Podle Horňáka musí Sparta hrát s větším nadšením a posílit

26.05.2019, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Horňák mě teda těžce zklamal, hlavně jeho hodnocení a tiskovky jsou vždycky nářez.

Reagovat
Losinho

Ščasného škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj věčný optimismus se už vytratil a já si ani nedokážu představit, co všechno by se muselo stát (ať už příchody/odchody hráčů, změna trenéra, změna nejvyššího managementu), abych začal věřit tomu, že příští sezona bude lepší...

Reagovat
TheMally11

Tuhle chátru vezme jen sebevrah

Reagovat
Y.N.W.A

Spartě může poháry zajistit jenom Čech, pokud vychytá svou Chelsea...jinak zase kolaps v předkolech, kdy se bude hledat sestava, nové posily si na sebe budou zvykat a hlavně, bude se čekat na nové posily...

Reagovat
Josifek

Noo, potřebujeme posílit skoro všude a hlavně dva stopery do základu, tam je to krize největší. Když teda budeme doufat, že se napravo chytne ten Nor.

Aspon 1-2 schopní hráči do základu zálohy by se taky hodili plus jeden útočník, který by nás ale měl potenciál posunout - jinak radši nic.

Alfa a omega vedle stoperů je ale trenér. Jílka moc nemusím a ani si nemyslím, že by to bylo takové terno, jaké bysme potřebovali (alá Trpiš či Vrba).

Reagovat
Ross Geller

Ono by to možná chtělo posilu i na pozici majitele.

Reagovat
Josifek

Joo, tak to byl ideal, musí stačit Rosa na svým miste, snad bude postupně růst jeho vliv bude si dosazovat víc "svých" lidi

Reagovat
Spalovač šancí

Nejlepší kádr ligy potřebuje posílit, aby to válcoval ještě víc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele