Getafe reaguje na výsledky, odvolalo trenéra Sáncheze Florese

27.04.2023, 14:36
Aktuality

Quique Sánchez Flores potřetí v kariéře opouští pozici trenéra Getafe, které se sedm kol před koncem LaLigy nachází těsně nad sestupovým pásmem. Jméno nástupce zatím madridský klub neoznámil...

Getafe včera prohrálo důležitý zápas s Almerií (1:2) a z posledních pěti duelů má na kontě pouze dva body, což znamená, že se po zbývajících utkáních 31. kola může propadnout do sestupového pásma.

Madridský celek se proto po roce a půl rozhodl pro změnu trenéra a odvolal Quiqueho Sáncheze Florese, který na lavičce Azulones již působil v sezoně 2004/05 a také v roce 2015.

Osmapadesátiletý trenér v Getafe odkoučoval 119 soutěžních zápasů (37-36-46) a v historii klubu je na třetím místě za Josém Bordalásem (212) a Fernandem Sierrou (188).

Podle španělských médií je favoritem na uvolněné místo právě Bordalás, jenž Getafe vedl mezi lety 2016 až 2021. V sezoně 2019/20 se skromným klubem dokonce postoupil do osmifinále Evropské ligy.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
CHONG

Kéž by se vrátil Pepe...

Reagovat
Kily

prý už to odmítl, celkem podle očekávání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele