Před svazem protestuje další hráč

13.08.2012, 13:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nic neudělal a svaz si ten skandál asi vymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Soudruzi z FIGC by se už měli konečně nad sebou zamyslet a přestat škodit Italskému fotbalu .

Reagovat
smazaný uživatel

No jasné, nikto nič neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Tyhle protesty nic nevyřeší. Řešit se to musí legální a řádnou cestou. Nikdo z nás, a pevně věřím, že ani nikdo z novinářů, k důkazům přístup nemá.

Pokud médie mají pravdu a celá kauza je založena jen na tvrzení proti tvrzení, posuzuje se důvěryhodnost jednotlivých výpovědí. Tam by mě ta Carrobiova moc neobstála, ale ani u jedná jsem nebyl a zápis také nemám. Spíše je však pravděpodobné, že tam jsou nějaké další byť nepřímé důkazy, o kterých nevíme. Každopádně dělat soudy, je takřka nemožné. Stejně jich ale v diskuzi uvíme mraky, ať už na jednu, či druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nesleduju, tak se zeptám. Je kromě Conteho potrestaný ještě někdo ze Sieny?

Reagovat
Jajinek

nevím v jakém stádiu jsou všechna ta řízení. Zas tak detailně to taky nesleduju. Je to jeden velkej bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě něco zase říká že FIGC v rukávu nic nemá . V Moggiho případě dávali přepisy tel j ak na běžícím páse . Teď nic . Proč by jinak všichni hráli tu komedii ?

Reagovat
Jajinek

zveřejňovat důkazy by se nemělo, že udělala FIGC tehdá chybu a dala přepisy médiím je prostě špatně. Novináři nyní akorát spekulují a tak to má být. Důkazy by měly být uvedeny v odůvodnění, které by mělo být přístupné stranám. V tom odůvodnění by mělo být i napsáno, proč se které výpovědi přisuzovala určitá hodnota a nějaký rozbor jejich důvěryhodnosti. FIGC si nemůže rozhodnout jak chce, aniž by to odůvodnila. Dokud se někdo z nás (skrz média) nedostane ke kopii rozhodnutí, těžko nějak spekulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím , ovšem to že se tihle dva vč. Conteho tak usilovně perou o pozici mučedníka nedává jinou logiku , než tu že jsou si vědomi že na nich nic víc nemají . Proč by to dělali ? Co by tím získali ? Takhle by byli za blbce a lháře a ten trest by se jim určitě ještě zvýšil .

Reagovat
Jajinek

medializaci...pokud je člověk nevinný, většinou zvolí jiný způsob, standardní. Jinak trest se jim právě zvýšit nemůže. Jsme přesvědčen, že v tom řízení platí reformation in peius. Ale já jen spekuluju....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak standardní medializaci zvolil Conte , to je ovšem běh na dlouhou trať a Contemu prakticky v rychlost nijak nepomůže . Ti kluci zvolili vcelku dobrů taktiku , pokud vydrží ještě týden , myslím že by se ta kauza mohla někam pohnůt .

Reagovat
Jajinek

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele