Podle Jarolíma se slávisté o lepší výsledek připravili sami

13.12.2007, 01:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

karle, nic si z toho nedělej, hra byla celkem dobrá, to že jsme kyselý směrem dopředu to víme, akorát nemuseli jsme dostat ty tři banány. opět individuální chyby, zas jsme jim prostě na ty góly "namazali". prostě je to realita a buďme rádi vůbec za ní !! takovéto konfrontace náš fotbal potřebuje čím dál tím víc !!! jinak díkes za celkem slušný podzim a dej bacha ona ta sparta až tak hrozně nehrála, jak to publikují média. ono jí bude na jaře do prdele, to mi věř !!! neusnout na pomyslných vavřínech !!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem svérázně pojatý příspěvek. Celkem realistický. Celkem souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá,že Vlastně kdyby se Slávie neporážela sama,tak je absolutně nejlepší na světě. Jenže přiznat,že na soupeře nemám ani náhodou,to je jiné kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl podle tebe říct? Vždyť je to pravda, góly padly po nesmyslnejch chybách Slavie. Je lepší říct, že jsme si to podělali sami, než básnit, jak by to vypadalo, KDYBY...bla bla bla... A rozdíl mezi naší ligou a třeba Sevillou je hlavně v tom, že Sevilla ty chyby dokáže proměnit v gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele