Podle Brabce rozhodly o titulu Slavie podzimní ztráty Plzně

25.06.2020, 13:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě o titulu rozhodlo to, že Slavia je prostě mnohem lepší a Plzeň jí ani jednou nedokázala porazit.Brabec by měl raději trénovat, těch chyb, co on tam seká, to se nevidí.Nechápu, jak může být kapitán Plzně a ještě v repre

Reagovat
IkerCasillas

Ok, pošli to redakci ať vydají článek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Abyste se neposrali furt, u každýho článku, kde se vyjadřuje někdo z Plzně o Slavii a titulu, fňukáte.

Reagovat
FruFru

Dívej se na koho reaguješ

Reagovat
Witcher

To nebude opravdovy Casillas

Reagovat
FruFru

Však taky na něho nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, pokud za 180minut jednou vystřelím na bránu tak nějaký vracení se k podzimu je jen alibismus... pod Gulou zatím Plzen velké zápasy nezvládá.. Sparta pohár a Slavia o titul.. uvidíme jak se poperou o evropu

Reagovat
Spalovač šancí

V konečném součtu rozhodla každá ztráta. Ostatně stačilo v přímých soubojích teď na jaře 2x Slavii porazit a mohl říkat něco jiného.

Reagovat
Blasphemer

Tak hlavně jsme z těch dvou zápasů hráli dobře celkem tak dva poločasy, jestli vůbec. To holt nestačí, no. A zrovna Brabec je poslední zápasy ještě ke všemu úplně mimo.

Reagovat
Spalovač šancí

Bude muset Gula hráče trošku zrychlit, jak pohybově, tak myšlením.

...

Včera to bylo nádherně vidět po odraženém míči, ke kterému měl blíž Havel než Ševčík. Než si uvědomil, že nestačí si pro míč v pohodě dojít, ale musí zabrat, tak Ševčík byl na jeho úrovni, protože vystartoval automaticky hned. A poté se Havel nesmyslně připravoval na souboj tělo na tělo, zatímco Ševčík už nepřemýšlel o ničem jiném než si píchnout míč a upalovat do brejku. Nakonec mohl být Havel rád, že vůbec stihnul faulovat.

A mám pocit, že to o trošku pomaleji myslí (v porovnání se slavistickou zálohou) i Buchovi s Čermákem. Individuálně se dokážou vymotat ze složitých situací, ale zbytečně se do nich dostávají, protože nepředvídají tak dobře. Hořava mi po vystřídání v tomto ohledu přišel, že tu hru čte lépe. Ale zase mu to tolik neběhá :)

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele