Podaný bude po sestupu Dukly hostovat v Bohemians 1905

02.07.2019, 10:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (131)

Přidat komentář
VersaceChain

Legendární blog z Indie

Reagovat
PBLead

tyjo, to jsem vůbec nevěděl, že byl v Indii. Teď jsem si to googlil a ono jich cca před 4 lety do Indie odešlo víc. Co jsem zatím našel, tak: Štohanzl, Slepička, Podaný, Šeda, Marek Čech, Pavel Eliáš a Tomáš Josl. Všichni tam odehráli max tak 10-15 zápasů a pak se rychle vrátili do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovná Podaný toho odehrál hodně a docela to na něm stálo ta hra.

Reagovat
PBLead

Jo, vyhrál s Kalkatou ligu, ostatní tam ale fakt byli spíš na dovolené.

Reagovat
PBLead

I když teď na to koukám a dle wiki: "Základní část 1. ročníku probíhala od 12. října do 10. prosince 2014. Hrálo se dvoukolově každý s každým, každý tým tedy odehrál 14 zápasů (7 v prvním a 7 v druhém kole). Každý den se odehrál 1 zápas ligy. Po skončení základní části následovala třídenní pauza, po níž se odehrálo play-off o titul mezi 4 nejlepšími celky základní části."

Tak to je dobrý, oni si prostě odehráli celou ligu během 3 měsíců. Teďka je to tam trochu jinak, rozšířili ligu na 10 týmů, začínají v půlce listopadu, odehrajou základní část a pak odehrajou playoff o 4 týmech, liga skončí v půlce března.

Reagovat
EAG le grand amour

Tam pak byla nějaká reorganizace té soutěže ne?

Reagovat
Y.N.W.A

jj, já to sledoval, dokonce jsem si to na livesportu dal mezi oblíbený ...chtěli to trochu pozvednout, no nevim, jak se jim to daří v tý zemi, kde jsou oblíbený pouze ty vyšší sporty z koloniální mocnosti (kriket, tenis, pólo, servírování čaje...), zatímco fotbal prostě byl sport chudiny

Reagovat
Blasphemer

Tak on tam v tý době hrál myslím i Berbatov, Trezeguet, Malouda, Del Piero atd.

Reagovat
PBLead

jo, já nějaká ta větší jména zaznamenal. Vzpomínám si, že tam byl Robert Pires. Ale ty Čechy jsem tam vůbec v minulosti nezaregistroval.

Reagovat
VersaceChain

A našel jsi ten jeho blog? to bylo fakt zajímavý čtení, ale možná už to je smazané.

Reagovat
VersaceChain

Jj

Reagovat
Bakary3

A zrovna Podaný hrál myslím s Anelkou.

Reagovat
Džeko55

Eliáš tam dal úplně luxusní gól, to si kdyžtak najděte na YouTube, to fakt stojí za to vidět

Reagovat
Džeko55
Reagovat
VersaceChain

Az na ten debilni edit

Reagovat
fabec1222

wtf, ty efekty a komentář tam, jak kdyby dával gol v nějaké rozhodující bitvě o záchraně světa

Reagovat
smazaný uživatel

Asia style luxus

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Čmovš

Reagovat
rufus

Zrovna do Bohemky..

Reagovat
Jolly Roger

Poddaný

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek approves

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vitecek15

Mně vždycky přišel jako naprostej tragéd, kterej nic nikdy moc neuměl. V Sigmě jsem ho vyloženě neměl rád, tam mi vůbec nepasoval. Na druhou stranu - odkopal toho v 1. lize dost, nějaký ten gól taky dal, takže to asi zas tak zlý nebude.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Z tech Spartanu byl nejlepsi.

Reagovat
ratusek

Posily vypadají zajimavě, sem zvědavej na co to bude stačit. S Haškem na moc ne.

Furt mě ale sere, že jsme nechtěli Hronka. Nenápadný hráč do základu pro týmy od 5.místa dolů a on ho získá klokan

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč se ti tak líbí, nemyslím si, že by byl lepší než Hrubý a Jirásek, vyloženě konkurence k Jánošovi to na pozici toho supa taky není...Spíš bych šel po kvalitě než po kvantitě.

Reagovat
ratusek

Tak než Jirásek je lepší skoro každý a Hrubý potřebuje konkurenci jak koza drbání a jak píšeš počítal bych s ním jako alternstiva za Jánoše. Ale tam snad bude hrát Kaloč

Reagovat
andrew96

Spíš za Hrubého, i když ve středu zaskočí v podstatě všude, nejlepší je pod hrotem. Mně ale přijde jako průměrný hráč. Pro Bohemku ok, pro současný Baník už nikoliv.

Reagovat
ratusek

Já jsem se dost divil, že ste ho pustili.

Reagovat
andrew96

Žolík to byl dobrý, ale na základ to nebylo. Já třeba vyhledával nějakého kreativního záložníka. Csaplár ale bude hrát asi 4-4-2. V přípravě to zatím funguje, v lize se ovšem opět obávám absence kreativity.

Reagovat
lichna.

Tak zrovna na jaře byl snad Jirásek lepší než Hrubý..

Reagovat
ratusek

Tak oni oba jsou takoví jací jsou. Hrubý už si myslím přesluhuje. Ale není ho kým nahradit. Střed zálohy máme špatnej až na Jánoše

Reagovat
lichna.

Tak zase nemůžeme všechny posty udělat k dokonalému v jednom přestupáku.. Kraje máme celkem zajímavé, útok relativně taky může být slušný, pokud bude Bary ok. Brankáři na pohodu, stopeři relativně taky, pokud se nikdo nezraní a Janoš, který je fantastický.

Třeba se díky Reiterovi nebo i Lalkovičovi zvedne i Hrubý.

Reagovat
ratusek

To máš pravdu, ale bez kreativního středu jsou ti kraje k ničemu. Tak snad to bude dobré. Kaloč nám všem vytře zrak

Reagovat
lichna.

V to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše andrew96, my musíme mít už trochu vyšší ambice a koukat po trochu jiných hráčí než po náhradníkovi Zlína...Teď sedím na ÚANu v Ostravě čekající na autobus a nějakou náhodou se tu objevil bus Slovácka, hned jsem si vzpomněl na Havlíka...

Reagovat
ratusek

Havlíka v balíčku se Zajochem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na stream? Pičo rohy překvapivě zas kopeme ve dvou a zas jen na první tyč, Holzer by zas mohl reprezentovat v chůzi

Pazdera zraněn, hraje Celba.

Reagovat
Banikovec7

Dnes mi Holzer přijde celkem aktivní. Ale spíš mě štve ta celková nekvalita vepředu, si nepamatuju, kdy jsme si vytvořili nějakou šanci kombinací, když už něco máme, tak je to nějaký odraz nebo chyba obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to a já kvalitu vidím v Celbovi, Kaločovi a Diop se mi celkem líbí.

Co se týče hry, tak se snažíme hrát po zemi a Šindelář si to chvílema dává jak Franz Beckenbauer, jak vyvveze míč a přihraje. Škoda, že tím to pak vše končí.

Holzer začal něco dělat a ž když se vyměnil s Denisem.

Ale co mne prostě regulérně děsí je to, že ty vymrdané rohy furt kopeme stále stejně, žádná inovace, žádné zkoušení signálů.

A pak mne trochu znepokojuje bránění standartek hostů.

Reagovat
Banikovec7

Rohy a celkově standardky jsou šílenost no. To vychvalování Celby poslední dobou vůbec nechápu, já na něm nevidím vůbec nic. I ten Kaloč mi přijde, že se pořádně nepotkal s míčem za celou dobu. Diop jo, super vybojuje nebo podrží míč, ale jak má přijít na finální fázi, tak to skoro vždy pojebe, dnes teda pěkný centr na Denise, který to poslal někam do lesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově ten střed je mimo dění mi příjde. Ale když už, tak Kaloč se tam snaží napadat, hrát...Prostě alespoň běhá !!!

Celba na to, že bojuje s Pazderou,. tak jasné body pro něj. Jsou na tom stejně, ale pro Celbu jsou plusy, že je výrazně mladší, "náš" a můžeme ho do budoucna třeba i výhodně prodat. Pazdera je...Pazdera..

Reagovat
Banikovec7

Pro mě bude výrazné plus, pokud neuvidím v sestavě ani jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, koukám.

1. Chválím Osijek za stream na hodně solidní úrovni s větším počtem kamer, i když to žádná extra třída není, což jde vidět na té nic moc kvalitě, tak chuj s tím, aspoň se snaží. Doufám, že Baník to taky nakopne, ze začátku i třeba na tu jednu kameru. Máme třetí největší počet fanoušků v ČR a nejsme schopni to zajistit...

2. Rohy jsou klasika, už si to bez dvou hráčů nedokážu představit Kaloč fakt hodně dobrý, na té šestce jsem od něj takový výkon nečekal, otázkou je, jestli mu paradoxně neublíží devatenáctka, byla by škoda, kdyby proseděl zbytek podzimu a hrál jen za béčko, on má možná i na nižší level první ligy, typu Příbrami, na top kluby ve druhé lize určitě...

Celba s Helešicem se mi dopředu líbí, Celba ještě o trochu víc. Že se snažíme hrát po zemi kvituju, ale je to hodně takové syrové, potřebovali bysme stopera s rozehrávkou. Útočníci se snažili, Diop je do kombinace dost kvalitní, ale se Šašinkou spolupráce nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tou propagací Bnaíku je to opravdu otřesnost a neskutečná ostuda...To nezachrání ani krátké sekvence z tréninku, kdy vlastně nic zajímavého ani nevidíš a nenalákáš fanoušky.

Reagovat
Banikovec7

Ten přenos jim dělá nějaká TV ne? A oni to jen streamujou na YT.

A k tomu Celbovi, fakt nechápu, co na něm ty a někteří další vidíte jestli jen to, že není horší jak Pazdera, tak ok, ale víc tam fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to poslední, to poslední ! Sám jsi to vystihl

Reagovat
Banikovec7

No, tak snad se tam chytí ten Fillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, teď je to slušný souboj malomocných, Osijek to nedává do prázdné a my ty míče odkopáváme jak koně a ještě si tam ti hráči docela slušně překáží

Ale všimli jste si, že stále tam chybí u nás nějaký hráč, jenž by měl myšlenku a uměl přihrát atd.,? Zas to vše taháme jen přes kraje.

Reagovat
Banikovec7

No to se snažím pochopit už tak 2 roky, proč se neřeší ten střed zálohy, Hrubý není žádný kreativní hráč, Jirásek možná jo, ale ten zase hraje tak v rychlosti a pohybu úrovně FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já už to psal několikrát, je tam i faktor Pazdyho ne, ale proč mu nedat rok šanci za Fillem zabojovat o to místo, makat, návyky má ofenzivní, což se mi líbí, věkově už to žádný mladíček není, ať se ukáže...

Přenos jim dělá nějaká TV, ale pro to museli něco udělat, něco investovat...Baník může takhle spolupracovat třeba s Polarem...Navíc Osijek určitě není žádný gigant Chorvatska typu Dinama nebo Hajduku, prostě lokální klub...Za to mají můj respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Osijeku... V nejnovějším čísle FC je o nich vlastně dosti zajímavý článek. Oni mají svého chorvatského majitele, který je ale díky byznysu blízkým přítelem Orbána z Maďarska. A jelikož v Osijeku žije početná maďarská menšina, tak tam Orbán přes smyšlenou nadaci lije peníze a takto vlastně i získává svou přízeň.

To samé dělá zas přes MOL, jenž je sponzorem DACu (minimálně toho stadionu) a peníze čerpají také z té "nadace"...

Ještě myslím toto praktikuje v jednom klubbu v rumunském Sedmihradsku.

Si dělá svou novou, uherskou (fotbalovou) říši.

Reagovat
Kepy_FCB

Orbán ochránce Evropy

Reagovat
meno

Reagovat
Wyrda

Reagovat
smazaný uživatel

A zas to zachraňují dědci Lašty s Barym

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas z mého pohledu:

+ Bary to v sobě pořád má

+ Diop stále velmi kvalitně pracoval

+ Kaloč fakt solidní

+ Helešic

+ Číž má potenciál

- křídla, Azevedo dokáže pracovat s míčem na malém prostoru, ale jinak...Je to totální lemra, navíc hraje hodně netakticky, Lalkovičovi by se taky mělo chtít víc...Holzer a hlavně Granečný se taky musí zlepšit.

- stopeři, hlavně Pokorný hodně hořel, ale celkově jim to se Šindym nešlo.

- Jirásek nevymyslel prakticky nic, dozadu nejistý, pomalý.

Určitě dobrá příprava s kvalitním soupeřem, za výběr soupeřů jsem opravdu rád, všechno velmi kvalitní soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co generálka s Austrií, kde by měla být už ligová sestava.

Pokud to bude stále stejné, tzn. bez nápadu s tím, že to budeme rvát přes křídla, dále rohy a celkově standartky budou kopat stále dva frajeři na první dobrou s tím, že z toho nic nekápne a nakonec, zda Baník nebude umět být flexibilní a měnit během hry herní rozestavění (nemyslím tím prohození jidáše s Grancem), aby on byl dominantní a dostával soupeře pod tlak,

tak ty vole, to snad už skočím do zdi

Dnes to beru tak trochu s rezervou, i když stoperské složení Pokorný-Šindy opravdu hořelo, dále záloha neexistovala poté, co došlo na vystřídání původních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Gól ze standardky

Reagovat
ratusek

No to byl tradiční jarní výkon. V lize do na podzim bude obrovský průser než Boba vyrazí. Ta hra je stále bez nápadu, v chůzi, vše kopou dva špatně vyhonění ocasové. no prostě když srovnáš kterýkliv jarní výkon s dneškem, tak nenajdeš rozdíl.

Holt si nechali Boba, protože nikdo lepší volný není. Nedá se nic dělat a budeme to muset zkousnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych počkal na zápas s Austrií, tam bude hrát ta nejsilnější sestava pravděpodobně. Já tam vidím dobré prvky, které by mužstvo mohlo oživit, úplný průšvih vyloženě nečekám i s ohledem na dobrý los ze začátku ligy...Nejsem úplně pesimistický, tak jak jsem byl...

Reagovat
ratusek

Dobré prvky ano, ale většina je těch hrozných, tj pozůstatky z jara

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, no, to samozřejmě souhlasím. Já bych zatím tomu dal čas, první repre pauza bude po 8. kole, máme tam do té doby ve Vítkách, Liberec, Teplice, Bohemku a Slovácko, venku Karvinou, Opavu, Spartu a Jablonec.

Alespoň 13 bodů bych ještě bral, kdyby se k tomu aspoň nějakým způsobem zlepšila hra, tak OK, ať dostane trenér šanci do konce podzimu, do top 10 by to stačit mělo takový start a dostatečné sebevědomí k tomu. Kdyby to bylo pod 10 bodů, hra by stále byla jak na jaře, bez nějakých viditelných změn, tak by asi nebylo na co moc čekat, ten risk s tím, že bysme mohli být v nejhorší šestce by byl velký a to si prostě nemůžeme dovolit s takovými možnostmi. Nový trenér by měl dost času vytáhnout Baník do klidných, dobrých vod v top 10 ještě do konce podzimu.

Reagovat
ratusek

To ano, ale který trenér bude volný a přitom není volný teď a hlavně trenér, který nás pozvedne? Obávám se, že to nebude nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka, ale myslím, že by i samotné odvolání Páníka s tím, že by áčko dočasně vedl Tchuř nebo i někdo jiný z mládeže, nevím kolik lidí je k tomu vzděláno, bylo nějakým posílením a hledal by se nový trenér intenzivně...

Ale to je jen co by kdyby, kdyby to nastalo taková situace. Motat se v té nejhorší šestce prostě nesmíme, určitě ne po 8. kole, což už je docela reprezentativní ukázka. Věřím, že to ale bude lepší, body budeme sbírat a trenéra budeme řešit v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi hodně nevíš, jak hraje Hronek

Reagovat
VersaceChain

Jak to vypadá s Květem?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mezi lavkou a základem v Příbrami

Reagovat
Blasphemer

Docela sešup, ty jo. Od Skuhravého líbivého, ofenzivního a kombinačního fotbalu přesun k Haškovo poctivý defenzivní práci, vykrejvání prostor a běhání bez míče.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Tak ale Vaníček mluvil hlavně o trénincích. Tam jsou nejlepší v lize, no.

Reagovat
ondrasch77

Jinak ale Bohemka posiluje slušně na svoje poměry...

Reagovat
db18

Reagovat
OranžováKarkulka

ještě toho Řezníčka prosím, a třeba už nebudeme tak šíleně dobrý jako loni

Reagovat
Rarášek

https://www.youtube.com/watch?v=2nvYJlUK7pA

Semh♥ Prostě kurva nesmí zdrhnout. A Jílek je hroznej sympaťák, fakt jsem za něj rád po těch posledních letech.

Reagovat
lichna.

Však počkej, až poprvé prohrajete. To bude taky hrozný sympaťák..

Reagovat
Rarášek

Pro vás možná ne, mně je jedno, jak vystupuje do médií. Sám bych byl mnohem horší.

Reagovat
lichna.

A na základě čeho bys ho jinak měl hodnotit? Dle sestříhaných videí ze soustředění?

Reagovat
Rarášek

Já ho nechci hodnotit, mně je to fuk. Buď mi je člověk sympatickej, nebo není a Jílek mi je sympatickej.

Reagovat
lichna.

Ok

Reagovat
Hokaido

1. ) Kanga je prostě hroznej zmrdeček. ♥ Jak „nese“ tu bránu.

2.) Jílek nějakým záhadným způsobem vypadá na 14 a 60 zároveň.

3.) Co to má kurva Lischka na hlavě? To je snad přehazovačka.

4.) DMK i Kaya jsou sympaťáci, snad budou na podzim oba patřit k tomu nejlepšímu v lize.

Reagovat
ratusek

Hele s tou bránou jsme to takhle dělávali každej aspoň jednou

Reagovat
Kang & Kodos

A kdo říká že ne, tak to dělá doteď

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A ten co si dával v Dukle co druhej zápas vlastňáka ten nejde nikde třeba definitivně potupit Karvinou

Reagovat
ratusek

Chlumecký? Snad zůstane v Jihlavě, ale oni vlaytně nebudou chtít posilovat konkurenta o postup. Ikyyž ani Dukla ani Vysočina na postup mít nebudou. Brno půjde jasně a baráž zase bude zkorumpovaná

Reagovat
smazaný uživatel

brnu bych to přál už jenom za tu poslední baráž dosti mě rozsekalo ten příspěvek jak se hrálo 29,06 Brno vs Jihlava o Pohár Romana Berbra

Reagovat
PlackaSKS

spíš mě překvapil přikryl...

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka zatim posiluje slušně, až na toho Keitu to jsou kvalitní hráči. a to možná ještě něco odpadne ze Sparty nebo Slavie

Reagovat
andrew96

Palermo, nezapomeneme.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
czech_mira

Reagovat
bruchy

Reagovat
Bohemak12

Hlavně nás prosim nikdo napasujte do tý prostřední skupiny , protože by jsme spadli

Reagovat
Rarášek

Sorry .

Reagovat
repkajebuh

Ty centry...

Reagovat
Coutinho10

Od 18:30 hraje Slavia další přátelák...tentokrát s Austrií Vídeň, tak jsem na ně zvědavej, ale budu na to muset kouknout až večer, tak hlavně aby to stálo za to

Sestava: Markovič – Holeš, Frydrych, Hovorka, Zelený – Král, Hromada – van Buren, Hušbauer, Olayinka – Júsuf

Do hry proti Austrii Vídeň kvůli drobnému zdravotnímu problému stále nemůže zasáhnout Milan Škoda. Pro toto utkání jsou mimo i Tomáš Souček, Lukáš Masopust a Simon Deli.

živě na YT: https://www.youtube.com/watch?v=26oDhmduxqo

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
John Obi Mikel

Dnes jablonecka obrana

Reagovat
John Obi Mikel

Jusuf mi zatim vic nez Skodu pripomina Necida.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak mi pak napiš, jak to vidíš. Nechci ti to prozrazovat dopředu

Reagovat
Coutinho10

j vpohode...ja na EF pro jistotu v tech situacich, kdy nemam dosledovano, tak nekoukam

tak jsem to doprojel...bohuzel kdyz jsem to sledoval na mobilu, tak kdyz jsem si potreboval odbehnout a zhasnul mi mobil, tak pri zapnuti mi to skocilo na konec, takze nekdy kolem 20. minuty uz jsem vedel, jak to dopadlo, protoze jsem si vsimnul pravo nahore vysledku a i ta kamera nic moc...z toho dolejska to nebylo uplne ono , ale i tak jsem to dokoukal, pripadne o par desitek vterin dvojdotekem posouval a celkem spokojenost, ale i Austrie mela nejaky sance, ale jsem rad, ze goly vesmes davame a hlavne to konecne stacilo na vyhru

jinak s Yusufem souhlas...takovej hrozne nevyraznej mi prisel a tak nejak se naplnuje to, co jsme trochu ocekavali

ale nelibi se mi, ze se zase proti nam kopala penalta...nevim, jestli fakt ta ruka byla, ale rekl bych, ze spis ne, ale dejme tomu...

v sobotu teda ten superpohar, ktery bude i na CT Sport, tak snad to bude jeste presvedcivejsi a ziskame dalsi trofej

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že byla penalta za faul Hovorky teda.

Já nesnáším, když znám dopředu výsledek zápasu

Z posil se mi líbil Holeš. Jinak jsem taky rád za první výhru, už jsem byl trochu nervózní.

Jinak jsem teda za blbce, nějak jsem si taky odběhnul a nevšiml jsem si, že jsme dali góla a pak jsem byl naštvaný, že prohráváme. Pak jsem si všiml, že je skóre 1:1

Toho superpoháru se obávám. Na Slováky neumíme

Reagovat
Coutinho10

j, podle me ten rozhodci signalizoval ruku pred tim momentem, kdy to (ted nevim presne kdo) odkopaval pryc, ale podle me to slo na prsa mozna do ramene, ale ne do ruky, ale jak jsem psal, tak to nebylo moc zretelne videt

jinak taky to nemam rad a bejt nejaky jiny zapas, jiny tymy, tak bych to urcite nedokoukaval proto vzdy vyuzivam highlighty z redditu, kde to je dobre zpracovany (to sami udelam rano na nocni zapas Brazilky s Argentinou, na ktery bohuzel nebudu mit cas videt cely, tak aspon rano ten nejaky rozsireny sestrih

j ti Slovaci se vzdycky hecnou, ale verim, ze se poucime i ze zapasu ze Slovanem a ten vzestup potvrdime a zvladneme to...liga se blizi, takze je potreba do toho jit poctive a brat to jako generalku, ikdyz co jsem slysel, tak pak nekdy ve stredu mame hrat s Zizkovem jeste, ale to spis bude pro ty, co si tolik nezahrajou v sobotu, tak uvidime

Reagovat
John Obi Mikel

Brazílie s Argentinou hrají v noci? Sakra

Reagovat
Coutinho10

j ve 2:30 skoda, ze zitra nemam volno...klidne bych to cely dokoukal z archivu O2 Sport a vecer uz na to nebude cas, takze aspon ten highlight nejaky dobry, kde nejsou videt vysledky a ani zadny spoilery

u zapasu z nasi ligy by to byl problem, ale u techto zahranicnich turnaju, soutezi to je super

Reagovat
John Obi Mikel

Já si musím odstranit tu gůgl-chytrou-věc, která mi posílá výsledky zápasů Už mě takhle odlákala od záznamu Kolumbie-Chile, Chile-Uruguay a Brazílie-Paraguay.

Reagovat
Coutinho10

jojo...to ja tohle mam nastesti poreseny a z 99% se mi podari tomu vysledku vyhnout

Reagovat
C-M@ster

Oba stejně, hraj dál!

https://gfycat.com/firmsomearmedcrab

Reagovat
smazaný uživatel

OT - tipy na české fotbalové podcasty ? Ideálně spotify, přežiju i youtube

Reagovat
C-M@ster

Musí to bejt vyloženě zvuk bez obrazu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně jo, cesty do práce...

Reagovat
smazaný uživatel

S obrazem je maximálně tak ten idiot Práža ne?

Reagovat
C-M@ster

Nn, ještě tenhle strašně dobrej borec!

https://www.eurofotbal.cz/video/autor/c-m-ster-3220/

Reagovat
smazaný uživatel

Mrknu na to, jsem na tebe zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal Fokus od ČT

Občas něco od Eurofotbalu

Potom je super Tribuna na rádiu Wawe - to je ale o sportu (a jeho přesahu do společnosti) obecně

Víc toho pokud vím není, což je obrovská škoda.

Když tak mě někdo opravte

Reagovat
Kang & Kodos

Zahustel Král

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to vypada na nejhorsi pripravu za posledni 3-4 roky

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jeste mame cas

Reagovat
C-M@ster

A ještě jste rozbrečeli malýho kluka!

Kdo neviděl, čas zápasu 37:00

https://youtu.be/kGBJ6yK2pII

Reagovat
ratusek

takže titul v suchým triku

Reagovat
Raylan

Snad to ten Jílek vidí, zahustela nemůže nikdo normální nasadit do ligy... jinak nejlepší asi Kanga a Kaya, Trávník u míče tak dvakrát za celej poločas...

Reagovat
REPLIKATOR

Hotovej srdcař.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele