Počítá se každodenní práce, říká k výsledkům Atlética Saúl Ñíguez

13.01.2021, 10:09
Aktuality
Saúl Ñíguez (© AFP)
Španělské lize obvykle vládnou Real Madrid a Barcelona, letos se ale na čele tabulky usadilo madridské Atlético a své postavení potvrdilo i ve včerejší dohrávce proti Seville. Celek z hlavního města doma vyhrál 2:0 a upevnil si vedení, jednou trefou k tomu přispěl i Saúl Ñíguez...

"Mám radost, že jsem týmu pomohl gólem. Je to první branka, kterou mohu věnovat své manželce a dceři, která se brzy narodí," řekl po zápase.

Atlético minulý týden vypadlo z poháru, v nejvyšší soutěži ovšem sbírá body pravidelně a zatím nezvládlo jenom derby proti Realu. Vedle toho ztratilo body za dvě remízy (Huesca a Villarreal), jinak je stoprocentní a tabulku vede o čtyři body, oproti konkurenci má navíc ještě k dobru dvě utkání.

Včera svěřenci Diega Simeoneho nebyli aktivnější, pomohla jim ale branka Ángela Correy ze sedmnácté minuty. Stav 1:0 platil do 76. minuty, v níž stanovil konečné skóre střídající Saúl Ñíguez.

"Můj příchod na trávník nám zřejmě pomohl, ale počítá se každodenní práce. Nejedná se jenom o fyzickou práci, ale i o tu s lidmi mimo kabinu. Vše pomáhá, zapadá do sebe a práce se vyplácí," hodnotí španělský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
technecium

Luis Suarez efekt

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je rozhodnuto

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze ho ten gol nakopne a zacne zas neco hrat...

Reagovat
Raul=Real

O titule je uz rozhodnute...tak snad dame aspon to druhe miesto

Reagovat
technecium

* od konce

Reagovat
Raul=Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele