Představujeme vám nový Eurofotbal. Responzivní a přehlednější

14.02.2023, 14:53
Aktuality

Po téměř půlročních přípravách přichází jedna z největších změn Eurofotbalu v jeho více než jednadvacetileté historii. Již nyní můžete využívat nový design, jehož podobu jsme s vámi v posledních týdnech intenzivně ladili.

Co přesně je jinak? Především bychom chtěli upozornit na nový responzivní režim, který je přizpůsobený pro vaše mobilní telefony. Téměř 60% z vás používalo původní Eurofotbal na mobilu a přesně pro vás jsme nový design vyladili tak, aby byl moderní a uživatelsky přívětivější. Zapracovali jsme na navigaci, zpřehlednili menu a celkově trošku odlehčili celý design. Zaměřili jsme se rovněž na diskuzi. Její nová verze je přehlednější, ale zároveň jsme zachovali její osobitý styl, protože staré emojis prošly jen lehkým faceliftem.

Ještě jednou bychom vám rádi poděkovali za všechny komentáře, připomínky a některým z vás také za osobní setkání přímo u nás v Livesportu. Uvedenými změnami však vylepšování Eurofotbalu nekončí, v následujících dnech budeme na ještě usilovně pracovat na odladění celého webu. Budeme moc rádi, pokud nám dáte zpětnou vazbu na nový design a zároveň svými nápady naznačíte směr, kterým by se měl Eurofotbal v budoucnu vydat.

Vyplnit zpětnou vazbu

Věříme, že si nový vzhled oblíbíte a Eurofotbal vám bude přinášet spoustu radosti i nadále. Co se totiž nemění, to je vysoce kvalitní, aktuální a zajímavý obsah. Se startem Ligy mistrů si u nás můžete přečíst například AC Milán je po devíti letech v osmifinále..., nebo Staří známí opět proti sobě. Bitvu... a chybět samozřejmě nesmí oblíbená Tipovačka.

Přejeme vám příjemné zážitky s Eurofotbalem!

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1079)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele