Podle Kotala bude v derby záležet, jak Sparta zvládne taktiku

05.03.2020, 13:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (102)

Přidat komentář
Blasphemer

vládci Prahy

Reagovat
kilobyte

Přece nebudou před zápasem s Baníkem dělat analýzu na Slavii.

Reagovat
kilobyte

*Reakce na srandamač

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že ten výsledek byl docela jednoznačnej, ale zas tak bych ten Baník neshazoval.

Reagovat
srandamač

3 dny do zápasu a oni si teprve začnou analyzovat utkaní soupeře...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
salami

Kotal si jeste ani nestihnul prevlict hadry z treninku becka, asi tezko muze analyzovat zapasy s nejakym vyraznejsim predstihem, navic poharovej zapas byl dost moznadulezitejsi nez derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mesic analyzovali Zlin, to mel byt klicovej zlomovej spiel..

Reagovat
Generalní Gladiator

A co jako

Reagovat
hodjohn

Štětina s Frýdem shoří a pak bude záležet, jak se s tím Slavie popere.

Reagovat
hodjohn

Frýdkem

Reagovat
Bakary3

Spíš to bude o prvním gólu, nervozita bude u obou velká.

U Slavie, protože by mohla zase dost ztenčit náskok, u Sparty, protože by to byla zase ta stejná písnička...

Kdo dostane první gól, ten se může dost rozklepat, hlavně u Sparty bych si tipl, že se z toho poserou.

Reagovat
Kostomlat

podle mě bude v derby psychická výhoda na straně Sparty. Slavie musí, Sparta může

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jako nemusí, jo?To spíš nemusí Slavia, má ještě 10 bodů k dobru, ro Sparta se řítí směr sestup

Reagovat
Kostomlat

to, že na můj příspěvek reaguješ, přesně potvrzuje moji domněnku, že pod větším tlakem je Slavia

Reagovat
Kostomlat

čímž netvrdím, že Slavia není favorit - naopak. Pořád je favoritem derby ona a to oprávněně vzhledem k dosavadním výsledkům v lize.

Reagovat
Bakary3

Zajímavá, ale nesprávná logika

Reagovat
Kuchta

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když napíšeš, že je XY vocas a já napíšu, že není, že to je skvělý člověk, tak potvrzuji tvůj názor, protože jsem zareagoval? Divná logika

Reagovat
Kostomlat

nebo jinak, abys to pochopil - potrefená husa nejvíc hejká

Reagovat
smazaný uživatel

No a blbec trvá na svém názoru, i když je naprosto chybný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už to tolikrát za poslední roky dojebala a je tak k smíchu, že je nějaký derby nerozhodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím. Když Sparta prohraje, tak se zase tolik neděje, protože tahle sezóna je pro ní stejně, pokud jde o ligu, ztracená. Když Sparta vyhraje, získá sebevědomí a pravděpodobně si v klidu dojde pro 3. místo, který ale pro Spartu v podstatě nic neznamená. Naopak Slavia je v situaci, že když prohraje, tak má během 4 kol místo 16 bodů náskok jen 7 a rozklepanou kabinu, která v zimě ztratila 3 hlavní "mentální" lídry. Derby je teď pro vývoj ligy naprosto klíčový - pokud ho Slavia zvládne, tak už si titul pohlídá, pokud ne, tak nevěřím, že mají na to tuhle situaci ustát, protože Plzeň je v laufu a na rozdíl od Slavie jí přestavba/omlazení kádru okamžitě funguje. A fakt bych chtěl vidět reakci Číňanů, kdyby tuhle sezónu Slavia ztratila - myslím, že pak by dostali vyhazov všichni od Tvrdíka po uklízečky a Slavia by začínala zase od nuly.

Reagovat
Kostomlat

naprostý souhlas. Mluvil o tom i Kopic, který pamatuje poslední titul Plzně z roku 2018, kdy také měli plzeňáci přes zimu obří náskok a během jara 2018 jej málem prohospodařili a v podstatě titul zachránili v předposledním kole těsnou výhrou v Brně. Mluvil o tom, že do podobné situace by rádi dostali letos Slavii, protože ví, jak náročné to je (a to byli v Plzni tehdy Bakoš, Krmelec, Limba, Petržela, Kozáčik, Hubník atd., kteří v tom uměli chodit. Slavia na jaře svoje lídry mít nebude). Uvidíme, bude to zajímavé a jsem velmi zvědav i na trenérský souboj Kotal vs. Trpiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Zatím to je na jaře především Slavia, kdo není schopnej vůbec nijak reagovat, když obdrží gól.

Reagovat
Bakary3

Tak Sparta se neukázala o nic líp, se Zlínem zas dvakrát vedli.

A hlavně si myslím, že ve Slavii pořád nějaká vnitřní síla je.

Chce to nebýt moc naivní, postavit trošku zkušenější hráče a nedoufat, že se to dá vše najednou zvládnout hned s hráči, kteří mají dohromady asi 30 ligových startů - Musa, Provod, Tijani, Zima.

Slavia má pořád nějaký sebevědomí něčím podložený, Sparta jsou zatím pořád labilní trosky, jeden ústřel s Baníkem na tom nic nemění.

Reagovat
Blasphemer

Odlifrovat najednou Součka, Hušbauera a Škodu byla hrozná blbost. Protože to jsou přesně ti hráči, co by se z toho neposrali. Přestavbu je samozřejmě fajn řešit, když na to máš prostor, ale mohli to udělat taky trochu postupně. Tohle mi přijde jako moc radikální řez. Součka pustit museli, ale Škoda mohl klidně ještě půl roku na přestup počkat. A Hušbauer by se nepochybně hodil v obou těch zápasech, co prohráli.

Zima, Musa a Hellebrand určitě nejsou hráči, který je můžou okamžitě nahradit, i když časem můžou být dobří.

Reagovat
Bakary3

No, u toho Škody je to paradoxní, měl by být jednička, jenže chtěli dát šanci hlavně Jusufovi…, ten byl nakonec evidentně asi tak hroznej, že museli stáhnout Musu.

Nechal bych si ho, Hušbauera taky. Oba odchody úplně nevynucený.

Ale říkal jsem si budiž, jenže Trpišovský to dělá podle mě dost necitlivě.

Jestli si myslí, že je ten tým tak silnej, že vyhraje v základu s Tijanim, Zimou, Provodem najednou, to je docela bláznovství. Ty hráče ještě relativně nedávno skoro nikdo neznal, nebo ne tak, aby uvěřil, že za chvíli budou v základu Slavie.

Stačilo by víc využívat zkušených hráčů jako třeba Traore, který zatím moc nehraje.

Vždyť nemusí hrát každej zápas a všichni najednou.

Musa na to podle mě má už teď a za něj v sestavě jsem moc rád.

Stopera buď Tijani, nebo Zima... Provod leda jako žolík, zatím neukázal, že by měl na základ.

Reagovat
Blasphemer

Jako nejspíš vyhrajou, furt by to museli strašně zesrat, aby to nedali, Já si rozhodně na titul zálusk zatím nedělám. Ale šel podle mě do zbytečně velkýho rizika bez záložního plánu.

Ono když se dvakrát nevyhraje, soupeř tě začne dotahovat, a pak je ještě ke všemu derby, tak to fakt už není situace, abys tam furt cpal mladé nevyhrané kluky. To je právě čas na jistotu jako Škoda nebo Pepik.

Reagovat
Bakary3

Nebo to risknul s tím, že po osvědčených může sáhnout vždycky a zvládne to...

No, jsem zvědavej, co pošle na Spartu... Myslím, že bude Masopust, snad Ševčík... Ale čekal bych nějaký překvápko jako třeba Hellebrand

Reagovat
Blasphemer

Já jsem spíš zvědavej na Kotala. Tam čekám nějaké obrovské překvapení v sestavě spíš. Tajný přání je v tomhle případě comeback Martina Haška.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bakary3

to Rosa nedovolí... Byl by už za absolutního vola.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kostomlat

to ne a ani pro to není důvod- dá tam Sáčka s Krejčím

Reagovat
salami

Treba Costa? At neni Frydek na to praseni sam.

Reagovat
smazaný uživatel

LV6, před zápasem předvede za sborového zpěvu tribun kolekci krajkového spodního prádla pro sparťany

Reagovat
KingMaster13

Nasadí Chovance

Reagovat
salami

Ja treba respektuju prostor pro zmenu a po dvou nepovedenejch zapasech nezacnu nadavat. Prijde mi, ze fandove Slavie si tu prestavbu predstavovali moc ruzove, ze to mozna nebude herne ono, ale stejne budeme sbirat body jak na bezicim pase a ligu vyhrajeme stejne o 20 bodu. Odchod Husbauera jsem ale kritizoval hned, Soucek musel, Skoda posledni sance na zahranici a zaroven uz na podzim moc nehral a perspektiva nulova, nicmene Husbauer v 29, v lize extremne produktivni a s hernim stylem, kterej muze praktikovat do 35 bez problemu, navic ani nekomentuju formu a destinaci. Tam to chyba proste byla. Co ale vidim jako jeste vetsi chybu vedeni, kdyz uz se dela takova obmena, tak ale vcas, Zima stihnul jeden zapas v priprave a Tijani ani to ne, oba pak maj na jare hrat v zakladu tymu, kterej vede ligu, ale zkusenosti s ligou maj uplne nulovy a jeste ani nedostali to minimum v podobe cely pripravy. Navic ted se zpozdenim dopada na tym, ze nas fakt opustilo za posledni rok 6 naprosto nadstandardnich ligovejch hracu, to zamava s kazdym tymem. Kazdopadne doufam, ze ted prijde trosku zklidneni a Trpisovsky na chvili ustali sestavu a jaro nakonec splni ucel - dotahnout titul a pripravit si alespon castecne tym na novou sezonu a pohary.

Reagovat
Bakary3

Souhlasím, až na těch 20 bodů

Já taky nenadávám, nečekal jsem, že to bude válec jako předtím hned, jen mi fakt přijde, že to je moc na sílu, co se těch sestav týče. Je to trošku zvláštní, když vidíš, jak si někteří museli sestavu vydřít, někteří ani nedostávali šance (Buren, Škoda...) a pak sotva přijdou Zima, Tijani… a jsou bez problémů v základu.

Snad je derby nakopne a trošku se to srovná.

Reagovat
salami

Jj, tohle pusobi divne, ale je to taky dany absencema, jinak by tech zmen tolik nebylo. Ta hierarchie je fakt zvlastni a obcas mi prijde, ze je Trpisovsky obeti svejch silenejch experimentu. Jedna vec je, ze vyjde jeden zapas Zelenymu na stredu zalohy v perfektne slapajicim tymu a druha vec je po priprave v prvnim ostrym maci zkouset na tom postu Provoda, kterej to v zivote nehral a nasledne Zimu, kterej tak hral jeden pripravnej zapas. To uz bych tam spis chapal Cerva, kterej na ten post patri a v priprave vypadal slusne. Ale to asi bude souviset s Trpisovskyho posedlosti centimetrama na DM. Brzo tam asi naskoci Takacs, na toho se ted cekajak na spasitele, ale na to se teda vubec netesim, na stopera je fajn, ale fotbalove na to hrat zalohu u tymu, kterej chce hrat moderni fotbal i v Evrope teda podle me teda nema.

Reagovat
Logan

S některými věcmi ve vlákně souhlasím, s některými ne, nicméně celkově si myslím, že se celkem shodnem.

Za mě je dobře odchod všech 3. Suk musel, Škoda chtěl a Pepa dle infa nebyl OK se svou pozicí pro jaro a nejspíš by to neklapalo v kabině.

Trochu jsme dojeli na smůlu na zranění, což se při zúžení kádru holt stává.

Osobně jsem nepochopil experiment s Provodem, ani Zimou na DM. U obou dokážu pochopit, proč je tam Trpiš zkoušel (Provod rozehra a souboje, Zima zase spíš defenzivní práce), nicméně ani jeden nedokázal Suka nahradit ani ze čtvrtiny. Naopak Takacs, který se ti tam nelíbí, si myslím je ten, který opravdu nejvíc chybí, protože on Sukovu pozici hrál, a to nejdůležitější, to znamená výstavbu hry, s tím pomůže extrémně. Pomůže zkonsolidovat obrannou hru a zároveň výstavbu útoku a Nico/Ševča, se nebudou muset stahovat tak moc dolů pro míče. Potom věřím, že celkový výkon obrany půjde nahoru a s tím zároveň i zálohy.

Myslel jsem, že na tomhle postu zkusí Traoreho, podle mě na to má předpoklady, nebo právě Červa, ale "odskákal to" Zima s Provodem.

Nemyslím, že to bude bezbolestný, ale věřím, že se teď sestava ustálí a najde si svůj rytmus tak jako první půlrok pro Trpišem a za další věřím, že i Plzeň bude ztrácet. Doufal jsem, že ztratí už v Jablonci, aby trošku spadli z hrušky, tak teď věřím Dynamu, případně Spartě.

Základem je zvládnout derby a nrpohrát doma s Plzní, když tyhle dva zápasy zvládnem, tak bude titul v klidu. Pokud ne, tak to bude kurva těžkej boj.

Reagovat
salami

Na Takacsovi se neshodnem, podle me prave s rozehravkou moc nepomuze, za me je to navrat ke stylu s Ngadeuem na DM, nebojim se, ze by nepomohl defenzivne, ale fotbalove tim budeme trpet. Ale treba mi jeste zavre hubu. Za me by byla super dvojice Traore s Oscarem, ale tem asi chybi dobra pozicni hra, byt jsou oba dobry dopredu i dozadu. K Husbauerovi, souhlas a tvuj argument beru, ale ja prave uz nesouhlasim s tim, ze se mu mela role nejak vyrazne menit. Jestli Husbauer odesel na ukor Hellebranta, kterej ale nema dostatek duvery na to aby tam sel i kdyz hrajem spatne, tak to uplne neni ono, navic zrovna on mohl klidne jeste pulroku sbirat zkusenosti na Slovacku, jeho post jentak volnej nebude.

Jinak tam se to bohuzel blbe seslo, Plzni to klape az mocamy jsme v horsi forme nez se cekalo, navic Plzen se ted urvala od tretiho a ma obrovskou psychologickou vyhodu, nikdo od nich titul neceka, ale maj chut a formu, nam naopak svazuje trosku nohy nervozita to neprosrat. Vyhra v derby by nam hodne pomohla.

Reagovat
Logan

Podle mě jo. On dokáže ty balony posunout k Nicovi se Ševčou výš, než to udělá Zima.

Takže se nebudou muset stahovat tak nízko.

U Traoreho jsem si od začátku myslel, že přichází jako DM, ale nikdy tam pořádně u nás nehrál, přitom ve Zlíně jsem myslel, že jo. Řekl bych, že mu na ten post chybí disciplína směrem dozadu (alespoň u Trpiše).

Nemyslím, že Hušbauer odešel kvůli Hellebrandovi, ale spíš kvůli Oscarovi. Toho chtějí postupně zapracovat a ten má na to, aby pravidelně hrál. Hellebranda si nechali v týmu "na pozorování", aby za ten půlrok zjistili, kde potřebuje zamakat a kam ho nasměrovat a může příjemně překvapit, když by se začal prosazovat. Navíc může alternovat na křídle, což teď i potřebujem, když máme jen 3.

Plzni to klape výsledkově a hra se zlepšila, ale věřím, že jejich výkyvy taky přijdou. Jen čekám, kdy se zraní Čermák (ne že bych mu to přál) Body taky poztrácejí. Jak jsem psal, potřebujeme vyhrát derby a neprohrát doma s Plzní. Pak vyhrát v MB, Příbrami, doma porazit Zlín a neprohrát s Jabloncem a věřím že to je safe.

Reagovat
salami

Uprimne neverim, ze z tech 6 zapasu urveme 14 bodu, ale klicovy bude porazit Plzen a zlomit v nich tu nadeji, ze nas muzou dohnat. Vubec mi to nejde pres pusu, ale lepsi remizovat se Spartou a porazit Plzen, nez naopak. K Traoremu, on je idealni box to box, takovej silovejsi Matuidi, je hodne pohyblivej, ale nechava se unest hrou a je to urcitenejaka kombinace discipliny i toho, ze vlastne nedokaze uplne vyhodnotit, kde ma prave bejt a proto je jako samotny DM temer nepouzitelnej. Duo Takacs-Oscar mi prijde zase moc defenzivni. K otazce Zima Takacs, do budoucna bych cekal vetsi prinos dopredu od Zimy, toho prezentovali jako moderniho stopera se super rozehravkou, Takacs ma rozehravku dle me uplne prumernou, na stopera v pohode.

Reagovat
Logan

Zima má dobrou rozehrávku z pozice stopera, ale na DM je trochu v lese a není mu to vlastní. Já ho očekávám po návratu Takácse zase na stoperu.

Co jsem Takacse na DM viděl, tak mi jeh orozehra a výstavba hry přišla ok. My nepotřebujeme, aby vymýšlel kolmice, ale aby dokázal dobře a rychle otáčet hru a rychle posouvat balony na Nica/Ševčíka, což imho zvládá - ne na úrovni Suka, ale lépe než kdokoliv kdo momentálně v kádru je.

S Traorém souhlas.

Nemyslím, že by Oscar byl extra defenzivní. je to ten mezičlánek mezi Nicem a Lacem/Stopery.

Taky souhlas, že radši remíza v derby a výhru proti Plzni, čistě pragmaticky.

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Hušbauer měl určitě zůstat, ale Škoda by smysl už asi nedával. Zapracování Musy mi vzhledem k příští sezoně přijde lepší.

Reagovat
andrew96

Hušbauer byl důležitý a asi i nenahraditelný díl.

Reagovat
Jirka3811

Letošní zima jasně ukázala jakým směrem chce Jarda ten čínskej velkoklub směrovat.Když to půjde hned hráče prodat a čau.Sám to v rozhovoru přiznal ,že ho i při koupi hráče zajímá jak dobře se dá v budoucnu zpeněžit.Celý vedení tý šikmooký firmy vyvraždí ten coronární virus Jarda to rozprodá a tak za dva roky si taky můžeme spolu popsat hráči kterýho klubu jsou labilní trosky.

Reagovat
Bakary3

A ty jsi nějakej rolfův bratranec?

Reagovat
bourbon

milenec

Reagovat
salami

Jako do Tvrdika se da kopat fakt kvuli ledascemu, ale ze si vyberes zrovna prodej hracu pri prvni nabidce je fakt usmevny

Reagovat
Jirka3811

Tak samozřejmě ,že když za nabídka bude stát za h_v_o tak ho neprodá jako byznysmen ,který šéfoval třeba ČSA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej o ten tvůj soubor.V lize padáte níž a níž, hrozí vám stěhování na Strahov, protože Křetém chce hotel s výhledem na Hradčany, proti Křetínskému je Tvrdík borec, ten váš brejlatej Kellnerův slouha a bílej koník Spartu akorát totálně zničí.Jste biti jak žito od každýho, dokonce už i doma a otíráš se o tým, který má na vás náskok 23 bodů, to je neskutečný, jakej jsi hlupák.

Reagovat
Jirka3811

Kellnerův slouha anebo čínskej přisluhovač to je fakt ,že už si člověk nevybere.Ale zase mi aspoň nejsme závislý na východoasijský měně.

Reagovat
Losinho

Zato Sparta to tam pak vždycky začala sázet

Reagovat
Blasphemer

Minule už se jim to povedlo.

Reagovat
Losinho

To neprohrávala

Reagovat
Blasphemer

Co tady zkoušíš vytahovat fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

oooooommmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

podle mne bude zalezet kdo kolik golu da a kolik dostane

Reagovat
kilobyte

Vzal si do úvahy i vlastní góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanská obrana včera vůbec nezažila tu podivnost, zvanou presink.

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Banikovec7

Včerejší zápas byl to nejlepší co mohlo Slavii před derby potkat.

Reagovat
Luc-Luc

sparta dostane bura

Reagovat
Spalovač šancí

Čili on už má vymyšlenou lepší taktiku než Trpišovský a pokud se nevyhraje, tak je to vina jen a jen hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné píčoviny, jake vykládá z nějakého záhadného důvodu 98% trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt těžkej tip. Kdyby to Sparta otevřela, její obránci neobstojí proti presinku Slavie.

Ale Kotal zaleze a Slavie do plnejch...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by, ta jejich obrana je tak špatná, že beton je vyloučwen a nasází si tam čtyři góly z pěti úplně sama.Bude na to stačit pět rohů, pokud je nebude kopat to jelito Stanciu, který na vápno nedokopne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Sparticka vyhraje.

Reagovat
Blasphemer

vždycky jsem jim věřil

Reagovat
Losinho

Až za týden a půl

Reagovat
smazaný uživatel

To se vrati tam, kam patri.

Reagovat
rufus

Titul.

Reagovat
smazaný uživatel

"Štětina, když není pod tlakem, hraje velmi dobře, ale problémy má, když se dostane pod tlak, to pak často dělá kiksy." ( z diskuze Sparťanů jinde)

To je u obránce docela blbý

Reagovat
smazaný uživatel

U obrance v prvni lize ve Sparte obzvlast... tam ten tlak trosku je..

Reagovat
smazaný uživatel

V Dukle pod tlakem nebyl, tam brali prohry jako normálku

Reagovat
ACSMan

Zrovna proti Slavii je to idealní stoper

Reagovat
Hokaido

OT: Poslední dny jsou strašně těžké pro cyklistiku. Portal nečekaně umřel, týmy přerušují sezony, ruší se takové závody jako Strade Bianche a další budou následovat... Navíc Gaviria - jedna z hvězd silniční cyklistiky - má na 99 % koronavirus a byl asi 14 dní v izolaci s celým týmem UAE Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Who cares.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
TheMally11

chápu, že ty si klasickej 150kg vážící paneláckej hráč fify. Ty znáš venkovní vzduch jen když se otevřou okna. Pohyb jen když se jdeš vymočit nebo položit kabel pokud už i to pro tebe není nadlidskej výkon a nemáš plenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tě nutí to číst? Napsal OT, tak pokud tu jsi jenom kvůli fotbalu, tak takové věci nečti.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rufus

ty tu rozhodně nikoho nezajímáš..

Reagovat
Paul Anka

A to má letos startovat Giro v Maďarsku, což je kousek. Doufám, že ho nezruší.

Reagovat
smazaný uživatel

O Gaviriovi jsem nevěděl , to je celkem průšvih.

No a taky Giro bude v květnu, jestli se vůbec pojede.

Reagovat
Hokaido

Bude mě strašně mrzet, pokud nebude. A upřímně moc nevěřím tomu, že bude. Třeba fotbalu je pořád dost, ale u té cyklistiky by takovýhle závod strašně chyběl.

Gavíria ještě není ofiko, ale podle mě není šance, že by to byl někdo jiný. Člověk jako on se z toho tak na 99,9 % dostane, ale může to mít fatální následky pro jeho kariéru. A to byl zavřený v patře hotelu s Pogačarem, Richezem, Formolem, Ulissim a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle léto jsem se strašně těšil - Euro, TdF, LOH atd. A pak to nějakej virus zkazí

Reagovat
REPLIKATOR

Stejně všichni zobou

Reagovat
smazaný uživatel

Prej už ne. Už se to prej naučili skrejvat

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=O9YL04v-J5U

Na to můžu říct jen tohle.

Reagovat
salami

Na Sparte je videt progres, Jilek to na hrace hodil vzdycky az po zapase, Kotal to dela pro jistotu uz predem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zásadní důvod, proč doufám v úspěch v tomhle derby: bude chybět Souček a konečně zápas nezačíná 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Souček s tím už byl dost protivnej

Reagovat
podnebný

Derby proběhne v tradičním duchu, tedy nervozita, negativní reakce na rozhodčího, pískot v hledišti, přetaktizovaná hra bez momentů překvapení až nuda, fauly, možná i nějaké vyloučení. Výsledek 0:0. Takový fotbal se nebude líbit nikomu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele