POZÁPASOVÉ REAKCE HRÁČŮ PRAŽSKÝCH "S"

22.05.2007, 15:08
Aktuality
Obě pražská "S" se včera radovala z důležité výhry, Sparta má díky třem bodům z Olomouce na dosah titul a Slavia se po zdolání Zlína dostala do boje o druhé místo a Ligu mistrů. "Sešívaný" gólman Vorel si hodně oddechl a děkuje Davidu Kalivodovi, v "rudém" táboře se mluví o Horváthově parádním gólu a nejlepším výkonu sezóny...

Sešívání včera zažili hodně divoký zápas, který odstartovala hrubá chyba brankáře Vorla. "Chtěl jsem míč jenom sebrat a už jsem se díval, komu bych ho mohl rozehrát, myšlenky se mi v mysli střetly dřív než měly. Nesledoval jsem míč a chtěl jsem zrychlit hru, skončilo to děsivým gólem," řekl brankář sešívaných. Naštěstí pro něj Slavia dokázala zápas otočit, především díky skvělému výkonu náhradníka Davida Kalivody a jeho dvěma brankám. "Něco mu určitě za to dám, může si vybrat - cokoliv, klidně i auto. Když to otočil, spadlo to ze mě, byl jsem okamžitě myšlenkami úplně jinde, vždyť jsem svou chybou také mohl ohrozit celou sezónu," dodal Vorel, kterému se po zápase nesmírně ulevilo. Samotný střelec dvou branek potvrdil, že nabídku vysokého gólmana přijímá: "Není to jednoduché taková nabídka, promyslím si to do zítra," prohlásil.

Další dobrou zprávou pro fandy Slavie je návrat Martina Latky, který přiznal, že mu zdraví prozatím slouží a nemohl uvěřit tomu, že jeho tým nerozhodl zápas už v první půli. "Nakonec jsme to díky Kalimu otočili, máme pohárovou Evropu zase ve svých rukou, o to víc se teď těším domů do Budějovic," uvedl vysoký obránce. Právě na jihu Čech se Slavia v posledním ligovém kole popere o pohárové umístění. Pokud vyhraje, bude doufat v pomoc Mladé Boleslavi - když ta zdolá Liberec, poskočí Slavia až na druhé místo a bude se moci těšit na předkola Ligy mistrů. Když ale v Budějovicích nevyhraje, bude naopak fandit Liberci, aby měla šanci alespoň na třetí místo a Pohár UEFA.

Ještě lépe je na tom Sparta, po výhře v Olomouci má vše ve svých rukou. V posledním kole přivítá na svém hřišti o nic nehrající jedenáctý Most a pokud se nebude chtít spoléhat na zápas Mladé Boleslavi s Libercem, musí vyhrát. Hrdinou utkání s týmem z Hané se stal Pavel Horváth, který zvýšil na 2:0 střelou ze 40 metrů. "Šel jsem do souboje a hned si všimnul, že je Lovásik hodně vepředu. Zkusil jsem to a vyšlo to. Nebyl to rozhodující gól, spíše taková trefa pro diváky. Vyhráli bychom i bez ní, rozhodně bych to nepřeceňoval," řekl skromně sparťanský záložník, který svůj gól také nezvykle oslavil. "Po trefě jsem se rozběhl k ženě. Jezdí se mnou jak jen to jde, tímto ji ještě jednou moc děkuji." Na otázku, co dostal za odměnu, s úsměvem řekl: "Dostal jsem pusu. Sladkou pusu."

Trenér Bílek byl s výsledkem a hlavně předvedenou hrou na výsost spokojený a nešetřil chválou. "Předvedli jsme nejlepší výkon v celé sezóně, panuje plná spokojenost. Soupeře jsme k ničemu nepustili a naopak jsme si vytvořili spoustu brankových příležitostí," hovořil šťastně po utkání.

Autor: Tomáš Honajzer / sparta.cz, slavia.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*kuk

A kdo tu sladkou pusu skromnému a krásnému záložníkovi Sparty vlastně dal? Po gólu asi někdo z kamarádů v rudém dresu, jak je to ve Spartě zvykem!

Reagovat
HOST*kalín

Sparta, buzerantů parta!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*spartan

Tak sme teply no a cooooo

Reagovat
HOST*Lion

Ty lamko zapamatuj si SPARTA PRAHA MISTR LIGY!!!

Reagovat
HOST*

To určitě Liberec zvítězí, protože Sparta Most neporazí, narozdíl od Slovanu

Reagovat
HOST*kalín

To nic nemění na faktu, že: Sparta, Sparta, buzerantů parta!

Reagovat
HOST*kuk

Č.B. - SLAVIA 0:2

M.B. - LIBEREC 1:1

SRANDA - MOST 0:1

Reagovat
HOST*homer

tomu ani sám nevěříš

Reagovat
HOST*kuk

ne, opravdu ne...

Reagovat
smazaný uživatel

to je k hovnu

1. Sparta

2. Slavia

3. MB

4. Liberec

Hajím hlavne zajmy týmu pro který žiju.. Sice nechci aby sparta mela titul, ale radsi at má sparta titul a slavia LM než sparta druhá a Slavia bez poháru... liberce je mi líto, radsi bych ho videl na třetím míste, ale to proste nejde SKS forever

Reagovat
HOST*

tady asi uz nekdo vi jak to dopadne

Reagovat
HOST*kuk

A jmenuje se KOSTAL!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho prostitutka Matějek.

Reagovat
HOST*R9

Všiml jsem si že utíká za ženou...

Reagovat
HOST*kuk

To je jen klamání tělem! Horváth je sám ženou, s koulema, a utíká před kapitánem Sparty, aby ho...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Wolverhamptonem? 10 liber?

Reagovat
smazaný uživatel

kupuju

Reagovat
smazaný uživatel

Bez chyby. Je to podmíněno tím, že do klubu investuje 30 milionů liber.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

aha.. sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele