Potřebuji vědět, jaké má klub ambice, řekl Gradel

16.05.2019, 17:32
Aktuality
Max-Alain Gradel svými góly táhne Toulouse, druhým rokem po sobě ale bojuje o záchranu. Zkušený útočník proto chce zjistit ambice tohoto klubu a podle toho zváží setrvání...

Reprezentant Pobřeží slonoviny je odchovancem Leicesteru City, poprvé na sebe ale výrazněji upozornil po přestupu do Leedsu United. Tomu pomohl k postupu do druhé ligy.

Zde se Gradel během ročníku 2010/11 uvedl 18 brankami, načež zaujal představitele Saint-Étienne, za které následně hrál čtyři sezóny. Ve své poslední sezóně ve Francii nasázel 17 gólů, čímž si řekl o návrat do Anglie, působení v Bournemouthu mu však tentokrát nevyšlo.

Před minulou sezónou se potom 31letý útočník vrátil do Ligue 1, ovšem s Toulouse druhým rokem bojuje o záchranu, sám tak zvažuje případnou změnu působiště. "Chystám se na jednání s prezidentem. Potřebuji vědět, jaké má klub do budoucna ambice, abych se podle toho mohl zařídit," řekl Gradel, jenž má s TFC kontrakt do roku 2021.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Zachraniť sa

Reagovat
JessePinkman

31 let.. V Leedsu byl tenkrát neskutečnej. Celej tým byl skvělej, Schmeichel, Becchio, Snodgrass, McCormack a manažerem Grayson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

McCormack byl tenkrát skvělý. Nechápu jak mohl jít tak neskutečně dolů.

Reagovat
JessePinkman

Tak ve Fulhamu to s ním ještě celkem šlo, ale pak mu totálně nevyšlo angažmá ve Ville, tam si ten tým celej nesedl a pak to s ním šlo z kopce no. Škoda ho určitě je.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jakubisko

V TFC byla vzdy spousta nadejnych hracu, jeden cas se i motali kolem poharu ale bohuzel dojizdi na to, ze Toulouse je rugbyove mesto, fotbalove zapasy jsou tam casto poloprazdne a trochu tomu chybi duse. :-/ Kvalitni hraci tak dlouho nezustavaji. Skoda.

Reagovat
FC Porto FC

Toulouse asi ambice moc mít nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

Hráč, který by měl hrát v daleko lepším týmu v L1 než v Toulouse.

Reagovat
Pyroman

Kdyby ho neměli, dost možná by šli letos dolů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele