Dočkal litoval, že Sparta v derby nevyužila úvodní šance, vinu vzal i na sebe

11.04.2021, 23:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
TheMally11

proč vlastně nehrál Hložek?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šetřil se na těžké zápasy

Reagovat
C-M@ster

Je po zranění

Reagovat
Euphael

Reagovat
El Cid z City

Proč Hložek toliko slávistům leží v žaludku?

Reagovat
jackinho10

Nelezi slavistum v zaludku, spis je to narazka na to, jak je vsude velebeny (podle me opravnene), ale proti Slavii nikdy nezahral dobre

Reagovat
El Cid z City

Nikdy myslíš jako v 16, v 17 nebo po zranění?

Reagovat
jackinho10

Ano to myslim. Vcera myslim rikali, ze hral proti Slavii 13 zapasu a dal 1 gol. Nechapej me spatne, ja si myslim, ze je to skvely hrac a obrovsky talent, takze pokud na sobe bude makat, muze jit hodne nahoru. Ale musi se zacit vic prosazovat i v tech tezkych zapasech. Verim, ze to prijde.

Reagovat
El Cid z City

Souhlas..jinak vůbec cz fórum neznám,sem tu snad podruhé,ale Hložek v žaludku slávistů mě překvapil, tak mě zajímalo,jestli dřív neměl nějaký kecy.

Reagovat
Losinho

To je včetně nějaký mládeže ne? Určitě nemá Hložek 13 derby.

Reagovat
jackinho10

Nevim, taky se mi to zda hodne. Rikali to ti komentatori na O2. I kdyz byla ted nedavno sezona, ve ktere se hraly 4 derby.

Reagovat
Losinho

Teď na podzim vynechal. By musel hrát za áčko 4 roky

Reagovat
Spalovač šancí

Když může být vychvalován za ostatní zápasy a téměř stavěn na úroveň repre jedničky do útoku, tak proč ne i po zápase proti Slavii?

Reagovat
kilobyte

Kolikrát proti Spartě zahrál dobře Stanciu?

Reagovat
iHawX

Poslední půl rok ve Spartě hrával proti ní dobře celkem pravidelně.

Reagovat
jackinho10

Nevim

Reagovat
Spalovač šancí

Pokaždé

Reagovat
Losinho

Třeba včera měl asistenci, což Hložek nezvládl za všechny derby dohromady.

Reagovat
kilobyte

Stanciu je o 9 let starší než Hložek a je v nejlepších letech, nejdražší hráč ligy a hraje za nejlepší tým ligy. A v derby za Slavii má bilanci 0+1.

Reagovat
Losinho

A zápasovou bilanci tuším 3-2-0, ale nechce se mi hledat jestli do všech zasáhl. Obě sezóny pohodlnej titul a obě sezóny úspěchy v Evropě.

To srovnání je samozřejmě mimo, protože Stanciu je věkově, zkušenostma a momentálně i herně o dost dál, ale vytáhl jsi ho ty.

Reagovat
kilobyte

A přestože jeho tým v zápasech dominuje a on je ofenzivní hráč, tak má ubohých 0+1.

Reagovat
Losinho

Což nic neznamená, když jeho tým vyhrává a tým hraje dobře. Nebo je pro tebe nejlepším hráčem ligy Kuchta s jeho 12+5 nebo kolik má?

Reagovat
kilobyte

Ne, ale vysmívat tady Hložka, že nebyl vidět proti Slavii je ubohý.

Reagovat
Losinho

To nic nemění na tom nesmyslným porovnání se Stanciem.

Reagovat
kilobyte

Já ho neporovnával. Jenom jsem Stancia uvedl jako příklad hráče, který je nejlepší v lize a přesto nemá v derby nijak oslnivá čísla.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože nechce přestoupit do Slavie. Ale jeho volba ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
michalbarca

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hlavně je supercute, že pořád mluví o tom kolik ztrací bodů. Kolik ztrácíme my a Jablonec? Návrat do reality

Reagovat
Bucky

Hlavně je supercute, jak si myslíš, že Slovácko nebo Jablonec zajímá někoho mimo Uherské Hradiště nebo Liberec. Návrat do reality přijde, až vám Plzeň přetáhne Svědíka.

Reagovat
Bobřík1

Proč by šel Svědík do horšího?

Reagovat
Bucky

Protože prachy. Když ho nepřetáhne Plzeň, přetáhne ho Baník.

Reagovat
kilobyte

Myslíš že mu může Plzeň momentálně nabídnout o tolik víc, aby o tom jenom uvažoval?

Reagovat
soukup

Jasně že může. Přestože se Slovácku teď daří, tak rozpočtově je Plzeň jinde.

Reagovat
Bucky

Určitě. Sice změna vlastnické struktury a neúčast v pohárech můžou s rozpočtem celkem zahýbat, ale ještě nedávno měla Plzeň skoro desetinásobný rozpočet co Slovácko a tak dramaticky se ty poměry nezmění, pořád bude rozpočet několikanásobně vyšší.

Reagovat
kilobyte

Když měla Plzeň skoro desetinásobný rozpočet oproti Slovácku tvořili jejich příjmy ze 4/5 poháry. Navíc po změně majitelů je otázka jestli jim zůstala nějaká rezerva z úspěšných let. A Svědíkovi by museli nabídnout výrazně víc než má ve Slovácku, aby měl důvod odcházet od dobře rozdělané práce do nejistoty.

Reagovat
Bucky

Gula by měl mít v Plzni nějakých 450 tisíc Kč měsíčně, Svědík před letním prodloužením měl jen okolo 80 tisíc Kč. Těžko říct, kolik dostal navíc, ale minimálně zdvojnásobit jeho plat by pro Plzeň nemusel být problém.

Reagovat
kilobyte

Je otázka, jak to mají s Gulou. Aby nakonec nemuseli platit dva trenéry. Navíc to zatím vypadá, že si možná nezahrají ani o poháry a na vstupném teď nemají nic. Plus by museli ještě přesvědčit Slovácko, aby Svědíka pustili (pokud mu nekončí smlouva).

Reagovat
Bucky

S obojím máš pravdu. Problém může být jako Gulova smlouva, tak smlouva Svědíka. Gula má smlouvu po téhle sezóně ještě na rok, ale pokud se Plzeň zásadně nezlepší a neudělá ani český pohár, ani TOP4, tak ho možná raději vyplatí, pokud je to vyloženě nepoloží. Svědík by pak taky určitě něco stál, ten má po sezóně ve smlouvě ještě dva roky. Klub ho určitě nebude chtít pouštět, ale třeba mají nějakou dohodu a pořád přestupy trenérů nebývají až tak drahé, stál by nejspíš podobně jako řadový hráč Áčka. Pro Plzeň (případně Baník) může být ale pořád cennější, než jakýkoliv hráč, kterého za ty peníze mohou koupit. Nehledě na to, že je to po Trpišovi a Vrbovi asi nejlepší český trenér (a jeden z nejperspektivnějších), takže si ho nebudou chtít nechat ujít (pokud se smíří s jeho pragmatickou hrou na výsledek, která úplně oku nelahodí). Obzvlášť, když třeba Baník takhle už přišel o Vrbu. Ale určitě neříkám, že ta změna přijde teď v létě, obzvlášť pokud Slovácko udělá poháry a Plzeň s Baníkem ne. Pořád mu záleží i na té sportovní stránce a poháry jsou odměna za tu jeho práci na Slovácku.

Reagovat
kilobyte

Tak z Baníku už ho jednou vyhodili kvůli nehezké hře, navíc by si herně nepolepšil.

Reagovat
Bucky

Myslím, že Baník od té doby dost "dospěl" a je to v podstatě jiný klub, než byl v té době. Myslím, že teď už došel Baník po těch posledních rotacích trenérů k tomu, že si nemůžou na nic hrát a potřebují prostě trenéra, který klub hlavně výsledkově stabilizuje, než pořád měnit herní filozofii a létat výsledkově nahoru a dolů. A na to by mohl být Svědík ten správný trenér.

Reagovat
Axelrose

Pak je otázka, jestli nedospěl taky Svědík a do Baníku (právě kvůli tom vyhazovu)už prostě nepůjde? I když to by, pravda, na "dospění" zrovna neukazovalo a je pravda i to, že Baník teď už vedou jiní lidé.

Takže, že pokud se chce posunout (trenérsky i finančně), jsou tu pouze 4 mužstva, kde toho může dosáhnout. Slávie a Sparta, ale tam zatím trenéry řešit nebudou a potom Plzeň a Baník.

Samozřejmě bude záležet i na tom, jakou vizi mají ve Slovácku. Tam se trochu obávám toho, že to mužstvo ještě příští rok může hrát nahoře, ale Kadlecovi ani Petrželovi už není dvacet a mladší kluci můžou z klubu vystřelit rychleji, než Martin.

Navíc v pohárech nezkušené mužstvo - ale i trenér - může znamenat konec ambicí hned na začátku. Což jim samozřejmě, pokud se tam dostanou, nepřeji.

Reagovat
Bucky

Tak finančně i sportovně je za tou přední trojkou nejblíž Jablonec, ale tam trenéra taky řešit nyní nemusí. Sportovně i Liberec, ale tam mu takové výrazné peníze nedají, aby ho to mělo odlákat.

Co se týká ambic Slovácka, myslím že asi dlouhodobě pohárové příčky nejsou realistické, bude to přinejlepším podobná situace jako Zlín před lety. Bez větších investic se přední příčky hrát nedají a tam za tím žádný velký investor nestojí. Navíc jak píšeš, dost jim to stojí na starších hráčích (ačkoliv to nemusí být problém, viz nesmrtelný Hubschman, o kterém si většina lidí myslela, že i ta tříletá smlouva, kterou v Jablonci dostal, je dlouhá a riskantní. A teď už kroutí šestou sezónu.

Problém těchto týmů je, že když půjdou do předkola a tam nejsou nasazení, tak mohou dostat někoho opravdu nehratelného a mají po srandě. Náhoda hraje obrovskou roli (viz letos Liberec, kterému přál los, změna systému na 1 zápas i COVID (FCSB)) a některý los může být fakt smrtící. To může být dost demotivující a Slovácko může mít už v srpnu dohráno. Ale zase nepočítám, že by v srpnu ještě odcházel. Pokud vůbec, tak na začátku přípravy.

Reagovat
Axelrose

Reagovat
$$CaptainKokotko

Teď by Vás mělo zajímat, když je jen bod za Váma

Reagovat
Bucky

My se dozadu neohlížíme.

Reagovat
kilobyte

Proč by nás to mělo zajímat? Stále to máme ve svých rukou, takže nám může být jedno jak hraje Slovácko a nebo Jablonec (kromě našich zápasů s nimi).

Reagovat
vestinustarychdubu

V Liberci nikoho Jablonec nezajímá.

Reagovat
Bucky

Jako je pravda, že Jablonec má těch fanoušků jen pár, ale zas tak kritický bych nebyl. Na tom předměstí Liberce to pořád pár lidí zajímá.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud uhraje se Slováckem poháry, tak tam podle mně určitě zůstane. Minimálně na podzim.

Reagovat
Bucky

Jojo, to si taky myslím. Pochybuji, že by obětoval poháry kvůli rychlým penězům v Plzni nebo Baníku. Za rok možná, jinak si tu odměnu své práce bude chtít užít.

Reagovat
Spalovač šancí

Klasický případ přepáleného začátku. To, že někdo rozběhne první čtyřstovku tempem na patnácku, přestože běží maraton, neznamená, že byl lepší.

Reagovat
Losinho

Dočkal nulovej jako vždy. Na předkola LM ho budou muset odklidit.

Reagovat
Edis

!doplnil BÝVALÝ reprezentační středopolař!

Reagovat
kilobyte

Doplnil KAPITÁN reprezentace.

Reagovat
bourbon

doplivl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele