Podle Vrby Slavia v derby zužitkovala zkušenosti z pohárů

11.04.2021, 23:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
ratusek

Sparta hrála první poločas sympaticky a byla o dost lepší. Slavia si ale zkušeně počkala a Sparta se sesypala jak nezkušené mužstvo někde v divizi. Druhý poločas byl už o ničem

Reagovat
Losinho

Sparta byla lepší prvních 11 minut.. od tý tancovačky Hancka ve vápně neměla nic.

Reagovat
ratusek

No byli ste zatáhlí celej poločas

Reagovat
meno

Tak když máme unavenej a zraněním/koronou zdecimovanej kádr

Reagovat
Losinho

Povolit, přitáhnout

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rock

Příchod trenéra Vrby na lavičku Sparty považuji za nejlepší a možná jediné správné rozhodnutí. Zároveň je asi každému jasné, že Slavia je momentálně úplně někde jinde. V domácí lize poslední roky jasně dominuje a to, co předvádí v Evropě, je naprostá fantazie! Já osobně od derby SLA:SPA nečekal nic jiného, výhra by samozřejmě neskutečně nakopla a zvedla sebevědomí, ale myslím si, že všichni (včetně Křéti a jeho kluků ve vedení) musí vidět, že Sparta jde konečně tou správnou cestou a to je momentálně mnohem důležitější než klíč od Prahy.

Fotbal v Česku je konečně na vzestupu a já si dovedu představit, že by tu do budoucna mohly být dva TOP evropské kluby na úrovni takového Shakhtaru Donetsk, tím nechci porovnávat finanční stránku Shakhtaru se Slavií a Spartou, taky nechci, aby měl nějaký český klub v základu 10 Brazilců, spíš narážím na to, že je to pravidelný PLATNÝ účastník pohárů a týmy jako Inter, Dortmund nebo Real tam nejezdi pro výsledek 7:0 jak někam do Borisovu, ale kolikrát odjíždějí bez bodu. Nikdo asi nečeká vítězství v Lize Mistrů, ale Slavia dlouhodobě dokazuje, že tým z ČR nemusí končit v předkolech, ale naopak může porážet kluby jako jsou Lester nebo Sevilla (a brzy snad i Arsenal), ten potenciál na straně Sparty dostat se na mnohem vyšší úroveň je z mého pohledu obrovský, ale bohužel to není závislé jen na hráčích a trenérovi, což se ukazuje posledních 15 let Každopádně jsem zvědav, na koho si po sezóně Vrba ukáže a kolik mega bude Křéťa ochotný vyklepat z kabelky

Reagovat
tony223

Hezky napsané

Reagovat
Axelrose

Pravdu díš,jen je taky potřeba, aby mu nevystřelili Hložka (případně někoho jiného, na koho spoléhá) někam do Turecka.

Reagovat
dave30

Pokud nejsi v hierarchii fotbalových týmů úplně nahoře tak se musíš smířit s tím, že ti vždy někdo odejde. A je jedno jestli se jedná o Vlašim, Olomouc, Liberec, Spartu, Anderlecht či Ajax. Takže pokud bude solidní nabídka, tak půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsou Rosický a Čupr idioti (jasně, o tom se dá polemizovat), tak prodeje klíčových hráčů nehrozí. U Hložka nemám obavu vůbec, po promaroděné půlsezóně nehrozí, že by za něj někdo nabídl takovou částku, kterou by Sparta akceptovala. Jestli to s titulem příští rok myslí vážně, tak dají Vrbovi dostatečný kapitál a volnou ruku při výběru posil + nebudou prodávat hráče, na kterých to on chce stavět.

Reagovat
dontcallmeandre

Já si popravdě nejsem úplně jistý, jestli si Vrba umí přivézt hráče. Tuhle dovednost imho moc neprokázal.V Plzni mu základ týmu vždycky postavil někdo jiný, a Vrba z něj pak vymáčkl maximum.

Reagovat
dave30

Je pravda, že u Sparty je ta situace trochu jiná, než v normálních klubech. Tento Křetínského koníček není až tak úplně závislý na příjmu z prodeje hráčů (on zřejmě stovky milionů neřeší). Takže tam by to bylo pouze o tom, že by chtěl ven samotný hráč. A máš pravdu, že to zranění s cenou a nabídkami asi trochu zatočí. Jedině by musel zazářit na EURU.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
jack_donaghy

myslim, ze potencial tam v CZ lige je obrovsky a viem si predstavit, ze zo skupiny EL budu dva ceske kluby postupovat uplne pravidelne. Podla mna uz teraz sa ceske kluby beru ako neprijemny super, co dokazovala uz Plzen a hlavne Slavia posledne roky. Az sa dohlada aj Sparta, tak potom to naozaj mozu byt platni ucastnici poharov, tak ako pises.

neviem ako je na tom financne Plzen, ale bolo by pekne keby aj ta dosiahla znovu aspon na uroven kde bola pred par rokmi.

Reagovat
7kaka7

Tak Sparta to až na občasné výpadky, do příchodu Stramy, dokazovala taky...viz čtvrtfinále EL 2016, s Chelsea a Liverpoolem....Sparta v minulé dekádě porazila např. Lazio, Bilbao, Palermo, Feyenoord.....posledních 15 let určitě nebylo ideální ale že by nebyla Sparta platný účastník pohárů, by bylo zase přehnané tvrzení..(nepočítám roky 2017-2019).

Reagovat
michalbarca

Reagovat
meno

Ještě Baník by konečně měl začít sbírat plody z pumpování peněz do mládeže a když přivedou Víťu Lavičku, tak se klidně může stát, že tu budeme mít 2 skvělé kluby a 3 vysoce nadprůměrné (Slovácko, Gablonz, Baník). Minimálně do doby, než Radu trefí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele