,

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon a AS fakt nie. Sú tam omnoho silnejšie tímy. Bazilej, Shaktar, Sevilla > Lyon...AS tradične v Európe slabí.

Reagovat
Talker

Sevillu tam nemůžeš narvat, když je tam Real. Ukrajincům se to rozpadá, cizinci jim zdrhají, Basilej silnější než Lyon?

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon po dlhých rokoch v Európe, od nich nečakám nič. Naopak Bazilej skvelý futbal a posledné roky majú výsledky. O Seville samozrejme viem, len som z toho koša vymenoval silnejšie tímy momentálne. Shaktar súhlasím že pomaly by mali spadnúť, ale zas Fenerbahce vyradili jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

jop, tuhle jsem to tipoval s kámošem, tady to je

Barcelona, Arsenal, Lyon, Wolfsburg

Benfica, United, Galatasaray, Celtic

Chelsea, Real, Basel, Roma

Bayern, Porto, Sevilla, APOEL

PSV, Man City, Sporting, Monchegladbach

Juventus, Atletico, Šachtar, Zagreb

Zenit, Leverkusen, Olympiakos, Gent

PSG, Valencia, Kiev, BATE

Reagovat
smazaný uživatel

tak dik, no

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, United, Sporting, Dinamo... Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

a jak vám to potenciálně vychází v EL?

Reagovat
kiwwi

tieto starosti nechame vam

Reagovat
KnoxXx

Benfica/MU/Lyon/Gent

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Rec

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

Reagovat
smazaný uživatel

Za me tato sestava:

Lloris - Kolarov, Kompany, Blind, Coleman - Fernandinho - Montero, Barkley, Mata, Mahrez - Lukaku

Reagovat
Usty

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Takle letos vidim PL. Nejaky tipy?

1.Man City

2.Man United

3.Arsenal

4.Chelsea

5.Liverpool

6. Swansea

7. Everton

8. Spurs

9. Stoke

10. Southampton

11. Aston Villa

12. West Ham

13. Leicester

14. Crystal Palace

15. Newcastle

16. Watford

17. West Brom

18.Norwich

19. Sunderland

20. Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Swans - Liverpool a zdramatizovat boj o 1.-2. místo a klidně

Reagovat
Matić

jak 2 zápasy můžou z favorita na titul udělat hned 4. místo Ale je pravda, že na titul to letos taky nevidim, ten bude mít City nebo Arsenal. My 3.

Reagovat
smazaný uživatel

ten seznam sem dělal někdy na zacatku srpna. Chelsea neposílila, ostatní ano. Měl jsem ji na 3., ale ted pod dvou kolech jsem jí jen přemístil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jdi se zastřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je v sestavě kola Agüero opravdu nechápu. Ano, dal sice gól a byl aktivní. Ale kolik toho jeste neproměnil... ze 4 tutovek dat jeden gól neni nejlepší vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lenze Aguero neurobil nic zle (mozno az na jednu situaciu kde to z celkom krkolomnej situacie zakoncil vedla), ale skvelymi zakrokmi ho vychytal golman...to nie je tak, ze pozahadzoval jasne tutovky z ktorych by ini hraci dali gol

Reagovat
fantomas

No to nevim teda. Hned tu první tutovku třeba řešit líp určitě mohl.

Reagovat
Wat

Myslíš, že to chtěl do jeslí? Mně to připadalo, že to chtěl uklidit na zadní, ale sjelo mu to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
salami

to jednoznačně měl dát

Reagovat
SpecialOne

Hrál parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš snad popirat jeho vyznam pro City, ja jsem sice od sousedu ale musim uznat ze kdyby ho City nemelo tak je mozna nekde na urovni Reds, herne. Nebal bych se rict nejlepsi utocnik na svete, bejt platnej i pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta grafická sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Obligátní a miliónkrát opakovaný dotaz. Kde je vlákno na FM ? :) Chci si počíst a možná se i pochlubit :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dík :)

Reagovat
Wat

Montero je vážně výbornej hráč, viděl jsem sice jenom sestřih jejich zápasu, ale fakt smekám, jak navazuje na svoje supr výkony těmahle ještě lepšíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi som rád za Ozila, ten predviedol tiež super výkon.

Reagovat
Wat

300. pro Ustyho souhrny a Mahreze.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Wat

Reagovat
monty25

Kam se hrabe na Megan Campbell...

https://www.youtube.com/watch?v=Tl0y8Wcme1k

Reagovat
m0rientes9

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi super práca táto vlastná tvorba po každom kole PL, hlavne pre ľudí ako ja, ktorí sa k PL nedostávame pravidelne resp. nesledujeme viacero zápasov z kola.

Čo sa týka tej štatistiky, že sa v piatok nehralo od r.2003 - to je z nejakého oficiálneho/dôveryhodného zdroja? Mám pocit, že niekedy v posledných 2-3 sezónach sa minimálne 1 zápas v piatok odohral (myslím, že to bol tím, ktorí mal nastúpiť v utorok na LM).

Reagovat
fantomas

Nn, Champ se hraje v pátek pravidelně. PL určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, o Champe viem, nepíšem pravidelne, ale o 1 zápase. Ale keď nebol tak nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tak ako po 1.kole priniesol ofi účet Football League na FB aj po víkendovom 2.kole prehľad návštevnosti + samostatné tabuľky pre away fans, zrejme to bude po každom kole, škoda, že také niečo nerobí aj PL: https://www.facebook.com/footballleague/posts/1091903110837239?pnref=story

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Mahrez?

Reagovat
SunFells

Furt v Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani viete mi poradiť, ktorá z Review show na Ostrovoch je najlepšia? Teraz som si pozrel Review z 2.kola od BT Sport - chýba tam pondelková dohrávka a z niektorých zápasov bolo minimum ukážiek (napr. Villa - United, Watford - WBA).

Na webe kde som to pozeral je k dispozícií aj Monday Night Football a taktiež BBC Match of the Day - sú to lepšie relácie ako to od BT Sport? V tom MNF bude zrejme zahrnutá aj pondelková dohrávka.

Reagovat
fantomas

MNF nejanalytičtější, BBC takovej zlatej střed asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Diki, inak to rozšírenie Etihad Stadium stihli v City kedy? Mal som pocit, že v závere minulej sezóny tam boli normálne otvorené sektory za bránou. A to už hneď môžem upozorniť na profil Manchestru City tu na EF, kde treba upraviť kapacitu štadióna

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/pictures-manchester-citys-stadium-redevelopment-5948418

Pozerám, že ani vo vašom preview na zápas proti Chelsey neni o tom zmienka, pritom to bol prvý zápas po rozšírení štadióna. Nezabudlo sa nato?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele