Překvapení z Madridu, Bordalás se vrací na lavičku Getafe

29.04.2023, 12:29
Aktuality
José Bordalás (© AFP)

Perných několik desítek hodin za sebou má vedení Getafe. Madridskému klubu hrozí sestup ze španělské nejvyšší soutěže a z funkce trenéra byl odvolán Quique Sánchez Flores. Jeho povinnosti nakonec přebírá navrátilec José Bordalás.

Do funkce dočasného kouče byl původně jmenován sportovní ředitel Rubén Reyes, který vedl včerejší trénink a zítra měl usednout na lavičku. Už během pátečního večera se ovšem začaly množit informace o návratu Bordaláse a ty byly dnes před polednem potvrzeny.

59letý Bordalás byl kormidelníkem Getafe mezi lety 2016 - 2021 a senzačně s ním útočil i na příčky zaručující Ligu mistrů. Poslední sezona v hlavním městě se mu nepovedla, navíc se rapidně zhoršily jeho vztahy s prezidentem Ángelem Torresem, které představovaly jeden z hlavních důvodů k odchodu, po němž kývl na nabídku Valencie.

Getafe letos posbíralo 31 bodů a je na sestupové osmnácté příčce tabulky LaLigy. Zítra ho čeká jeden z klíčových zápasů, představí se na půdě předposledního Espanyolu.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
CHONG

❤️

Reagovat
JakubOcko

2. Liga volá

Reagovat
madridcan

Veď to Valencii už vieme...piš o Getafe prosím

Reagovat
Jordi Alba

Koho vidíte na ten padák? Espanyol s útokem Braithwaite a Joselu 28 bodů.

Reagovat
roman1978

Ideálně přesně tak, jak to je nyní.

Reagovat
Messiáš

Já tiše doufám v Cadiz. Bryan Ocampo a Theo Bongonda jsou zajímaví, ale jinak je dělá akorát golman, kterej by nepochybně laso od někoho z La Ligy dostal. Přijde mi, že s nimi v Segundě tolik kvality/potenciálu/historie v La lize neubude.

Espanyol je vtipnej, ale zaroveň musím říct, že mají celkem smůlu

Reagovat
Jordi Alba

Já ten Espanyol ani moc neviděl tenhle rok, co se tam děje, že jedou zase na sestup?

Reagovat
Eichel

Cádiz miesto Getafe.

Reagovat
LeonardoUžoa

To je těžko. Odešel Jankto a tak to s něma i vypadá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele