Porážka se SPALem snad bude sloužit jako lekce, doufá Inzaghi

04.04.2019, 12:34
Aktuality
Nečekanou ztrátu v boji o pozice zaručující Ligu mistrů včera zaznamenalo římské Lazio. Celek z hlavního města Itálie nepochodil na půdě o záchranu bojujícího SPALu a domů si odvezl porážku 0:1, jeho trenér Simone Inzaghi věří, že utkání v následujících týdnech bude sloužit jako cenná lekce...

Ve Ferraře dlouho platil bezbrankový stav a ten se změnil až v závěru. V 89. minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, Andrea Petagna nezklamal a dal jediný gól duelu.

"Měli jsme pár dobrých šancí, přestože SPAL podal velice kvalitní výkon. Ciro Immobile trefil tyč a měli jsme si vést lépe při šanci Adama Marušiće. Byl to zápas, který měl skončit remízou, ale poškodil nás penaltový incident. Je to k vzteku, na druhé straně došlo k zákroku na Lucase Leivu ve chvíli, kdy mohl dát gól a to mohla být penalta také," postěžoval si někdejší italský útočník.

Lazio je v tuto chvíli na šestém místě tabulky a na čtvrtý AC Milán ztrácí čtyři body. Inzaghiho tým posbíral 48 bodů, stejně jich na svém kontě mají i Turín, AS Řím a Atalanta, která má k dispozici dnešní dohrávku s Bolognou.

"SPAL hrál tak, jak jsme čekali, jeho hra pro nás tak neznamenala velký problém. Chyběla nám rozhodnost, nebyli jsme dostatečně přesvědčiví a chladnokrevní před brankou. Doufám, že toto bude sloužit jako lekce. Hon o místa zaručující Ligu mistrů pokračuje," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Shevchenko
Reagovat
madridcan

Pri Reale v tejto sezone som poucovany uz skoro kazdy tyzden, ze si mam najst lepsi program a neoberat sa o polku zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mandzukič nám prodloužil do 2021...

Reagovat
opretis

co s ním máš za problém?

Reagovat
Pipo123

Tie inkasované góly v záveroch zápasov sú pekne na hovno, až 13 gólov sme dostali v posledných 20 minútach zápasov. Na druhej strane, posledné výsledky sú fajn, konečne Inzaghi dokázal obrať konkurenciu o body, uvidíme čo zápas proti AC, to môže dosť napovedať o LM

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele