Po hostování v Barceloně jde obránce Murillo do Sampdorie

14.07.2019, 11:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (72)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Taková pálka . Pro Vale teda výborný obchod.

Reagovat
Ed_Hazard

Pálka?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hristo Stoichkov

A ne snad? Kromě tvrdosti nic nenabízí, s Marcelinem byli rozhádaní, tudíž byla Valencia pod tlakem se ho zbavit za každou cenu. Poslední dva roky jeho kariéra nabrala sestupnou tendenci a pochybuju, že to dokáže nakopnout, ačkoliv Calcio by mu mělo sedět víc. Ale čekal bych, že Sampa investuje ty peníze z Andersena smysluplněji.

Reagovat
Ed_Hazard

15M nie je pri dnešných cenách v žiadnom prípade pálka. Je to hráč preverený kvalitnými ligami. Mne sa to zdá úplne adekvátne nehladiac na to aké mal posledné 2 roky..

Reagovat
Messiáš

Před těmi 2 lety přišel za 12, Marcelino ho vyloženě nechce. Ono je zázrak za něj dostat 7. 15 je opravdu přemrštěný a pro klub jako Sampdoria i Valencie to prachy pořád jsou . Plus čekám, že nějakej milionek bude za samotné hostování.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se, jak šli cena za ty 2 roky nahoru a pak uvidíš, že to je normální cena

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to 19. nejdrazsi prodej v historii Valencie a 5. nejdrazsi nakup v historii Sampdorie, to je za nahradnika, kteryho se chce Vale zbavit skutecne palka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre City a PSG by to boli drobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? Jsi tak bystrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak strelil som capa. Drobné nie.

Museli by o tom veľmi tuho premýšľať, či do toho ísť za taký balík. Asi by sa pokúsili zjednať vyplatenie tej sumy na splátky, aby ich to nepoložilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sampu v pohodě, v únoru dostanou 20 mega za Patrika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

To je kreatura..

Reagovat
Recoba Inter

Jo, ať zůstane a nechat vyhnít na tribuně. Po dvou letech ať si jde klidně někam do Turecka nebo MLS

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat a zbavit se ho navždy.. Nemá cenu mu dávat už ani cent.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak takový kus hovna mohl být kapitánem

Reagovat
Panděvova ofina

On je dement a ona mu zničila karieru. Toť vše

Reagovat
Pinturicchio

Zatím mu zničila vztahy v Interu, o kariéře bych zatím nemluvil, na to je moc brzo.

Reagovat
bobis21

"povinnou opcí"

Reagovat
Pinturicchio

SKY : Juventus s Ajaxem vylaďují poslední detaily ohledně de Ligta. Hráč by měl zítra přiletět do Turína a podrobit se lékařské prohlídce.

GAZZETTA : Juventus a Ajax během dnešního dne doladili poslední detaily v dohodě o de Ligtovi, který může být od dnešního dne považován za hráče Juventusu. Cena 70 milionů. De Ligt by měl být v Turíně už dnes, nejpozději zítra a podrobit se lékařské prohlídce.

Pojď, pojď, pojď!

Reagovat
Yanek

Slušná telenovela, ale přeju vám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

O rok preč do City

Reagovat
ED91

Alebo Guardiola do Juve a tým pádom nebude mať dôvod odchádzať

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež jedno riešenie

Reagovat
10

škoda, že ho nestihli podepsat za tu desítku ročně na pět let

Reagovat
10

° k Icardimu nahoru

Reagovat
lnterista

To by se pak asi zahadne ztratil

Reagovat
Pinturicchio

Si říkám, zas nějaký jinotaj, který sem nepochopil. ... jinak

Co říkáš na de Ligta?

Reagovat
10

pokud ten plat opravdu bude 7.5m ročně (což už je samo o sobě asi o 5 méně, než Di Marzio psal na začátku), tak to nebude dělat u ostatních hráčů dobrotu...s ohledem na to a Raiolu s jeho výkupkou bych se bez něj klidně obešel

jak říkal v týdnu Edgar Davids, odehrál na týhle úrovni první sezonu a není imho na místě mu hned dávat takovýhle peníze, ta přestupová částka je šílená, ale aspoň nějaký opodstatnění dejme tomu v dnešní době má, ale udělat z něj po Ronaldovi 2. nejlépe placenýho hráče týmu je prostě mimo

Reagovat
10

Třeba Chiello nikdy v Juve neměl víc než 4m, ještě před minulou sezonou měl 3.5m ročně, stejně tak Gigi atd. Pokud se nebude dodržovat nějaká hierarchie, tak to prostě nedopadne dobře a rozsype se to jak domeček z karet (jako PSG apod.). V předchozím článku si psal o srovnání Beppeho s Fabiem, tak zrovna tohle by Beppe nikdy nedovolil, stejně tak by nikdy nešel po Icardim, na to skládání týmu měl imho větší cit.

Reagovat
Pinturicchio

Já tu přestupovou částku povazuju za adekvátní, když uvazim, kdo o něj stál a za kolik prestupujou stoperi v Pl. Plat už je horší, ideálně kdyby to spadlo na 7,5 včetně bonusů.

Beppe byl stará škola, no, neříkám, že je to špatně, otázka je, jestli by se s tím přístupem dál ten tým ještě někam posunout.

Reagovat
10

to právě uvidíme, no...na můj vkus už jdeme za tu hranu moc, trošku z tý starý školy by neuškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě zatím dělá Paratici jednu botu za druhou. Zatím jsme udělali dva dobré kroky - Buffon a Sarri. Všechno ostatní jsou sračky, které nám nijak nepomůžou, naopak je větší pravděpodobnost, že uškodí. Pozitiva se skutečně hledají velice těžko.

Reagovat
10

+Demiral bude super posila, Rabiotovi taky věřím, ale spolu s Ramseym tam je úplně stejnej průser s jejich platy. Tam se mělo místo Ramseyho jít po Barellovi. Deal Spina-Pellegrini mi taky nepřijde úplně povedenej. Skládá se to až moc na jména a na tu chemii a základy se zapomíná, ale to už bohužel platí delší dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Demiral je super, ale kolik toho odehraje? Chiellini, Bonucci, Rugani, Demiral a teď De Ligt. I když si my tady nakrásno nakreslíme, že je to super náhrada za Bonucciho, tak při první Chielliniho absenci (karty/zranění) na hřiště vyběhne Bonucci s De Ligtem a ne Demiral s Ruganim, bohužel.

De Ligt posadí Bonucciho? Evidentně bude muset, když dostal takové peníze a stojí raketu. Zaslouží si to? Ne, měl by dostat maximálně 4m a od začátku sedět na lavčce a učit se.

Barella s Ndombelem by naši zálohu posunuli o úroveň výš. Ramsey s Rabiotem jsou jen další výplní a jen oprášením jmen v záloze, ale kvalitou nás nikam neposunou, de facto se nic nemění. Pjanic, Can, Rabiot, Ramsey, to jako vážně? Chce se mi akorát tak brečet, když to vidím.

S tím Spinou a Pellegrinim jsi to vystihl. Tou výměnou jsme se vrátili o tři roky zpátky. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale Pellegrini není lepší než Spinazzola a to ani výhledově.

Namísto bonusů a platů pro Rabiota s Ramseym, nákupem De Ligta a naháněním Icardiho bych upřednostnil koncepci směrem k Ndombelemu, Barellovi, udržením Higuaína namísto Icardiho a koupí Manolse (ty jeho kecy proti Juve byly stejně jen ukřivděností, že jsme o něj ani nezavadili a dělal si hezký předobraz pro fans Neapole).

Vyhazujeme peníze oknem, cpeme hráčům nesmyslné platy, lezeme do zadku Raiolovi a už do takhle předimenzovaného útoku se snažíme získat další hráče. Nově nastolená "koncepce" a neustálé argumenty "fotbal se vyvíjí, musíme jít s dobou, musíme se vyrovnat těm největším ve všech ohledech" - bullshit! To nejsou pádné argumenty, to je jen ospravedlňování toho, že děláme to, co bylo, je a vždycky bude v rozporu s tím, kým Juventus skutečně je. Pořád tu čtu od řady lidí, jak "hráči odchází a přichází, ale klub zůstává" - další bullshit! Zůstává tu jen jakási historie toho, co bylo. Klub teď a tady, v přítomném momentě, dělají lidi, kteří v klubu zrovna v daném moměntě jsou. A té skutečné JUVE DNA je teď v klubu čím dál méně. A demonstruje to přesně to, co jsi zmínil se Spinou. Vyměníme kluka, co dřel jako blázen, aby si udělal v Atalantě jméno a vrátil se tam, kde chtěl udělat kariéru, do Juve. Přišlo zranění a on dál dřel, aby se vrátil. Makal jako blázen, dostal příležitost v Lize mistrů a byl nejlepším z 22 hráčů na hřišti v tom momentě nejdůležitějším utkání sezóny. Kluk, co má JUVE DNA. A my ho vyměníme za mladýho, co zatím ukázal pár pěkných průniků po čáře a solidní centry, ale bude muset zatraceně makat, aby se na Spinovu úroveň dostal. Zvlášť podivný to je v momentě, kdy Alex Sandro je měsíc od měsíce horší a horší a v tuhle chvíli je v nejhorší formě, jakou za ty 4 roky v Juve měl a rozhodně to nevypadá, že by se měl vrátit ke svému starému já.

Zatím Paraticiho, Nedvědovo a počínání dalších lidí v letošní "off-season" hodnotí těžce průměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

*super náhrada za Chielliniho (nikoliv za Bonucciho)

Reagovat
DelPiero137

Este by som spomenul Bentancura, on by mal minimalne dostat sancu byt v zaklade.

Reagovat
stuff

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
10

Demiral má čas, je mu 21 let a teď se musí primárně učit od Chiella, kterýho má potenciál postupně nahradit. Ruga se snad pod Sarrim zase zvedne, to je jeho poslední šance. Jinak De Ligt v Juve pořád není a nikde není napsáno, že s jeho případným příchodem Leo nepůjde o dům dál, jak se o tom píše. Jinak je těch 5 stoperů ideální počet, opakovat minulou sezonu se stoperskou dvojicí De Sciglio-Caceres bych nechtěl.

Ano, s tím De Ligtem je tohle jeden z dalších problémů spojených s tím platem, to prostě nemůže dělat dobrotu. Ostatní si budou říkat, že hraje kvůli platu, budou si říkat proč má jednou tolik co oni apod, prostě se naruší celá hierarichie týmu.

Souhlasím, že jsem do zálohy čekal nějakou větší bombu, klidně bychom se obešli bez De Ligta, kdyby ty peníze byly použity na třeba Saviće nebo i Pogbu, tam nás bota tlačila nejvíc. Rabiot a Ramsey rozhodně nejsou nějaká sázka na jistotu, ale jak už jsem říkal, Rabiotovi by to u nás mohlo sednout, Ramsey se za rok může vydat zpátky na ostrovy a může se na něm něco vydělat.

S Pellegrinim kupujeme chronicky zraněný talent. Někteří fanoušci AS tady mají tendenci z něj dělat něco víc, ale realita je taková, že oni získali hotovýho hráče na úrovni základu Juventusu, my jsme získali hráče na úrovni lavičky Cagliari a teď se budeme modlit, co z něj vyroste a jak dlouho mu vydrží ty operovaný kolena.

Icardi je doufám nesmysl, to už by byla taková poslední kapka a potvrzení toho, o čem se tady bavíme.

Uvidíme, kam se to mercato ještě bude vyvíjet, jsme pořád na začátku a nikdo ještě pořádně neodešel.

Reagovat
stuff

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Tottenham ponúka za Zaniola Tobyho Alderweirelda a 27 mega k tomu. Za takýchto podmienok by to bol luxusný obchod (v podstate, za Radju by sme tým pádom mali Tobyho, Santona a 50 mega k tomu ). Ale neverím tomu. Keby sme v tej pozícii ako po prvej Garciovej sezóne alebo pod Spallettim, že sme v lige získali milion bodov a šli hrať LM, tak by som si povedal, že OK, je to prekvapenie, ale nie až také veľké. Ale v tejto situácii tomu stále neverím. Od finalistu LM do tímu, ktorý hrá len EL a je na tom hodne čudne. Nečudoval by som sa, keby nás len Toby využíval na to, aby rozhýbal Menčák k poriadnej zmluve.

Reagovat
Hafna

Teď se možná pletu, ale nevidím moc smysl tohoto transferu pro slepice... Nehraje na Zaniolovu postu Alli? Případně tam muže hrát i Eriksen? Navíc Zaniolovi se povedla zatím jedna sezóna no a spis par zápasu...

Reagovat
Alberto Aquilani

Podľa mňa v zmysluplnom systéme zahrá Zaniolo defacto všetko za útočníkom. On je AM s tým, že hrával u nás aj na krídle, ale samozrejme ostré krídlo on nie je. Ale podľa mňa je stavaný na to, aby uhral v pohode aj CM. Má veľké stehná, je fyzicky silný, do Tottenhamu k Pochettinovi sa hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo jefyzickýi parametry zrozen pro EPL, v 19 má lepší krytí míče a tělo než většina o hodně zkušenějších hráčů, takticky potřebuje dozrát, ale to by v EPL tak nevadilo. Jasnou pozici nemá, osobně bych ho cpal pod jednoho i dva hroty a užitečný by byl i tříčlenné záloze bez vyloženě tvořivého záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Mancini a rázem bychom měli skvělou obranu. Musí se ale koupit útočník a furt nic, to mi dělá starosti velké.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste mali celkom luck, že zrovna Zaniolo zo všetkých tých našich mladíkov tak veľmi zahviezdil. A hneď to prišlo v prvej sezóne. Na druhej strane sa tomu aj celkom teším, pretože to pridalo kredit našej akadémii a hráčom v nej, takže to nepriamo zvyšuje hodnotu iných mladých hráčov, ktorí od nás odchádzajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že to zvyšuje Váš kredit, je to stejné jako u nás - Zanolo byl zvolen nejlepším hráčem sezony v Primaveře, a to přišel z Entelly, kde už ho nechali čuchnout k dospělému fotbalu. Kromě Esposita nemáte nikoho podobného. Pinamonti ok, ale má všechn před sebou. Bastoni je z primavery? Od nás se vyloženě prosadili jen Florko a Pelle, zbytek paběrkuje, oba byli kapitáni (se Scudettem, pokud se nemýlím) a na hony nejlepší hráči svých primaver.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho do Spurs nebral,radšej by sme za rozumnu cenu maly ziskať Ceballosa,do čital som sa že by mohol prisť na hostovanie s opciou na 35Milionov eur.Určite by som nebral Lo Celsa za 70M ako za neho chce Betis.Najradčej by som bol keby sa nam podarilo kupiť Maddisona z Leicestru a Grealisha z AV.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď se to stane bez Zaniola nebo vůbec.

Všichni se na to díváte jen z hlediska peněz a LM. Co když Toby má 39 zápasů v LM, 27 v EL. V AS má motivaci klub do LM vrátit jako lídr, Fonseca je taková trenérská kometa, to může být taky lákadlo. Proč ne Manchester? V Anglii má za sebou dvě angažmá, možná mu Manchester nedá tak dlouhou smlouvu jako AS. Chce si zkusit jinou ligu, kulturu, klima.

Třeba nejsou všichni hráči stejní. Ale jako klidně to může být jak říkáš, kouřová clona a tlakovky na Manchester, ale já v tom prostě nevidím takové háčky a ten přestup k nám mi dává smysl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Teda, Tottenham je podľa mňa anglický Rím, alebo teda Rím je taliansky Tottenham, len oni to dotiahli teraz do finále a my pred rokom do semifinále. A teda oni si vedia udržať hráčov, inak sú to 2 také rovnaké neúspešné kluby :D

Nejak si nemyslím, že 30 ročný Toby, o ktorom sa v priebehu celej sezóny písalo ako nechce predĺžiť zmluvu a chce ísť do Menčáku, kde mu dajú vysoký vertrag, že by sa chcel stať tvárou nového Ríma a mať ambíciu ho vrátiť do LM. To sú moc veľké rozprávky. Tá cena je zaňho, teda najmä pre Angličanov, smiešna. Ja tomu neverím. Podľa mňa je to len nejaká hra, kým nepríde United alebo Liverpool, že by ho dal k Virgilovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paralela tam bezesporu je.

Psalo, že chce do Menčáku. PSALO SE

Reagovat
Anacron

Barcelona’s Debt Reaches A Whopping £800m After Signing Antoine Griezmann From Atletico Madrid.

Cesta do pekla. Obří přestupy a ještě mega platy co Barca dává. K tomu rekonstrukce. Nechápu jak tohle chtějí zdravě ukočíruvat.

Reagovat
Ed_Hazard

To nejde ukocirovat. Ich vedeniu ale staci robit kratkozrake kroky, ktore docasne utesia vacsinu fans.

Reagovat
Gazdo

Koho to utesuje mi povedz?

Reagovat
smazaný uživatel

Bart končí za dva roky a chce odejít s co nejvíce trofejema. Jemu je u prdele, co bude potom, proto ty megalomanské přestupy a klidně si půjčí i na Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu vám je tolik ofenzivních hráčů, když vám to hoří nejvíce v obraně? Po příchodu Grizze je Neymar nadbytečný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když nemáš vizi o skladbě týmu, tak prostě jdeš za velkými jmény. Bartomeu je nepovedená Florentinova kopie.

Reagovat
Gazdo

A to tak ze dost nepodarena lebo Flore vie aspon predavat a pri kupovani si neznepriateli polovinu kontinentu

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, ale takový přetlak v útoku mi nepřijde ideální řešení.. V případě, že přijde i Ney, tak nevím jak to Valverde poskládá.. (koho obětuje a posadí na lávku).

Reagovat
Visca el barca

Ví se zda hrajeme druhé kolo doma v sobotu nebo v neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by to být neděle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele