Pokračuje tipovací soutěž k Lize mistrů o 20 tisíc korun!

14.02.2023, 11:27
Aktuality

Eurofotbal v novém, ale v tipovací soutěži vše při starém - dnes startuje playoff Ligy mistrů a s ní i pokračování naší tipovací soutěže. Ve vyřazovací části hrajeme o výhry v ceně 20 tisíc korun, které do soutěže věnuje sázková kancelář Fortuna!

Princip soutěže je jednoduchý. Tipujte přesné výsledky zápasů, nasbírejte co nejvíce bodů a získejte podíl na dvacetitisícové výhře. Soutěž je rozdělena na několik kol a ceny rozdáváme v každém z nich, šanci na výhru tak mají i ti, kdo se zapojí později.

K zapojení se do soutěže stačí splnit dvě jednoduché podmínky. První je registrace na Eurofotbal.cz, druhou pak registrace u Fortuny. V obou případech samozřejmě zdarma. Pokud vám nestačí samotná účast, ale chcete také mít šanci na některou z cen, musíte splnit ještě třetí podmínku - uzavřít během kola, v němž máte nárok na výhru, alespoň jednu libovolnou sázku u Fortuny. Přesné podmínky najdete v pravidlech soutěže.

Máte splněné alespoň první dvě podmínky? Pak vám nic nebrání začít, můžete se pustit do tipování zápasů. Tipují se přesné výsledky, za každý tip můžete dostat až pět bodů, podle toho, jak moc se liší od skutečného výsledku. Tipy je samozřejmě možné měnit, vždy až do začátku zápasu.

Na stránkách soutěže najdete vše potřebné. Samotné tipování, celkové pořadí i pořadí jednotlivých kol, u každého soutěžícího všechny jeho uzavřené tipy, přehled cen nebo úplná pravidla, která si před zapojením do soutěže pozorně přečtěte. Pokud si chcete své umění porovnávat s kolegy nebo kamarády, můžete si je přidat do svého pořadí, kde pak najdete přehlednou tabulku.

Věříme, že vás naše soutěž zaujala a budete se jí bavit až do finále Ligy mistrů. Přejeme hodně štěstí!

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele