Podle Kalvacha nemá zápas s Tiraspolem favorita, chce dobrý výsledek do odvety

01.08.2022, 20:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
standa91

Ale jo plísňáci..... já Vám to přeju.. máte pevnou kostru plus víte co chcete v tom jsme stejní na rozdíl od třetích nejmenovaných..

Reagovat
Slavia10

Mě přijde že letos na ligu nebudu koukat radši, letos to nebude o kvalitě bohužel vůbec, titul vyhraje ten kdo z nás 3 spolu s Plzní a Spartou bude nejméně trapný.

Reagovat
Martin9719

To je asi stejná prognóza jako říct, že Bohemians budou tlačit na první 4 mužstva. Po prvním kole vážně výborné soudit.

Reagovat
Slavia10

No sice ste vyhrávali a já vám neberu, že titul ste měli zaslouženě. Ale prober se a uvědom si, že bílek s vámi hraje hlavně účelový fotbal. Vychází vám to, ale určitě nehrajete fotbal jak Real nebo City.

Reagovat
Martin9719

A kdo se tady teď baví o tom, jaký přesně jen konkrétně my hrajeme fotbal??

Reagovat
Slavia10

Souvisí to s tím co jsem psal, že titul vyhraje tým, který bude hrát nejmenší hrůzu.

Reagovat
Martin9719

Já si myslím, že titul vyhraje tým co bude nejlepší a bude mít nejlepší výsledky. Ty tady hodnotíš zbytek sezony po 1. kole, to je vážně úsměvný.

Reagovat
inferno08

Ano, Plzeň skutečně nehraje fotbal jako Real nebo City.

Reagovat
rabbitweed

Proč pořad každý do boje o titul bere Spartu ty kravo. To větší sanci má Slovácko

Reagovat
adoxx

No jistě

Reagovat
Martin9719

To bych hodnotil po 1. 10 kolech.

Reagovat
rabbitweed

Jako sorry ale ten tým neposílil naopak jen oslabil a pořad všichni z nich budou dělat kandidáta na titul.

Reagovat
Martin9719

Tak my jsme začali sezonu se zálohou Bucha, Modou, Janošek, Kayamba a Mosquera (zralý v té době na tribunu) a jak to dopadlo. To Sparta by měla mít i kvalitnější kádr momentálně. Týmová stránka a vedení je věc druhá.

Reagovat
rabbitweed

Neřekl bych, jako když si přečteš článek s Kotalem tak ten to vystihl přesně. Většina nezkušený odchovanci nebo mladíci kteří jsou spíš jen příslib a v velkým případě hype. Žádná kvalita. Jako kdo snese měřítko je snad jen ten nový stoper a Hancko s Nitou jinak nic. Půlka hráčů kvalitou jako náš Šulc

Reagovat
Martin9719

To si pak ale myslím, že to bys musel vyházet všechno a udělat B tým reprezentace Nigérie jako ve Slavii. Je pravda, že zkušenosti tam chybí, momentálně není LK37 což je naprosto stěžejní hráč. Ani si možná nemyslím že Hancko má být kapitán. Jenže kdo jiný, když se kádr pořád točí a omlazuje zároveň. Hráči se točí skoro jako trenéři ať už během sezony nebo v přestupáku. Teď se zase spekuluje že přijde Frýdek, vole 4 ofenzivní záložník, to může jít rovnou Karabec hostovat do Teplic. Ten Pešek v tý repre i trochu zahrál, ale jakmile nastoupí za Spartu tak tragédie. Svým způsobem za to prozatím může i Priske nebo to hráči neplní. Trenér musí pracovat s tím co má, vždyť je to vidět, že ten Haraslín na to nemá. Nemám křídla ani backup, tak z toho udělám diamant ne? Uprostřed Zelený/LK37, Fortelný, Sadílek, Daněk - Čvančara, Kuchta/Juliš. Mám tam motorovou myš Mejdra vpravo, doleva dám třeba i toho Hojera, pak tam může být Suchomel. Ti hráči nejsou špatní, ale tak když to nefunguje, tak to zjednoduším, dám tam 2 hroty a mám tam tunu nadějných ofenzivních záložníků, tak je využívám. Kádr si vytváří svůj průměr vždycky jen tím co předvádí na hřišti. A hráč za 20-30 milionů je v lize těžkej průměr?

Reagovat
rabbitweed

Kolem a kolem kdyby se řeklo že Sparta míří do top5 nereknu ani popel ale že je favorit na titul s tím mám problém. Možná by celá Sparta udělala dobře kdyby se na nějaký velký cíle vysrala a dala si než krátkodobý spis dlouhodobý. Dat si třeba 3 roky s jedním trenérem jednou vizí a začít budovat. Ne že vyhodim trenéra po 4 zápasech a všechny hráče co jsme mu koupily vyhodime a začínáme znova

Reagovat
Martin9719

Šulc ten potřebuje hlavně hrát. Tzn. měl jít Brno/Pardubice/Teplice. Ten Jablonec ho zničí možná víc než tribuna u nás.

Reagovat
srbic13

Reagovat
Witcher

Je to na ČT?

Reagovat
rabbitweed

Je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele