Potrestali jsme se sami za vlastní nemohoucnost, nehledal výmluvy Vrba

21.08.2022, 13:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
$dolar$

Je nasim nejlip placenym hracem.

Reagovat
ratusek

Tak to měl smlouvu z doby, kdy tam hrál dobře a byl oporou. Teď by dostal tak kilo. A my po něm jdeme. mohli jsme mít "zadarmo" Janoška, toho jsme nechtěli, tak vezmeme Čermáka

Ale tak u něj věřím, že by se mohl ještě probudit. otázka je, jeslti k nám bude chtít jít no

Reagovat
Axelrose

Tak na tom je nejzajímavější informace, že Šádek visí peníze Brabcovi.

Pak má být ta liga regulérní, když si majitelé půjčují mezi sebou

Reagovat
Puskas

Vzhledem k tomu, že nás prakticky stále porážejí, tak je na tom neregulérní snad jen to, že nás neporážejí větším rozdílem.

Reagovat
Axelrose

Tak zatím jste extra vyhrát nepotřebovali, ne

A můžeš to vzít i z druhé strany, Plzeň se dostane do LM, budou peníze na vrácení dluhu.

Ale zrovna takto a přímo na vás jsem to nemyslel, i když to tak vyznělo.

Spíš mě to sere všeobecně, a to nejen ve fotbale.

Reagovat
doshcz

tak to je zname info, nebejt treba Kretinskyho tak pulka ligy uz krachla

Reagovat
Mass

Proto Sparta skončila jen třetí, ti co nedlužili je nenechali tak snadno vyhrát.

Reagovat
doshcz

je to tak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Tak poté co udělal Qose za Plzen B očekávám, že zájem moc nebude.

Reagovat
Firkraag

Co provedl?

Reagovat
John Obi Mikel

Došlo k pádu na hrací plochu.

Reagovat
Neon

Reagovat
Firkraag

Uuuf, to je magor, ale dle livesportu nedostal ani červenou rovnou

Reagovat
Mass

to je blb

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

Prostě albánistánec

Reagovat
Greny

Na druhou stranu trefil zmrda Pilnyho

Reagovat
bobis21

Čermák by pro nás ale top posila (pokud je zdravý? fakt nevím ...) - to je přesně ten typ hráče, který nám chybí.

Reagovat
ACSeRw!n

vydrzi aspon do Vanoc ?

Reagovat
Gelu28

Jaká nemohoucnost ? totální nekvalita v přechodové fázi.....hra jak by řekl Bruckner je jedno velké Baroko !!! hrajou na náhodou a pak je vyškolí trubač

Reagovat
Sosi

Proste kadr je tragicky a nema na zadny tukec. Tzn.vubec nema hrace na ten styl hry, ktery chce hrat a pro ktery ho Brabec angazoval. Takze jediny reseni je mu privest hrace, jinak to skonci pruserem. A nevim, jak bude reagovat dlouhodobe kabina, kdyz je jako celek takto verejne natre.

Reagovat
Lawman

Problém je pojmenovaný - přivést nové hráče ale odkud ? Přetáhnout nějakého "osvědčeného" českého hráče anebo koupit v akční ceně nějakého hráče typu Tijani ? V Jižní Americe jsou stovky talentovaných chlapcu, kteří se chtějí osvobodit z bídy a chudoby a kteří touží dostat se do Evropy. Za cenu Tijaniho ( 6 melounu ) by se dali koupit tři skromní Peruánci ( pochopitelně poskytnout jim jazykové zázemí, koupit jim skromné domečky aby rodiny byli spolu ) a investice se vrátí. Kdy už to vedení Baníku pochopí, že bez Jihoameričanu v sestavě není možné postavit konkurence schopné mužstvo.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Přitom v Ostravě je Španělská komunita a jazykové zázemí není problém, kdejaký student z Hladnova jim tam může dělat brigádně tlumočníka. Kreativitě a dynamice směrem dopředu by to jen prospělo.

Reagovat
h8_sfatto

se vším respektem k jejich práci, ale Vrba a Trpišovský už jsou dinousauři minulosti, kteří jen okoukali Guardiolu, jeden sledoval Barcelonu a druhej fyzickej Bayern, ale ani jeden nemají fotbalu, co dát a jejich sláva pominula

Reagovat
ThePigFeathers

Reagovat
ThePigFeathers

Reagovat
ThePigFeathers

Reagovat
ThePigFeathers

Reagovat
bartes

Proto byla Slávia loni druhá a má nejúspěšnějších posledních 5 let v pohárech za hodně dlouho a Sparta třetí. Ani jednomu nikdy začátky nešly a někteří by je hned vyhazovali. Nějaké soudy bych začal dělat až po podzimu. U slávie bude hodně záležet, jestli udělají EKL a jestli budou v top 3 a u baníku celý podzim, jestli uhraje skupinu o titul a jestli dokáže Vrba do hráčů dostat ten svůj náročný styl hry. Nějakou holomajznu můžou hrát vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před půl rokem se tady řešilo, jestli je lepší Vrba nebo Trpiš (samozřejmě Vrba, jeho první éra v Plzni je nepřekonatelná) a teď se to posunulo do roviny, kdo z nich je větší loser.

Reagovat
Lawman

Hello Gelu28. Perfektně jsi to pojmenoval. Totální neschopnost v přechodové fázi. Baníkovec má volno na 50 metru, nikde nikdo, takže múže s balónem jít sám dopředu a namísto toho buď alibistická přihrávka do strany anebo klasický nákop naslepo. Tento mančaft nemá perspektívu a ni kvalitou neoslňuje. Na jednotlivých postech je podpruměrný anebo přestárlý hráč. Díval jsem se i na ceny posil. Tijani stál asi 225.000 EUR co je asi 6 miliónu. Vyhozené peníze komínem.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tijani ještě ukáže, podle mě je lepší než Klíma. Spíš než velkou obměnu, se hledá kvalitní levák ideálně na beka a když tak špílmachr, ale nezatracoval bych Tetoura po 2 nepovedených výkonech. A nejdůležitější pro všechny je teď aby jim vtrhl do kabiny cvokař a dal jim do pořádku ty vymleté mozky! Musí dostat sebevědomí zpět, nezmatkovat a maximalizovat soustředěnost a zodpovědnost v každém míči!

Reagovat
Lawman

Souhlas. Jsem přesvědčen, že Baníkovci se psychicky sesypali ještě před prvním výkopem když si vzpomenuli na 12. února, když prohráli s Teplicemi 2:4 doma.

Reagovat
hematop

Co ten Baníček, nejlepší klub světa?? Vyhrajou letos konečne ligu?? Prý Nohavica a Krajčo by mohli týmu pomoci. Křídla z mýdla, klobása s vychlazeným radečkem, obléct džisku Iron maiden, tričko pivo dělá krásné těla a jedeme pyczo!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele