Guľa: Titul Slavie je pro nás motivací být silnější

25.06.2020, 10:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (218)

Přidat komentář
Petr325

Jeví se zatím jako velký sympaťák

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Souhlasím! A co se týče herního projevu Plzně pod ním, tak taky obrovský klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to určitě, to včera předvedli.Prej herní projev:))A to to ještě pěkně prokaučoval, dát tam Chorýho může jen někdo, kdo je chorý sám.

Reagovat
Neyjrayx

Velice pěkně mluví, začínám ho mít jako jednoho z oblíbených ligových trenérů

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám jako nejoblíbenější. Ten včerejší rozhovor úplná pecka, šla z toho cítit ta motivace do dalšího ročníku, příští rok to už Slavia nebude tak lehké.

Reagovat
Neyjrayx

To ani letos, Viktoria má takový jeden nádherný naučený systém nebo dar, umí hrát do zataženého autobusu a to slavia právě neumí a trápí se u toho hrozně ale hrozně moc

Reagovat
Jan Horáček

To je asi pravda, ale je potřeba, aby mu to taky vydrželo, až se nebude dařit. Takový Vrba nebo v zahraničí Klopp byli také příjemní, když se dařilo a dostávali otázky typu - jak to, že hrajete tak dobře? Když se nedařilo a otázky byly kritičtější, tak byli poněkud méně příjemní nebo dokonce odcházeli z rozhovoru.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Klopp si to může dovolit, ožrala ne.

Reagovat
Pony Slaystation

Chybí nám klíčový hráč, něco jako byl dříve Horvi a po něm Darida. Ten tým je na ligu určitě kvalitní, ale nějakej jasnej tahoun tam prostě není

Reagovat
Neyjrayx

Dej tomu čas, nějakého najdete, dle mého příští rok vyhrajete titul, když vám zůstane ten trojlístek uprostřed tak se nejaký tahoun najde

Reagovat
smazaný uživatel

pls, dej si to logo Slavie pryč, děláš tu ostudu

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

...napíše někdo, kdo má všechny atributy sparťana a Slávku v oblíbenejch...

Reagovat
ratusek

Je tam Čermák a Kalvach do středu

Reagovat
meno

Jestli nepůjde Bucha do pryč už teď, tak vám do něj doroste on. Což mě sere, měl to táhnout u nás

Reagovat
Mr.Mike

jo, z něj bude kvalitní hráč do dvou let pujde do zahraničí

Reagovat
adam77

nebo Patrik Hrošovský

Reagovat
Mr.Mike

Kalvach vyroste...a v obraně maj lídry

Reagovat
dave30

Obávám se, že Kalvach hraje strop svých možností. Pracovitý, bojovný, velice slušná technika i přehled. Ale chybí mu to nejdůležitější - rychlost, výbušnost. On běhá pořád stejnou rchlostí. Jako by měl pořád zařazenou stejnou rychlost. A s rychlostí ve svém věku již těžko něco udělá. Nicméně na kaprligu pořád velice nadstandartní hráč.

Reagovat
Bakary3

"My už byli úplně zatlačení do kouta, že pokud to tady neuděláme, je konec,"

"Kdo to neukáže teď, nebude mít co dělat v mužstvu v dalších sezonách. Právě hlad, ambice, touha a vášeň vyhrávat každý zápas v takovém silném klubu jsou podstatné. Musíte je ukázat ráno, odpoledne, večer, v noci, kdykoliv,"

Gula mi přijde fajn, ale čekal jsem, že v těch dvou zápasech se Slavií půjdou za výhrou přes mrtvoly, nic jinýho jim nezbývalo, a to tam nebylo (až na magora Chorýho).

Ten hlad a ambice... Čekal bych teda sakra víc.

Reagovat
LFC182

tak asi trochu unava, plzeń měla v nohách pohár se spartou zatímco slavia odpočívala

Reagovat
dave30

Tady ty výmluvy na únavu... Zkuste to vysvětlit chlapům ve slévárně, nebo v dolech, že jsou borci po 90 minutových zápasech v rytmu neděle, středa, neděle unavení. A to mají kolem sebe lékaře, fyzioterapeuty, maséry atd.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole.. hrál jsi někdy fotbal na nějaké normálnější úrovni?

Reagovat
dave30

To ne (kraj nepovažuji za nějakou úroveň), ale pracoval jsi někdy jednu směnu ve slévárně, betonárce, nebo podobně?

Reagovat
LFC182

tak to není výmluva ale fakt, prostě jeden odpočíval před tím zápasem a druhej měl předtím šichtu navíc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

tak jest

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš?Slavia loni hrála jako jediná středa-neděle, celej kádr v repre, pohár až do konce a vodila si všechny jak loutky.Tohle o únavě jsou jen výmluvy neúspěšných

Reagovat
LFC182

hele já nefandim ani jednomu takže mě je to volný, ale loni to bylo trošku jinak než v době corony..

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinak..mnohem těžší, protože tam nebyla taková pauza.Tohle musí prostě špičkově trénovaní hráči zvládnout

Reagovat
Spalovač šancí

V předchozím utkání Plzeň taky fyzicky nestačila

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Samozřejmě, že nepracoval. Ale jde o to, že tady srovnáváš fotbalisty kteří měli o zápas navíc, než jiní fotbalisti. Proto tam nějaká únava prostě být může. Ne oproti borcům, co makají ve slévárně, ale oproti jiným fotbalistům..

Reagovat
dave30

Uznávám, že 9 zápasů za 29 dnů je více, než 8 zápasů za 30 dnů. Ale opravdu se tady bavíme o něčem podstatném? Jsou to vysoce trénovaní jedinci a vysoce nadstandartní péčí o jejich zdraví a regeneraci. Navíc se bavíme o 90-100 minutách extrémního (jek u koho) výkonu. Jestliže se takto trénovaný jedinec není schopen po 100 minutové extrémní zátěži za 3 dny dostat do "normálu", tak tam nemá co dělat. Najdi si loňskou Kluž. Se Slávií hráli na konci srpna 14. a 16. soutěžní zápas od začátku prázdnin (od 6.7.).

Reagovat
Bakary3

Reagovat
bartes

navíc mají 5 střídání a Gula vůbec nereagoval na průběh zápasu. Teď se Slávií poslal Hubníka na hrot až ve chvíli, kdy prohrávali. Docela alibisticky, když už bylo jasné, že je vše ztraceno. Něco takového měli hrát minimálně celý druhý poločas oba 2 zápasy. Taky jim muselo být jasné, že ten dvojzápas se Slávií bude rozhodující a měli ty sestavy na ostatní zápasy míchat tak, aby na Slávii šlo to nejsilnější možné a co možná nejčerstvější, aby doslova žrali trávu. Místo toho to odchodili, jako by jim to 2.místo úplně stačilo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

tvl, toto su co za argumenty???

Reagovat
dave30

Tak se schválně pokus někomu, kdo tvrdě fyzicky pracuje vysvětlit, že po 8-9 šichtách za měsíc (90-100 minutových) je fotbalista daleko unavenější než on, který má těch směn 22-23 (8 hodinových). A to se nebudeme bavit o sauně, vířivce, masáži, výživových doplňcích a už vůbec ne o financích. Takže tento fotbalový brekot o únavě si strčte už jednou pro vždy za klobouk...

Reagovat
janinho

ty si totalne mimo. tie tvoje argumenty to je diletantizmus v plnej parade. na to je aj skoda nejak vecne reagovat, lebo hovoris o niecom co si zivote neskusil a porovnavas absolutne neporovnatelne veci. ale ja sa za to na teba nehnevam, akurat ma dobre zabavas.

Reagovat
dave30

Vyvrátím ti jediné, to ostatní je pouze na tobě...

Ve fotbale (a sportu) se pohybuji asi 45 let. Nejprve jako hráč,později jako trenér. Jak jsem psal, na nižší úrovni (do krajského přeboru). Měl jsem také to štěstí, že jsem se seznámil s lidmi z prostředí vrcholového sportu (nejen ve fotbale - hráči, trenéři, hráčtí agenti) s jejichž pomocí jsem mohl sledovat vrcholový sport nejen u nás, ale i dosti často v zahraničí. Tam jsem měl dokonce možnost sledovat práci přímo v klubech. Takže jestli si myslíš, že píšu o něčem, o čem nic nevím...

K tomu ostatnímu se nevyjadřuji, protože jsi tam vlastně nic nenapsal.

Reagovat
janinho

tak mi teda ty odbornik povedz preco top kluby tocia hracov, ked v podstate by im stacilo vybrat najsilnejsiu 11tku a nahradnikov stavat len ak sa niekto zrani alebo vykartuje???

porovnavat pracu profesionalneho futbalistu a ludi ktori pracuju vo fabrikach je cisty diletantizmus. nema to vobec nic spolocne a ak nekecas o tom kolko rokov tam pracujes tak by si to mal vediet.

tu places ze 3 dni je malo po 90minutovom vykone, ale kolko regeneruju napr. top sprinteri? zabehnu zavod za 10 sekund a mas pocit ze o polhodinu bezia znovu?

proste miesas ani nie hrusky a jablka ale 2 totalne nesuvisiace veci. ale pokracuj, este sa trosku pochval. radsej si to ale nemal robit, lebo ak robis 45 rokov vo futbale a napises toto tak mam chut ti napisat ze si s prepacenim prejebal 45 rokov zivota, ale zaklad je ze sa citis ze mozes niekomu ako Gula kecat do roboty. sebavedomie mas tym padom viac nez v poriadku

Reagovat
dave30

Nechci nikomu radit a klidně uznám i svou chybu (což v internetových diskusích téměř nevidíš). Jsem se svým životem více než spokojen. Se sportem jsem projel kus světa, ale tolik nářku na únavu jsem nikde nezažil. A to jsem se pohyboval i u týmů v Championship, kde tento herní model (3 zápasy za 8 dnů) je po většinu roku. A pokud chceš argumentovat atlety, tak si nejprve o nich něco zjisti. Já se pohyboval i v té atletice. Srovnávat výkon fotbalisty s výkonem sprintera je úplně zcestné (fotbalista během zápasu udělá 90% sprintů do 10m). Nevím, jaké zkušenosti s vrcholovým sportem máš ty. Co víš o tom, jak rychle se odbourává laktát a podobně. V žádném případě zde nechci nikoho zesměšňovat. Ale ty na tom pilně pracuješ...Pokud budu směšný pouze já, tak se s tim úplně v klidu vyrovnám.

Reagovat
janinho

no tak to ta potesim, si dost smiesny

mne sa ides chechtat ohladom porovnania futbalistov s atletmi a ty tu splietas o "slévárně, betonárce" a podobne ulety

hned by si mal pisat vedeniu Plzne ze Gula nie je pre nich ten pravy, lebo nema take rozsiahle skusenosti ako ty ja zasnem nad tym ako niektorim v diskusiach rastie ego a pisu o sebe jak keby vymysleli penicilin.

PS: ja som si chybu v diskusiach na EF priznal X krat, takze si ma k slzam dojatia nedostal, ale inak fajn

Reagovat
dave30

Pořád nechápu, proč píšeš tímto konfrontačním způsobem. Já ti pouze píšu o svých zkušenostech, neposílám tě nikam radit a pokud máš jiné zkušenosti, tak to beru v potaz. Nevím, do jaké míry jsou tvé zkušenosti z praxe. Já můžu s klidným svědomím říci, že jsem si tímto prošel (včetně těch zahraničních klubů). A pokud máme rozdílné názory - tak co už, to se v životě stává a směšný pro mě nejsi.

Reagovat
Bakary3

sorry, ale dyť má úplnou pravdu.

Fotbalisti jsou odstřižený od reality a myslí si, že když odehrajou v 8 dnech 3 zápasy, hrozně dřou.

Ano, namáhaj jiný svaly, ale prosím, porovnej fyzický vypětí přidavače na stavbě, který třeba JEN 2 hodiny bude vynášet stavební materiál do schodů, dalších x hodin pracuje.

Tyhle kluky nemůžeš vystřídat, nemáš za ně náhradníky, jedou a nestěžujou si.

Ano, proč je točí v profesionálním fotbale - protože si to ty kluby mohou dovolit, dát jim odpočinek, ať je tam někdo čerstvější, předejde se zraněním... A taky jsou tam nějaký šrámy, koňary, kopance, se kterými by prostě nepodali 100% výkon.

Každej, kdo si zkusil těžší fyzickou práci, tohle snad musí potvrdit.

Opravdu bych radši hrál 3x za 8 dní s regeneracemi a vším, než za těch 8 dní jít 5-6x na 8hod šichtu třeba na stavbu. A opravdu bych byl při tomhle porovnání po "fotbalovým" zápřahu o dost odpočatější.

Jo, a na nižších úrovních ti borci často odmakají fyzicky a ještě odlítaj zápas (někdo víc, někdo míň, stejně jako v lize, ale i v nižších soutěžích najdeš jezdce).

A nikoho by ani nenapadlo říct, že je to moc.

Reagovat
dave30

Nechci si na tvém příspěvku přihřívat polívčičku. Nicméně to hlavní - ...každej, kdo si zkusil těžší fyzickou práci... Nechci toho kluka nikterak zhazovat. Možná si jenom toto nevyzkoušel. Ale vždyť je to jedno. Nás hloupých diskutujících je prostě mnoho...

Reagovat
Bakary3

Nevim, jak on, ale fakt to neni prdel, a tp jsem fyzicky pracoval brigády + rok.

Misto toho bych fakt radsi hral 3x tydne, klidne s prodlouzenim.

Reagovat
dave30

Jj, já taky. Asi mu to chybí. Ale já se na něho vůbec nezlobím.

Reagovat
janinho

aby som zacitoval jedneho velkeho ceskeho bohaca: "ty myslis ze ja sem nikdy nepracoval nebo co?"

jedine vy dvaja mate chlapci patent na pracu ja som nikdy nebrigadoval ani na stavbe, ani som v UK neroznasal jedlo, ani som sa cele leto nepotil pri sporaku v US ked som mal ku koncu leta za tyzden odrobenych casto viac nez 90 hodin... to len vy 2

Reagovat
dave30

Ale v pohodě. Takže každý máme něco, každý máme svoje zkušenosti. Nebudeme se kvůli tomu hádat a nebudeme nikoho posílat radit Gulovi. V poho?

Reagovat
janinho

ja mam za sebou najkrajsi tyzden v zivote, takze som uplne v poho neda sa zhodnut uplne na vsetkom

Reagovat
dave30

Reagovat
janinho

radsej by si mohol hrat ale to by si musel obetovat asi tak 1000 krat viac nez sa ti podarilo alebo nez obetoval pocas dospievania ktorykolvek clovek co maka na stavbe a to myslim bez urazky voci ludom ktori tvrdo fyzicky makaju. to k comu sa vy 2 vyjadrujete je spicka ladovca, najuspesnejsie promile z chlapov co skusili sa dostat na vrchol.

nechapem co sa tu akoze rozbehol takyto shitstorm na to ze sa gula postazoval na unavu hracov... akoze v Champse mas hracov, ktori odohraju 9 mesiacov systemom streda-sobota kazdy zapas 90 minut? detto po 3 mesacnom vypadku ktory sposobila korona? ak ano, tak mi takeho hraca ukaz.

porovnavate neporovnatelne... to co povedal gula hovoria treneri aj v top svetovych timoch. inak by ZZ v Reale nerotoval zostavou kazdy zapas, takisto ako ktorykolvek iny top trener. vy si tu vypichnete z toho co povie 1 cast vety a idete sa z toho s prepacenim pojebat lebo chlapi na stavbe sa nedaju vystriedat

moj otec robil 40 rokov banika a v zivote som ho nevidel vyplakavat na to ze trener setril nejakeho hraca alebo ze by sa stazoval na unavu, lebo vie ze na tejto urovni to je o niecom inom nez v nejakych okresnych ligach kde idu po zapase na 4 pivka. moj brat je casnik a v robote nachodi kazdy den minimalne polmaraton (mozem ti preposlat jeho statistiky zo smartwatch) ale tiez v zivote nerumazgal tak ako dave30 so 45 rocnymi skusenostami (este 5 a ma s futbalom zlatu svadbu).

takze ja som v klidku a za tym co som povedal si stojim. netvrdim ze mi zalezi na tom aby som vas 2 presviedcal, uprimne povedane je mi to jedno a respektujem kazdy nazor, ale z toho co tu pise dave30 je mi proste do smiechu. neviem co dalsie k tomu este mam dodat. mozno len ze ak tym chlapcom tak zavidite ich robotu tak ste mali od 10tich rokov zamakat ovela viac a mohli ste byt tam kde oni.

Reagovat
dave30

Nemám dalších připomínek...

Reagovat
dave30

Ale jednu přece jenom. Mrknul jsi se na loňský srpen? Kdy Slavia hrála s Kluží (svůj 14. a 16. soutěžní zápas během prázdnin? Četl jsi někde, že jsou hráči Kluže unavení? Já ne. V Anglii každý rok dochází na jaře ke kolizi termínů liga vs. evropské poháry. Nicméně - máš hrát ligu v pondělí a pohár ve čtvrtek? Tak to tak zůstane. U nás? Když má někdo hrát pohár ve čtvrtek, tak přeloží zápas před ním na sobotu (nebo pátek) a zápas po něm na neděli (nebo pondělí). Potom přijdou naši hráči ven a nestačí se divit.

Reagovat
dave30

Ale už dost. Slibuji...

Reagovat
janinho

ja som nesledoval ani tieto zapasy ceskej ligy takze netusim o akych hracoch gula hovoril... len gulu mam trosku nasledovaneho z doterajsich posobeni a preto viem ze jeho timy fyzicky nikdy nezaostavali tak ak hovoril nieco o unave tak mu verim ze to asi malo nejaky dovod. takisto si ho nepamatam na rozdiel od XYZ slovenskych trenerov ze by sa po zapasoch vyhovaral na 20 hluposti a X krat zjebal vlastne muzstvo ked si to zasluzili.

a neslibuj co nevies dodrzat

Reagovat
dave30

Reagovat
Bakary3

Muj bracha od zakovskych let az do 21 roku byl v mladezi naseho ligovyho klubu, takze vim, o cem to je a ze to neni zadarmo, o tom jsme se ale nebavili.

Myslim, ze nerozlisujes 2 veci.

První- jasne, ze nejaka unava se kumuluje, proto se rotuje, to je přirozený.

Ale pokud bude nejakej hrac brecet, jako zlinskej Hlinka, ze uz je to na moral, tak je to trapny. Tak je asi spatne trenovanej a at si teda pridava nebo nevim, jestli s tim ma problémy, je za to placenej.

A druhá, ze Gula to zminuje, jako kdyby meli nejakej jinej program. Slavisti jako meli vic sil? Jestli jo, tak jen proto, že je Trpisovsky lip pripravil.

Podminky maji stejný, takze to od Guly pusobi jako blby alibi.

Reagovat
dave30

Plzeň hrála před rozhodujícím zápasem (asi to nebyl rozhodující zápas...) 21.6., Slavia 20.6. Slavia měla před tím volno, Plzeň hrála pohár... To je to, oč tu kráčí.

Reagovat
janinho

ako som pisal vyssie, detailne tych hracov vobec nemam nasledovanych ani zapasy plzne som nemal kde (ani kedy) pozerat, mne slo o to ze sa v principe porovnava robota v nejakej fabrike a zivot futbalistu na top urovni v ramci krajiny. je to proste hlupost porovnavat to.

a takisto som nechcel povedat (ak to tak vyznelo tak sorry), ze sa nemozu najst treneri/hraci, ktori tie reci o unave zneuzivaju. ale gulu trochu nasledovaneho mal a on nikdy v tomto nebol placko co by sa vyhovaral raz na unavu, potom na zle zastrihnuty travnik, potom na pocasie... na unavu vplyva milion roznych veci a je to nielen o nahustenom kalendari ale aj o psychike.

len som nechcel aby sa tu porovnavali 2 absolutne nesuvisiace veci a takisto to co gula pocas toho kratkeho casu s plznou ukazal je podla mna hodne len uznania, takze to ze ten titul urvala slavia par kol pred koncom sa pri jeho nastupe povazovalo za samozrejmost a jeho vysledky bude treba hodnotit potom co bude mat k dispozicii celu letnu pripravu. ak by potom vyplakaval a vyhovaral sa na nieco co nie je pravda tak nepoviem ani makke F.

Reagovat
dave30

Takže to všechno bylo jenom proto, že jsme se dotkli "tvého" chráněnce Gulu??? Ne, samozžejmě to zveličuji... Gula opravdu neměl prostor projevit naplno své schopnosti. Zatím vystupuje velice pozitivně a zřejmě přinese mezi ty naše trenérské matadory potřebné oživení. Budu mu přát (i pro dobro našeho fotbalu), aby se mu dařilo.

Reagovat
janinho

nie, pretoze argumentujes robotnikmi vo fabrikach co je pre mna diletantske porovnanie hodne totalneho bulvaru (no offence)

to ked citam v diskusiach o platoch top futbalistov a ludia sa tam vyjadruju sposobom "kolko zaraba u nas priemerny ucitel" tak sa len pousmejem.

Reagovat
dave30

O platech jsem se od začátku bavit nechtěl. Ale proč bych nemohl porovnat fyzickou náročnost? To mi nejde do hlavy. Ty jsi úplně demagogicky do toho přidal, čeho všeho se musí ti kluci vzdát, co vše musí obětovat. Ale to já vím (ani nevíš, jak dobře), ale já pořád pouze porovnávám fyzickou náročnost. A jsem přesvědčen, že spousta "dělníků" kdyby dostala sporttestr, tak na konci směny budou mít čísla úplně někde jinde než fotbalista po zápase, nebo tréninku. A zítra znovu na šichtu...

Reagovat
janinho

ja som demagogicky nieco pridaval?

to akoze keby hosi v "slejvarne" sa mohli nechat vystriedat alebo posetrit tak by povedali ze nie, lebo predsa nie su padavky? alebo ze sa nikdy nepostazuju na to aku maju tazku robotu?

pozri, fakt nehodlam v tejto debate pokracovat lebo je to totalne o nicom a uz ma to nebavi. tak ti zazelam pekny vikend a tym to pre mna konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Salfovic

Teď už na to neměli fyzicky, ale v tom prvním zápase se na únavu vymlouvat nešlo a v něm Plzeň dost zklamala.

Reagovat
LFC182

jako jo, ale zas v tom zápase ještě plzeň nemusela nutně vyhrát ale hlavně neprohrát

Reagovat
cetto

A jak se vlastně pozná, jestli šli nebo nešli za výhrou přes mrtvoly? To měli nasadit deset útočníků? Prostě nasadili to nejlepší, co mají, hráli svůj nejlepší fotbal, ale nestačilo to. Slavia předvedla zodpovědné výkony, hráči se dokázali víc nahecovat na rozdíl od zápasů s Bohemkou nebo Slováckem a výsledkem je remíza a výhra. Příští rok může být vše jinak. Zatímco Plzen se podle mě ještě zlepší, tak Slavii reálně hrozí pár dalších odchodů a stárnoucí průměráci v ofensivě (Traoré, Tecl) to nevytrhnout...

Reagovat
Bakary3

Pokud bys ty zápasy viděl, tak by ses neptal.

Prostě tam nebyla snaha to za aždou cenu urvat, dopředu často chodili spíš opatrně, v počtu, ve kterým ani neudělají pořádnej tlak, například.

Není mi 5, abych si myslel, že je to o počtu útočníků trochu debilní poznámka.

Reagovat
Bakary3

Ale mimochodem, když potřebuješ vyhrát a střídáš útočníka kus za kus, taky to něco ukazuje.

Reagovat
Greny

a co měl jako delat? to by mě zajimalo jak by jsi to vyresil ty

Reagovat
Bakary3

Tak jestli (pokud) chtěl vyhrát, tak něco třeba změnit?

Koukal jsem teď na livesportu na jeho střídání v obou zápasech, vždy kus - kus jako Chorý - Beauguel, Kopic Kovařík, Hořava - Bucha, Mihálik - Kopic....

Nevím, třeba dát do tlaku Beauguela s Chorým a na lajnu Kovaříka s Kopicem, ať jim to sypou před bránu?

Já nejsem trenér, určitě jsou i další a třeba lepší řešení, ale Gula neprojevil vůbec snahu jít aspoň trošku do rizika a ten zápas zlomit.

Což byla pro Slavii s jejím náskokem ta nejkomfortnější situace, jaký se mohla dočkat - mohli si hrát na pohodu zezadu, což jim jde, a čekat, že se něco urodí.

Slavii to stačilo, Plzni ne.

Reagovat
ratusek

2 stožáry dopředu, na kraje někdo, kdo umí centrovat a sypu jeden centr za druhým, z kterých jsou pak rohy a další tlak na obranu, která přetížením jednou povolí

Reagovat
Bakary3

A že zrovna Kovařík má snad nejlepší centr v lize... Na hrot máš dvě hovada, a stejně toho nevyužiješ

Reagovat
Greny

reknu to takhle ... kdyby tam nechal Chorýho tak se pise po zapase : proc ten Gula toho Chorýho nechal na hristi vzdyt bylo jasny ze dostane cervenou... vzdyt on byl uz dost na hrane v prvni pulce se zlutou tam mel dalsi 2-3 fauly

Reagovat
Bakary3

K Chorýmu - tak na posledních cca 25 minut... Třeba.

Tady ale nejde o konkrétní řešení, ale o to, že se Gula o žádný ani nepokusil.

Reagovat
PlackaSKS

pokusil. poslal tam kovaříka a na hrot hejdu a hubníka. zpětně to očividně dobrý řešení nebylo, ale rozhodně se pokusil

Reagovat
Bakary3

Hubník tam šel asi na 5 min, Hejda - přiznám se, nevím, koukal jsem bez komentáře a asi i tím, že nebyl tlak, jsem si ho nevšiml, jak dlouho tam byl?

Mně to přijde prostě málo.

Reagovat
PlackaSKS

málo to bejt může, ale prostě dohrával na dva obránce s třema věžema vepředu. tomu ja řikám pokus o to s tím něco udělat. kdy se vysunul hejda netušim

Reagovat
Bakary3

Tak jo, to už nebylo co řešit, ale já bych prostě čekal už od začátku o hodně víc, no...

Reagovat
PlackaSKS

to by taky Slavia mohla vést o poločase 3:0. docela chápu, že to hrál takhle... ale samozřejmě to zpětně měl udělat jinak

Reagovat
ratusek

Tak co se většinou dělá? Pošleš utočníka za obránce nebo stopera co má vlohy pošleš na hrot a třeba 10 minut před koncem hraješ na 2 obránce a zpevníš střed aby aspon někdo bránil a vše hrneš do utoku.

Mě Plzeň v těch zápasech taky přišla mdlá, jak kdyby tam furt trénoval Vrba

Reagovat
Losinho

Traoré a průměrák

Reagovat
Mr.Mike

podle mě už Plzeň nemá moc síly..sestavu tak netočily a už jedou poslední zápasy z posledního

Reagovat
martin1

Hlavně na tom středu to bylo vidět, nejen tenhle zápas.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma prekvapilo lebo on je schopny prehrat 4:5 a mozno som nieco take aj cakal aj v 21ke proti Francuzsku po prvom polcase bolo 4:1 a v druhom do nich vleteli a hned sme znizili na 4:3 a potom na konci uz dali z protiutoku na 5:3. Tak som cakal nieco podobne aj keby to malo dopadnut rovnako.

Ako chapem, ze tu asi tie obrany su o niecom inom, ale asi zohrala ulohu aj ta unava alebo neviem ci uz maju iste 2. miesto.

Reagovat
stas87

"Zažili jsme vzájemnou konfrontaci, přesně to jsme potřebovali. Abychom věděli, že i my jsme schopni zrychlit hru. Je před námi velká výzva přidat v činnostech, o které by se potom chlapci mohli více opřít a vyhrávat takové zápasy. Čeká nás ještě hodně práce," dodal bývalý kouč Žiliny.

Věří, že o titulu ještě není rozhodnuto. "Ještě sem do Edenu pojedeme. Soutěž je otevřená, ještě je hodně zápasů. Možná jsme mohli v závěru hrát na dva útočníky, ale zase jsme nechtěli utéct ze systému. Slavia je nebezpečná, hrozila při raketových přechodech," podotkl Guľa.

"Možná jsme mohli zariskovat a hrát na tři vzadu, ale podle mě kdybychom inkasovali, je to větší problém. Takhle je liga pořád aspoň ještě otevřená. Je super, že i další týmy jako třeba Liberec mají formu. Věřím, že to ještě bude boj," dodal Guľa.

Po tom prvom zapase mu nakoniec stacil aj ten bod, v pripade prehry nemali uz o co hrat. Stacilo len hladat pozapasove vyjadrenie..

Reagovat
Bakary3

A to pozápasový vyjádření jako řeší co?

Že on řekl, že jim remíza stačila, znamená, že jim fakt stačila?

Ta plichta byla samozřejmě už tehdy málo, včera nic.

Tak si to odůvodnil, proč to neudělal... Byl posranej. A nezískal nic.

Plzeň prostě byla v situaci, kdy bylo třeba zariskovat.

Gula se držel u zdi a po zásluze Plzeň nic nezískala.

Reagovat
stas87

Ta remiza po prvom zapase im este trochu udrzala nadej v pripade vyhry v druhom zapase. Ja nepisem o vcerajsku, len o tom prvom zapase kde to neotvoril preto, lebo by uz nemali sancu. Stale lepsie mat bod ako nulu a super tri.

Riskovat mali v druhom zapase, za to si kritiku zasluzi. Ta remiza im uchovala nadej po prvom zapase, takze ten bod vtedy Gula bral. Naozaj sokujuce..

Reagovat
Bakary3

sokujuce, pro mě prostě alibistický. Nic víc.

Reagovat
bartes

jenže už v té době remíza nic neřešila. Ztráta byla 8 bodů. Kdyby to otevřeli a vyhráli, byla by ztráta 5, pak Slávia ztratila s baníkem a bylo by to o 3 body. Stejně tak je mohli porazit teď a titul by brala Plzeň...... Tím, že to Plzeň ani nezkusila, tak už nebylo o co hrát, protože v lize není nikdo kromě Sparty a Plzně, kdo by Slávii porazil......

Reagovat
kilobyte

Jenže po té remíze ztráceli 7 bodů, takže by museli všechny porazit a Slavia ještě navíc 2x ztratit. Což je podle mě chyba se upínat na to že jim stačí se Slavií remíza, protože je šance, že jim ten titul (Plzni) uhrají ostatní týmy.

Reagovat
stas87

To chapem ale tie citacie ktore som sem dal, tak boli k priebehu zapasu a to povedal Gula na tlacovke. Ked videli, ze sa poriadne nedostanu do sance, tak logicky chcel mat Gula bod, kde odstup ostal rovnaky ako keby nemal nic a super tri. Ci vy by ste radsej dali dalsich ofenzivnych hracov a ten zapas prehrali?

Reagovat
bartes

slávistickou taktiku věděl dopředu, takže to měl postavit tak, aby vyhráli. Třeba na 2 věže nebo na běhavé křídla, ale prostě se měli tlačit do útoku a buď by to vyšlo nebo to nevyšlo. A i kdyby to nevyšlo a prohráli by, tak by to nic neřešilo.

Reagovat
kilobyte

Když by to zvýšilo šance na vítězství tak jo. Plzeň nebyla v situaci kdy mohla na něco čekat. Bylo klidně možné, že i kdyby dvakrát Slavii porazila, tak by titul nezískala. Prostě to měli vzít jako poslední zápas o vše.

Reagovat
cetto

No příští rok by mohl být hodně zajímavej. Plzen pod Gulou podává dominantní výkony, zvedli se i Havel a Čermák, pokud zároveň udrží Buchu a Beaguel bude spolehlivě zakončovat, tak budou velmi silní.

Do toho se konečně po mnoha letech rozjela Sparta, která má navíc extrémně perspektivní kádr a kluci jako Hložek, Karabec nebo Krejčí se můžou během chvíle posunou o dva levely vejš. Navíc začali fungovat stopeři, a pokud udrží Hancka, neměli by mít problém. Kozák je sice kolohnát, ale na tom hrotu mu to jde skvěle.

Slavia naopak, podle výkonů z jara, je trochu slabší. Deli, Ngadeu, Souček a Král zkrátka chybí a v našich poměrech takto kvalitní hráče za jeden přestupák nelze nahradit. Nicméně Zima vypadá dobře a pokud se rozstřílí Musa, zůstane Stanciu a najdou nějaký skvělý křídlo, tak zase budou dost silní, ale na dominanci z podzimu to už nevypadá.

Reagovat
meno

Havel, Čermák dobrý, Bucha skvělý, ale JDB nemá na víc než silnej klub u nás, v Evropě vyhoří. Plzeň nutně potřebuje útočníka evropský úrovně.

Sparta ok, ale taky se může stát, že si Křetínský postaví hlavu a zase přivede nějaký trenérský perspektivní eso. Hancko bude hodně drahej, pochybuju, že budou chtít dát 100+ za stopera.

V obraně jsme byli lepší než s Delim a Míšou, Souček je průser, ale buď se nám vrátí silnější nebo dostaneme solidní money, takže win win. Král nechybí. Spíš se bojím odchodu Koláře...

Reagovat
smazaný uživatel

To potrebuje kazdy klub v nasi lize a nema ho nikdo. (mam na mysli utocnika)

Reagovat
meno

Jo, to je jasný. V tomhle má českej fotbal problém.

Reagovat
Losinho

Bucha vyhořel v obou zápasech se Slavií, nejásal bych předčasně.

Reagovat
meno

Ani Darida svoje první zápasy proti gigantům nehrál dokonale

Reagovat
cetto

No jo, jenže útočníka nemá ani Slavia (Musa má potenciál, ale zatím mne ve Slavii spíš trochu zklamal), ani Sparta (ano, jak jsem psal, Kozákovi to celkem jde, ale je to taky typ samá ruka, samá noha a la Beaguel a v Evropě nic neuhraje), ale ani ty horší kluby. Mohli by mít zájem třeba o Doležala, ale to je z bláta do louže. Fotbalovej útočník, kterej by zárovn dokázal dát 20 golů za sezonu, u nás ted zkrátka není. Mohl by někdo zkusit třeba Vydru nebo Necida, ale nevím, o kolik by to znamenalo zlepšení.

Reagovat
meno

Sparta by ho mít mohla, kdyby na hrotu pracovala s Hložkem.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak zrovna beauguel z tech hracu jako jediny bude v evrope konkurenceschopny, protoze ma fyzicke predpoklady. a zrovna bucha a cermak, ukazali ze pohybove na takoveho sevcika (ale imo i traoreho) vubec nestaci. a takove hrace budou v evrope potkavat. u cermaka to ani neprekvapi, ten byl slaby vzdycky, bucha se muze zlepsit.

havel zas nema dostatecnou rychlost prace s micem.

a za druhe, kde by asi tak plzen vzala lepsiho utocnika nez je beauguel? vzdyt slavie a a sparta maji jeste o level horsiho hrota a to maji vyrazne vyssi rozpocty.

Reagovat
meno

JDB nemá mentalitu na velký zápasy. Odsuzuju rasismus a všechno, ale aby tě na tejden 2 sejmulo hukání a opičí skřeky... Chtěl bych ho vidět, kdyby jeli někam na Partizan Bělehrad.

Traoré je skvělej a u nás strašně nedoceněnej hráč, nechápu, proč se furt tak degraduje. To za A za B tady bych řekl, že jde o zkušenosti. Havel je super do obrany, netuším, co si Gula sliboval od jeho zařazení na kraj místo Joela, mohl tam klidně hrát Kopic a vlevo Kovařík. V zahraničí, vychovat vlastního, zkusit Necida nebo Vydru, Ondráška.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si teda nemyslim, ze by ho to zas tak sejmulo. imo proste se zhorsila plzen a s tim vyniklo vic to, ze potrebuje dost balonu, aby byl opravdu platny.. mohal se prijevit uz i unava.

traore mozna proto, ze uz neni nejmladsi, ale zase by mohl vydrzet uz v cr jako treba costa. jak tam vcera vykoupal hejdu, bylo paradni.

to je vlatne pravda s tim havlem, vypadlo mi, ze tam misto neho byl reznik, taky to nechapu. asi chtel od nej centry na choreho, ale to by se prvni museli dostat za pulku.. za me je ondrasek drevak, ktery je horsi nez jdb necid pujde kdyz uz tak do slavie a na vydru nemaji prachy. beauguel uz je odzkouseny a asi zapadl do tymu, ja si myslim, ze ma na to hrat na podobne urovni jako byl kweuke. coz je imo strop pro cizince v cr.

Reagovat
meno

Vždyť i Gula to sám říkal, že JDB byl po zápase s Olomoucí nepoužitelnej, protože sebevědomí nula.

Traoré je taková chobotnice, horší Souček z pohledu poziční hry a odebírání míčů, jestli nebude nějak rapidně ztrácet rychlost, může hrát ještě 4 roky v pohodě.

Necid by se k nám vrátil asi rád, ale jestli by JTmu seděl do stylu... Asi spíš ne. Souhlas, že Vydra bude radši za 600k v Champu než za 250k v Plzni, taky bych byl Ondrášek bych řekl to samý, co Vydra. Lepší místo pro život, lepší prachy a v jejich lize bude určitě větší zabiják než tady. Mno a Kweuke jako strop, to záleží. Stoper byl určitě lepší Deli, ale Kweuke dal víc gólů Když ho srovnám s Komlichenkem, tak je Kweuke chudý příbuzný

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnani s Vrbou by sympatak byl asi kazdej, ale tenhle typek je cool

Reagovat
ratusek

Škoda korona pauzy, mohla být větší sranda

Reagovat
Salfovic

Když se člověk koukne na sestavu Plzně, tak mají práce jak na kostele. Jediné co nemusí řešit jsou stopeři a středová řada, což je naštěstí pro ně to nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic uz mě pěkně sere, slabý jak čaj. Nic nevymysli, pomalý dopředu i dozadu, naprosto k hovnu

Reagovat
Salfovic

Ten je po těch zraněních úplně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

on me teda sral uz predtim, typicke rozhazovani rukama, a utocne fauly, to me doslova iritovalo. Strasne sem se divil, ze to vrba trpi. Gula hned rekl, ze ho to musi odnaucit, coz se mu pomerne povedlo, to rozhazovani omezil, ale to je bohuzel vsechno

Reagovat
martin1

Snad teď dostanou prostor ve 3 zbývajících zápasech mladší hráči, kteří moc nehráli. Staněk, Sváček, Gabriel, Herc, Mihálik, Diaz (pokud zůstanou), Kepl nebo Hezoučký, navíc už za béčko pár zápasů hráli Ekpai a Alvir.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hezoučký je top jméno

Reagovat
Riviera Kid

Fakt je tam borec se jménem Hezoučký?

Reagovat
smazaný uživatel

hezoučký, kepl co to je za jména v dnešní době

Reagovat
smazaný uživatel

Gula se me libi, tady proste ale narazil, ac me to netesi. Aspon vi, na cem pracovat. Kdyz si clovek pusti ze zapasu slavie jen sance, a vidi zakoncovat ty masopusty, tecly, stancie a spol., tak to je uroven opavy, bezesrandy. Ale ten system, kdy behaji a napadaji a dostavaji hrace pod tlak, je proste ucinny na vsechny. Samozrejme je potreba na to mit ochotne hrace (treba kopic by tam hrat nemohl), ale ten titul jde z nejvetsi casti za trpisovskym.

Reagovat
RadekVonCZE

Skvělý kouč, přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Také vám přijde hrozné, jak je česká liga tak strašně nefotbalová. Prostě žádné hezké akce, individuální průniky. Třetina hry se hraje mezi stopery a brankářem, další třetina se nakopávají balony dopředu a v poslední třetině se řeší fauly, kterých je opravdu moc.

Reagovat
OnderCZ

Ani ne hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se dívej na PL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jestli to myslíš ironicky tak jseš dobrej blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si stěžuje, že česká liga není dost fotbalová, tak ať se dívá na PL, která je fotbalovější, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je všeobecně problém českých hráčů, absolutně nulová technika a i českých trenérů, třeba Trpiš si taky moc nepotrpí na pěkném fotbalu. Přijde mi, že Gula by to mohl změnit.

Reagovat
Salfovic

Jo. Naposled hrála pěknej fotbal Plzeň při prvním angažmá Vrby.

Reagovat
kilobyte

Ne

Reagovat
ACSeRw!n

ja sem s kvalitou nasi ligy nad miru spokojenej

Reagovat
IkerCasillas

Svým způsobem, chtělo by to trochu přímočařejší řešení situací a zaměření se na právě takové situace. Problém je, že se tady neustále snažíme mužstva budovat pro maximální úspěch v Evropě a pak to tak vypadá. A když přijde technický hráč nebo je tu někdo kdo si dovolí, tak má velké nedostatky v defenzivní části hry a to ho většinou odpálí

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Greny
Reagovat
Stannis Baratheon

To chceš porovnávat tyhle dvě věci? Joudo

Reagovat
Greny

tak jestli smrt sparte nebo prazsky mrdky je docela jedno ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

No myslel jsem že narážíš na to co se píše v příspěvku co sdílíš. To s cikánem.

Reagovat
Greny

nene narazel jsem na to jak sel Sadek ke komisi po poslednim titulu

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslí vážně

Reagovat
Pyroman

Mě teda "Smrt Spartě" nijak nepohoršuje, ale je kouzelný, jak Mádl a spol., kteří v úterý dostávali záchvaty morální čistoty při řvaní "Cikáne" na Baroše, najednou šermují nadsázkou a tolerancí.

Reagovat
Stannis Baratheon

A opět, tobě to přijde stejné?

Reagovat
Pyroman

Rozdíl je už jen v tom, že jedno řvali tribuny a jedno hráči, u kterých by nároky asi měly být trochu vyšší. A ani obsahově tam nevidím takový rozdíl, aby to zdůvodnilo ten dvojí metr.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Stannis Baratheon

A nebo taky to že jedno je urážení (navíc rasistické) jedné konkrétní osoby.. U Sparty se jedná o klub. A jestli myslíš že je to přání smrti všech které Sparta reprezentuje a naopak, který Spartu reprezentují, tak to fakt ne. Nebo myslíš že každý kdo řve Smrt Spartě by nejradši vykuchal každého fanouška Sparty? Jestli to někomu z řady fans tak vadí, tak jsou to močky a měli by se vzchopit. Ale vytváření různých mikrokauz je spíš jen způsob jak zařídit aby se vůbec nemluvilo o tom jak si Trpiš a Slavia vytřela s Plzní zadky a vyhráli titul, ale naopak aby se o Slavii mluvilo v negativním pojetí

Reagovat
Pyroman

Já ale vůbec nemluvím o "fans", hned na začátku jsem psal, že mě nijak nepohoršuje, když sešívky skandují Smrt Spartě, stejně jako jsem od spousty slavistů slyšel, že je nijak nevzrušuje Jude Slavie. Jediní, kdo pravidelně řeší, kdo co na fotbale řve, jsou novináři jako Mádl, Vait a další (nebo třeba i fantomas, když zůstaneme v rámci EF). Budiž, ať se klidně vyjádří, ale pokud se v úterý pohoršují nad Cikáne, čekal bych, že teda zazní i něco o Smrt Spartě, notabene když to neřvou "jen" tribuny, ale přímo hráči. Źádnou "mikrokauzu" jsem teda v tomhle ohledu v médiích dneska neviděl. A znova, kdyby bylo na mě, ani bych jí tam vidět nechtěl, ať si ti vaši šášové řvou co chtějí (jen u Stancia budu doufat v pár hezkých zákroků při příštím derby), ale když už se teda na tohle téma vyjadřují, ať drží stejný metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš držet stejný metr u úplně jiných věcí.

Reagovat
Stannis Baratheon

A přesně ten rozdíl co jsem popsal a ty jsi v podstatě souhlasil, tak ten vidí i novináři. Takže proč by drželi stejný metr na diametrálně odlišné věci?

Reagovat
Pyroman

Kde jsem s tebou souhlasil, že jsou to diametrálně odlišné věci? Psal jsem, že rozdíl je hlavně v tom, kdo to řval. Obsahově to jsou oboje nadsázky a snahy urazit soupeře.

Reagovat
valloire

Reagovat
mistr129

Ne, ale muže si kopnout

Reagovat
kilobyte

Takže příště mají skandovat "smrt Barošovi" a bude to v pořádku?

Reagovat
Stannis Baratheon

Baroš je tuším fyzická osoba

Reagovat
kilobyte

Takže "smrt cikánům z Baníku"?

Reagovat
Stannis Baratheon

To už není rasistické no

Reagovat
kilobyte

Takže jenom smrt, aby se to někoho nedotklo.

Reagovat
ACSeRw!n

co ti prijde horsi nez smrt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit Spartě

Reagovat
Stannis Baratheon

To už je hluboká filozofie, a do té já zabrušovat nechci.

Reagovat
kilobyte

Dvě smrti

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mass

Sparta neni živá, je to věc a tak nemůže umřít.

Reagovat
bobis21

Obojí je nesmysl - ale nesrovnával bych to, že někdo chce zánik klubu s rasismem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jasně bratře BLM

Reagovat
valloire

Reagovat
kilobyte

Je hezké jak Plzeň i Slavia při oslavách titulu myslí hlavně na nás. Aspoň je vidět kdo je doopravdy nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, Plzen a Slavie.

Reagovat
kilobyte

Já slyšel skandovat něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

My taky byli nejlepší, když jste vedli 3:1 nad Thunem nebo kým a jeli jste snad 10 minut v kuse "dejte ještě jeden, posere se Eden"?

Thun dal dva a Eden se posral.. smíchy.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kilobyte

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
r.mrazik

to je vzdycky komicky,kdyz se chtej hraci zalibit gumam...uz tehdy u hajlovani horvatha to bylo pitomy a tohle je snad jeste vic...

stanciu dostane v derby pres parky...picus

Reagovat
Losinho

To už se říkalo na podzim a hovno

Reagovat
r.mrazik

neboj,ono to prijde

Reagovat
Raylan

Nico miláček kotle . Slavisti zase ukázali svoji malost.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Spartě.

Reagovat
wyqinac

my uz je pripravujeme na Vanoce, tak se vola Smrk Sparte

Reagovat
Spalovač šancí

Aktuálně to vidím tak, že se rozestup mezi TO3 a zbytkem ligy zvětší. A Plzeň si o místo pohorší, nemají typologicky vhodný tým na těžké zápasy.

Reagovat
martin1

Je to Kuchta

Reagovat
Greny

neprestoupil tam v zime ze Slavie?

Reagovat
ManUnited

Ano

Reagovat
Bakary3

Goly začal sypat snad hned první den po podpisu ..

Reagovat
ratusek

Bude to tzv na Hlouška

Reagovat
Mr.Mike

na něj jsou furt penalty..asi se to někomu hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si zrovna rikal, ze by se Slavii i hodil, pokud jim staci, ze utocnik napada.

Ale do Sparty?

Reagovat
r.mrazik

drchal, pulkrab,julis...na co dalsiho?

Reagovat
KnoxXx

a vsetci lepsi nez Kuchta

Reagovat
r.mrazik

no prave

Reagovat
Mr.Mike

plus Hložan může na hrot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Na jakém postu vůbec hrál v mládeži ?

Reagovat
Mr.Mike

Hrot, podhrot

Reagovat
Witcher

Řezníček

Reagovat
jackinho10

Preju si, aby ta liga byla vyrovnanejsi a nemeli jsme po puli 16 bodu naskok, ale takove ty myslenky typu, nejsou nedostizitelni atd. jsou strasne kecy.. v prekladu to totiz znamena, jenom my se budeme zlepsovat, zatimco oni uz jsou na maximu a budou jen horsi

Reagovat
db18

Vejmola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Přestupuje z Jilhavy do Norska

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, za to bude hodně peněz. Chytá nám teď 19letej dorostenec, včera na něj šly tak dvě střely, tak uvidíme, co v dalších zápasech.

Reagovat
Greny

no pokud je pravda ze hraci nedostali uz nejakej patek vyplatu .. tak kazda koruna pro vas asi dobra

Reagovat
ratusek

Ty výkony by tomu odpovídaly

Reagovat
Salfovic

RIP

Reagovat
ACSeRw!n

Libi se mi, jak dokaze do medii vyhajpovat hrace nebo celej tym. Clovek to ale jemu narozdil od jinejch exotu veri.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým se mu rozsype.Je tam strašně moc hráčů přes třicet.Otázka je, jak vhodně to vedení doplní a jak dlouho si to sedne.Možná hned, možná nikdy.Volí moc silná slova, měl by být trochu pokornější, nebo se mu to pěkně vymstí.Plzeň předvedla, že proti silnějším týmům je naprosto marná.To,co předvedli včera za moc nestálo a tenhle machýrek to taky slušně prokaučoval.

Reagovat
messi80

Zaujímalo by ma ako vy Česi beriete ada guľu. Ja ho ako fanúšik Žiliny mam samozrejme rad a odkedy prišiel k nám som mu veril každé slovo do médií. Síce prvú sezónu skončila Žilina s mladuclym kádrom 9,ale od začiatku si ma získal nie len svojou futbalovou filozofiou, ale celkovo slušným vystupovanim, zaujímavými rozhovormi a tlačovkami a tým ze človek na ňom vidí to zanietenie pre futbal a pre svoj tím. Jasne nehovorím ze je dokonalý napr. Pôsobenie pri SR 21 mu moc nevyšlo, len ma zaujíma ako ho beriete po pol roku v českej lige. Skôr som zvedavý na názor fanúšikov iných tímov, keďže ti z Plzne snáď zatiaľ moc dôvodov nadávať nemajú.

Reagovat
Salfovic

Jeho čeká prubířský kámen v evr. pohárech. Zatím je ale hodnocen pozitivně.

Reagovat
Blasphemer

Myslím, že v Plzni se nenajde nikdo, kdo by mu nadával.

Reagovat
bartes

je lepší než vrba v tom, že zapracoval do sestavy mladé, kteří by nikdy pod vrbou nehráli. Mužstvo hned chytlo obrovský impuls a jeho kanonády ze začátku působení. Ke konci soutěže mi přišlo, že dost tápe, neumí reagovat na vývoj zápasu, zvlášť se silnými týmy jako je třeba Sparta nebo Slávie. Podle mě si ho Trpiš v tom rozhodujícím dvojzápasu namazal na chleba a Gula nevěděl, co hrát. Pokud by kádry zůstaly pohromadě, tak bych na konci tipoval pořadí Sparta, Slávia, Plzeň těsně za sebou a pak obrovská díra 15 bodů a zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Za půl roku udělal a Plzní stejný progress jako Trpiš se Slavií když přišel... navíc roste Sparta. Příští sezóna bhde hukot.

Reagovat
Stannis Baratheon

To jsme si mysleli už i o téhle

Reagovat
TheTopFootbaler

A nebyla snad?

Reagovat
PH8

Gule ven!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele