Poláci umlčeli skeptiky, Lewandowski je podle Klinsmanna jako lev

20.06.2021, 09:24
Aktuality
Poláci slaví remízu se Španěly (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatiaľ najlepší herný prejav Taliani , najhorší suverejne Slováci ..

Reagovat
Martin9719

Slováci? Nejsou to spíš Turci?

Reagovat
Modroočko

napadá mi z fleku 6 tímov, ktoré hrajú pod svoje možnosti alebo vyslovene horšie než my (Švajčiarsko, Turecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Poľsko), a ďalšie tri, u ktorých je to porovnateľné (Fínsko, Škótsko, Švédsko).

Reagovat
Martin9719

tak bavíme se o nejhorších týmech turnaje nebo o týmech který hrají pod svoje možnosti, to je docela rozdíl..

Reagovat
Modroočko

O tímoch, ktoré hrajú pod svoje možnosti a navyše dosť zle. Od Fínov ani Macedóncov sa nedá čakať nič diametrálne odlišné, ale tí ostatní hrajú vzhľadom na kvalitu kádra ťažkú tužku.

Reagovat
Martin9719

no Finové jedou podle mě ve své skupině už teď docela nad plán, takže o nich nemůže být řeč...Rakousko si myslím hraje taky svoje a nic víc bych nečekal, Chorvatsko tragédie, Švédsko hraje co potřebuje, Skotsko mělo smůlu s námi, takže tyhle týmy na to taky nejsou, souhlasím jen s Ruskem a Tureckem, Švýcaři čekali od sebe asi víc, ale mě jejich hra nebaví, takže ať klidně skončí ve skupině.

Reagovat
stas87

Preco kritizujes Svedsko?

Reagovat
smazaný uživatel

No být při gólů Polska hráč s menším renomé, tak rozhodčí odpíská útočný faul.

Reagovat
erudovanyodbornik

Jako chlubit se remízou se současným Španělskem fakt ke chlubení není. Jít na Švédy s tím, že je musí porazit není úplně luxusní situace.

Reagovat
Bucky

S tím současným Španělskem, které prošlo kvalifikací bez porážky? Tím Španělskem, jehož nejhodnotnější hráč nemá o moc nižší hodnotu, než celá Česká základní jedenáctka? A kde jen dva hráči (brankář a 32 letý krajní bek) mají nižší hodnotu, než náš nejhodnotnější hráč Souček? Jo, chlubit se jakýmkoliv bodovým ziskem s tímhle Španělskem je pořád na místě, pokud nepatříš mezi úzkou světovou špičku. I přesto, že jsou Španělé jednu ztrátu od vyřazení, tak jsou pořád podle kurzu 6. největším favoritem na celkové vítězství a mají asi 12krát lepší kurz než Polsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Umlceli cim? 2b ze dvou zapasu?

Reagovat
Stannis Baratheon

1b

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele