Po třetím gólu jsme si mysleli, že máme vyhráno, řekl Tuchel

10.02.2020, 21:59
Aktuality
Paris Saint-Germain ve včerejším šlágru francouzské ligy přestřílelo Lyon a udělalo další krok k obhajobě titulu. Kouč Thomas Tuchel si pochvaloval vítěznou mentalitu...

Vedoucí mužstvo Ligue 1 poslal po dvaceti minutách do vedení Ángel Di María, na jehož branku ještě do poločasové přestávky navázal Kylian Mbappé a zdálo se být rozhodnuto.

To platilo dvojnásob po příchodu z kabin, když si kuriózní vlastní branku vstřelil Marçal, opak byl ale pravdou. O chvíli později snížil Terrier a Dembélé záhy upravil stav na 2:3.

Lyon měl celou půlhodinu na vstřelení vyrovnávacího gólu, nakonec však odešel bez bodu, neboť favorit zápas rozhodl zásluhou střídajícího Cavaniho. PSG tak vyhrálo páté ligové utkání po sobě a celkově nepoznalo na ligové scéně přemožitele již dvanáctkrát v řadě.

"Utkání jsme měli pod kontrolou," pronesl Tuchel. "Po třetím vstřeleném gólu jsme si možná mysleli, že je rozhodnuto. Hrajeme teď spoustu zápasů, máme náročný program. Za stavu 3:2 jsme však ukázali vítěznou mentalitu a vstřelili čtvrtou branku," hodnotil utkání trenér PSG.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
ADM

https://youtu.be/P5m8BGCiZKE?t=394

A že ten tretí gól stál za to

Reagovat
krupa1919

Dobře to zavěsil

*zapomněl jsem kliknout na "reagovat"

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pravá tiki-taka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
FUnk

Reagovat
Seydou Doumbia

Mělo by se zavést nové pravidlo...kdo si dá vlastnák okamžitě na hřišti se kvérém odstřelí...at je to kdokoli

Reagovat
krupa1919

Dobře to zavěsil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele