Povedená sezona, daří se nám, pochvaluje si Barák

16.02.2021, 10:47
Aktuality
Antonín Barák (© AFP)
Tečku za dvaadvacátým kolem italské nejvyšší soutěže udělala pondělní dohrávka Hellas Verona - Parma a jednou z klíčových postav byl Antonín Barák. Domácí vyhráli 2:1, český záložník si na své konto připsal vítěznou branku...

Barák se prosadil v 62. minutě a na jeho trefu hosté už nedokázali odpovědět. Pro někdejšího hráče Slavie se jednalo o pátý zásah sezony, jeho zaměstnavatel si pojistil postavení v první polovině tabulky.

"Pro mě se jedná o povedenou sezonu, daří se nám. Těší mě dobré výsledky i to, jak během týdne trénujeme. Máme dobrý tým, v tom je naše síla," prohlásil.

"Trenér nám ve středu hřiště a v útoku dává hodně volnosti. Máme šanci zahrát si fotbal, snažíme se, abychom si to užili a dáváme góly," dodal.

Barák svým gólem napodobil zásah Didiera Drogby. Někdejší útočník z Pobřeží slonoviny dal podobný gól v roce 2012, konkrétně ve finále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

"To byla první věc, která mi přišla na mysl. Taky bych chtěl dát gól ve finále Ligy mistrů. Doufám, že dosáhnu na nějaké své cíle a budu se nadále zlepšovat," nechal se dály slyšet český reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Selänne

Zatím to vypadá na jeho průlomovou sezónu. Bylo by fajn, kdyby po něm sáhlo třeba Lazio nebo klub podobnýho řazení. Snad bude dostávat i víc šancí v nároďaku.

Reagovat
F.Torres

Hlavne musi vydrzet zdravi. Pokud bude hrat, tak ma na vyssi level.

Reagovat
Hafna

Hlavně doufám, ze na Euro pojede do středu zálohy petice Král, Souček, Darida, Holeš a právě Barák a alternovat tam teoreticky muže Provod, který podle mě pojede s Janktem primárně na levé křídlo

Reagovat
Neyjrayx

Ševčík tě moc neuchvátil? Jinak s tvým výběrem plně souhlasím

Reagovat
Hafna

Já mám Ševčíka rad, ale nepřijde mi lepší než kdokoliv z výše jmenovaných

Reagovat
Reggie

Ševčík je podle mě strašně podobný hráč jako Darida, 2 takové nejsou potřeba. Jinak ho mám taky rád, ale kdyby zabíral místo třeba Barákovi, tak by to byla blbost.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík hlavně teď nehraje tak jako před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu by tam měl bejt jako Darida?!

Reagovat
mayday

K čemu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kapitán snad bude v základu, rozhodně tam patří.

Reagovat
Jinders

Vzhledem ke konzervatismu J.Šilhavého je to jistota...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný by tam měl hrát? Střed Darida, Souček, Král je snad jistota.

Reagovat
Reggie

Barák musí jet na tuty. Potřebujeme každou produktivitu, což nám záložníci úplně nenabízí. Já bych ho nejradši viděl v základu, pokud se mu bude dál takhle dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Však jasné, že má být základ Darida-Král-Barák. Ale mažou se zde takové komentáře. Cenzura horší než za socialismu zde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nejlepšího českého hráče současnosti? Hmm...

Reagovat
Kucka

Parma si dost zahrává, to začíná smrdět padákem

Reagovat
Seydou Doumbia

a zas začnou od čtvrté ligy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele