Pochettino zůstane v Tottenhamu, motivace mu stále nechybí

24.05.2019, 13:54
Aktuality
Mauricio Pochettino je připravovat pokračovat ve funkci manažera Tottenhamu. Sedmačtyřicetiletý argentinský kouč v londýnském celku odvádí skvělou práci a tisk spekuluje o jeho odchodu do většího týmu, sám Argentinec je ale u Kohoutů spokojen a rozhodně mu nechybí motivace...

Pochettino v minulosti vedl Espanyol a Southampton a v Tottenhamu dokončuje pátou sezonu. Ta se může nesmazatelně zapsat do historie klubu, Spurs totiž došli do finále Ligy mistrů a o ušatou trofej si to rozdají s Liverpoolem.

Pochettino se v prosinci dostal na seznam vytipovaných manažerů Manchesteru United, zájem o něho má i AC Milán.

"Pokud se budeme bavit o zázemí, je pro mě Tottenham dnes nejlepším klubem na světě. Máme tréninkový komplex a nový stadion, který je nejlepší na světě, po této stránce neexistuje lepší klub. A co se týče samotného Londýna, není lepšího města. Je to v Anglii, hraje se zde Premier League - nejtěžší a nejvíce vzrušující liga," má jasno argentinský kormidelník.

"Potřebujeme udělat další krok a samozřejmě si uvědomujeme, že můžeme pokračovat v započaté práci a zařadit Tottenham dlouhodobě mezi nejlepší týmy světa. Stále nás čeká spousta práce, ale mám spoustu motivace zůstat a dostat Tottenham tam, kde si zaslouží být," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (174)

Přidat komentář
Herry31

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

TV revenues - 1. Liverpool, United až šestí.

https://twitter.com/SwissRamble/status/1131875290102292481

Reagovat
janinho

tvl, to este aj timy co vypadli pred 3 rokmi dostavaju podiel z tv prav...

ako fanusik Realu by som mal drzat hubu, ale toto tu je proste najspravodlivejsi system odmien v celej europe... takto by to malo byt vsade.

mimochodom... aj tento rok dostane za TV prava viac posledny tim v PL nez vitaz LM od UEFA aj ked je tam samozrejme mensi pocet zapasov, ale aj tak je to celkom vtipne.

Reagovat
Busby babes

paty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

spravedlive dle umisteni v tabulce

Reagovat
r.mrazik

*pátí

Reagovat
Swarley

Komunistická sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Ve světle procházejícího hospodaření City a Chelsea je to ještě vtipnější kravina, to máš pravdu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete dolu.

Reagovat
C-M@ster

pátí

Reagovat
janinho

ale medzi riadkami... Levy, prestan robit debiliny a toto leto daj Pocchemu aspon 100 mega (+ vynos z predaja hracov) na posily, inak sa ti na taku robotu z vysoka vy***e!

len vynosy z LM budu o 30-40 mega vyssie nez vlani a urcite vyssie nez sa tento rok cakalo (a to neratam vynosy zo vstupneho). LM sa uhajila pre dalsiu sezonu, takze nie je dovod aby Pocche nedostal minimalne tolko co ma slubene Emery.

okrem toho pocitam, ze odide min. 5 hracov, takze nakupovat bude za co.

Reagovat
Han střelil první

Tak ten stadion asi není úplně nejlevnější sranda, ne?

Reagovat
janinho

ten stadion teraz bude zarabat niekolkonasobne viac nez stare WHL. okrem toho sa bude vyuzivat nielen na futbal a nepochybujem ze Levy tam pokojne necha zorganizovat aj turnaj v mariasi pokial zaplatia.

len si spocitaj o kolko viac penazi pride zo vstupneho. nechce sa mi teraz hladat na ako dlho maju ten uver, ale urcite to budu splacat 15 a viac rokov. pokial spurs budu hrat pravidelne LM, tak sa ten stadion splati skor nez cakali (aj ked bol drahsi nez mal byt). keby som pocital 30 zapasov rocne, tak len na vstupnom prinesie podla mna okolo 40-50 mil. viac nez stare WHL.

Reagovat
9augi9

To je síce pekné, ale 100 mega na posily nedostane.

Reagovat
9augi9

A navyše ak vyhráte aj LM, Levy sa bude obhajovať, že káder netreba ani doplniť.

Reagovat
janinho

Pocchetino uz viackrat povedal, ze klub musi prejavit ambicie a nemyslel tym nic ine ako to ze nemoze pracovat bez zodpovedajuceho budgetu na posilnenie kadra. finale LM je sice neskutocna pecka ale tam je to do velkej miery aj vysledkom velkeho stastia. hlavny ciel bola top4 v lige a nemyslim, ze s tym istym kadrom by to pocche dokazal aj buducu sezonu a on to dobre vie. nemozes superit za tychto podmienok a cakat ze budes stale v TOP4, ked za tych 5 rokov minul na posily napr. ManU v cistom o 460 mil. GBP viac.

ja si myslim, ze Pocche je pre Juve kandidatom c.1 a bud sa podla toho Levy konecne zachova, alebo pride o trenera a tie uspechy sa mu rozpadnu jak domcek z kariet. uz toto leto pridu Spurs o Alderweirelda za smiesnych 25 mil. a pravepodobne aj o Eriksena. to aky je ten kader uzky sa naplno ukazalo koncom tejto sezony.

Reagovat
icemike

Niekolkonasobne.... Kapacita ani není 2x větší a smlouva s NFL vám aspoň pomůže zaplatit nájem, co dlužíte za Wembley

Reagovat
janinho

este dobre, ze listky na zapasy vo Wembley klub rozdaval zadarmo, co? nezijem v Londyne, ale tie zapasy na ligu a LM tam asi nestali menej nez 40 liber.

3 krat v zivote som bol na PL a ani raz som nezohnal pod 100 libier za kus. ked som rozdiel v kapacite starej a novej WHL vynasobil 30 zapasmi a vstupenkou za napr. 50 libier (co je samozrejme nerealna cena, ktoru by si nezaplatil mozno ani na Cr.Palace a hlavne v dalsich fazach LM sa tie listky predavaju v stovkach libier, takisto ako zapasy proti top 6 timom v PL) tak mi vysiel rocne rozdiel na vstupnom 38.7 mil. libier. (iba rozdiel oproti staremu stadionu). ta druha plocha bude nielen na NFL, ale aj na koncerty a panbohvie co este. vobec by ma neprekvapilo keby sa tam raz hrala aj NHL.

kamarat zistoval listky na posledne kolo na Lpool na Wolves a bez sance (neboj, nie cez ebay ale cez oficialne stranky aj cez jeho znamych v Lpoole). na Lpool-Spurs niekedy koncom marca nasiel najlacnejsie okolo 600 libier/ks. takze neviem co tu krutis nosom...

Reagovat
icemike

Uf, kéž by na světě fungovalo vše tak jednoduše, jako tvé výpočty..

Reagovat
janinho

prepac, skontaktujem sa s hlavnym klubovym uctovnikom a poslem ti kompletnu spravu...

niektore veci si priblizne dokazes spocitat aj sam (za predpokladu ze ovladas malu nasobilku).

Reagovat
masly008

jako že by mu stačilo 40 mega jako emerymu?

Reagovat
janinho

sa mi zdalo ze som niekde cital, ze Emery ma mat 70-80 mil... ak ma 40, tak moja chyba. za to si kupi tak 2/3 Maddisona.

Reagovat
Mastný Chobot

a za 70 teda 3/3 Maddisona, no

Reagovat
masly008

asi tak.ale ne,celá suma se bude odvíjet od postupu nebo nepostupu do LM.tam by měl být rozdíl + cca 40-50 mega navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

emery ma dostat 100 mega??

Reagovat
janinho

skus si precitat reakcie kym nieco napises.

Reagovat
smazaný uživatel

a co si mam precist? ze se ti o necem zdalo a jeste k tomu o uplne jinem cisle, nez jsi mluvil??

zkus si dohledat fakta a nevymyslet si predtim nez neco napises.

Reagovat
janinho

no nie... ked si niekto prizna chybu, tak o 2 hodiny poloz este raz tu istu otazku

taki jak ti su pre diskusiu ceresnicka na torte ty rozumbrado. pritom Emery bude mat skutocne k dispozicii 70 mil. GBP, tak ako som si pamatal, akurat to bude za podmienky ze vyhraju finale EL. takze sa tu zbytocne netvar jak keby som povedal neviem aku picovinu a zbytocne ma nepoucuj.

https://www.express.co.uk/sport/football/1125590/Arsenal-Transfer-News-Europa-League-Chelsea-Champions-League

Reagovat
smazaný uživatel

tvl rozbrecet se kvuli tomu, ze jsem neprochazel vsechny reakce na tve mylne informace

Reagovat
janinho

netrebalo prechadzat vsetky rekace, ta jedna bola o 1 prispevok vyssie. a darmo tu teraz hras chytreho. mylna informacia to bude az ked chelsea vyhra finale, takze si to mozeme povedat vo stvrtok tajtrliku.

mimochodom, ak dokazes chapat pisany text (co asi nie), tak nikto okrem teba tu nepisal, ze emery ma mat k dispozicii 100 mega. ale tak, mas diskuterov co miesto aby zapojili rozum si tu chodia len kopnut.

Reagovat
smazaný uživatel

ja reagoval na ten tvuj prvni prispevek, fakt nevim, proc bych mel jet do diskuze o 15 komentaru niz a overovat, si ze nekomu dalsimu tvoje myslenky nesedi. asi nerozumis systemu reakci nebo nevim o jakem o 1 prispevok vyssie pises..

nepresna a zavadejici informace to bude v jakemkoli okamziku. to ze ti to pak treba vyjde je jen stesti pri kurzu cca 1:2

napsal jsi, ze by mel mit poche minimalne 100 mega. pak jsi napsal, ze nevidis duvod, proc by nemel dostat minimalne stejne jako emery z toho tak nejak jde vycist, ze emery nemuze byt pod 100 mega, anebo tve vety nedavaji souvislost a smysl (coz je, pravda, asi pravdepodobnejsi)

Reagovat
janinho

napisal som ze levy by nemal byt chuj a dat mu aspon 100 mega (idealny scenar) alebo ze nech mu da aspon tolko co dostane Emery. vtedy som vychadzal z clanku kde sa pisalo o 70 mil. a mozno tam nebolo prelozene aj to s LM a mozno som to prehliadol. ja som si svoju chybu priznal, ale ty tu reagujes ako keby som si nejake cislo vycucal z prsta a zajebal ho tam, pritom sa moze pokojne stat ze budem mat pravdu.

budem sa opakovat, ale kazdy co chape pisany text vidi, ze som nikde nepisal ze emery bude mat 100 mega. nemozem za to, ze akonahle ma veta viac nez len 4 slova, tak ju prestanes chapat.

masly008 na to cislo reagoval normalne, tak sa s nim dalej bavim normalne. ty si reagoval ako kkt, tak sa s tebou budem bavit jak s kktom. pis si dalej co chces, vobec ma to nezaujima, lebo neviem preco by som sa mal bavit s nejakym chytrakom co nema lepsej zabavy, len chytat niekoho za slovicka, pritom k teme si tu nenapisal ani pol slova.

Reagovat
smazaný uživatel

co na te puvodni reakci bylo nenormalniho? az pote, co jsi zacal vyvadet jako ubreceny agresivni nezvladajko, tak jsem se ti vysmal.vubec nic te nezajima, ale napsal jsi uz tady asi 5 odstavcu, typical

Reagovat
blade115

No těch komplexů máte mnohem víc než jen ten tréninkový.

Reagovat
FUnk

hlavne, ze ty ho mas ze sarriho

Reagovat
blade115

Prej už ale ne nadlouho.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Článek o Krmenčíkově nehodě nebude?

Reagovat
kilobyte

Kup si bulvár. Tohle sem nepatří.

Reagovat
krisa

ale mohla být prča v diskuzi

Reagovat
C-M@ster

to teda patří...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě půjde do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

prej podepsal Juventusu.. tak nevim..

Reagovat
Stannis Baratheon

prej, prej, prej prej prej......

Reagovat
luismiksak

Prý

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
nani92

kam bychodil, ked nikde ho nechcú

Reagovat
Stannis Baratheon

Byste ještě prstickem skemrali

Reagovat
nani92

Reagovat
9augi9

Však on už fandí City.

Reagovat
Carrick

Nejlepší manažer na Ostrovech, snad zůstane u Spurs.

Reagovat
9augi9

Možno tak Baleárskych ostrovoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Až po Guardiolovi a Kloppovi.

Reagovat
Malresi

Ja myslím, že sú na rovnakej úrovni. Všetci traja sú TOP a najlepší v Anglicku, celkom jednoznačne. Dovolím si povedať, že aj na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak Lössl oficiálně zadarmo na tři roky. Že bychom konečně začali věci řešit rozumně, smysluplně a včas? Solidní náhradní brankář nám chyběl dlouho, sehnat ho za nulové náklady je o to lepší.

A prý jsme teda dle Evening Standard favorité na podpis Welbecka. To by dávalo docela smysl. Prodat pak Tosuna a Niasse, tak máme využitelnější upgrade a ještě vyděláme na další posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Len nie toho preboha To radsej ostanme pri dvoje DCL-Tosun . Drevakov tu uz bolo dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie, kolko AC pýta za Andrého Silvu. Typologicky by k nám aj sedel, Marco by mu prinavrátil stratené sebavedomie.

Reagovat
Zaschrona

Tosun na to nemá, nejvyšší čas se ho zbavit. Možná není Welbeck o nic lepší, ale aspoň zahraje víc pozic, je HG a můžeme na tom celém i něco vydělat na pořádného útočníka, za mě to smysl dává. Ideálně pak jít s trojkou typu Haller, Welbeck, DCL do sezóny.

Andrého Silvu v podstatě neznám, ale snad Brands se Silvou ví, koho přesně chtějí a taky ho sem dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ak to vezmem z toho hľadiska, že by sme to chceli vystavať na DCL ako primárneho hrota, a speňažili by sme Niasseho a Tosuna, ktorí sú kvalitatívne zhodný s Welbeckom, ktorého by sme získali zadarmo, tak v tom prípade to beriem ako geniálny ťah

Reagovat
Zaschrona

Tak to právě i myslím, jako jednička do útoku Welbeck určitě ne, musí mít konkurenci a nedá se na něj spolehnout kvůli zdraví. DCL a někdo další mladý, ideálně třeba Haller + k tomu Welbeck použitelný i na křídle, to by podle mě byl ideál toho, co s tím půjde přes léto udělat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Welbeck je tak hráč pro druhou ligu a ne pro Everton...to je fakt problém koupit nadprůměrného útočníka z jiné ligy než věčně si předávat ty dinosaury jak mezi trenéry tak mezi hráči?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaschrono sorry, ale Welbeck je až moc často zraněn, to si nemyslím, že by byla posila

Reagovat
Zaschrona

Z tohohle pohledu snad ani nejde o to, aby byl posila, ale aby adekvátně jako hráč do týmu nahradil Tosuna nebo Niasse. Což by podle mě měl být schopný úplně v pohodě. Takže jsem určitě pro, aby byl podepsán, pokud jako plat nechce absolutní nesmysl.

Reagovat
fenixLFC

welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

se směješ sobě teď?

Reagovat
Swarley

Čeká, jak dopadne Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu kecy, ktorú nemajú žiadnu hodnotu a navyše z dailymail. Príde lepšia ponuka a je preč. Nemám rád tieto vyjadrenia, veď ani nič iné nemože povedať. Inak by sa to obrátilo proti nemu.

Reagovat
jk

Reagovat
janinho

mal o neho zaujem Real aj ManU a ostal, tak nie celkom chapem ten tvoj prispevok.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty vieš jak reálny bol záujem Realu alebo Manchestru? Tiež veľmi nechápem ten tvoj príspevok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

"pride lepsia ponuka a je prec"... myslim ze ten zaujem Realu aj ManU sa da obhajit lepsie nez to co si ty napisal. pisalo sa o tom aj v relevantnych zdrojoch (nie typu Novy cas).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky mohl rict, ze se k tomu nebude vubec vyjadrovat, tohle je sympaticky prohlaseni. Navic už odmitl Real jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by se té odpovědi prostě vyhnul, kdyby si nebyl jistý, že ještě zůstane. Poch není zrovna ten, co vždycky jenom blábolí fráze, které chtějí všichni slyšet. Vloni byl třeba hodně dvojznačný, když naznačoval, že Levy musí být odvážný na trhu. Bylo volných několik míst včetně Realu a i přesto, že Spurs nepřivedli nikoho, tak zůstal. Podle mě by si takhle do huby nesral, pokud by si nebyl jistý.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Remt

OT: Leroy Sane do Bayernu?

Reagovat
C-M@ster

A Robben do Leicesteru

Reagovat
technecium

Zajímavý. To by na Pepka sedělo. V Barce po třetí sezóně dal požadavek na odchod asi tří do té doby klíčových hráčů, aby se oživil kádr a zůstal hladový, takže něco podobnýho čekám i u City. V Barce chtěl pryč Fabregase, Piqueho, Alvese tuším, tady to vypadá Gundogana, Saného, Otamendiho... V Barce mu nevyhověli a ta další sezóna už nebyla ideální, tak jsem zvědavý na City.

Reagovat
Remt

Gundogan - dejme tomu, Otamendi - Ok, ale ze by si nechal plachnout Saneho, to se mi nechce věřit. Věřim, že v hlavě to nemusí mit az tak v pořádku a co se chování tyče - mohou s nim byt problémy ale je to bombovej fotbalista. Je fakt že on nastupuje v City spíše z lavičky ze? To v Bayernu by hrál asi základ. Celkove v Bayernu to zdá se vypadá letos na slušný škatulata

Reagovat
Teoretik

Pep totiž preferuje týmové hráče, resp. jakmile má v týmu nějaký rušivý element, jehož ego je obrovské, tak se jej snaží zbavit. Takže on si radši nechá Gundogana, kterého má očividně za oblíbence, ne Saného. Každopádně snad si to sedne, Sané může být jednou nejlepší z nejlepších, ale to musí začít fungovat spolupráce mezi ním a Pepkem.

Reagovat
Remt

Mám podobnej názor, podle patří k nejlepším hráčům v útoku v celé PL s Maném, Sterlingem, Aguerem... Je radost se na něj dívat, i když radši bych kdyby tohle předváděl v dresu LFC

Reagovat
Malresi

A namiesto koho by u nás hral akože? Neposadil by ani jedného z tej trojice.

Reagovat
Remt

Dokázal bych si představit, že by rotoval se Salahem např. - zvýšila by se konkurence. Bez pořádný konkurence vepředu to nebude další roky šlapat tak jak to šlapalo doteď

Reagovat
Malresi

Samozrejme, tiež by som Saneho rad videl u nas. Ale pravda je taka, ze ak ma zo City odist, tak pojde niekam, kde bude mat isty zaklad, u nas by ho nemal, rovnako ako ho nema v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna za Coutse?

Reagovat
Remt

všema deseti

Reagovat
Han střelil první

To by mohla být klidně win win situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za Isca

Reagovat
Remt

to by musel bejt Pepek slušně na hlavu

Reagovat
Josifek

Paráda

A až jedou opustí Spurs, tak bych ho rád uviděl u nás, až pro změnu Zizou bude hledat jiné výzvy

Reagovat
janinho

presne tak keby sa teraz nevratli Zizou tak by pre mna Pocche bol jednoznacne kandidat c.1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od nového roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Deschampes ne, Conte ne, Guardiola ne, Pochettino ne, Inzaghi ne,Mourinho ne. Tak teď se uvidí, který s těchto trenéru kecá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Di Francesco?

Reagovat
matZz

Wenger?

Reagovat
Filipow

Poche do Juve a Wenger ke Spurs.

Reagovat
jk

Samo, že je to dobrá zpráva. Ale po letošní sezóně je jasné, že ten kádr potřebuje hráčskou injekci. Hrát takto náročný fotbal s tak úzkým kádrem už prostě nejde a ta marodka, která přišla na kocni sezóny je toho možná důkazem.

Další věc je, že ten tým potřebuje trochu impulz. A pokud zůstane trenér, tak ten impulz bude potřeba ze strany hráčů. Nedostatečná konkurence na některých postech sráží i výkony hráčů, peníze tam žádné extra neberou, trofeje by taky někteří mohli získávat jinde, takže by chtělo tu kabinu trochu nastartovat a udržet při chuti nejen v chuti bojovat o trofeje ale i za Spurs, což z toho týmu ještě je cítit ale nemůže to trvat donekonečna.

Možná bych se v případě adekvátních náhrad nebál odchodů některých hráčů základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro yidos z The Cheesroom podcast: vyměnili byste Pocheho odchod za výhru v LM? Respektive kterou možnost byste si vybrali:

A) Spurs letos vyhrají LM + Poch odchází

B) Spurs prohrají finále LM + Poch zůstává

?

Reagovat
matZz

B - trofeje jsou overrated

Reagovat
Juan Román Riquelme

C) KFC prohra + Poch odchazi

Reagovat
jk

Hrozně těžká otázka. Ale Pokud by nastala možnost A tak bych se nezlobil.

Reagovat
skorpikk

Raději ať zůstane Poche, to je snad jasný

Reagovat
cristiano.K.

Poch zustava 3+ let variantu B

Reagovat
smazaný uživatel

B

Reagovat
Mates_Matesović

A

Reagovat
Gareth Bale 11

B

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, takže spíš B. V cheesroom to bylo celkem jednohlasně A. Ja asi taky těsně B.

Reagovat
Cobra

A

Reagovat
REPLIKATOR

Jenom trofeje.

Reagovat
Infernoqt

Tak na Lukakua jsme prý nalepili cenovku 70 milionů liber. To je o 6 méně, než za kolik přišel.

Reagovat
Infernoqt

Inter začal s nabídkou na padesáti

Reagovat
Remt

Hlavně Inter už nabízel takovéhle částky za tolik hráčů a prakticky nikdo jim neklapnul. Mají vůbec oni takový prachy? Co si naposled pamatuju jejich přestupy tak to bylo něco jako že vzali hráče na hostovačku, zalíbil se jim, chtěli ho koupit a pak zjistili, že na něj nemají ne? (možná tam byl problém s fin. fair play) a tohle se opakovalo s několika hráči nebo se mýlím? Konkrétně Inter je spojovaný snad s každým hráčem, který přestupuje a pomalu nikdy to neklapne, jsou to saláti v tomhle

Reagovat
Seydou Doumbia

Navíc málo který top hráč půjde do Interu, když bude mít nabídky určitě i s jiných týmů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde o to, zda-li přijde Conte

Reagovat
Busby babes

a uz zase jede Griezmann. a ted i Mousa Dembele.

Reagovat
Infernoqt

Hele proč ne. Já bych ho furt bral. Je to dříč, rozuměl by si s Pogbou, dokázal by sem tam i něco proměnit, což se o těch našich ňoumech říct nedá. Má výkupní klauzuli okolo 120 milionů eur, což byla vysoká částka před třemi lety, dnes už ne.

Reagovat
Busby babes

tak ja nemam nic ani proti jednomu z nich. ten facepalm byl spis na to, jak nas proste nacpou vsude.

Reagovat
smazaný uživatel

a je realna ta Barcelona? sa mi moc nechce verit, ze budu mat Grieza aj De Ligta este ked uz je podpisany De Jong a nehovorim o predajoch z minulych okien kde vzdy dali za hraca 100+

Reagovat
Busby babes

no ja o tom mam prave taky svy pochybnosti, ale mistni porad rikaj, jak prodaj hrace a prachy budou.. uvidime no. Pokud si budou muset vybirat bud Griez nebo De Ligt, tak jsem na ne zvedavej. (doufam, ze si vyberou Griezmanna. )

Reagovat
Remt

Máš zálusk na De Ligta? Ten by do MU nešel, to už spíš do LFC, pokud neklapne Barca podle mě že nepůjde do MU jsem si jistý

Reagovat
Infernoqt

Vidím to stejně. Počkáme, jak moc nám poteče do bot, jinak bychom ty prachy narvali do Koulibalyho. Nicméně zatím jsem nikde neslyšel, že vyloženě sháníme stopera (ze strany klubu). Furt pravý bek, někdo do útoku a záloha kvůli odchodu Herrery.

Reagovat
Busby babes

tohle tu ctu kazdy leto. ziiiiiv.

Reagovat
Remt

Však ale jak dlouho už MU nepřivedli do obrany nějakou pořádnou posilu, která by hrávala často a snesla přísnější měřítko? Raději prodloužíte kontrakt Smallingovi opravdu skvělé rozhodnutí vaše vedení dělá + za Sancheze, jeho výkony vs jeho plat se vám také nelze nesmát

Reagovat
Busby babes

Smallingova smlouva je jeste ok. Jsou tam jine veci spatne. Ad Alexis, jj, ono kdyz podepisujes hrace, tak mas kristalovou kouli a vis, ze se mu nebude darit.

Reagovat
Remt

Tak ono už celkově platy, které dáváte jsou přehnané a je pak jasný, že když přijde hvězda, řekne si o 2x tolik co běžný hráč, tam bych začal asi jako první, nedávat takhle přemrštěné platy. Bohužel mi přijde, že vysoký plat je jediná věc, na kterou byste mohli hráče kalibru De Ligta utáhnout a dost vysoký plat mu nabídne určitě i ta Barca.

Nezlob se na mě ale Smallingova smlouva není moc ok, už to, že jste jí prodloužili je chyba, s takovými hráči se nikam neposunete. To je asi jako Albova smlouva v Barceloně. - jo, teď je dobrej, dobrej bude ještě rok.. dva max ale co další 3 roky s obrovskou smlouvou a platem, když už na to prostě nebude mít? Celkově Smalling oproti Albovi ale nebyl dobrej nikdy a s jeho ne(kvalitou) padá úroveň celý obrany, kterou máte momentálně docela žalostnou. A je to škoda, víc by se mi líbil konkurenceschopnější MU v lize

Reagovat
robbik

Reagovat
h8_sfatto

nemám rád Tottenham, ale jako ekonom jim musím dát za odvedenou práci a efektivitu, Man.United teď oproti nim vypadá jako černá díra na peníze už pár let

Reagovat
Juan Román Riquelme

Glazer family doesn´t approve it

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem si oddechl

Reagovat
Lacko_Boh

100. pre odchod Pochettina na konci prestupoveho okna do Fulhamu napr.

Reagovat
nani92

Poche je sedí srdciar a do iného londýnskeho klubu nepôjde

Reagovat
nani92

Neviem prečo sedí, keď je srdciar, asi to to ma niečo s tlakom

Reagovat
Lacko_Boh

Poche je sedí srdciar a do iného londýnskeho klubu nepôjde

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Manchester United have agreed terms with Ajax for the transfer on De Ligt. All that is left is to agree terms with the player and Raiola. #MUFC ❌❌❌

Reagovat
Busby babes

uz jen drobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

presne :D

Reagovat
Makiii

Kezby to byla pravda, kde si to cetl vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se teď na mě valí odevšud na Twitter, pokud se to dotáhne tak je to fakt neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že se dohodnete s Ajaxem, v tom asi nikdo problém neviděl. Horší asi bude přesvědčit DeLigta, že jít do MU pro něj není kokotina.

Reagovat
Busby babes

je to zprava na urovni: United maji penize.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

ja nevim dva freelanceri, od kterych to pak vezme bulvar. Navic pisou co, ze dame Ajaxu penize? No, to se asi dalo predpokladat, ze Ajaxu bude u prdele, komu ho prodaj, hlavne kdyz dostanou dost penez. V tomhle problem nikdy nebyl. Presvedcit hrace uz je jina vec. A tam se nezmenilo nic a nikdo relevantni o tom zatim nic nepise, ne?

Reagovat
icemike

Money, money, money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Raiola je šikovnej, využívá vás pro lepší smlouvu v Barceloně

Reagovat
Busby babes

I’d like to congratulate both Antoine Griezmann and Matthijs de Ligt on their new and improved contracts with Barcelona. You’re welcome. Anything else United can do just let us know.

presne. No vy abyste pomalu dali Messiho na chov, abyste sehnali prachy.

Reagovat
Visca el barca

Reakce na tebe dole

Reagovat
vodka

agent Edwin?

Reagovat
Visca el barca

já už to upřímně ani nečtu. Vždyť ty přestupy jsou šaškárna jako prase, na který se přiživuje milion lidí okolo. Hlavně ty trapný otázky novinářů na ty daný hráče, který jim nikdy nic neřeknou. Dělaj z nás akorát idioty.

Reagovat
Busby babes

ja si z toho v zasade delam hlavne srandu. Kazdej rok je to to same, spojujou nas s milionem hracu, pulka z nich si chte jen v Realu nebo Barce vyjednat lepsi kontrakt, druha pulka je blbost. Do toho si pak tady obden prectes: proc by k vam nekdo chodil a je to komplet...

Reagovat
Whitemedia

já jsem letos v klidu

Reagovat
mikelinos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele