Premier League odložila už třetí nedělní duel, hrát nebude ani Everton s Burnley

24.12.2021, 14:03
Aktuality
Turf Moor (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

.....a Chelsea to zamitnout

Reagovat
hitZor

Reagovat
MCFC_8

Ved mali 15 hracov Acka proti Wilves k dispozicii...si pozri zostavu

Reagovat
MCFC_8

Prot Wolves...Mendy, Rudiger, Silva, Azpilicueta, Alonso, Chalobah, Kante, James, Ziyech, Mount, Pulisic...a na lavicke Kepa, Barkley, Kovacic, Saul...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Zaschrona

Nepochopitelné, že to neodložili hned.

Reagovat
Mastný Chobot

Dufam, ze nas teraz v dobrej forme nezrusia.

Su nejake indicie, ze by sa este nieco malo rusit?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Mastný Chobot

“We’ve had some fresh cases, but we’ve got others coming back from previous cases as well so I think it is pretty similar to a lot of other clubs at the moment,” said Smith.

tak snáď nezrušia teda, to by bola škoda

Reagovat
Jkb

Mě by nevadilo kdyby to zrušili. Protože hrajeme proti Wolves 2 dny potom a jim taky zrušili zápas s Watfordem takže budou odpočatí, potom mám takovou obavu, že zápas s Norwichem nebude v TV a trošku doufám, že pokud by to posunuli, že by to někdo vysílal, i když nevím jestli je to vůbec možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč prostě nenastoupí k utkání i s covidem? Vždyť mají beztak díky vakcíně jen lehký průběh a s rýmou se přece nastoupit dá ne? Kurva v play off NHL kolikrat hrajou hráči s přeraženým zápěstím apod. a tady nemůžou nastoupit hráči, kteří nemají žádný symptomy a cítí se fajn, ale protože testovali pozitivně tak jsou jako na 14 dní mimo hru V některých zemích už uvažují nad tím, že lidi kterým je fajn a jsou asymptomatický budou chodit do práce, protože jinak by to všechno zkolabovalo - jak by asi svět funogval, kdyby si všichni lidi vzali dovolenou?? Sorry - žádný let se nekoná - pilot je pozitivní na covid tak musí sedět doma a jíst bramburky u TV. Sorry - žádný zboží v regálech není protože ho neměl kdo vybalit - všechny jsme poslali sedět doma na zadku, protože mají pozitivní test. Sorry - řidič trucku nemůže přivést benzín na benzínku protože má pozitivní test

Reagovat
masly008

Protože je to první nemoc u které jsi nemocný i když ti nic není. Prostě jsou lidi lopaty z té nemoci a dělají jak kdyby to byla ebola.

Reagovat
Golasso

No ... kdyby to byla nemoc jako ebola, tak se ji ve většině civilizovaného světa už dávno povedlo potlačit. I koronaviry mohou způsobovat závažnější onemocnění (původní SARS a MERS), ale ty se doposud daří udržet na úrovni lokálních nebo regionálních výskytů. Hádej, proč asi ...

Fakt nechápu, jak někdo ještě může nechápat, proč je COVID-19 takový problém ... tolik informací, často vysvětlovaných jak pro šestou třídu základní školy ... ale lopaty jsme my, ok

Reagovat
smazaný uživatel

To poznamka s NHL je mega vtipna kdyz si vezmu, ze cela soutez ted stoji...kvuli covidu. Aneb kdyz si chces zahrat na chytraka a nedokazes si zjistit ani zakladni fakta.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně u NHL bych se nedivil tomu, že je to pozastaveno schválně, aby nemuseli hráči na OH. Oni je tam nechtějí, oni potřebují světový pohár a za dva roky jej můžou udělat s posvěcením naprosto každého hokejového fandy.

Reagovat
smazaný uživatel

No smysl by to davalo, kdyby to pozastaveni prislo pred vyhlasenim NHL, ze hraci na OH nejedou

Reagovat
jk

Nechci nějak paušalizovat ale osobně jsem několik dní s c19 nebyl schopný úplně normálně fungovat ani v domácnosti, ne tak hrát fotbal. A v PL to je trochu jiná úroveň

Reagovat
Ibelieve

Mám podobnou zkušenost. Jediné čeho jsem byl schopný byl spánek a prakticky konzistentne.

Reagovat
Front hell

Já byl zase naopak úplně v pohodě a stihl jsem díky tomu spousty práce doma,kterou jsem díky zaměstnání přes rok nestihl. Ale na fotbal to nebylo

Reagovat
aragorn

Reagovat
Freedo

No, v určitých zemích prý teď kvůli tomu skutečně jsou potíže s piloty a ruší se lety.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nhl sa nehraje teraz tiez kvoli covidu dpc

Reagovat
EXoRcIsT

je to dement kazdy druhy den nieco o Covide a stale sa mu vsetci vysmeju lebo tam napise totalne kktiny

Reagovat
smazaný uživatel

fakt k nasrani pro ty, co to chteli dohrat s prerazenym zapestim

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze i hraci maji rodiny, pratee, zname, socialni kontakty a kdyz nechas s touhle mrdkou 30 chlapu hodinu a pul behat po hristi, rvat po sobe, strkat se v soubojich, tak si to domu zarucene odnese kazdy z nich, nemluve o personalu, divacich a vsech ostatnich. Treba uz za rok za dva ta nemoc opravdu zeslabne tak, ze to nebude potreba nijak resit, ale dokud ma schopnost zaplit vsechny nemocnice v zemi a zabijet v techto poctech,tak by to byla totalni kokotina, chodit s tim normalne do prace, jakoby nic ...

Reagovat
aragorn

Napsal to sice jak lopata ale není to úplná blbost. Pokud máš hráče očkovaný a jsou bezpříznakový, tak je opravdu malá šance přenosu na druhého člověka a neviděl bych problém v tom aby hrál.

Ta nemoc má být šíleně infekční a přenosná na druhé a přesto máš nespočet domácností, kdy to má pouze jeden člověk a ostatní to nechytí. Osobní zkušenost. Měl jsem a nenakazil jsem ani jednoho dalšího. Nedodržovali jsme doma vůbec nic.... V naší rodině to takto bylo ve čtyřech domácnostech z pěti, kdy byl covid pozitivní.

K těm testům. Celá společnost se řídí testy, který jsou tak nepřesný, že při plným stadionu tam sedí stovky pozivních...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, na tom neco je, ale jednak je problem nizka proockovanost mezi hraci a hlavne omikron jako takovy. Zatim toho o nem moc nevime a zrovna fotbal mi ve spolecenskoekonomickem zebricku proste neprijde jako neco, kde by se mel zavadet takovyhle precedenc.

Reagovat
aragorn

Podle zatím dostupných informací od odborníků z JAR, Německa, Anglie je omikron mnohem lehčí než předchozí mutace. Obezřetnost je určitě na místě ale není třeba se z toho zase hroutit.

Očkovaní je dobrá věc, funguje a neumírá tolik lidí. Ale za dva roky se od začátku pandemie nic nezměnilo. Ani ve státech, kde je vysoká proočkovanost. Svět se nevrátil do normálu ani v Izraeli ani v Portugalsku. Pořád se něco zavírá, otvírá, omezuje, povoluje. Nosí se respirátory. Pokud nezačneme lidi opět dělit na zdraví a nemocný, místo s pozitivním testem nebo s negativním, nepohneme se nikam za dalších 5 let. Já v tom teda moc optimismu nevidím.

Fotbal je ale segment lidi, který jsou mladí, zdraví s výborným fyzickým stavem. Těžko najdeš lepší segment kde to vyzkoušet. Samozřejmě pokud by oni sami chtěli a souhlasili s tím.

Reagovat
r.mrazik

Když voni tam mají už omicron...to pak je tvoje osobní zkušenost úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

FA musi byt najdebilnejsie vedenie zo vsetkych lig siroko daleko..

Reagovat
Mastný Chobot

Why

Reagovat
Swarley

ale to už delší dobu

Reagovat
Orlandiiik

už odložili i Spurs

Reagovat
Vánoční owník

pokud vím, tak definitivně ještě ne

ale i kdyby jo, tak pro nás fanoušky to je sice nahouby, ale pro tým dobře, RIP Southampton v úterý, ten odpočívat nebude

Reagovat
Remt

Je nějaké preview na zápasy, které mají proběhnout dnes?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele