Podle Krále nemá Slavia po ztrátě v Liberci důvod k panice

05.05.2019, 10:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (78)

Přidat komentář
TheMally11

No příští zápas proti Plzni + rozhodčím + VARu bude hodně složitý ...

Reagovat
Bex5

Ty woe, vy si stezujte na VAR, rekordmani Nekteri fanousci Keflaviku jsou fakt ubreceny feny

Reagovat
Firkraag

Ubrečená sezona graduje

Reagovat
verv

Reagovat
Lof

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Plzeň dostane u nás zase čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia kope v sezóně 30 penalt a fanoušci dal brečí a brečí

Reagovat
Blasphemer

Ale tak teď jednou proti Spartě nekopali, tak je ten VAR zase k ničemu prej.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen to. Náskok se zmenšuje, tak už čtu v novinách, jak je nadstavba spatna. Zajímavé, že celou sezónu byli zticha.

Reagovat
Losinho

Tak asi se o nadstavbě nebudou bavit po 6. kole ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, když je to teda nefér?

Reagovat
Losinho

Tak většinou jsou ty rozhovory na nějaký aktuální témata. A neříká, že je nefér, jen že by jí nezaváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
noustres

Podívej se na širší souvislosti. Kolik let byla Slavia v hnoji?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že si na brekot zvykla?

Reagovat
noustres

I tak se to dá vztahovat. Ale v kontextu 127 let jak to myslela Plzenicka je to v podstatě jako plivanec v moři nemyslíš? Nadarmo se neříká zvyk je železná košile.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Zark

čauky

Reagovat
smazaný uživatel

Kolovrátek…

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

A bez TS..

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smetos

Ten jejich kádr by si měl dávat celou tu naši sranda ligu s prstem v nose a oni remizujou s Libercem...

Reagovat
vanGomm

To je pravda,ale je zájem ligu udržovat zajímavou a napínavou.A boj o titul v tom má jasnou prioritu.Jak by to vypadalo,když by měla Slavia po 30.kolech nad druhým v tabulce npř.náskok 18-20 bodů.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
noustres

Ty konspirátore. Manipulace má zůstat neviditelná. Úspěch manipulace je garantován, když manipulovaní věří, že vše se děje přirozeně a nevyhnutelně. Ve stručnosti, manipulace potřebuje falešnou realitu, ve které nebude pociťována její přítomnost.

Reagovat
vanGomm

Takže něco jako na způsob filmu Bílá paní (1965)

Reagovat
F.Torres

finále MOL, ČF EL, liga po 30. kole od roku 2013/14 nikdo neměl víc bodů a více vstřelených branek. Navíc to je nejlepší sezona zatím v historii (ano, chybí poslední kroky udělat) a co jsem koukal do statistik, tak jen od roku 2002 (více do historie jsem nekoukal) byla na tom lépe bodově jen sparta právě v ročníku13/14... to mi nepřijde jako špatný výsledek.

Reagovat
vanGomm

Tuším,že ještě v sezóně 1999-2000 uhrála Sparta 76 bodů a v sezóně 1991-1992 měl Slovan Bratislava 51 bodů,ale to bylo za výhru 2 body.Po přepočtu by to bylo 74 bodů.Podle mě byl ten 2 bodový systém lepší.Remíz je zhruba furt stejně a rozdíly v tabulkách po přepočtech jsou minimální.V tabulkách skupin LM,MS a EURA je to úplně o ničem.Je to ale věc názoru.

Reagovat
FCSL

Tak vás si s prstem v nose dali no, ale my jsme lepší klub

Reagovat
pantondavo

Jak rozhodujici? Vsak pak jeste skupina o mistra, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Duvod k panice urcite je, ted musime porazit Plzen.

A Plzen ma hodne dobrou sezonu

Reagovat
Bucky

Plzeň a dobrou sezónu? Šťastnou sezónu možná. Má horší skóre než Sparta a Jablonec, ale vždycky to nějak upachtí. Třeba Jablonec hraje mnohem lépe, ale shodou okolností z toho vyválčil o dost méně bodů.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím bodově

Reagovat
vanGomm

Ta nadstavba se jim moc nepovedla.Ve skupinách se nehraje stejným systémem,je také nestejný počet zápasů doma-venku a hlavně tým co skončí na 6. místě je v nevýhodě proti vlastně všem týmům ze skupiny 7-10.

Reagovat
noustres

Samozřejmě. Nikdo přece nechce nastavovat nějaké pseudospravedlivé podmínky.

Reagovat
vanGomm

Že by to dělali naschvál? Přece se stačí podívat k sousedům (Rakousko Slovensko),nebo třeba i do Švýcarska.Tedy 12 týmů a po základní části (22.kol) hrát nadstavbu 1-6 a 7-12 doma-venku (10.kol).Celkem by každý tým odehrál 32.kol.A co se sestupu týká,tak npř. 11. a 12. přímý sestup a ten 10. proti 3. ze II.ligy by hrál baráž. Není přece jen tohle jednodušší?

Reagovat
noustres

Prostě záměrně musí dojít k soubojům ve vyšších patrech, jinak výsledek tzn. umístění jednotlivých subjektů je předem dané. Podstatné jsou souboje "vlivnějších". Nejen, že to naláká lidi, ale spoustu jiných subjektů či objektů skrz média. V případě, že by nadstavba nebyla, lze docílit atraktivity jen v případě bodové rovnosti do posledních kol, nicméně pokud jako divák víš s kým hrají "silní" (třeba Karviná nebo Dukla) tak se jen "mrkneš" na výsledek. A pak? "já to přece věděl"

Reagovat
vanGomm

V Anlii (PL) se předposlední kolo hraje úplně klidně ve 4 dnech!! To jsou jiní frajeři! Ovšem tady u nás v zájmu nějaké vymyšlené pseudoférovosti to je tak,že se hraje nejen ve stejný den,ale dokonce ve stejnou hodinu.Tím vlastně přiznávají existenci podvodů Ono je to ale stejně ve finále jedno jestli se hraje ve stejný čas.Viz nedávná komedie v posledním kole Jablonec-Příbram 0:0. Fakt nechápu na co si to tady hrajem

Reagovat
noustres

Tak jak říkáš. Divadlo a opona hraje, důležité je, jak přijímač falešné signály přijímá. V celku se mi to jeví tak, že nástroj "manipulace" či zdánlivé férovosti je přímo ovlivňován mírou procentuální většiny jedlíků oné "záhadné jitrnice" která nikdy svět nespatřila. Stejné je to i v jiných segmentech světa či společnosti lidské. V politice kupříkladu jsou vlastně "politici" zrcadlem naivity občanů.

Reagovat
vanGomm

Pokud jde o politiku tak jeden z Murphyho zákonů říká,že slušní politici možná jsou,ale nikdy neuspějí ve volbách,nebo k obyčejnému voliči mají politici asi takový vztah jako k veřejným WC po většinu života je nepotřebují,ale když jo,tak jsou rádi,že je najdou.V předvolebním boji se slíbí cokoliv třeba i to,že se postaví most i tam,kde neteče řeka A pokud jde o tu naivitu občanů,tak pokud budou voliči sledovat chování politiků i poté co byli zvoleni,tak mají celkem slušnou šanci,že v dalších volbách už stejnou chybu opakovat nebudou.Politici naopak spoléhají na to,že je občané už sledovat nebudou.Vzhledem k tomu,že volební preference jsou za téměř 30 let v podstatě stále stejné,ať už dělají politici cokoli,mají politici nejspíše pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Jen jsme poslední dva zápasy hráli úplnou píču a náskok klesnul z 9 bodů na (dost možná) dva, ale jinak dobrý, Sašo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál příští týden - 3 nepísknuté penalty Slavie a 3 prominuté redky pro Plzeň + její výhra gólem z ofsajdu a ještě po faulu na brankáře. Celý národ uvidí, že Plzeň má titul podvodem, naštvaní Číňani odejdou ze Slavie a spokojení budeme všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro

Reagovat
KingMaster13

No...hlavně že jsi tu furt na nás blil ale být to obráceně tak ti to nevadí ..... fairplay

Reagovat
Bex5

Beru ... kvuli Tvrdikovi

Reagovat
KingMaster13

Jasně protože podvádět je lepší

Reagovat
Bex5

.... pekna sobota s moji holkou > .... > .... > nase sestricka z detskyho .... > ferova hra > .... > gol z ofsajdu > ... studena sprcha > Tvrdik

Reagovat
KingMaster13

Neříkám, že je Tvrdík v pohodě, to vůbec ne. Ale zase to je jak kdybych já minulej rok chtěl aby Slávii dotlačili před Plzeň rozhodčí protože mi není sympatickej Vrba a Šádek.

Reagovat
Bex5

Neber to tak doslovne, nemyslim to tak. Jen jsem chtel rict, ze Tvrdik je pica.

Reagovat
KingMaster13

Je, ačkoli pro Slávii toho udělal fakt hodně. Vím, že na twitteru se chová jak dement ale prostě my nejsme v pozici že bychom proti němu mohli vystupovat, když nás defakto zachránil spolu se Šimáněm z insolvence Není to tak jednoduchý a svůj post dělá ve Slávii zatím dobře, bojím se že kdyby odešel co by se mohlo stát.

Reagovat
Bex5

Je fakt, ze ackoliv pro me byl ztelesnenim mizeni penez davno pred CEFC, vas opravdu odtahl hrobnikovi od diry. A chapu vas pozitivni nahled. A ty chapes muj negativni. Z Ciny k nam totiz (zatim) moc pozitiv nedorazilo.

Reagovat
KingMaster13

Rusko bych pochopil, Čína je mi zase tak nějak u prdele a i mi je tak nějak sympatičtější než to Rusko. V tomhle moc nechápu ten hate na tu Čínu ale respetuju názor vás všech. Jsou země které nesedí zase mě třeba Řecko Jinak kdybych měl záruku, že po Tvrdíkovi tam přijde někdo stejně schopnej a navíc bude mít lepší pověst tak to beru hned jinak samozřejmě

Reagovat
noustres

No co se týče oné CEFC, tak je to spíše pokroucená bublina. Majitel Cefc je údajně ve vězení, ale Citic převzala aktiva cefc europe. Takže pokud padne hlavní mateřská firma cefc na tu tvrdíkovu to nebude mít dopad, jelikož už bude kryta Citicem? Celý slavný investice z číny jsou stejně jen úvěry. Fed na čínskej způsob.

Reagovat
KingMaster13

Souhlasím s tím, že to je pochybný a rozhodně je potřeba být na pozoru. Ty čínské investice nejsou žádná jistota. Taky se domnívám, že to jednoho dne špatně dopadne a půjdeme zase do prdele Slavia je klub vzestupů a pádů a tohle hezké období prostě nevydrží, jsem s tím i smířenej. O to víc si to teď užívám, protože vím, že třeba za 7 let už zase můžeme bojovat s Příbramí o záchranu A i o to víc by mne letos sralo kdyby nám vyfoukla titul Plzeň kvůli tomu, že prostě hrají šerednej fotbal Kdyby hráli alespoň hezky tak se jim to dá přát, takhle bych z toho byl fakt dost hořkej. A co se týká investic tak máš pravdu. Citic převzal plnou kontrolu nad CEFC takže dokud bude CITIC v pohodě, tak jsme i v pohodě my. Nicméně jak dlouho to vydrží, kdo ví. Byl bych rád, kdyby třeba ještě 7 let to vydrželo a pak ať se děje vůle boží

Reagovat
noustres

Ten titul snad bude a i delší časový úsek v podobě nějaké jízdy evropou. Klíčové bude nastavení realizačního týmu. Pokud ten jednou skončí v podobě lákavější nabídky, bude Slávka také padat jako domeček z karet. Osobně se domnívám, že teď to půjde ještě výš (výkony slavie) a následný rok najednou prostě přijde "nabídka". Nějak si spíš nedovedu představit časy "poté", kdy v českých poměrech je velmi těžké shánět kvalitu a sehranost na bázi trenéra a spol. ale to jsou jen hypotetické scénáře. K oněm "investicím", kuloáry zmiňují "fakt" že prašule z Číny nejsou peníze z Číny, ale ze Slovenska. ale muselo to "protéct" přes Hongkong (cefc splnilo roli překladiště) však prachy od Mr. Dworkik, Hamachken a Minash fonotypy Tvrdík, Hamáček a Mynář? byly prověřovány čínským komouš státem. Nevím jak sice prokazovali, že investice ze Slovenské banky tečou do Číny a pak do Prahy, ale zřejmě vyšší element v podobě čínské centrální banky "transakci a pomoc" posvětil. Ještě by snad stačilo podotknout, že z výše uvedeného si show zaplatí lidi sami. https://www.youtube.com/watch?v=FN_2YrU-WS0

Reagovat
KingMaster13

Jako Trpiš neumí jazyky a i sám říkal, že se do zahraničí nikam nežene, takže u něj věřím, že zatím zůstane a když zůstane on tak zůstane i jeho realizační tým. Proto se domnívám, že pokud se má někdy v budoucnu Slavia sesypat tak to nebude určitě tímhle důvodem Jinak v Evropě věřím, že příští rok budeme ještě silnější. Ten tým získal obrovské zkušenosti, jediné čeho se bojím jaký dopad by mělo kdybychom nevyhráli titul

Reagovat
Firkraag

Reagovat
hraca

Prý Slavie kupuje Kapustku z Leicesteru. Je k tomu nějaké vyjádření nebo nějaké bližší info?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Tomu něják nechci věřit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, on toho za poslední roky tolik nenahrál, naposled hrál druhou belgickou ligu a dle tm má přetržený vazy v koleni. Mohl by to bejt potenciálně ještě zajímavej hráč, ale už mu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...opravdu jen hvězda jednoho turnaje jinak totálně vyhořel. Naprosto zbytečný tahat sem takový hráče.

Jinak v tý Belgii je na hostování protože ten tým má (měl) stejnýho majitele jako Lestr no.

Reagovat
PlackaSKS

Zatím prý proběhlo jen jednání mezi hráčem a vedením

Reagovat
Losinho

Zdroj?

Reagovat
Losinho

Druhá belgická ok

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mass

Bartoszka

Reagovat
podnebný

Delegátovi na utkání přibydou nové kompetence a povinnosti. Především všichni rozhodčí+var udělají před odchodem ze stadionu stojku, po které bude určeno, kolik kapříků vyplulo z pravé a kolik z levé kapsy. Načež bude kontrolovat kromě mobilních telefonů také bankovní konta všech rozhodčích. Veškerý podezřelý pohyb bude povinen hlásit přímo policii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele